- 22 Mayıs 2019
- 611
- 287
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Onu merak etmiş görünüp açmak istemiyorum .Bir de fazla yoğun bir insan olduğum için zaman kaybı yaşamak istemiyorumCok merak ediyor isen insta acip ekle esini?
Buraya konu açacağına bir çılgınlık yapıp Instagram açıp kocanı takip edebilirsin ama sezgilerim kocan senin sosyal medya kullanmanı istemiyor ve telefonuna elsüremiyorsun yönündeMerhaba hiç sosyal medya hesabı kullanmayan bir kadınım.Eşim Instagram kullanıyor, profilinde ikimizin fotoğrafı var.Telefonu şifrelidir hep.Şüphe duyacağım bir konu yok ama merak etmiyor değilim .Kimler var merak ediyorum dediğimde saçmalıyorsun diye rahatsız olmuştu.Ben de üzerinde durmadım.Siz olsanız ne yapardınız fazla mı rahat davranıyorum
Esinizin telefonundan bakincada zaman kaybi olacak.Onu merak etmiş görünüp açmak istemiyorum .Bir de fazla yoğun bir insan olduğum için zaman kaybı yaşamak istemiyorum
Neden kullanmıyorsunuz ? Ben de kullanmiyorum, eşim kullanıyor hiç aklıma kimlerle ne konuşuyor vs gelmedi. Bir tane de anonim hesabı var şiirler yazdığı vs ona bile bakmıyorum. Ama sorsam saçmalama cevabını vermeyeceği için rahatım. Siz de kendinize bir hesap acabilirsiniz.Merhaba hiç sosyal medya hesabı kullanmayan bir kadınım.Eşim Instagram kullanıyor, profilinde ikimizin fotoğrafı var.Telefonu şifrelidir hep.Şüphe duyacağım bir konu yok ama merak etmiyor değilim .Kimler var merak ediyorum dediğimde saçmalıyorsun diye rahatsız olmuştu.Ben de üzerinde durmadım.Siz olsanız ne yapardınız fazla mı rahat davranıyorum
Yok aslında ben kullanmayı tercih etmedim hiç.Eşim hiç karışmaz .O benim telefonuma el sürmediği için ben de onunkine dokunmadım ama bilmiyorum doğru mu yapıyorumBuraya konu açacağına bir çılgınlık yapıp Instagram açıp kocanı takip edebilirsin ama sezgilerim kocan senin sosyal medya kullanmanı istemiyor ve telefonuna elsüremiyorsun yönünde
Faks açabilirim belkiBence bi şüphe olmuş inceden. Fake aç kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?