Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

canım allah bağışlasın hayırlı olsun kurtuldun işte. ismi ne oldu?

Teşekkür ederim çok güzel isimler yazmışsın bir türlü karar veremiyoruz eşim beğense ben beğenmiyorum ben beğensem eşim beğenmiyor modası geçmeyecek, anlamı güzel olan bir isim istiyoruz hayırlısı artık aklınıza birşey gelirse yazın kıslarrr

Merhaba derviş öncelikle güle güle büyüt bebeğini ...yaa aslında neye nasıl güvenilebilir bilmiyorum aslında , hepimiz ve bebişlerimizde Allaha emanet sadece çünkü ben daha çok çok yeni bir zamanda acibademdeki bir doğumla alakalı beni şok eden çok önemli bir olay daha duydum malesef hemde birinci ağızdan hatta bizim arkadaşımızın başına gelen talihsiz bir olay((hatta eşim bana şöle bir cümle kullandı senin çok beğendiğin acı bademin bak kaçıncı vukaatı hiç beğenmediğin devlet kadın doğumda da Avrupa kalite başarı ödülü almış dedi olayı bildiğim için savunamadım tabi ama sanki üzerlerinde bir acemilik bulutu var gidiyor ....mesele insan hayatı yeni bir bireyin hayata nasıl başlama şekli olunca ister istemez ince elenip sık dokunuyor rabbim herkese hakkımızda hayırlı olacak yerlerde doğum yapmamızı nasip etsin inşallah...

yukarıdaki mesaj için pardon düzenlemeye çalıştım ama yanlış işlem yapmışım
bahsettiğim olay daha doğrusu hamile arkadaşları etkilememek için yazmadım ama onvak hastanesindeymiş ben yanlış anlamışım

Son düzenleme:

arkadaşlar anlıyorum herkes yardımcı olmaya çalışıyor ama lütfen artık kötü şeyler yazmayın... evet duyduğumuz şeylerle korkuyoruz daha çok düşünüyoruz ne yapacağımızı ama benim gibi sona yaklaşmış hamileler için durumu daha da zorlaştırıyorsunuz emin olun:18:

canım senin ve bebişin adına çok sevindim allah analı babalı büyütsün ayrıntılı yaz mutlaka darısı başımıza hayırlısıyla bizde kurtuluruz inşallah.. benim de nst de sancılar çıktı erken doğum olabilirmiş çok dikkat et hiç bir şey yapma dedi doktorum bebişim daha çok küçük başına böyle bir şey gelen var mı bu kadar erken gelmez dimi:2:

günaydın arkadaşlar bende 5. haftama girdim acıbadem de dr hulusi göktuğ gürer e giden varmı??

Son düzenleme:
hayırlı olsun bebişin içini rahat tut hiç bir şey olmaz doktorunu tanımıyorum ama önemli olan senin ne düşündüğün bence

tşk ederim düşükten sonra çok korkar oldum bebeği gördüğüm halde hamile değilmişim gibi geliyo o yüzden doktorumu iyi seçmek istiyorum ki gittiğim doktor da iyi şimdilik ama çok genç tecrübesiz olması sıkıntı ne yapcamı bilemedim

gilraene sonuna kadar katılıyorum lütfen bu alana o doktor şöyle kötü, o hastane böyle kötü diye yazmayalım sonuçta hepimiz hamileyiz ve stresten uzak dırmamız gerekiyor bu tür yazılar da öyle ya da böyle sıkıntıya sokuyor bizi ben burda yapılan bazı yorumlar yüzünden günlerce uyuyamadım dengem bozuldu birbirimizi böyle üzmemeliyiz bence sonuçta eskişehir öyle çok büyük bir şehir değil hamile olanlar öyle ya da böyle her doktorla her hastaneyle ilgili berbat şeyler duymuştur. Herşeyi bu alanda paylaşmak doğru gelmiyor bana.....

doktor değiştirmek kolay değilki çok düşündüm hatta başka bir doktora da gittim ama içime sinmedi devam ediyorum kendi doktoruma çünkü benimle en çok ilgilenen ve benimle ilgiye bilgiye sahip kişi o...

doktor değiştirmek kolay değilki çok düşündüm hatta başka bir doktora da gittim ama içime sinmedi devam ediyorum kendi doktoruma çünkü benimle en çok ilgilenen ve benimle ilgiye bilgiye sahip kişi o...

