Eşler birbirlerinin kıymetini neden bilmezler?

Eşler birbirlerinin kıymetini neden bilmezler?

• Rahatlık batar

OY: 18 51,4%
  • Karşı tarafa olan beğeni biter

OY: 17 48,6%

• Ankete Katılan
    35
Valla ben olsam yetiştiririm ablama. Ama önce ağzını ara bi.
Bir kere babamın arkadaşı telefonunu istemiş, o da vermiş, arkadaşı sevgilisini aramış babamdan, mesaj falan atmış. Telefonu bana verdi şarja tak dedi babam. Mesaj geldi. Baktım tanımadık numara,aşkımlı maşkımlı mesaj. Hemen anneme yetiştirdim :) Babamın babası da bizdeydi. Oğlun ne haltlar karıştırıyor falan dedim. Babam da dışarı çıkmıştı bişey almak için. Ortalık birbirine girdi. Babam durumu açıkladı. Arkadaşını aradı. Durumu bize ispatladı. Ve hepimize küstü. Hayatımda bir kere gördüm babamın küstüğünü, o da bu yüzdendi. Benden nasıl böyle bir şey beklersiniz diye.
Önce ablana bir sor istersen. Pat diye söyleme. Ağzını ara. Belki ablandır. Biz de eşimle annemlerde birbirimize mesaj atarız. Eğer kayıtlı olan ablan değilse, yani ablanı o şekilde kaydetmişse, abla ben böyle böyle bişey gördüm. Eniştemi bir takibe al istersen de.

bence ablanızda sizin gibi herşeyin farkında. ama sizin gibi ayrılmamak için bazı şeyleri bahane ediyordur belkide.

o zaman ablana anlat kendi durumunu
ben aldatıldım
şu bu onuda şüpheye düşür
belki kocasının telefonunu falan kurcalamaya başlar

Sizin enişte şımarmıııış başka bir şey değil bulup da bulandıranlardan. Ben eğer eminsem böyle bir şeyin varlığından kardeşime derim, uzaktan bir an önce fark etmesini beklemem.

Çok zor ya sanki ayıpmış günahmış gibi ailelerden saklanıyor. Halbuki anlatmış paylaşmış olsan seninde yükün azalır.
Anladım saklayacaksınız. buna bişey diyemem tabi de.. ilerde er geç öğrenirler o zaman ne olacak.
Çok ağır bence şuan ki durumun. Mesleğiniz var mı?

ablanıza telefonunu karıştırmasını söyleyin.... ilk görüşmenizde böyle birşey saklanamaz... SAKLANMAMALI
kardeşisiniz siz
ablanız sayesinde adam olmuş biri için sonradan ablanızın size kırılmasını mı izleyeceksiniz

ama kesinlikle ve kesinlikle delil toplayın önce boşanırken bir de para istemesin şerefsiz

Saolsun babam bizleri okuttu. mesleklerimiz var. iyi yerlerde çalıştık.

Değerli yorumlarınız için herkese teşekkür ederim. Buraya yazınca sizlerle paylaşınca kendimi daha iyi hissediyorum. Hepiniz dost gibisiniz. şimdi ablama bunu nasıl hissettireceğim onu bulmalıyım. teşekkür ederim.

Yüksek ihtimalle ablanızda durumun farkındadır. Yoksa eniştenizin aklının kıt olması gerekiyor telefona direkt olarak angela'm diye kaydetmesi için, sizin gördüğünüz gibi ablanızda görebilir ki ablanızın görme ihtimali size göre çok daha yüksek. Eğer ablanızdan gizleme gereği duysaydı angela'm yerine abuzer'im, abdullah'ım diye kaydederdi herhalde.

erkek milleti çok boşlama ensesinde olduğunu hissetsin telefonunu falan kurcala deyin bir kaç defa tekrar ederek bence anlayacaktır

Elbette ki her evli adam karisini aldatmiyor. Senin ve ablanin aldatiliyor olmaniz bunu dogrulamiyor. Sen aldatildiginda sirf ailenden korktugun icin kocanla ayni evde yasayan kadinsin. Ablan kocasinin telefonunda ANGELAM diye kadin kayitli sindiriyor. Bunlari da her kadin yapmaz. Sizler kendi hayatlarinizi yasayan insanlarsiniz. Sizden yola cikilarak genelleme yapilamaz.

Ahlakli adamlar var, tek esli yasiyorlar, eslerine sadiklar. Guclu kadinlar var, onurlarini her seyden ustte tutuyorlar, aldatilmayi sindirmiyorlar. Gozunu kapatan yalniz kendine gece yapar gunu. Yasadiklarinizi normallestirmenizin tek zarari yine kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…