- 12 Ocak 2009
- 970
- 125
-
- Konu Sahibi delimelek2170
Evlilik bence boyle durumlari karsilikli olarak kaldirmaz. Iki tarafta esit olmali , isteklere saygi gostermeli ki mutlu olunsun. Esinizin yaptigi cok buyuk bir terbiyesizlik ve saygisizlik.Merhaba. Bugun esimle tartisdik.Sebep, esim bilgisayar basinda oturmus kendi isiyle ilgili seylere bakiyordu. Bende koltukta oturmus, televizyon seyrediyordum.Bilgisayar masasi televizyonun hemen yaninda, yani bilisayar basinda otururken, cokta rahat olmasada televizyondakileri de gormek mumkun.Herneyse, bir şaka programi izliyordum.Birden programda bir kiz boyle ellerini yere koyup, ayaklarinida duvara koyarak, basasagi sekilde poposunu oynatarak "dans" yapti, eşim bunu gorur gormez hemen bilgisayardan kalkip koltuga gecti ve "dansi" izlemeye basladi. Ben, ona bu hareketinden hoslanmadigimi belirttim.Oda kizi izlemek icin digil, sadece , bilgisayarda simdilik isi bittigi icin koltuga gectigini soyledi.Yalan soyledigini biliyorum, bosuna inkar etme dedim.O da bana, ben sana neyi izleyip-izleyemeyecegimi sormuycam dedi, bende sinirle evet sorucaksin dedim.Biz evliyiz, nasil ben senin hoslanmadigin seyleri yapmiyorsam,sende bana karsi hassas olucaksin dedim.Televizyonda, o sahneyi bir daha gosterdiler, tabii sinirden ben hiçbirisini izlemedim.
Esim sanki hicbir sey olmamis gibi, neden sen bakmadin diye sordu (gicik), bende "sen ikimizinde yerine izledin, yetmezmi " dedim.Bu tartismadan sonra konusmuyoruz. Bu, bu konudaki ilk tartismamiz digil,gecenlere yine bir manken gosteriyorlardi televizyonda, yine mankeni gosterdiklerinde gozlerini televizyona zillemisdi.Bende, boyle yapmasindan hoslanmadigimi soylemisdim , ama tabiki, o umursamadi ve beni kontrol edemezsin demisdi ve ben o zamanda kusmustum.
Simdi size soruyorum kizlar, sizce benim esimden bunu istemeye hakkim yokmu.O oyle giyme, boyle giyme diyor, tamam diyorum.Peki ben neden ondan boyle birsey isteyemiyorum?Biz bir aileyiz ve mutlu olmak icin bir birimizin hoslanmadigimiz seyleri mumkun oldugu kadar yapmamamiz gerekmiyormu? Sizce buna hakkim yokmu? Ve siz ne yapiyorsunuz veya ne yapardiniz boyle bir durumda.
O oyle giyme, boyle giyme diyor, tamam diyorum.Peki ben neden ondan boyle birsey isteyemiyorum?Biz bir aileyiz ve mutlu olmak icin bir birimizin hoslanmadigimiz seyleri mumkun oldugu kadar yapmamamiz gerekmiyormu? Sizce buna hakkim yokmu?
