Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Canım Sakarya hastanesine gidiyorum
Ramazan BAyırlı ya
Oysa Ümit Hastanesinin yanında oturuyorum ama,drumu çok seviyorum

maşallah büyütmüşsün canım
Neyin oldu kız mı erkek mı demedin?
HATIRLADIN MI beni
hani sen 12-20 haftalık hamileydin burda ilk yazıştığımızda
çok heyecanlıydın
nasıl oldu anlat doğumunu

hatırlamazmıyım maşallah sana cesaretine hayran oldum:KK34:

Hadi hayırlısı canım , Allah sağlıkla tamamına erdirsin...Sen hangi hast? ve DR gidiyorsun?
Bebişin hareketlerini hissetmene de az kalmış :)
teşekkür ederim. sakarya hastanesınde ramazan bayırlıya gidiyorum. ayşebaharla aynı doktorumuz. aslınevım uzak ama doktorumdan çok memnunum . inşallah yakında bende hissederim hareketlerini
senin isminde bana pek yabancı gelmiyor ama? bu foruma daha önce yazmışmıydın?

evet yazıyordum hamıle kalmadan önce süreklı takıp ediyordum. ama burda genelde pek kımse olmuyor. ocak anneleri topiğini takıp ediyorum. bi gözüm de hep burda :KK1:

kızlar üzgünüm kusura bakmayın merak ettiğinizi tahmin ettim ama ben doğumu acıbademde yapmadım sakın kafanız karışmasın çok ikilemdeydim ve orayı seçtim pişman oldum mu evet sakın değiştirmeyin devam.... 35. haftadan sonra ümit hastahanesine abdurrahman beye gitmeye başladım bir sıkıntı yoktu normal istiyodum 27 mayıs sabahı bebeğin hareketlerini hissetmeyince hastahaneye gittik nst de bebeğin kalp atışalrı normal çıktı fakat sancılarım başlamış yatırdılar açılma olmadığı içinde doktor gelince suni sancı verdiler suyumu patlattılar dayanılmaz acılarım başladı 5 e kadar çektim ve dayanamadım artık açılmada olmamış zaten 5 38 de sezeryanla bebeği aldılar ve gece 10 gibi bebeğime kavuştum:KK66::KK66:
hastahaneye gelince acil gittiğimiz için ve yoğun oldukları için doğum yaptığım geceyi sancı odasında geçirmek zorunda kaldık oda yokmuş ertesi gün öğlen odamıza geçtik ve odalar iki kişilik tam bir rezalet tek kişilik odaları doluymuş falan filan yemekler çok kötü kötü kötü:KK50::KK50::KK50::KK50: tek tesellim sağlıkla bebeğimi kucağımı aldım sonra bir kere kontrole gittim bir daha da gitmedim bebeği kontrole acıbademe götürüyorum.. böyle işte içimde kaldı bir dahakinde acıbademde yapıcam:KK1: bu arada bebeğim kız adı berin miray

herkese hayırlı doğumlar diliyorum anne olmak müthiş onun bir gülümsemesi dünyalara bedel tam bir melek allah herkese kucağına almayı nasip etsin... doğumla ilgili merak ettiğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim[/QU

canım miraya kavuşmana çok sevindim bebeğin hayırlı olsun tedirgin olduğun için mi özlem hanımı bıraktın öyle son anda bir değişiklik yaptın ben özlem hanımı bırakacağını hiç düşünmemeiştim ama en zor kısım olan doğumu atlatmışsın( en azından benim için en zor kısım) gözün aydın tekrar

merhaba arkadaşlar. bizde 17+4 deyiz bugun. hafta sonunda cinsiyetini öğrendik. kız sanıyorduk ama oğlum geliyormuş.:nazar:

