Eslerimiz televizyonda her sey izleyebilirlermi sizce?

Canim kiza bakmak icin ozellikle geldigine eminim, once reklamlari gecti, bu dansin, reklamlarina pc badindan bakti, ne zamanki dansi gosterdiler, hemen koltuga gecti.

kaprise gel:) fazla abartmışsınız bakarsa baksın ne var yani. siz dizinin bi yerinde çıplak bi adam gördüğünüzde kanal mı değiştiriyorsunuz? ben böyle şeylere takılmam farketmezdim bile

Canim kiza bakmak icin ozellikle geldigine eminim, once reklamlari gecti, bu dansin, reklamlarina pc badindan bakti, ne zamanki dansi gosterdiler, hemen koltuga geçti.

Merak etmiş bakmış; hoşuna gitmiş bakmış; bu şekilde tepki verirseniz sizin yanınızda izlemez; bin kere bilgisayarda izler

kaprise gel:) fazla abartmışsınız bakarsa baksın ne var yani. siz dizinin bi yerinde çıplak bi adam gördüğünüzde kanal mı değiştiriyorsunuz? ben böyle şeylere takılmam farketmezdim bile
Hayir, ama ben pc basindayken televizyonda ciplak bir erkek gorunce kalkip hemen koltuga gecmiyorum!

Hayir, ama ben pc basindayken televizyonda ciplak bir erkek gorunce kalkip hemen koltuga gecmiyorum!
kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama eşim tv de bi kız görüp bu güzelmi dedi çok güzel dedim sence dedim? güzel dedi. senin fikrini merak ettim dedi. ne var şimdi bunda. küçük şeyelr bunlar. belki kızdan ziyade dans gösterisi hoşuna gitmiştir

o zaman izlemeyin öyle programlar canım değiştiriverin ne olacak ki ? ben gördüm mü ben bile bakıyorum vay be ne güzelmiş fiziği diyorum erkek ne yapsın yani?
Iyi de, o oyle her zaman oyle seyler gosteren bir program digilki, birinci defa oldu.Kanali degistiririm bana kalsa, esim inadina yine acar.

Iyi de, o oyle her zaman oyle seyler gosteren bir program digilki, birinci defa oldu.Kanali degistiririm bana kalsa, esim inadina yine acar.
eşin inadına yine açarsa bu sana yapılmış saygısızlık da demem hakarettir aslında .hangi program bu arada ?

6 yillik evliyiz. Evet kizin poposunu sallamasi hosuna gitti, kiskanmamam gerekirmi?
Bizde esimle bu kiz guzel, bu erkek yakisikli konularini yapiyoruz, sorun olmuyor.Ama bu konu baska.

Hayir canim, baska bir program.
Kapatirsam,inadina acar, beni kontrol etme der.

Haklı değil mi?

Yani görselliğin dibini gördüğü şu teknolojide sen TV yi zapla o PC den alasına bakar isterse. İnsan istemeye görsün…Şeytan da desteklemeye görsün..Bak neler olur.

6 yillik evliyiz. Evet kizin poposunu sallamasi hosuna gitti, kiskanmamam gerekirmi?
Bizde esimle bu kiz guzel, bu erkek yakisikli konularini yapiyoruz, sorun olmuyor.Ama bu konu baska.
ben arada fark göremedim.
sen kızın güzelliğini ya da sana göre o an seksi oluşunu kıskanmışsın.
ama erkeklere göre bizim seksi olduğunu düşündüğümüz şeyler çok sıradan olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…