Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

ayce doğum tarihin ve şeklin netleşince haber vermeyi unutma... dün Özlem Hn daydım , tekrar sordu normal doğumda kararlımısın diye.. o sorunca da ne dicemi bilemiyorum , sen benim için önemli bir referanssın...

bende çarşamba günü gittim özlem hanıma çatı muayenesi yaptı normal doğuma engel bir durumum olmadığını söyledi. Bende korkularımı anlattım ama o en iyi ve en sağlıklı doğum şeklinin normal olduğunu, olumlu düşünmem gerektiğini falan söyledi ama ben korkmaktan kendimi alamıyorum. Eşim çok iyimser sorunsuz geçeceğini düşünüyor umarım öyle olur. Muayeneye gittiğimde sezeryan demesini bile bekledim inan ama demedi normal olunca net bir doğum tarihide yok pazar günü 37.haftam bitiyor bana dua edin umarım herşey hepimizin istediği gibi olur

Bayram sonrası her an doğum yapabilirsin yanı...rahat ol arkadaşım hayırlısı neyse o olsun...herkesin ağrı eşiği aynı olmuyor...Benmi bir arkadaşım sadece son 20 dk acı hissettiğini söylüyor yanı ona göre doğum 20.dk da oldu..
İnşallah senin de ağrı eşiğin yüksektir
Yengem normal doğum yaptı , doğumhaneden yürüyerek çıkmıştı ve sanki hiç doğum yapan o değil gibiydi hemen bebeğini kucağına aldı ve emzirdi...Yani normal doğum gibisi yok , seninki de çok kolay geçecektir umarım...

Özlem Hn sanırım bizim bebek tüp bebek olduğu için beni sezeryana yönlendirmeye çalışıyor , çünkü tüp bebeği yapan doktorum da baştan kesin sezeryan demişti... 27 sinde gitcem kısmetse bakalım ne dicek???

olabilir bence normal doğum diye ısrarcı olma sonuçta doktorlar bizden iyi bilirler en azından ben öyle düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun zaman azalıyor...

kızlar merhaba benim dr da Abdurrahman Akçay benim endişelerim var drumla ilgili 34+0 ın bugün ve şimdiye kadar kafamdaki hiçbir soruyu soramadım druma bide özel ücretli gidiyorum yanii neyse son haftalar diye dr umu değiştirmeyeyim dedim . henüz doğumla ilgili hiç bişey konuşmak mümkün olmadı her hafta nstye gidip geliyorum sorun yok sancı yok haftaya gel deyip yolluyo bi soru sorsan tersliyo dişimi sıkıyorum hakkında iyi şeyler duydum diye sabrediyorum herneyse ben hamile kalmadan önce rahim filmi çektirdiğimde çatımın çok dar olsuğunu hamile kalırsamda ancak sezeryan doğum yapabileceğimi söylemişti acaba aranızda bu dr la sezeryan doğum yapan varmı bana yardımcı olabilirmi ? kafam çok karışık

olabilir bence normal doğum diye ısrarcı olma sonuçta doktorlar bizden iyi bilirler en azından ben öyle düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun zaman azalıyor...

Ayce neler yaptın , beni haberdar etmeyi unutma.... ben ptesi gitcem Özlem Hanım'a bakalım ne dicek? sezeryana karar verdim gibi....

Merhaba,

ben de yaklaşık 1 senedir Acıbadem Özlem Hanıma gidiyorum. çok çok memnunum kendisinden. 3 kez aşılama yaptırdım ama tutmadı. Özlem Hn. tüp bebek dedi.. şimdi ara vermiş durumdayım.

acaba diyorum Turgay Şenel'e de bir gitsem mi? aranızda giden varsa tavsiye edebilir mi? sonuçta biri Dr. biri Prof. Dr. mutlaka görüş farklılığı olur diye düşünüyorum.

cevaplarınızı bekliyorum kızlar..