MAşallah oğluşuna canım
inan şaşkınlıkla okudum
Nasıl önce kız sonra erkek oldu
İşte Rabbim ne büyüksün sen ya Rabbi

kızlar üzgünüm kusura bakmayın merak ettiğinizi tahmin ettim ama ben doğumu acıbademde yapmadım sakın kafanız karışmasın çok ikilemdeydim ve orayı seçtim pişman oldum mu evet sakın değiştirmeyin devam.... 35. haftadan sonra ümit hastahanesine abdurrahman beye gitmeye başladım bir sıkıntı yoktu normal istiyodum 27 mayıs sabahı bebeğin hareketlerini hissetmeyince hastahaneye gittik nst de bebeğin kalp atışalrı normal çıktı fakat sancılarım başlamış yatırdılar açılma olmadığı içinde doktor gelince suni sancı verdiler suyumu patlattılar dayanılmaz acılarım başladı 5 e kadar çektim ve dayanamadım artık açılmada olmamış zaten 5 38 de sezeryanla bebeği aldılar ve gece 10 gibi bebeğime kavuştum:KK66::KK66:
hastahaneye gelince acil gittiğimiz için ve yoğun oldukları için doğum yaptığım geceyi sancı odasında geçirmek zorunda kaldık oda yokmuş ertesi gün öğlen odamıza geçtik ve odalar iki kişilik tam bir rezalet tek kişilik odaları doluymuş falan filan yemekler çok kötü kötü kötü:KK50::KK50::KK50::KK50: tek tesellim sağlıkla bebeğimi kucağımı aldım sonra bir kere kontrole gittim bir daha da gitmedim bebeği kontrole acıbademe götürüyorum.. böyle işte içimde kaldı bir dahakinde acıbademde yapıcam:KK1: bu arada bebeğim kız adı berin miray

herkese hayırlı doğumlar diliyorum anne olmak müthiş onun bir gülümsemesi dünyalara bedel tam bir melek allah herkese kucağına almayı nasip etsin... doğumla ilgili merak ettiğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim

Böyle kitap okur gibi okudum yazdıklarını
Çok güzel
Gözlerimin önünde canlandı halin
İlk oğlumda bende Abdurrahman beye gitmiştim
Acil sancı odası
Nts
Suni sncı
Su patlatma
Acil sezeryan
Sanki beni anlattın
Ay ne kötü olmuşsundur ama
çok yoruyor bedeni hem normal doğum hem sezeryan

Ama sağlıkla kucağına aldın ya Berrin Mirayımızı
Bitanesin canım
Benim için öp miniği
hatırlamazmıyım maşallah sana cesaretine hayran oldum:KK34:

Sorma gülüm bende hayran oldum kendime
Ama annem dahil hala kimseye söylemedim
korkuyorum:KK69:

teşekkür ederim. sakarya hastanesınde ramazan bayırlıya gidiyorum. ayşebaharla aynı doktorumuz. aslınevım uzak ama doktorumdan çok memnunum . inşallah yakında bende hissederim hareketlerini

evet yazıyordum hamıle kalmadan önce süreklı takıp ediyordum. ama burda genelde pek kımse olmuyor. ocak anneleri topiğini takıp ediyorum. bi gözüm de hep burda :KK1:

Canım nasılsın nasıl gidiyor
Seni takip ediyorum ocak topiğinden
Ben ilk 15. haftada hissetmiştim
ama o zamanlar safinaz gibi zayıftım
normal yani
Sonrakileri hep 18. haftalarda hissetim

canım miraya kavuşmana çok sevindim bebeğin hayırlı olsun tedirgin olduğun için mi özlem hanımı bıraktın öyle son anda bir değişiklik yaptın ben özlem hanımı bırakacağını hiç düşünmemeiştim ama en zor kısım olan doğumu atlatmışsın( en azından benim için en zor kısım) gözün aydın tekrar[/QUOTE]

canım gözünü korkutmak için söylemiyorum ama yaşanmadan bilinmiyor zorluğu sezeryan benim için kurtuluş gibi bir şeydi gerçi yarı baygındım ameliyathaneye gittiğimde ve genel dimi dediğimi hatırlıyorum o kadar gözüm korkmuş görmek istemedim hiç bir şey ayıldığımda elimi karnıma götürdüm ve bileğimdeki renkler gözüme takıldı o kadar sevindim ki bebeğim doğmuş dedim:KK3: aslında bende bırakıcağımı düşünmüyodum ama beni 32. haftada biraz panikletti sancıların var erken doğar falan diye oysa ben hiç doğuracak gibi hissetmiyordum ve haklıda çıktım zira o erken doğum olablir dedikten 7 hafta sonra doğum yapttım.haksız değilmiş sancılarım yüksekmiş fakat doğum sancısı değilmiş yalancı sancılarmış ben bunu başka bir doktordan öğrendim.Özlem hanım bir doktor olarak elindeki bulgulara bense annelik sezgilerime güvendim bu noktada buluşamadığımız için değişikliğe gittim yoksa kendisini kötülemek gibi bir durum söz konusu değil ben onu sevmiştim onun kadar ilgilenen sıcakkanlı bir doktora da rastlamadım

