Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

kızlar merhaba
uzun zamandır yazamadım, bebişin uyumasını fırsat bilip hemen yazayım dedim, geçmişi çok okuyamadım .. ama hala bu topikte hastane ve doktorlar hakkında kötü yorumlar yapılıyor sanırım.. gilraen gibi ben de rica etmiştim doğumdan önce.. birbirimize sürekli doktorları ve hastaneleri kötülemeyelim diye.. benim fikrim doktorunuz ve hastane içinize siniyorsa bence problem yoktur.. her doktor hakkında olumsuzluklar mutlaka duyuluyor, ama önemli olan sizsiniz..
acıbademe gelince ben önceden de dediğim gibi çok memnun kaldım,kesinlikle tavsiye ediyorum.. doğum yaptığınız gün bebek hemşireleri bebişle ilgileniyor, size de neler yapılması gerektiğini anlatıyor.. sizle de ayrıca hemşireler ilgileniyor..temzi, düzgün bir hastane..benim doktorum Fatih beydi, ona da binlerce teşekkür.. ama dediğim gibi içinizi ferah tutun.. insanlar tarlalarda, ücra köşelerde, evlerde doğum yapıyor.. eskişehir gibi büyük bir şehrde bence korkmaya gerek yok..
annelik dünyanın en güzel duygusu.. sağlıkla bebişlerinize kavuşun inşallah..
ben uzun zaman sonra kavuştum, çok uğraştım, ama uğraşmaya değiyormuş.. :nazar::emir_bebek:

Allah analı babalı büyütsün canım :nazar: bende bu hafta fatih beyden randevu aldım ilk kez gidicem .yalnız acıbademde epidural yapılmıyormuş diye söylediler. senin doğumun sezeryanmıydı? nasıl geçti . bizde sona yaklaştıkça heyecanlanıyoruz benim ikinci ama hiç fark yok ilk gibi panikledim. birde bize tavsiyelerin varmı ? :KK71:

inşallah canım:KK3:

doktor muayeneden sonra nst ye yönlendirdi aynı koridorda zaten kendi bağladı makinaya 20dk sürdü hemşire çıkardı kağıdı makinadan sonucu gösteriyorsun doktora. ben cumartesi 2 defa girdim sancılar çıkınca bu hafta sonu tekrar giricem bakalım. acele etmemesi için dua ediyorum daha çok küçük çünkü bebişim

34-35 haftadan sonra korkmamak lazım bence zor ayları atlattık. bu 2- 3 haftayıda atlatırız inşallah. moralini bozma stres tetikler asıl doğumu . Allah'a emanetiz.

yukarıdaki mesaj için pardon düzenlemeye çalıştım ama yanlış işlem yapmışım:KK43:
bahsettiğim olay daha doğrusu hamile arkadaşları etkilememek için yazmadım ama onvak hastanesindeymiş ben yanlış anlamışım:KK43:

onvak mı? nasıl bi olay canım açar mısın konuyu

hastane yorumları hakkında size katılıyorum o yuzden yukarda sorduğum soruyu geri alıyorum. herşeyın hayırlısı. sonuçta allahın dediği oluyor.

34-35 haftadan sonra korkmamak lazım bence zor ayları atlattık. bu 2- 3 haftayıda atlatırız inşallah. moralini bozma stres tetikler asıl doğumu . Allah'a emanetiz.

doğru bu haftaları da atlatalım da... izne de ayrılmadım çalışıyorum hala biraz da ondan korktum. 2 haftam var sonra ayrılıcam izne hayırlısıyla... canım ya benim bebiş çok hareketli hiç durmuyor bazen canımı çok yakıyor senin bebiş de öyle mi napıyor içerde bilmiyorum çok yaramaz olcak heralde:KK3:

mrb arkadaşlar
bende eskişehirde yaşıyorum. buraya geleli daha 1 yıl olmadı. yabancısı olduğumuzdan mıdır çok hastane ve dr değiştirdik.
şu an 25 haftalık hamileyim. plasenta previa varmış, yani plasenta rahim ağzını kapattığı için normal doğum yapamazmışım.
doğumevinde veya tıp fakültesinde doğum yapmaya karar verdim ama riskli bir durum olduğu için dr umu hala seçemedim.
bana önerebileceğiniz prof dr da olabilir. bir dr var mıdır?

doğru bu haftaları da atlatalım da... izne de ayrılmadım çalışıyorum hala biraz da ondan korktum. 2 haftam var sonra ayrılıcam izne hayırlısıyla... canım ya benim bebiş çok hareketli hiç durmuyor bazen canımı çok yakıyor senin bebiş de öyle mi napıyor içerde bilmiyorum çok yaramaz olcak heralde:KK3:

Merhaba canım çalıştığın için dahada yorucu geçiyordur hamileliğin biraz erken ayrılsan işten biraz dinlenirdin . benim bebek bazen çok hareketli bazende çok uykucu. yada ben uyurken o uyanık ama ben açken hareketleri daha az. hastane çantamı hazırladım ben sende hazırladınmı? hastanede herşeyi veriyorlarmış ama ben yinede hasta bezi 2 pijama 1 gecelik koydum. ne olur ne olmaz hastane uzak gidip gelmek zor olur diye.

mrb arkadaşlar
bende eskişehirde yaşıyorum. buraya geleli daha 1 yıl olmadı. yabancısı olduğumuzdan mıdır çok hastane ve dr değiştirdik.
şu an 25 haftalık hamileyim. plasenta previa varmış, yani plasenta rahim ağzını kapattığı için normal doğum yapamazmışım.
doğumevinde veya tıp fakültesinde doğum yapmaya karar verdim ama riskli bir durum olduğu için dr umu hala seçemedim.
bana önerebileceğiniz prof dr da olabilir. bir dr var mıdır?

ben 33 haftamdayım bu haftada ben bile dr değiştiricem. anormallikler konusunda prof.turgay şener var.ben ilk hamileliğimde ona gitim doğumuda o yaptı. memnundum. ancak bu yıl yeni kanunlar çıktı ve hocamız tıp fak emekli olma durumu var yani biraz karışık. bende yeni doktor arayışındayım. ama sen doğum yapana kadar emekli olur heralde . acıbademe geçme durumu var .

Merhaba canım çalıştığın için dahada yorucu geçiyordur hamileliğin biraz erken ayrılsan işten biraz dinlenirdin . benim bebek bazen çok hareketli bazende çok uykucu. yada ben uyurken o uyanık ama ben açken hareketleri daha az. hastane çantamı hazırladım ben sende hazırladınmı? hastanede herşeyi veriyorlarmış ama ben yinede hasta bezi 2 pijama 1 gecelik koydum. ne olur ne olmaz hastane uzak gidip gelmek zor olur diye.

evet canım bazen çok yorucu oluyor uykulu ve halsiz hissediyorum kendimi gidiyorum o zaman eve.. 2 haftayı atlatayım da.. bebeğin hastahane çantasını hazırladım evet veriyorlarmış şaşırdım bende diğer hastahaneler söylememişti böyle bir şey. kendi çantamı daha hazırlamadım:KK1:

ben 33 haftamdayım bu haftada ben bile dr değiştiricem. anormallikler konusunda prof.turgay şener var.ben ilk hamileliğimde ona gitim doğumuda o yaptı. memnundum. ancak bu yıl yeni kanunlar çıktı ve hocamız tıp fak emekli olma durumu var yani biraz karışık. bende yeni doktor arayışındayım. ama sen doğum yapana kadar emekli olur heralde . acıbademe geçme durumu var .

teşekkür ederim turgay beyi duymuştum. bi de mete hoca varmış tıpta. hayırlısı artık 3 -4 hafta sonra gidicem artık birine.

allah bütün arkadaşlara sağlıcakla bebişlerini kucaklamayı nasip etsin :nazar:

canım yanlış hatırlamıyorsam sen de öğretmendin neden izne ayrılmadın doğum sonrası yetmiyor muydu mesela benim doğum haziranın ortasına filan denk gelecek ve doğum öncesini aktarmayacağım bu üzden haftaya ayrılacağım yazın yanacak doğum iznim yoksa benim haberim olmadan yeni bir uygulama geldi de yazdan sonraya aktarma şansımı verildi merak ettim

canım yanlış hatırlamıyorsam sen de öğretmendin neden izne ayrılmadın doğum sonrası yetmiyor muydu mesela benim doğum haziranın ortasına filan denk gelecek ve doğum öncesini aktarmayacağım bu üzden haftaya ayrılacağım yazın yanacak doğum iznim yoksa benim haberim olmadan yeni bir uygulama geldi de yazdan sonraya aktarma şansımı verildi merak ettim

canım anaokulunda müdürüm şimdi ayrılırsam ağustosta rapor almam gerekir. bende 37 ye kadar çalışabilir aldım bu 2 haftayı atlatayım 2 hafta da rapor alcam eylülde de işe başlıycam.

canım anaokulunda müdürüm şimdi ayrılırsam ağustosta rapor almam gerekir. Bende 37 ye kadar çalışabilir aldım bu 2 haftayı atlatayım 2 hafta da rapor alcam eylülde de işe başlıycam.

