kızlar üzgünüm kusura bakmayın merak ettiğinizi tahmin ettim ama ben doğumu acıbademde yapmadım sakın kafanız karışmasın çok ikilemdeydim ve orayı seçtim pişman oldum mu evet sakın değiştirmeyin devam.... 35. haftadan sonra ümit hastahanesine abdurrahman beye gitmeye başladım bir sıkıntı yoktu normal istiyodum 27 mayıs sabahı bebeğin hareketlerini hissetmeyince hastahaneye gittik nst de bebeğin kalp atışalrı normal çıktı fakat sancılarım başlamış yatırdılar açılma olmadığı içinde doktor gelince suni sancı verdiler suyumu patlattılar dayanılmaz acılarım başladı 5 e kadar çektim ve dayanamadım artık açılmada olmamış zaten 5 38 de sezeryanla bebeği aldılar ve gece 10 gibi bebeğime kavuştum
hastahaneye gelince acil gittiğimiz için ve yoğun oldukları için doğum yaptığım geceyi sancı odasında geçirmek zorunda kaldık oda yokmuş ertesi gün öğlen odamıza geçtik ve odalar iki kişilik tam bir rezalet tek kişilik odaları doluymuş falan filan yemekler çok kötü kötü kötü
tek tesellim sağlıkla bebeğimi kucağımı aldım sonra bir kere kontrole gittim bir daha da gitmedim bebeği kontrole acıbademe götürüyorum.. böyle işte içimde kaldı bir dahakinde acıbademde yapıcam
bu arada bebeğim kız adı berin miray
herkese hayırlı doğumlar diliyorum anne olmak müthiş onun bir gülümsemesi dünyalara bedel tam bir melek allah herkese kucağına almayı nasip etsin... doğumla ilgili merak ettiğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim[/QU
canım miraya kavuşmana çok sevindim bebeğin hayırlı olsun tedirgin olduğun için mi özlem hanımı bıraktın öyle son anda bir değişiklik yaptın ben özlem hanımı bırakacağını hiç düşünmemeiştim ama en zor kısım olan doğumu atlatmışsın( en azından benim için en zor kısım) gözün aydın tekrar