Böyle kitap okur gibi okudum yazdıklarını
Çok güzel
Gözlerimin önünde canlandı halin
İlk oğlumda bende Abdurrahman beye gitmiştim
Acil sancı odası
Nts
Suni sncı
Su patlatma
Acil sezeryan
Sanki beni anlattın
Ay ne kötü olmuşsundur ama
çok yoruyor bedeni hem normal doğum hem sezeryan

Ama sağlıkla kucağına aldın ya Berrin Mirayımızı
Bitanesin canım
Benim için öp miniği

Sorma gülüm bende hayran oldum kendime
Ama annem dahil hala kimseye söylemedim
korkuyorum:KK69:

öperim teyzesi fotomuzu yükleyelim bakarsınız:nazar::nazar:korkma çok güzel ya annelik mükemmel bi duygu allah kolaylığını verir kesin 2. yaparım diyorum hamilelikten inanılmaz keyif almıştım sadece son zamanlar meraktan duramıyordum:KK60:

herkese hayırlı doğumlar diliyorum anne olmak müthiş onun bir gülümsemesi dünyalara bedel tam bir melek allah herkese kucağına almayı nasip etsin... doğumla ilgili merak ettiğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim

ben de 28 mayısta aynı hastaneye geldim doğum için.29 mayıs sabaha karşı doğum gerçekleşti.doktorum tanser beydi.çektiklerimi yazdım ben de buraya.senin neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.yazımı okursan diye linkini veriyorum.http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/459258-zor-dogum-gecirdim-ogluma-kavustum.html

bebeğin hayırlı olsun canım.

Son düzenleme:
canım benimde 33.haftada 2500 gr çıktı bebeğimin kilosu 10 gün sonra gittiğimizde 300 gr daha almıştı gelişimi önde gidiyor dedi ama doğuma kadar 3500 gr geçmez o yüzden normal doğum olur dedi doktor:nazar:

benim oğlumunda gelişimi hep 2 hafta önde gidiyordu.ama sonunda 3620 gr doğdu.
doğum şekline gelince 2.5 ay önce zor bir doğum yapmış biri olarak size tavsiyem şu.eğer doğum başlangıcınız suyun gelmesi şeklinde olursa epidural seçeneğini değerlendirin mutlaka.suyun gelmesinden sonra doğum en az 12 sa.sonra gerçekleşiyor.ve bu zamanı sancılarla yatakta nst ye bağlı olarak geçiriyorsunuz.o çok zor bir durum ve dayanılacak gibi değil.ayrıca suyun önceden gelmesi durumlarında bebeğin kordonunun dolanması olayı daha sık oluyormuş.benimkinde de oldu zaten o yüzden vakumla doğdu.eğer 2.bebeğim olursa ve yine suyum önceden gelirse kesin epidural ya da en son ihtimal olarak sezeryanı seçerim.bir daha aynı acıları çekmeyi Allah nasip etmesin.

Son düzenleme:
4. bebek miiii ? vallaha müthişsiniz :)))

Evet canım 4. bebek olacak inşallah....
:)))

ben de 28 mayısta aynı hastaneye geldim doğum için.29 mayıs sabaha karşı doğum gerçekleşti.doktorum tanser beydi.çektiklerimi yazdım ben de buraya.senin neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.yazımı okursan diye linkini veriyorum.http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/459258-zor-dogum-gecirdim-ogluma-kavustum.html

Senemcim...
YAzını gözyaşları içinde okudum...
Bir de işyerindeyim düşün...
Herkes şu an bana bakıyor
Deli mi bu diye...
:KK61:
Çok duygusalım zaten ...İyice bu hamilelik duygusallaştırdı beni..
Allah oğluşunu sağlıkla büyütmek nasip etsin gülüm...

