- 17 Şubat 2011
- 267
- 0
kızlar merhaba
uzun zamandır yazamadım, bebişin uyumasını fırsat bilip hemen yazayım dedim, geçmişi çok okuyamadım .. ama hala bu topikte hastane ve doktorlar hakkında kötü yorumlar yapılıyor sanırım.. gilraen gibi ben de rica etmiştim doğumdan önce.. birbirimize sürekli doktorları ve hastaneleri kötülemeyelim diye.. benim fikrim doktorunuz ve hastane içinize siniyorsa bence problem yoktur.. her doktor hakkında olumsuzluklar mutlaka duyuluyor, ama önemli olan sizsiniz..
acıbademe gelince ben önceden de dediğim gibi çok memnun kaldım,kesinlikle tavsiye ediyorum.. doğum yaptığınız gün bebek hemşireleri bebişle ilgileniyor, size de neler yapılması gerektiğini anlatıyor.. sizle de ayrıca hemşireler ilgileniyor..temzi, düzgün bir hastane..benim doktorum Fatih beydi, ona da binlerce teşekkür.. ama dediğim gibi içinizi ferah tutun.. insanlar tarlalarda, ücra köşelerde, evlerde doğum yapıyor.. eskişehir gibi büyük bir şehrde bence korkmaya gerek yok..
annelik dünyanın en güzel duygusu.. sağlıkla bebişlerinize kavuşun inşallah..
ben uzun zaman sonra kavuştum, çok uğraştım, ama uğraşmaya değiyormuş..
Allah analı babalı büyütsün canım bende bu hafta fatih beyden randevu aldım ilk kez gidicem .yalnız acıbademde epidural yapılmıyormuş diye söylediler. senin doğumun sezeryanmıydı? nasıl geçti . bizde sona yaklaştıkça heyecanlanıyoruz benim ikinci ama hiç fark yok ilk gibi panikledim. birde bize tavsiyelerin varmı ?