Allah yardımcınız olsun arkadaşım...Bizimde çocuğumuz olmuyordu ..ikinci tüp bebek demememizde çok şükür gebelik elde ettik...
ama biz İstanbullu olduğumuz için tedavilerimizi İstanbulda gerçekleştirdik , gebe takibi için de Özlem Hn gidiyorum...Kısmetse 15 eylül de bebeğimi kucağıma alıcam...
Sana tavsiyem , tüp bebek yapılacak merkezin başarı oranlarını araştırman yani DR dan çok laboratuvar şartları çok önemli...Bildiğim kadarıyla zaten Eskişehir Acıbadem de tüp bebek uygulaması yapılmıyor..Tüp bebek uyygulaması nerede yapılacaksa o merkezi çok iyi araştırmanı öneriririm...
Dilerim en kısa zamanda bebişine kavuşursun...

Merhaba öncelikle güzel temennilerin için çok teşekkür ederim. Sadece tek bir doktorun tüp bebek demesi ile yola çıkmak istemediğimden başka prof. arayışına girdim. bir de onun fikrini almak isterim. Ayrıca Özlem Hn. kadar güleryüzlü ve sürekli işinin başına olan bir doktor görmedim :)

tüp bebek tedavisi eskişehir'de yapılmadığı gibi Özlem Hn. Bursa Acıbadem'e yönlendirecek eğer yaptırmaya karar verirsek. onun dışında zaten 2 ay kist eritme tedavim var malesef (

bebeğine kavuşmana nerdeyse 1 hafta kalmış sağlıklı sıhhatli ikinizde kavuşursunuz birbirinize inşallah.. Allah şimdiden analı babalı büyütsün..

sevgiler

herkese merhaba,ben yeni hamişlerdenim,7 haftalık daha.Topiği görünce hemen katılayım istedim Eskişehirli olarak.Doktorum Talat Remzi Demirkol,bir kaç yıl öncesine kadar Zübeydehanım Doğum ve Çocuk hastanesindeymiş,şu anda Ümit'te.Arkadaşımın doktoru,arkadaşım benden 3 ay önde gidiyo,2 kere gittim,şimdilik memnunum,araştırdığım kadarıyla olumsuz bir şey duymadım doktor hakkında,sizin bilginiz var mı?

Merhaba bende yeni hamişlerdenim bugün itibarıyla 8+0 olduk Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin hepimize inş.... bnde acıbademde Hulusi bey'e gidiyorum (Hulusi Göktuğ Gürer) bende 2 kez gttim bi dahaki ay tahlillerim var bende memnunum burada 1 kere gördüm sadece ismini arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim. Herkes Sakarya'da Ramazan beyi öneriyor ama ona randevu bulmak çok zor ... hayırlısı olsun hepimiz için

Hulusi Bey'i biliyorum,1 kez rutin muayene için gitmiştim.Çok aşırı kalabalık olan doktorlarda da ilgi az oluyormuş,bir de kişiden kişiye değişen bir şey bu memnuniyet sanırım,ben de arkadaşımın doktoru diye gittim ilk,şu ana kadar doktorsan memnunum,Ümit hastanesinde doğum yapanlardan hastane hakkında da bilgi almak isterdim de henüz araştıramadım.Sanırım 3. aydan sonra da doğım araştırmasına gireriz :) ben de 7+5 im,dün kalp atışlarını dinledik,arada haberleşelim buradan,hemen hemen aynı dönemdeyiz :)

kızlar bende acıbademde hulusi beye gidiyorum,çok memnunum allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah...

Ayce neler yaptın , beni haberdar etmeyi unutma.... ben ptesi gitcem Özlem Hanım'a bakalım ne dicek? sezeryana karar verdim gibi....

kızlar merhaba, mercankara seni bilgilendirmek istedim. 03/09/2011 saat 09:14 te barışım ailemize katıldı. Acıbadem ve Özlem hanımla ilgili tüm düşüncelerimi ve gözlemlerimi anlatıyorum. Hastane tek kelime ile harikaydı, odalar tek kişilik ilgi, alaka muhteşem. Hemşireler ve Özlem Hanım çok ilgiliydi, hatta hastane olmasına rağmen yemekleri bile çok lezizdi. Hastaya ayrı yemek, refakatçiye ayrı menüsü olan yemek her ikiside lezzetliydi. Doktorum Özlem hanımla ilgili endişelerimin de ne kadar yersiz olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez, normal doğum istememe rağmen son anda fikir değiştirdim ve sezeryan ile doğum yaptım. Anestezi uzmanı doktor harikaydı. Spinal anestezi ile uyuşturuldum ve ne olup bittiğini anlamadan barışımın o cılız sesini duydum, birkaç dakika sonra da onun o güzel yüzünü bana gösterdiler. Onu öptüm sonrada bizi odamıza aldılar. İlk gün biraz ağrılıydı ama inanın korktuğum kadar da değildi ağrı kesicilerle sancılarımı çok yoğun hissetmedim. Normal doğum yapanları da gördüm Özlem hanım çok iyi bir doktor normal doğumda da sezeryanda da çok başarılı içiniz rahat olsun ben o kadar çok korkanken bile bu işi başardıysam inanın herkes yapar. 6 gün geçti bile bebeğim içerde mışıl mışıl uyuyor Allah hepinizin yardımcısı olsun sormak istediğiniz birşey olursa gecikmeli de olsa cevap yazarım