Evet canım 4. bebek olacak inşallah....
:)))

Senemcim...
YAzını gözyaşları içinde okudum...
Bir de işyerindeyim düşün...
Herkes şu an bana bakıyor
Deli mi bu diye...
:KK61:
Çok duygusalım zaten ...İyice bu hamilelik duygusallaştırdı beni..
Allah oğluşunu sağlıkla büyütmek nasip etsin gülüm...

sağol canım.umarım sen de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Allah yardımcın olsun.

doğum şekline gelince 2.5 ay önce zor bir doğum yapmış biri olarak size tavsiyem şu.eğer doğum başlangıcınız suyun gelmesi şeklinde olursa epidural seçeneğini değerlendirin mutlaka.suyun gelmesinden sonra doğum en az 12 sa.sonra gerçekleşiyor.ve bu zamanı sancılarla yatakta nst ye bağlı olarak geçiriyorsunuz.o çok zor bir durum ve dayanılacak gibi değil.ayrıca suyun önceden gelmesi durumlarında bebeğin kordonunun dolanması olayı daha sık oluyormuş.benimkinde de oldu zaten o yüzden vakumla doğdu.eğer 2.bebeğim olursa ve yine suyum önceden gelirse kesin epidural ya da en son ihtimal olarak sezeryanı seçerim.bir daha aynı acıları çekmeyi Allah nasip etmesin.

tecrübelerini bizimle paylaştığın için teşekkürler arkadaşım..ben o NST de 20 dk durmaya bile dayanamıyorum , yazdıklarını okuyunca bende soğuk duş etkisi yaptı...
Çok geçmiş olsun..
Ancak sonuç itibariyle bebek sağlıklı , sen sağlıklısın ya çok şükür...Güle güle büyüt bebişini:nazar::nazar::nazar:

canım sağol seninde bebeğin hayırlı olsun allah sağlıkla kavuşmayı nasip etti darısı diğer arkadaşların başına... bende yazını gözyaşlarıyla okudum tekrar o güne gittim hepsini sanki tekrar yaşadım benim durumum da aynen öyleydi çok güzel anlatmışsın ben o kadar ayrıntıya girmek istememiştim arkadaşları korkutmamak için sana katılıyorum allah tekrar o kadar acıyı çekmeyi nasip etmesin ama seni de gönülden tebrik ediyorum benim gibi vazgeçmemişsin normal doğumu başarmışsın

canım ya benim kırkım çıktıktan sonra kanamam devam etti sonraki ay aynı tarihte regl oldum ve yumurtlama dönemlerimde iki kez lekelenmem oldu sen de durum nasıl çok olmadığı için doktora gitmek istemiyorum olabilirmiş böyle düzensizliklerde merak ettim

canım bebeğini sağlıkla kucağına almana çok sevindim hayırlı olsun; benimde doğum için sadece birkaç haftam kaldı doğum konusunda çok endişeliyim senin doğumun çok zor olmuş banada dua edin umarım kolay ve rahat bir doğum yaparım...:emir_bebek:

canım bebeğini sağlıkla kucağına almana çok sevindim hayırlı olsun; benimde doğum için sadece birkaç haftam kaldı doğum konusunda çok endişeliyim senin doğumun çok zor olmuş banada dua edin umarım kolay ve rahat bir doğum yaparım...:emir_bebek:

ayce doğum tarihin ve şeklin netleşince haber vermeyi unutma... dün Özlem Hn daydım , tekrar sordu normal doğumda kararlımısın diye.. o sorunca da ne dicemi bilemiyorum , sen benim için önemli bir referanssın...

