eskişehirli KK'lılar ben de burdayım:)

‎24 şubat cuma günü 7- 11 yaş aile eğitimi tanıtım toplantısı odun pazarı halk eğitimi merkezinde yapılacaktır.ÜCRETSİZDİR.Eskişehirde olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
eğitimin içeriği;ANNE BABA TUTUMLARI,
İLETİŞİM ENGELLERİ VE DİNLEME BECERİLERİ,
KENDİNİ İFADE ETMEBECERİLERİ,
OLUMLU DAVRANIŞ KAZANDIRMA YOLLARI
İSTENMEYEN DAVRANIŞLARI DEĞİŞTİRME YÖNTEMLERİ
TEMEL ALIŞKANLIKLAR
BEDENSEL VE CİNSEL GELİŞİM
BİLİŞSEL VE DİL GELİŞİMİ
SOSYAL VE DUYGUSAL GELİŞİM VE BENLİK GELİŞİMİ
YAŞAM OLAYLARI(STRESLE BAŞA ÇIKMA,ÖLÜM,AYRILIK,EKONOMİK ZORLUKLARLA BAŞEDEBİLME)
ÇOCUK HAKLARI
ÇOCUKLA NİTELİKLİ ZAMAN GEÇİRMEK VE OYUN
ÖZEL EĞİTİME İHTİYACI OLAN BİREYLERE DUYARLILIK GELİŞTİRME

selamlar
eskişehirli annelerin yardımına ihtiyacım var.oğlumun ilköğretime başlama durumu var.2006 doğumlu.merkezdeki okullardan birini seçmem lazım.aynı zamanda evi de taşıyacağım.konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.Meserret İnel iöo- Melahat ünügür iöo--Adalet İöo-Milli Zafer İöo-Porsuk ve Fatih Sultan Mehmet İöo ları tercih edebileceğim bölgedeler.
aranızda çocuğu bu okullarda olupta bana bilgi verebilecekler varsa yardımlarınızı bekliyorum.sınıfların kalabalıklığı-öğretmen seçimi-sosyal çevre gibi.

‎24 şubat cuma günü 7- 11 yaş aile eğitimi tanıtım toplantısı odun pazarı halk eğitimi merkezinde yapılacaktır.ÜCRETSİZDİR.Eskişehirde olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
eğitimin içeriği;ANNE BABA TUTUMLARI,
İLETİŞİM ENGELLERİ VE DİNLEME BECERİLERİ,
KENDİNİ İFADE ETMEBECERİLERİ,
OLUMLU DAVRANIŞ KAZANDIRMA YOLLARI
İSTENMEYEN DAVRANIŞLARI DEĞİŞTİRME YÖNTEMLERİ
TEMEL ALIŞKANLIKLAR
BEDENSEL VE CİNSEL GELİŞİM
BİLİŞSEL VE DİL GELİŞİMİ
SOSYAL VE DUYGUSAL GELİŞİM VE BENLİK GELİŞİMİ
YAŞAM OLAYLARI(STRESLE BAŞA ÇIKMA,ÖLÜM,AYRILIK,EKONOMİK ZORLUKLARLA BAŞEDEBİLME)
ÇOCUK HAKLARI
ÇOCUKLA NİTELİKLİ ZAMAN GEÇİRMEK VE OYUN
ÖZEL EĞİTİME İHTİYACI OLAN BİREYLERE DUYARLILIK GELİŞTİRME

ececim merhaba.beni hatırlarsın eminim.sen de buraya uğruyomuşsun ne güzel.eğer gelirsen bir öğretmen olarak senin de yardımlarını fikirlerini bekliyorum canım.aynı zamanda benim dahil olduğum gruba da davet ediyorum seni:))

Merhaba, ben de doğma büyüme Eskişehirliyim. 29 yaşındayım ve bekarım :3:

selam canım buraya kimsecikler uğramıyor sanırım.daha önce de mesaj bırakmıştım.nerde bu eskişehirliler:))
çalışıyomusun canım.evlilik nişan filan yok mu yakında bekarım demişsin:))yoksa sozmazdım umarım yanlış anlamazsın.

selam canım buraya kimsecikler uğramıyor sanırım.daha önce de mesaj bırakmıştım.nerde bu eskişehirliler:))
çalışıyomusun canım.evlilik nişan filan yok mu yakında bekarım demişsin:))yoksa sozmazdım umarım yanlış anlamazsın.

Merhaba : )
Çalışmıyorum, evdeyim. Ufukta evlilik ve nişan görünmüyor benim :ssz:

Merhaba : )
Çalışmıyorum, evdeyim. Ufukta evlilik ve nişan görünmüyor benim :ssz:

olur inşallah canım.zamanı vardır.
benim de 81 li erkek kardeşim var
öğretmen kendisi.en büyük isteğimiz evlenmesi.onun da ufukta gözüken bir kısmeti yok malesef.
Allah hepinize hayırlı kısmetler nasip etsin.

Son düzenleme:
Ben aslında eskişehirli değilim ama beş buçuk yıl yaşayınca oluyor insan, bayılıyorum bu şehre :)

Back