Eşle son düzlükte ????acil fikir

Yalniz dertli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
672
149
Merhaba hanımlar . Daha öncede de açmıştım bu konuyu . Eşimle cinsel hayatımız hiç yoktu kaç senedir , ve ben bu konuda hep fikir soruyordum buraya . Eşim hiç bahsetmiyor bu konudan rahatsız olmuyor fakat ailesi arkadaşları gibi normal konularda da tartisiyordu benimle diye . Neyse suanki gelinen son nokta , benim ailem torun felan konu açmaya başladı, ben sorun bende değil felan dedim . Ailem Dr a gidin geç bile kaldınız dedi . Eşim de en sonunda ben yokken, babam torun olsun diye damadiyla sohbet ederek kırmadan konuşurken eşim de kızın ilk zaman istemedi şimdide olmayiverdi demis , fakat bizim karı koca hayatimiz bile yok aslında uzun zamandır , eşim de beni suçlar tarzda konuşunca babama , bende asıl konuyu üstü kapalı anlattım , annem daha detaylı anlatmış babama . Ve babam ailem biliyor artık , eşime Dr gidelim diyorum Fakat eşim bu konuda gitmiyor , ailemin bildiğini bilmiyor ama . Babamda sürekli soruyor bana Dr a gittiniz mi randevu aldınız mı diye . Eşim hala yaklasmiyor Dr işine ? İyi yaklaşarak konuşuyorum eşimle fakat o Dr ne yapacak diyor utaniyorum zaman ver diyor ? Ama ben o zamanı 3 yıldır veriyorum ama eşim onemsemedi bile şimdiye kadar .herşey normalmiş gibi yaşadı . Bişey mi saklıyor yoksa Neden Dr a gitmek istemiyor olabilir ??? Kafayı yiyecem düşünmekten , ikna olmuyor , ikimiz basaracaz diyor adam gitmiyor , ama ailem artık söyleyecek yüzüne o zaman daha da karışacak ortalık. Bu adam niye Dr a gitmek istemez?? Acil fikir verin .saolun

Merhaba hanımlar . Daha öncede de açmıştım bu konuyu . Eşimle cinsel hayatımız hiç yoktu kaç senedir , ve ben bu konuda hep fikir soruyordum buraya . Eşim hiç bahsetmiyor bu konudan rahatsız olmuyor fakat ailesi arkadaşları gibi normal konularda da tartisiyordu benimle diye . Neyse suanki gelinen son nokta , benim ailem torun felan konu açmaya başladı, ben sorun bende değil felan dedim . Ailem Dr a gidin geç bile kaldınız dedi . Eşim de en sonunda ben yokken, babam torun olsun diye damadiyla sohbet ederek kırmadan konuşurken eşim de kızın ilk zaman istemedi şimdide olmayiverdi demis , fakat bizim karı koca hayatimiz bile yok aslında uzun zamandır , eşim de beni suçlar tarzda konuşunca babama , bende asıl konuyu üstü kapalı anlattım , annem daha detaylı anlatmış babama . Ve babam ailem biliyor artık , eşime Dr gidelim diyorum Fakat eşim bu konuda gitmiyor , ailemin bildiğini bilmiyor ama . Babamda sürekli soruyor bana Dr a gittiniz mi randevu aldınız mı diye . Eşim hala yaklasmiyor Dr işine ? İyi yaklaşarak konuşuyorum eşimle fakat o Dr ne yapacak diyor utaniyorum zaman ver diyor ? Ama ben o zamanı 3 yıldır veriyorum ama eşim onemsemedi bile şimdiye kadar .herşey normalmiş gibi yaşadı . Bişey mi saklıyor yoksa Neden Dr a gitmek istemiyor olabilir ??? Kafayı yiyecem düşünmekten , ikna olmuyor , ikimiz basaracaz diyor adam gitmiyor , ama ailem artık söyleyecek yüzüne o zaman daha da karışacak ortalık. Bu adam niye Dr a gitmek istemez?? Acil fikir verin .saolun
Hıımmm… 🤔 acaba kadınlar ilgi alanına girmiyor mu

Ailenizin cinsel yaşamınızın olmadığını bilmesi hoş olmamış bence. Eşiniz bunu hiç bilmesin.
Eşinizle aile terapistine gidin derim ilk olarak. Sağlıklı bir insanın cinsellikten bu kadar kaçması asla normal değil ama belki sorunu fizyolojik değil, psikolojiktir.
Ne psikolog ne de doktor fayda etmezse, cinsel yönelimi farklı olup paravan evliliği yapan insanlardan olabilir şeklinde yorumlayabiliriz sanırım :KK43:

Siz esinizi arabanin altina atmissiniz. Oda sizi. Bu konuda ikinizin de farki yok. Esiniz gitmeye ikna olmuyorsa ailenizi katmak yerine ayrilmaya düsünmelisiniz. Sorunlu evliliklere en so düsünülecek bebektir. Bunu anlatamiyoruz burda.
Ek not: annem ve babamla asla cinsel hayatimi konusmazdim yerinizde olsam

Bunu bir erkek yapsa burda linç ederiz pis herif gitmiş ailesine özelinizi anlatmış diye siz de ortalığı birbirine katarsınız babanız hangi cesaretle eşinizle konuşuyor bu konu 2 kişi arasında hallolması gerekirken anneye anneden babaya yakında sülaleye duyurulur yaptığınız çok çok çirkin eğer aranızda bir ilişki yoksa gidip ailenize anlatmak yerine çözmeye çabalarsınız ha olmadı mi o zaman boşanır geçersiniz.
Hem Allah aşkına kaç yıldır birlikte olmadığınız bir adamdan çocuk yapmak neden amacı ne akşam akşam sınırim uyandı cidden böyle konulara katlanamıyorum bazen evlilik sorunlu ama aile boyu çocuk pesindesiniz

Şimdi 3 yıldır tek tük mu ilişki var yoksa hiç yok mu?Sorun çocuk değil ortada daha ilişki yok.Sorun bu çocuk oldu diyelim kaza ile sonra yine aynı şey devam mı.Bakin sağlıklı ve normal bir evlilikte çiftler seks yapar .Böyle değilse burda sıkıntı vardir

Bunu bir erkek yapsa burda linç ederiz pis herif gitmiş ailesine özelinizi anlatmış diye siz de ortalığı birbirine katarsınız babanız hangi cesaretle eşinizle konuşuyor bu konu 2 kişi arasında hallolması gerekirken anneye anneden babaya yakında sülaleye duyurulur yaptığınız çok çok çirkin eğer aranızda bir ilişki yoksa gidip ailenize anlatmak yerine çözmeye çabalarsınız ha olmadı mi o zaman boşanır geçersiniz.
Hem Allah aşkına kaç yıldır birlikte olmadığınız bir adamdan çocuk yapmak neden amacı ne akşam akşam sınırim uyandı cidden böyle konulara katlanamıyorum bazen evlilik sorunlu ama aile boyu çocuk pesindesiniz

Eh kizin ailesi torun muhabetine baslamis. Adamda bu konudada tik yok 🤷‍♀️ belkide paravan evliligi yapti

Evlilikte cinsel hayat olmaması en büyük sorunlardan biri diğer sorunda bunu sorun etmeyen eş. Adam paravan bi evlilik yapmış olabilir ısrarla doktora sıcak bakmıyor olması bana bunu çağrıştırdı
Ailenize söylemeniz konusunda şöyle düşünüyorum en son noktaya gelinmiş bu durum daha ne kadar çekilir eş tarafından reddedilmek kadını aşırı yorar en azından doğruları bildiklerinden sizi de yuvanı kurtar kızım diye zorlamazlar
Çocuk olmaması da aslında büyük şans olmuş bu evlilik bu şekilde sürdürülemez

esınızın sızın ustunuze atması hos olmamıs sızde aılenıze anlatmadan once bır doktora gıdıp bızde durum bu esım de buraya gelmeye yanasmıyor nasıl ıkna edebılırım dıye sorsaydınız keske
en azından doktor sankı sızınle ılgılı bırseymıs gıbı cagırır onunla yıne konusurdu bu 3 senede ya...

belkı esınız aseksuel bırıdır doktora da bu yuzden gelmıyordur kendısını bıldıgı ıcın
acık acık konustunuz dımı esınızle neden ıstemıyor yaklasmıyor

Eh kizin ailesi torun muhabetine baslamis. Adamda bu konudada tik yok 🤷‍♀️ belkide paravan evliligi yapti
Aklım almadı ya hadi kv ler herşeye burnunu sokar diyoruz asla normal geldiginden değil ama bir baba gidip damadına e hadi sevişin de torun olsun mu demeli nasıl yani vallahi çok şaşırdım kaldı ki kaç yıl oldu ilişkimiz yok diyor konu sahibesi aile neden karışıyor bu hakkı nerden buluyor e doktora gidin evliliğimiz zaten sorunlu bizim karı koca ilişkimiz yok ne. Çocuğu Allah aşkına konuyu nerden tutsam elimde kaldı

X