MAşallah oğluşuna canım
inan şaşkınlıkla okudum
Nasıl önce kız sonra erkek oldu
İşte Rabbim ne büyüksün sen ya Rabbi

Canım nasılsın nasıl gidiyor
Seni takip ediyorum ocak topiğinden
Ben ilk 15. haftada hissetmiştim
ama o zamanlar safinaz gibi zayıftım
normal yani
Sonrakileri hep 18. haftalarda hissetim

evet canım ya allahın işi işte 13. haftamda kız muhtemelen ama yanılma payı var tabi dedi. ama ben sadece kız bu dediğini dikkate aldım:KK1: isim buldum kızım diye konuştum. birlikte temızlık falan yaptık :KK1: 16. haftamda da bi baktık pipisi çıkmış oğlumun. doktor dedi kusura bakma ama ben yanılma payının olduğunu söylemiştim dedi. olsun doktor bey dedim bende ikisinden de yoktu zaten :KK1: şimdi yağızımız olacak inşallah :emir_bebek:

hamilelğim çok şükür iyi gidiyor tadını çıkartmaya çalışıyorum. ara ara midem bulanıyor, mide yanmam , kalça ağrım, diş eti hassasıyetım vs. var ama çok takılmıyorum her hamılenın yaşadığı şeyler sonuçta. mutlu bi hamilelik geçireyım kı oğlumda mutlu bi bebek olsun diye umut ediyorum. bakalım kısmet ben böyle dedikçe kolık bi oğlum olmaz inşallah :18: bayramdan sonra 2. düzey ultrasona girecem. sen detaylı ultrasona ramazan beye mı gittin yoksa turgay şener mı yönlendırdi. bana turgay hocaya git dedi am arkadaşım geek yok dıyo. giden arkadaşları olmuş ramazan beyın söylediklerının aynısı söyledı yolladı boşuna para verdım demişler. sence ne yapmalıyım?

Merhabalar. Daha önce de belirtmiştim ama arkadaşların yazdıklarını okuyunca tekrar yazayım dedim. Acıbademin şartları çok güzel diye orayı tercih etmiştim. Ama illa normal olsun diyorsanız bir daha değerlendirin. Özlem hanım sonuna doğru sezaryan diyebiliyor. Ve eğer suni sancıyı alırsanız iş işten geçer ve istemediğiniz halde sezaryan olabilirsiniz. Gülbin hanım da aynı şekilde sezaryan dedi benim için. Ümit hastanesinin şartlarını okuyunca gerçekten üzüldüm. Epidural normal yaptım tıpta. Korkup sezaryan isteyen arkadaşlara epidurali öneririm. Hepinize hayırlı doğumlar.

evet canım ya allahın işi işte 13. haftamda kız muhtemelen ama yanılma payı var tabi dedi. ama ben sadece kız bu dediğini dikkate aldım:KK1: isim buldum kızım diye konuştum. birlikte temızlık falan yaptık :KK1: 16. haftamda da bi baktık pipisi çıkmış oğlumun. doktor dedi kusura bakma ama ben yanılma payının olduğunu söylemiştim dedi. olsun doktor bey dedim bende ikisinden de yoktu zaten :KK1: şimdi yağızımız olacak inşallah :emir_bebek:

hamilelğim çok şükür iyi gidiyor tadını çıkartmaya çalışıyorum. ara ara midem bulanıyor, mide yanmam , kalça ağrım, diş eti hassasıyetım vs. var ama çok takılmıyorum her hamılenın yaşadığı şeyler sonuçta. mutlu bi hamilelik geçireyım kı oğlumda mutlu bi bebek olsun diye umut ediyorum. bakalım kısmet ben böyle dedikçe kolık bi oğlum olmaz inşallah :18: bayramdan sonra 2. düzey ultrasona girecem. sen detaylı ultrasona ramazan beye mı gittin yoksa turgay şener mı yönlendırdi. bana turgay hocaya git dedi am arkadaşım geek yok dıyo. giden arkadaşları olmuş ramazan beyın söylediklerının aynısı söyledı yolladı boşuna para verdım demişler. sence ne yapmalıyım?

Canım ben Turgay bey'in muayenehanesine gitmiştim tavsiye ederim...Çünkü kendisi Perinataloji ana bilim dalı başkanıydı Osmangazi de...Yani bu konuda burda en iyi DR...Diğer bahsettiğin doktoru tanımıyorum...
Şimdi Acıbademde de muayene ediyor galiba...istersen bi acıbademi ara sor...

X