C canolar Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2024 18 1 27 8 Temmuz 2024 Konu Sahibi canolar #1 Eşler birbirlerinin telefon şifresini bilebilir mi ?
-Bibli gardım sağlam,güllerden tuğla⚜️ Kayıtlı Üye 31 Mart 2022 4.868 15.453 9 Temmuz 2024 Konu Sahibi canolar #41 The Mom .!.: Ay bilmiyorum yorumlarda biri yazmış siz eşi değilsiniz falan diye, bende bir hışımla seni gidi ağzina ekmek kodumun çocu diyip öyle yazdım. ben bu metres konularına çok yükseliyorum da Genişletmek için tıkla... Çok iyi ya kaptım asjkajalaahk Olumlu oy 0 Olumsuz oy
The Mom .!.: Ay bilmiyorum yorumlarda biri yazmış siz eşi değilsiniz falan diye, bende bir hışımla seni gidi ağzina ekmek kodumun çocu diyip öyle yazdım. ben bu metres konularına çok yükseliyorum da Genişletmek için tıkla... Çok iyi ya kaptım asjkajalaahk
bebeklinick Zorla değilse bile zorbadır güzellik😉 Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 27.444 39.635 9 Temmuz 2024 Konu Sahibi canolar #42 The Mom .!.: Yorumdan silah sesi geliyor Genişletmek için tıkla... Su tabancası sesi mi Piciuuuww piciuwww Olumlu oy 0 Olumsuz oy
The Mom .!.: Yorumdan silah sesi geliyor Genişletmek için tıkla... Su tabancası sesi mi Piciuuuww piciuwww
ANA VANGA Ağlayacaksanız oynamayalım. 😏 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2023 3.079 6.514 9 Temmuz 2024 Konu Sahibi canolar #43 bebeklinick .!.: Su tabancası sesi mi Piciuuuww piciuwww Genişletmek için tıkla... Öyle diyelim bakalım Olumlu oy 0 Olumsuz oy
bebeklinick .!.: Su tabancası sesi mi Piciuuuww piciuwww Genişletmek için tıkla... Öyle diyelim bakalım
G gulebilmek Guru Kayıtlı Üye 18 Eylül 2013 1.488 3.056 9 Temmuz 2024 Konu Sahibi canolar #44 Benim şifrem yok. Eşiminkinde de yok . Ya eşim kendi maaş hesabına ait banka şifresini , kart şifresini bile bilmez Ne e- nabız şifresini , ne e devlet şifresini bilmez. Ben ailenin şifreci başı :)) Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Benim şifrem yok. Eşiminkinde de yok . Ya eşim kendi maaş hesabına ait banka şifresini , kart şifresini bile bilmez Ne e- nabız şifresini , ne e devlet şifresini bilmez. Ben ailenin şifreci başı :))
anonimkizxw Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2024 33 26 26 9 Temmuz 2024 Konu Sahibi canolar #45 En özel anları paylaştığım adamın telefonu özel olamaz diye düşünüyorum. Şifresini bilirim. O da benim telefon şifremi bilir. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
En özel anları paylaştığım adamın telefonu özel olamaz diye düşünüyorum. Şifresini bilirim. O da benim telefon şifremi bilir.