Eşler birbirlerinin kıymetini neden bilmezler?

Eşler birbirlerinin kıymetini neden bilmezler?

• Rahatlık batar

OY: 18 51,4%
  • Karşı tarafa olan beğeni biter

OY: 17 48,6%

• Ankete Katılan
    35

B
Görücü usulü evlendi.

Ablanız görücü usulu evlendi diye sanki düğün gecesi mi gördü adamı
Sonucta tanışıp gezip tozmadılar mı. Koca inşaat firmalarında yöneticilik yapan kadın..
Bence ablanız da görmüş geçirmiş biridir. Onunla bu şüphenizi paylaşın bilmek hakkı

Enisten cidden iyi yere kapak acmis.
Bir insan esiyle tabi paylaşımda bulunmali ama es de muhakkak kendini belli ediyordur, adam olup olmadigiyla.
Ablaniza kesinlikle soyleyin. Kadin kahroluyordur valla. Kendi parasini baskasina yediren bir adamla ayni yataga giriyor.
Cokk fena..
Sizin esiniz de ayniymis.
Ablana sakin soyleme dedigine göre bence iki bacanak beraber isi yurutuyor gibiler.
Belki de sizin esiniz ona bulmustur.
Hic belli olmaz..
Ne diyeyim Allah islah etsin...

Susturdum diye böbürlenmiyorum. İçim çok acıyor, yaşadıklarım çok zor. allah kimseye yaşatmasın. sadece topluma giderken birlikte gidiyoruz. Şuanda çaresizim. aynı evde farklı odalarda kalıyoruz. biraz beklemem gerekiyor.

canım bu angela tom'un sevgilisi olan olmasın
ciddi söylüyorum ben de var habire bildirim geliyor

Aileniz maddi olduğu kadar manevi anlamda da ablanızın yanında olacaklarsa söyleyin madem, kendi ailenizi en iyi siz biliyorsunuz, kendiniz bile kendi durumunuzdan henüz onlara bahsetmemişken ablanız Angela'yı bilese ne olacak diye düşünmüyor değilim bir yandan. Kim kime nasıl örnek oluyor belli değil.

Bize geldiler tanıştı. dışarı çıktılar evet birkaç kez. tanıştıktan 1 ay sonra nişan 3 ay sonra düğün oldu.

angelinam ne ya kıro mudur nedir ıyk

ablanızın eşinden ziyade sizin eşinizde mi dışarda başka bayanlarla görüşüyor?

Hiç kimseyi birlikte yaşamayınca tanıyamıyorsunuz. dışarıdan göründüğü gibi olmuyor. Evli bayanların çoğunun başına bu olaylar geliyor. evliyim benim kocam asla yapmaz diyenler ya bi haber yaşıyor, yada hiç bilmek istemiyor. Ben hemcinslerimede kızıyorum. bu adamlar yapıyorda para verip hayat kadınları ilemi yapıyor, hayır. onun anası, öbürünün bacısı, kızı, kardeşi, karısı. ben kendimle alakalı değil evet hata ettim eşim denilen insan hakkında yazdığım cümleden. ben zaten çok mutusuz. sadece ablam mutsuz olmasın istiyorum.

Bosandiginizi okudum, ben de yazdiklarimi geri aliyorum, bu adam adam olsun diye beklemiyorsunuz zaten.

Yani bilemedim, ablanizin bu adamla mutlu olma olasiligi sizce var mi? Aldatildigini bilse sanki daha iyi olmaz mi?

Bence ablaniz da durumu biliyor, yani telefon caliyor, adam firliyor. Durum aleni.

ablanızın eşinden ziyade sizin eşinizde mi dışarda başka bayanlarla görüşüyor?

Ben doğum yaptıktan sonra kırkılı derler ya o dönemde biri ile görüştüğünü yakaladım. ne kadar inkar etsede, şuda vardı eşi ile, buda vardı eşi ile desede benim için yalan yalandır. insan birkere hisedince hep gidiyor. hep yapıyor zannediyor.

Eniştem biraz tuaf elinde nevarsa yedirir. gerçi ev ablamın üzerine. geç olmadan fark ederse ayrılır belki. daha genç hayatı bir yalan üzerine olmaz.

affettin yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…