anladım canım müdür olunca yaz tatili de yok size mecburen doğum iznini geç kullanman gerek olsun hakkımızda hayırlısı inş. Sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza

bu arada kızlar bebek şekeri lohusa şerbeti için tepsi örtüsü ve bardak süsleme yaptınız mı benimkiler bitmek üzere kendim yaptım çok eğlneceli oluyor

anladım canım müdür olunca yaz tatili de yok size mecburen doğum iznini geç kullanman gerek olsun hakkımızda hayırlısı inş. Sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza

bu arada kızlar bebek şekeri lohusa şerbeti için tepsi örtüsü ve bardak süsleme yaptınız mı benimkiler bitmek üzere kendim yaptım çok eğlneceli oluyor

ben kendim kapı süsüyle sepet yaptım, bebek şekerlerini internetten sipariş verdim.gerçekten çok zevkli şeyler. ama artık çok ağırlaştım hiç bir iş yapamıyorum erken yapmak gerekiyormuş bu işleri.:KK49:

ben kendim kapı süsüyle sepet yaptım, bebek şekerlerini internetten sipariş verdim.gerçekten çok zevkli şeyler. ama artık çok ağırlaştım hiç bir iş yapamıyorum erken yapmak gerekiyormuş bu işleri.:KK49:

kaç haftalıksın şuan biz 30 olduk ama kızıma göre oğlumda daha enejiğim hatta bebek şekeri vb şeylerle ilgili facede kendime sayfa yaptım ve sipariş olursa iş haline dönüştürüp yapacağım çünkü çok zevk alarak yapıyorum stresten uzak tutuyor beni

kaç haftalıksın şuan biz 30 olduk ama kızıma göre oğlumda daha enejiğim hatta bebek şekeri vb şeylerle ilgili facede kendime sayfa yaptım ve sipariş olursa iş haline dönüştürüp yapacağım çünkü çok zevk alarak yapıyorum stresten uzak tutuyor beni

ben 32+5 deyim. benimde bir oğlum var 4.5 yaşında. ben bu hamileliğimi çok zor geçiriyorum ilkinde daha hareketliydim. şimdi erken doğum riskim var birde bende pıhtışaşma hastalığı var her gün iğne vuruluyorum. şimdi erken doğum içinde haftada bir kere daha iğne verdi. bebek çok aşağıda hissediyorum. yürüyemiyorum ağrım oluyor. zaten doktorda yasakladı. inşallah Bebeklerimize zamanında sağlıkla kavuşuruz.

ben 32+5 deyim. benimde bir oğlum var 4.5 yaşında. ben bu hamileliğimi çok zor geçiriyorum ilkinde daha hareketliydim. şimdi erken doğum riskim var birde bende pıhtışaşma hastalığı var her gün iğne vuruluyorum. şimdi erken doğum içinde haftada bir kere daha iğne verdi. bebek çok aşağıda hissediyorum. yürüyemiyorum ağrım oluyor. zaten doktorda yasakladı. inşallah Bebeklerimize zamanında sağlıkla kavuşuruz.

inş. canım sağsalim kavuşuruz bende de kan pıhtılaşma var cleksan vuruyorum bende bu 4. gebeliğim kızım da ayrıca daha 18 aylık bir de çalışıyorum üstüne zor geliyor bazen de tam tersine tüm yorgunluğumu alıp götürüyor

evet canım:nazar: bende kendim yapmak istiyorum bebek şekerlerimi kapı süsünü sakıncası yoksa malzemeleri nerden alıyosun tuhafiyecilerin orda gördüm başka bir yerde varmı bilmiyorum:KK17:
inşallah hayırlısıyla alırız bebişleri kucağımıza:nazar:

evet canım:nazar: bende kendim yapmak istiyorum bebek şekerlerimi kapı süsünü sakıncası yoksa malzemeleri nerden alıyosun tuhafiyecilerin orda gördüm başka bir yerde varmı bilmiyorum:KK17:

pazar günleride açık.taşbaşındaki tuhafiyecilerde var.Benim kapı süsünü 10 tl ye geldi normalde 25tl filan ama güzel değil ben istediğim gibi yaptım. çokda basit silikon tabancam yoktu yapıştırıcıda aynı işi görüyor.. tuhafiyecide 3.5 tl ye strafordan halka var onu tavsiye ederim çok basit. üzerine kurdele geçirip istediğin süslerle süsle.:KK54:

canım ben taşbaşı çarşısından aldım birazını ama pahalı geldi şimdi netten bir site var ordan sipariş vereceğim malzemeyi çünkü orda toptan fiyatına satıyorlar sitenin adını burada yazmayım özelden göndereyim sana olur mu yapımı çok kolay yaparsın

X