Suc ablanda degil mi?
Bu b.k herife fazla kiymet bicip ustune bir de cocuk vermis, bravo.....Neden evlenmis peki ablaniz bu herifle ?
Görücü usulü evlendi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suc ablanda degil mi?
Bu b.k herife fazla kiymet bicip ustune bir de cocuk vermis, bravo.....Neden evlenmis peki ablaniz bu herifle ?
Görücü usulü evlendi.
Ben ayrılacağım, bunu ailem bilmiyor. kendisine eşim dediğime bakmayınız. Bebeğim daha küçük, biraz büyüyünce ayırlacağız. eşimin benim üzerime çektiği kredide var, onuda bitirmesini bekliyorum açıkcası. Bebeğimi kreşe verir bir yerde çalışırım, hayatımızı sürdürürüm diye düşünüyorum. Ama ben ablam gibi değilm eşimle evlenmeyi ben istedim. ablam görücü usulü evlendi.
Görücü usulü evlendi.
Bu ankette ki 2 seçeneği ben de kabul etmiyorum.Karşında ki insanı rahatlığa alıştırmayacaksın.Sonra da rahat battı demeyeceksin.Herşeyine göz yummayacaksın.Bir de çocuğum küçük büyüsün öyle ayrılacağım gibi bir avuntunun arkasına saklanmayacaksın.Hele ki,hem aldatılıp,hem de sen de görüşüyorsun diye bir de bunun konusunu böyle rahat rahat konuşmayacak ve de susturdum diye böbürlenmeyeceksin.
Ablam büyük inşaat firmalarında yöneticilik yaptı ( finansal ). kendisi malimüşavir. evlenmeden önce çalışıklarını harcamadı. babam annem bize kazandıklarımızı hiç harcattırmadı. oradan baya birikimi vardı. düğündede bizim taraf 20 bilezik artı bayağı altın taktılar. onlarla daireyi aldı. az birşey kredi ile. sonraki parası ilede araba aldı. doğumdan sonrada tazminat felan baya aldı, işten çıkarken. birazda annemler destek oldu bu son iş kurmada.
B
Ablanız görücü usulu evlendi diye sanki düğün gecesi mi gördü adamı
Sonucta tanışıp gezip tozmadılar mı. Koca inşaat firmalarında yöneticilik yapan kadın..
Bence ablanız da görmüş geçirmiş biridir. Onunla bu şüphenizi paylaşın bilmek hakkı
canım bu angela tom'un sevgilisi olan olmasın
ciddi söylüyorum ben de var habire bildirim geliyor
Bu arada ankete cevap vereyim (c) secenegi adam olmayan adamlarla evlenmissiniz, sonra da Allah Allah neden adam olmuyorlar diye konu acmissiniz.
Rahatlik batar, ya da karsi tarafa begeni biter sizin uydurdugunuz bahaneler, onlarin arkasina saklanmayin. Aldatilma sebebiniz (c) secenegi, sizin kafanizdakilerle alakasi yok.
Ikiniz de aldatildiginizin farkindasiniz, oturup ustune Allah Allah bu adam neden boyle yapiyor diye dusunuyorsunuz, adamlarin duzelmelerini mi bekliyorsunuz? Adam duzelse ne olacak ki, onune gelenle surtmus adami mideniz alacak mi?
nasıl bir cesretle hem de öyle kaydetmiş.gerçekten öyle olabileceği geldi aklımaMesajı açtı okudu. çıktı.
Hiç kimseyi birlikte yaşamayınca tanıyamıyorsunuz. dışarıdan göründüğü gibi olmuyor. Evli bayanların çoğunun başına bu olaylar geliyor. evliyim benim kocam asla yapmaz diyenler ya bi haber yaşıyor, yada hiç bilmek istemiyor. Ben hemcinslerimede kızıyorum. bu adamlar yapıyorda para verip hayat kadınları ilemi yapıyor, hayır. onun anası, öbürünün bacısı, kızı, kardeşi, karısı. ben kendimle alakalı değil evet hata ettim eşim denilen insan hakkında yazdığım cümleden. ben zaten çok mutusuz. sadece ablam mutsuz olmasın istiyorum.
ablanızın eşinden ziyade sizin eşinizde mi dışarda başka bayanlarla görüşüyor?
Bosandiginizi okudum, ben de yazdiklarimi geri aliyorum, bu adam adam olsun diye beklemiyorsunuz zaten.
Yani bilemedim, ablanizin bu adamla mutlu olma olasiligi sizce var mi? Aldatildigini bilse sanki daha iyi olmaz mi?
Bence ablaniz da durumu biliyor, yani telefon caliyor, adam firliyor. Durum aleni.
affettin yani..Ben doğum yaptıktan sonra kırkılı derler ya o dönemde biri ile görüştüğünü yakaladım. ne kadar inkar etsede, şuda vardı eşi ile, buda vardı eşi ile desede benim için yalan yalandır. insan birkere hisedince hep gidiyor. hep yapıyor zannediyor.
Eniştem biraz tuaf elinde nevarsa yedirir. gerçi ev ablamın üzerine. geç olmadan fark ederse ayrılır belki. daha genç hayatı bir yalan üzerine olmaz.