Eslerimiz televizyonda her sey izleyebilirlermi sizce?

aynı sorunu dün akşam bizde yaşadık. survivor izliyo eşim, bende çok rahatsızım ama bugüne kadar bişey demedim ama dün akşam söyledim artık.
bunlar neredeyse çırılçıplak giyiniyolar, sadece malum bölgelerini örtüyolar, rahatsız oluyorum izlemeni istemiyorum, erkekler şortlarını kasıklarına kadar indiriyolar, sen benim bunları görmemden rahatsız değilmisin dedim.
neyi görmek istiyosan onu görüyosun, ben onlara bakmıyorum yarışmaya bakıyorum, şu an toplara bakıyorum onlara bakmıyorum dedi.
yarışmayı yapan topları götüren kim, istesende istemesende görceksin dedim.
ben görmek istemiyorum onlarla ilgilenmiyorum dedi.
uzun bişey giyseler daha az yaralanırlar dedim el kadar şortlar ne oluyo.
uzunla rahat hareket edemiyosun ben bile maç yaparken hep şort giyerim, eşortmanla hiç rahat olmuyo dedi.
çok ciddiyim rahatsızım izlemeni istemiyorum gsnin maçını aç onu izle dedim.
kapatırsam bi daha açmam annenlerde bile açmam dedi.
bende onu istiyorum zaten, evde izleme annemlerde izleme gibi bişey demedimki dedim.
tamam izlemicem dedi kapattı.
Sen şanslisin yine, benimki onu kontrolum altina aldigimi dusunuyor hemen, inat ediyor.

Senin flamenkoyu misal çekmen dogru digil, bende tango da izlerim, salsa da, flamenko da. Ama tahrik edici "dans" gosterisi baska, ayni tepkiyi veremem.

Peki daa geniş anlatayım o zaman benim eşim bahsettiğim ünlü yakışıklı erkek flamenko sanatçısının dansını izlememe bir keresinde tepki vermişti adamı kendince kıskanmıştı ben de o buna tepki gösterdi diye izlemekten vazgeçmedim bunu kastettim anlaşıldı mı şimdi flamenko olayı ? Twerk dansını da biliyorum ve eşim izlese rahatsız olmam anlık görüntülerden rahatsız olmanı anlayamadım

aynı sorunu dün akşam bizde yaşadık. survivor izliyo eşim, bende çok rahatsızım ama bugüne kadar bişey demedim ama dün akşam söyledim artık.
bunlar neredeyse çırılçıplak giyiniyolar, sadece malum bölgelerini örtüyolar, rahatsız oluyorum izlemeni istemiyorum, erkekler şortlarını kasıklarına kadar indiriyolar, sen benim bunları görmemden rahatsız değilmisin dedim.
neyi görmek istiyosan onu görüyosun, ben onlara bakmıyorum yarışmaya bakıyorum, şu an toplara bakıyorum onlara bakmıyorum dedi.
yarışmayı yapan topları götüren kim, istesende istemesende görceksin dedim.
ben görmek istemiyorum onlarla ilgilenmiyorum dedi.
uzun bişey giyseler daha az yaralanırlar dedim el kadar şortlar ne oluyo.
uzunla rahat hareket edemiyosun ben bile maç yaparken hep şort giyerim, eşortmanla hiç rahat olmuyo dedi.
çok ciddiyim rahatsızım izlemeni istemiyorum gsnin maçını aç onu izle dedim.
kapatırsam bi daha açmam annenlerde bile açmam dedi.
bende onu istiyorum zaten, evde izleme annemlerde izleme gibi bişey demedimki dedim.
tamam izlemicem dedi kapattı.
Bu çok abartılı bana göre.
Görse nolacağını düşünüyorsunuz?
Eşinizle hiç plaja gitmiyor musunuz mesela?

tatlım güzel düşünüyosun ama tarzın yanlış..
ben mesela eşim dansöz izlerken tv.nin önüne geçip dansediyorum..
ya da direk tv.yi kapatıp üstüne atlıyorum..
"avcunu yala, izlettmeemm" diye şirinlik yapıyorum..
hiç münakaşaya girme, sana tavsiye tatlılıkla hallet..yoksa yasaklar daha da iştahını kabartır...
Onuda denedim canim, malesef olmuyor. Dedigin gibi kucagina atlayip, sakayla " nereye bakiyorsun sen" dedim, o da gulerek, beni kenara cekip inadina yinede izliyor.

Onuda denedim canim, malesef olmuyor. Dedigin gibi kucagina atlayip, sakayla " nereye bakiyorsun sen" dedim, o da gulerek, beni kenara cekip inadina yinede izliyor.

hmm..ozaman pisleşmenin vakti gelmiş..
öyle bi şey olursa tekrar..odayı terket ve bi kaç gün küs..
eşşek değilse anlar..

