- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
kızlar merhaba
uzun zamandır giremedim malum doğum yaptımbugün 2 hafta oldu.. emzirme, uyuma, bez değiştirme, mama derken tüm dünyanız bebek oluyor, şu an uyumasını fırsat bilip yazıyorum.. sağlıkla sizler de kavuşun bebişlerinize inşallah..çok güzel bir duygu
buarada acıbademde doğum yaptım, çok çok iyi bir hastane.. uzun tartışmalar olmuştu topikte, ama yaşayan olarak bence orada doğum yapmayı düşünüyorsanız vazgeçmeyin, gerçekten çok ilgilendiler, sonra ayrıntılı yazarım, kendinize de bebişlere de iyi bakıın
aaa ne güzel :)) biz oğlumuz olursa uras kızımız olursa öykü koyacaz diye konuşmuştuk eşimle. uras ın anlamı mutluluk talih şans demek.. çağan ismini de çok severim ama onun anlamı konusunda değişik rivayetler var isim sözlüklerinde bayram diye geçiyor anlamı ama budistlerin yada hrıstıyanların ayınleri bayramları anlamında diyor bazıları. o yuzden şaibeli bi isim bence.
yiğit, yağız,kerem,ali,ömer modası hiç geçmeyen isimler ... sen ne tür isimler düşünüyorsun ona göre yardımccı olalım
yukarıdaki mesaj için pardon düzenlemeye çalıştım ama yanlış işlem yapmışım
bahsettiğim olay daha doğrusu hamile arkadaşları etkilememek için yazmadım ama onvak hastanesindeymiş ben yanlış anlamışım
kızlar merhaba
uzun zamandır giremedim malum doğum yaptımbugün 2 hafta oldu.. emzirme, uyuma, bez değiştirme, mama derken tüm dünyanız bebek oluyor, şu an uyumasını fırsat bilip yazıyorum.. sağlıkla sizler de kavuşun bebişlerinize inşallah..çok güzel bir duygu
buarada acıbademde doğum yaptım, çok çok iyi bir hastane.. uzun tartışmalar olmuştu topikte, ama yaşayan olarak bence orada doğum yapmayı düşünüyorsanız vazgeçmeyin, gerçekten çok ilgilendiler, sonra ayrıntılı yazarım, kendinize de bebişlere de iyi bakıın
günaydın arkadaşlar bende 5. haftama girdim acıbadem de dr hulusi göktuğ gürer e giden varmı??
günaydın arkadaşlar bende 5. haftama girdim acıbadem de dr hulusi göktuğ gürer e giden varmı??
hayırlı olsun bebişin içini rahat tut hiç bir şey olmazdoktorunu tanımıyorum ama önemli olan senin ne düşündüğün bence
arkadaşlar anlıyorum herkes yardımcı olmaya çalışıyor ama lütfen artık kötü şeyler yazmayın... evet duyduğumuz şeylerle korkuyoruz daha çok düşünüyoruz ne yapacağımızı ama benim gibi sona yaklaşmış hamileler için durumu daha da zorlaştırıyorsunuz emin olun:18:
gilraene sonuna kadar katılıyorum lütfen bu alana o doktor şöyle kötü, o hastane böyle kötü diye yazmayalım sonuçta hepimiz hamileyiz ve stresten uzak dırmamız gerekiyor bu tür yazılar da öyle ya da böyle sıkıntıya sokuyor bizi ben burda yapılan bazı yorumlar yüzünden günlerce uyuyamadım dengem bozuldu birbirimizi böyle üzmemeliyiz bence sonuçta eskişehir öyle çok büyük bir şehir değil hamile olanlar öyle ya da böyle her doktorla her hastaneyle ilgili berbat şeyler duymuştur. Herşeyi bu alanda paylaşmak doğru gelmiyor bana.....
doktor değiştirmek kolay değilki çok düşündüm hatta başka bir doktora da gittim ama içime sinmedi devam ediyorum kendi doktoruma çünkü benimle en çok ilgilenen ve benimle ilgiye bilgiye sahip kişi o...
arkadaşlar lütfen bilgisi olan varsa yazsınn ilk bebeğimi kaybettim bunu da kaybetmek istemiyorum
Merhaba canım bende Turgay Hocaya gidiyordum hatırladınmı? onun da durumu çok karışık Acıbademde 4.000 tl istemişti. Şİmdi yeni kanun çıkmış emekli olmadan Acıbademde doğum yaptıramıyormuş. bende doktorumu değiştiriyorum. acıbademden fatih Öğüçe randevu aldım haftaya. aynı senin gibi benimde erken doğum riskim varmış. prouloton iğne ve fitil verdi onu 3 haftadır vuruluyorum. banada istirahat verdi ama benim evde bir oğlum var ve ona bakmak zorundayım. o yüzden yatamıyorum. inşallah yeni doktorumdan memnun kalırım. son haftalarda böyle birşey olması çok sinirlerimi bozdu. sanada Allah kolaylık versin. herşey iyi olur inşallah.
mrb hatırladım canım fatih beyin de çok iyi olduğunu söylüyorlar iyi olur inşallah.. bana iğne falan vermedi düzenli değilmiş kasılmalar ben farketmiyorum zaten.. allah yardımcımız olsun hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza senin daha zor tabi bir tane daha var
İnşallah canım, birde nst ye Acıbademde nasıl giriliyor? doktor muayene ettikten sonramı nst için yönlendiriyor. ilk kez gideceğim için bende bilmiyorum nasıl olduğunu. anlatırsan sevinirim. teşekkürler.