Merhaba canım bende Turgay Hocaya gidiyordum hatırladınmı? onun da durumu çok karışık Acıbademde 4.000 tl istemişti. Şİmdi yeni kanun çıkmış emekli olmadan Acıbademde doğum yaptıramıyormuş. bende doktorumu değiştiriyorum. acıbademden fatih Öğüçe randevu aldım haftaya. aynı senin gibi benimde erken doğum riskim varmış. prouloton iğne ve fitil verdi onu 3 haftadır vuruluyorum. banada istirahat verdi ama benim evde bir oğlum var ve ona bakmak zorundayım. o yüzden yatamıyorum. inşallah yeni doktorumdan memnun kalırım. son haftalarda böyle birşey olması çok sinirlerimi bozdu. sanada Allah kolaylık versin. herşey iyi olur inşallah.

arkadaşlar lütfen bilgisi olan varsa yazsınn ilk bebeğimi kaybettim bunu da kaybetmek istemiyorum

Canım bende 2 kez düşük yaptım ve kan pıhtılaşması olduğu içinmiş. seni çok iyi anlıyorum.içini ferah tut sakın stres yapma. doktoru tanımıyorum. Ama doktora çok takılma ben çok dr değiştirdim. önemli olan senin stressiz bir hamilelik geçirmen zaten gerisini Allah'a bırak. hep dua et. İnşallah bebeğine bir an önce kavuşursun.

mrb hatırladım canım fatih beyin de çok iyi olduğunu söylüyorlar iyi olur inşallah.. bana iğne falan vermedi düzenli değilmiş kasılmalar ben farketmiyorum zaten.. allah yardımcımız olsun hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza senin daha zor tabi bir tane daha var

İnşallah canım, birde nst ye Acıbademde nasıl giriliyor? doktor muayene ettikten sonramı nst için yönlendiriyor. ilk kez gideceğim için bende bilmiyorum nasıl olduğunu. anlatırsan sevinirim. teşekkürler.

gilraren bizim günlerimizde aynı inşallah beraber zamanında seninle yan odalarda doğumumuzu yaparız. bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah.

İnşallah canım, birde nst ye Acıbademde nasıl giriliyor? doktor muayene ettikten sonramı nst için yönlendiriyor. ilk kez gideceğim için bende bilmiyorum nasıl olduğunu. anlatırsan sevinirim. teşekkürler.

inşallah canım

doktor muayeneden sonra nst ye yönlendirdi aynı koridorda zaten kendi bağladı makinaya 20dk sürdü hemşire çıkardı kağıdı makinadan sonucu gösteriyorsun doktora. ben cumartesi 2 defa girdim sancılar çıkınca bu hafta sonu tekrar giricem bakalım. acele etmemesi için dua ediyorum daha çok küçük çünkü bebişim

kızlar merhaba
uzun zamandır yazamadım, bebişin uyumasını fırsat bilip hemen yazayım dedim, geçmişi çok okuyamadım .. ama hala bu topikte hastane ve doktorlar hakkında kötü yorumlar yapılıyor sanırım.. gilraen gibi ben de rica etmiştim doğumdan önce.. birbirimize sürekli doktorları ve hastaneleri kötülemeyelim diye.. benim fikrim doktorunuz ve hastane içinize siniyorsa bence problem yoktur.. her doktor hakkında olumsuzluklar mutlaka duyuluyor, ama önemli olan sizsiniz..
acıbademe gelince ben önceden de dediğim gibi çok memnun kaldım,kesinlikle tavsiye ediyorum.. doğum yaptığınız gün bebek hemşireleri bebişle ilgileniyor, size de neler yapılması gerektiğini anlatıyor.. sizle de ayrıca hemşireler ilgileniyor..temzi, düzgün bir hastane..benim doktorum Fatih beydi, ona da binlerce teşekkür.. ama dediğim gibi içinizi ferah tutun.. insanlar tarlalarda, ücra köşelerde, evlerde doğum yapıyor.. eskişehir gibi büyük bir şehrde bence korkmaya gerek yok..
annelik dünyanın en güzel duygusu.. sağlıkla bebişlerinize kavuşun inşallah..
ben uzun zaman sonra kavuştum, çok uğraştım, ama uğraşmaya değiyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…