Yok kuzum kisitlayamazsin istesende yapamazsın suçlu olursun benim okuzcuk benim yanımda AVM lerde kızların gotune bakiyo gozlerimle gördüm yine yalancı oldum ama bikere basbas bagirsim kızın gotune neden bakıyorsun diye herkez ama herkez duydu o kız da

Merhaba. Bugun esimle tartisdik.Sebep, esim bilgisayar basinda oturmus kendi isiyle ilgili seylere bakiyordu. Bende koltukta oturmus, televizyon seyrediyordum.Bilgisayar masasi televizyonun hemen yaninda, yani bilisayar basinda otururken, cokta rahat olmasada televizyondakileri de gormek mumkun.Herneyse, bir şaka programi izliyordum.Birden programda bir kiz boyle ellerini yere koyup, ayaklarinida duvara koyarak, basasagi sekilde poposunu oynatarak "dans" yapti, eşim bunu gorur gormez hemen bilgisayardan kalkip koltuga gecti ve "dansi" izlemeye basladi. Ben, ona bu hareketinden hoslanmadigimi belirttim.Oda kizi izlemek icin digil, sadece , bilgisayarda simdilik isi bittigi icin koltuga gectigini soyledi.Yalan soyledigini biliyorum, bosuna inkar etme dedim.O da bana, ben sana neyi izleyip-izleyemeyecegimi sormuycam dedi, bende sinirle evet sorucaksin dedim.Biz evliyiz, nasil ben senin hoslanmadigin seyleri yapmiyorsam,sende bana karsi hassas olucaksin dedim.Televizyonda, o sahneyi bir daha gosterdiler, tabii sinirden ben hiçbirisini izlemedim.
Esim sanki hicbir sey olmamis gibi, neden sen bakmadin diye sordu (gicik), bende "sen ikimizinde yerine izledin, yetmezmi " dedim.Bu tartismadan sonra konusmuyoruz. Bu, bu konudaki ilk tartismamiz digil,gecenlere yine bir manken gosteriyorlardi televizyonda, yine mankeni gosterdiklerinde gozlerini televizyona zillemisdi.Bende, boyle yapmasindan hoslanmadigimi soylemisdim , ama tabiki, o umursamadi ve beni kontrol edemezsin demisdi ve ben o zamanda kusmustum.
Simdi size soruyorum kizlar, sizce benim esimden bunu istemeye hakkim yokmu.O oyle giyme, boyle giyme diyor, tamam diyorum.Peki ben neden ondan boyle birsey isteyemiyorum?Biz bir aileyiz ve mutlu olmak icin bir birimizin hoslanmadigimiz seyleri mumkun oldugu kadar yapmamamiz gerekmiyormu? Sizce buna hakkim yokmu? Ve siz ne yapiyorsunuz veya ne yapardiniz boyle bir durumda.
Melek merhaba:)

Ben esinin seni kizdirmak için yaptigini düşünüyorum.. Cünku bunu sana gostere gostere yapıyor olması ancak bu yüzden olabilir.

Eslerimizin ne izledigine bence karisilmamali ama eşinin yaptigi göze çomak sokmak gibi bir sey. Ben olsam ben de rahatsız olurdum.

Sakin bir aninizda esinize "yeni ergenler gibi yaptigin o tavırlar beni sasirtiyor sana karisamam belki ama senin de saygi duymak zorunda olduğun bir esin olduğunu unutmazsan iyi olur" gibi güzel bir uyari yapabilirsnz.

Bunu da anlamazsa umursamayin. Esinizin amaci dikkatinizi çekmek ve sizi kizdrmak bence . o an kalkip başka odaya geçin ve sizin yaniniza gelene kadar da yanina ugramayin. Dikkat cekemedgni anlayınca vazgeçecektir

ben kıskanıyorum kız.tvyi falan kırasım gelir heralde.:)
İşte ben o açıdan bakamıyorum. Yani televizyondaki şeyden niye kıskanayım, napacak adam Merve Oflaz'ı izleyip beni mi terk edecek? Edecekse de gitsin yani : D

Yok mayo'dan sonra herşey normal geliyor artık :KK53:
Survivor'ı ben de izliyorum. Hasan'a maşallah diyerek ehi. Kapı gibi adam :oops:

eşimle oturup direk dansı izlerim demişsin, bana görede seninki abartı. düşüncelerimiz çok farklı
Düşüncelerimiz pek tabii ki farklı, ben aynı demedim ki : )
Ben sadece sizin açınızı anlayabilmek için sordum, yani televizyondaki bir yarışmadaki kadınlardan niye rahatsız oluyorsunuz o açıyı öğrenmek istedim.

Ayrıca direk dansı deyip geçmeyin valla çok zor bir şey : D

Bende oyle yapdim zaten, kusuz simdi.Anlaycagini zannetmiyorum ama, anlasa simdiye kadar anlardi.

canım seninki iyce çirkefliği ele almış..
gerçi okadar p..... izleyeni varken o masum bile..
ama senden gizlese bari..
öküzlük edip gözüne sokuyo..hödük..

X