- 12 Ocak 2009
- 970
- 125
-
- Konu Sahibi delimelek2170
acaba sürekli acaba böyle mi yapacak takip ettiğin için denk geliyor olabilir mi, malum tv de zaten sürekli mankenler, erotizim bol miktarda, özellikle bakmamış olabilir bunlar zaten çok olduğu için denk gelmiş olabilir, bu da ihtimal dahilinde
ama bence ona neden baktın bunu neden izledin diye söylenme, bırak ne izliyorsa izlesin, tv de çok ileri ne olabilir yani, bence bu kadar küscek bişey yok
sende otur yakışıklı erkekleri izle tepki vermiyosa kötü niyeti yokturi tepki verirse kişi kendinden bilir işi diye düşünebilirsin
Hayir canim, baska bir program.survivordaki nadyanın dansını demiyon dimi senya da bu stil benimi diyon haaaaaaaaaaaa.olsun kapat o program başladığında
Canim kiza bakmak icin ozellikle geldigine eminim, once reklamlari gecti, bu dansin, reklamlarina pc badindan bakti, ne zamanki dansi gosterdiler, hemen koltuga geçti.
Elbise mayo var ya omlardan giyiniyorum.Ona karismiyor.Mayonun en kapalısı ne kadar kapalı olabilir ki? Haşema giymedikten sonra ki ben haşemaya da karşıyım.
Neyse bence senin tavrın fazla abartı.
Hayir, ama ben pc basindayken televizyonda ciplak bir erkek gorunce kalkip hemen koltuga gecmiyorum!kaprise gel:) fazla abartmışsınız bakarsa baksın ne var yani. siz dizinin bi yerinde çıplak bi adam gördüğünüzde kanal mı değiştiriyorsunuz? ben böyle şeylere takılmam farketmezdim bile
o zaman izlemeyin öyle programlar canım değiştiriverin ne olacak ki ? ben gördüm mü ben bile bakıyorum vay be ne güzelmiş fiziği diyorum erkek ne yapsın yani?Hayir, ama ben pc basindayken televizyonda ciplak bir erkek gorunce kalkip hemen koltuga gecmiyorum!
kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama eşim tv de bi kız görüp bu güzelmi dedi çok güzel dedim sence dedim? güzel dedi. senin fikrini merak ettim dedi. ne var şimdi bunda. küçük şeyelr bunlar. belki kızdan ziyade dans gösterisi hoşuna gitmiştirHayir, ama ben pc basindayken televizyonda ciplak bir erkek gorunce kalkip hemen koltuga gecmiyorum!
Iyi de, o oyle her zaman oyle seyler gosteren bir program digilki, birinci defa oldu.Kanali degistiririm bana kalsa, esim inadina yine acar.o zaman izlemeyin öyle programlar canım değiştiriverin ne olacak ki ? ben gördüm mü ben bile bakıyorum vay be ne güzelmiş fiziği diyorum erkek ne yapsın yani?
eşin inadına yine açarsa bu sana yapılmış saygısızlık da demem hakarettir aslında .hangi program bu arada ?Iyi de, o oyle her zaman oyle seyler gosteren bir program digilki, birinci defa oldu.Kanali degistiririm bana kalsa, esim inadina yine acar.
6 yillik evliyiz. Evet kizin poposunu sallamasi hosuna gitti, kiskanmamam gerekirmi?kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama eşim tv de bi kız görüp bu güzelmi dedi çok güzel dedim sence dedim? güzel dedi. senin fikrini merak ettim dedi. ne var şimdi bunda. küçük şeyelr bunlar. belki kızdan ziyade dans gösterisi hoşuna gitmiştir
Yurtdisinda yasiyorum canim, yabanci bir program.eşin inadına yine açarsa bu sana yapılmış saygısızlık da demem hakarettir aslında .hangi program bu arada ?
allah kolaylık versin sana yaptığı bir saygısızlıktan başka birşey değil malesefYurtdisinda yasiyorum canim, yabanci bir program.
Hayir canim, baska bir program.
Kapatirsam,inadina acar, beni kontrol etme der.
hem yurtdışındaysanız bu twerk olayları orada çok daha yaygın bu görüntüler heryerde var malesefYurtdisinda yasiyorum canim, yabanci bir program.
ben arada fark göremedim.6 yillik evliyiz. Evet kizin poposunu sallamasi hosuna gitti, kiskanmamam gerekirmi?
Bizde esimle bu kiz guzel, bu erkek yakisikli konularini yapiyoruz, sorun olmuyor.Ama bu konu baska.
ne mi var.kocam poposunu sallayan kadına bakmak için bilgisayardan kalkıp tvye gitse hışımla.sen neyaparsın çok merak ediyorum :)Bunda ne var anlamadım,bakar tabi hoşlandığı görüntü varsa .
Evet malesef oyle.hem yurtdışındaysanız bu twerk olayları orada çok daha yaygın bu görüntüler heryerde var malesef