aman sakın acıbademdeki jinekoloğ FATİH ÖĞÜÇE gitmeyin.sakın ha.sadece görüntü war arkası boş.kızımın rahatsızlığını bilemedi hamileyken.hatta kendi sekreterinin bile dawn sedromu olan çocuğunuda bilememiş.o zaman acıbademde deildi.kendi özel yeri wardı doktorlar caddesinde.o kadar paramızı yedi.kızım hastaneye yattı doğduğunda.1 hafta sonra tekrar aynı fatih öğüçün hastası olan bayanın çocuğunu getirdiler.onuda anne karnında bilememiş.toplandık.şikayetçi olacağız dedik.mahkemeyle uğraşmayın ne kadar istiyosanız ben size wereyim dedi.eşim az daha onu cam dan atıyodu. o kadar sinirlendik yani..sizi siz olun gitmeyin...benden sölemesi.tatlı diline bakmayın.dedim ya sadece boş bi çerçewe arkası boşşşşş

canım hayırlı olsun gözün aydın iyi olmana ve memnun kalmana çok sevindim bebişini kokla benim için

yeni arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ümit hastahanesini merak edenler birkaç sayfa geride benim doğumumla ilgili yazdıklarım var okuyabilirler

Son düzenleme:

Ayce canım çok duygulanarak okudum yazdıklarını..Hadi hayırlısıyla kurtulmana ve yaşadıklarına çok sevindim...Bebişini sağlıkla sıhatle büyüt inşallah...Bu yaşadıklarınıı ben de kısmetse 15 Eylül sabahı yaşayacağım...yani haftaya perşembe...
Ben sadece doğum öncesi lavman yapıldı mı? onu soracaktım...Bir de senin bir önerin varmı ? yani şunu mutlaka giderken götür veya şöyle yap böyle yap diye ?
Tekrar seni tebrik ediyorum ve ailenle birlikte sağlıklı uzun ömrüler diliyorum arkadaşım...

canım bir gece önceden birşey yemiyorsun saat 23.00'dan itbaren ertesi akşam saat altıya kadar hiçbirşey yemedim lavman çok şükür ki yapılmadı ama ameliyattan sonra eğer büyük tuvaletini yapamazsan lavman yapıyorlar, ameliyat öncesinde gerek yokmuş, bende çok şükür ki ona da gerek kalmadı. Valla şunu götür diyeceğim hiçbirşey yok çünkü hastane bizim yerimize her şeyi düşünmüş, ben o kadar çok şey koydum ki valize kendi geceliğim dışında nerdeyse hiçbir şey kullanmadım. Bebeğin hastane çıkışı, hasta bezi, bebek bezi, gerekli olursa bebek maması, aklına gelecek herşeyi hastane karşılıyor. İçini rahat tut, inan bana çok rahat geçecek, benim bir gece öncesinde kalbim duracaktı nerdeyse ama o kadar korktuğum gibi olmadı sende çok güzel bir doğum yapacaksın inşallah Allah yardımcın olsun öpüyoruz oğlumla beraber

Son düzenleme:

içimi gerçekten çok ferahlattın çok teşekkür ediyorum...

kızlar içinizde Ümit hastanesinde doğum yapan ya da o hastaneyle ilgili bilgisi olan var mı?Doktorum Ümit'te Talat Remzi Demirkol,doktorumdan çok memnunum ama hastane hakkında pek bilgim yok,bilgisi olan yok mu?

canım güzel dileklerin için teşekkür ederim sende mirayı öp ve kokla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…