televizyonda popo sallayan kızı kıskanacak kadar delirmedim ki .Merhaba. Bugun esimle tartisdik.Sebep, esim bilgisayar basinda oturmus kendi isiyle ilgili seylere bakiyordu. Bende koltukta oturmus, televizyon seyrediyordum.Bilgisayar masasi televizyonun hemen yaninda, yani bilisayar basinda otururken, cokta rahat olmasada televizyondakileri de gormek mumkun.Herneyse, bir şaka programi izliyordum.Birden programda bir kiz boyle ellerini yere koyup, ayaklarinida duvara koyarak, basasagi sekilde poposunu oynatarak "dans" yapti, eşim bunu gorur gormez hemen bilgisayardan kalkip koltuga gecti ve "dansi" izlemeye basladi. Ben, ona bu hareketinden hoslanmadigimi belirttim.Oda kizi izlemek icin digil, sadece , bilgisayarda simdilik isi bittigi icin koltuga gectigini soyledi.Yalan soyledigini biliyorum, bosuna inkar etme dedim.O da bana, ben sana neyi izleyip-izleyemeyecegimi sormuycam dedi, bende sinirle evet sorucaksin dedim.Biz evliyiz, nasil ben senin hoslanmadigin seyleri yapmiyorsam,sende bana karsi hassas olucaksin dedim.Televizyonda, o sahneyi bir daha gosterdiler, tabii sinirden ben hiçbirisini izlemedim.
Esim sanki hicbir sey olmamis gibi, neden sen bakmadin diye sordu (gicik), bende "sen ikimizinde yerine izledin, yetmezmi " dedim.Bu tartismadan sonra konusmuyoruz. Bu, bu konudaki ilk tartismamiz digil,gecenlere yine bir manken gosteriyorlardi televizyonda, yine mankeni gosterdiklerinde gozlerini televizyona zillemisdi.Bende, boyle yapmasindan hoslanmadigimi soylemisdim , ama tabiki, o umursamadi ve beni kontrol edemezsin demisdi ve ben o zamanda kusmustum.
Simdi size soruyorum kizlar, sizce benim esimden bunu istemeye hakkim yokmu.O oyle giyme, boyle giyme diyor, tamam diyorum.Peki ben neden ondan boyle birsey isteyemiyorum?Biz bir aileyiz ve mutlu olmak icin bir birimizin hoslanmadigimiz seyleri mumkun oldugu kadar yapmamamiz gerekmiyormu? Sizce buna hakkim yokmu? Ve siz ne yapiyorsunuz veya ne yapardiniz boyle bir durumda.
demi hele de gözlerini pörtletmiş bakan bir eşse çok çirkin görüntü oluştu kafamdaGünaydın!
Elbette televizyondaki kadından kıskanacak değil arkadaş.
Ancak poposunu 2 defa sallayan kadına bakmak için televizyonun karşısına koşuşan eş görüntüsü de cidden çirkin bence.
Olay bence kıskançlık değil eşe saygısızlık.
Merhaba. Bugun esimle tartisdik.Sebep, esim bilgisayar basinda oturmus kendi isiyle ilgili seylere bakiyordu. Bende koltukta oturmus, televizyon seyrediyordum.Bilgisayar masasi televizyonun hemen yaninda, yani bilisayar basinda otururken, cokta rahat olmasada televizyondakileri de gormek mumkun.Herneyse, bir şaka programi izliyordum.Birden programda bir kiz boyle ellerini yere koyup, ayaklarinida duvara koyarak, basasagi sekilde poposunu oynatarak "dans" yapti, eşim bunu gorur gormez hemen bilgisayardan kalkip koltuga gecti ve "dansi" izlemeye basladi. Ben, ona bu hareketinden hoslanmadigimi belirttim.Oda kizi izlemek icin digil, sadece , bilgisayarda simdilik isi bittigi icin koltuga gectigini soyledi.Yalan soyledigini biliyorum, bosuna inkar etme dedim.O da bana, ben sana neyi izleyip-izleyemeyecegimi sormuycam dedi, bende sinirle evet sorucaksin dedim.Biz evliyiz, nasil ben senin hoslanmadigin seyleri yapmiyorsam,sende bana karsi hassas olucaksin dedim.Televizyonda, o sahneyi bir daha gosterdiler, tabii sinirden ben hiçbirisini izlemedim.
Aynen!demi hele de gözlerini pörtletmiş bakan bir eşse çok çirkin görüntü oluştu kafamda
umarım öyle değildir
bence konu sahibi en azından benim yanımda dikkat et diyebilir neticede