Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

merhabalar kızlar...
nasıl gidiyo hamilelikleriniz..son3 ayıma girdim ben
.erken doğum kabusları başladı şimdide:18:
ilk 3 ay düşük kabusları vardı:85:

merhabalar kızlar...
nasıl gidiyo hamilelikleriniz..son3 ayıma girdim ben
.erken doğum kabusları başladı şimdide:18:
ilk 3 ay düşük kabusları vardı:85:

merhaba
ay o erken doğum korkusu bende de var
sürekli kendimi dinliyorum

Son düzenleme:
merhaba kızlar valla eve gel yemek yap yedir içir derken ancak oldu nasılsınız ben de 28. hafta içerisindeyim ve bende de aynı korkular var allah hakkımızda hayırlısı olsun korkmayalım

merhaba kızlar valla eve gel yemek yap yedir içir derken ancak oldu nasılsınız ben de 28. hafta içerisindeyim ve bende de aynı korkular var allah hakkımızda hayırlısı olsun korkmayalım

merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmıyodum hatrlyan vardır..siiz üzmek istemem ama ben bebeğimi kaybettim...5. ayımızda sonlandırmak zorunda kaldık..çok zor günler geçiriyorum.1 ay oldu ve bebeiğimi çok özlüyorum çookkk...rabbim sizlerin ve bebeklerinizin yanında olsun...

canım benim çok geçmiş olsun ben de zamanında 2 defa bebek kaybettim sonra kızım oldu şimdi de allahın izniyle oğlum geliyor her şeyin hayırlısı üzülme diyemem çünkü boşuna elde değildir üzülmemek ama allah sabır versin inş. bir gün sen de tekrar hamile kalıp inş. bebeğini eline alacaksın allaha sığın tekrar geçmiş olsun

canım ben hatırlıyorum...
Ramazan beye gidiyordun hatta...
benim de doktorumdu ordan hatırlıyorum...
haatta hazrlıksızdım alttan muayene ettirmedim demiştin
sonrada eşim kızdı demiştin...

canım neden sonlandırlıdı gebeliğin,?
çok ii gidiyordu?
lütfen üzülmemeye çalış...
İnşallah kısa zamanda yeniden güzel haberler alırsınız...

bende çok üzüldüm şimdi..

canım ya çok çok üzüldüm... allah sabır versin

Yaşadığın duruma çok üzüldüm Allah sabır versin umarım senin sağlığın iyidir.

çok teşekkürler kızlar..dilekleriniz ve dualarınız için...
ayşebahar evet bende hatırladım.ramazan bey e gidiyordum...çok iyi bi doktor bence başka bir doktorla bu durumu yaşasaydıım eminim psikolojik olarakda çok yıpranırdım.kendi muayene etti ayrıntılı usg de ileri derecede hidrosefali teşhis edildi.yarıkdamak ve yarık dudak vardı odahidrosefali durumundan oluşmuş büyük bi ihtimalle..ayrıca turgay şener e de gittik .oda çok ilgilendi ve aynı şeyleri söyledi.ve çok olumsuz bi durum dedi yaşamla bağdaşmayan bir durum sonuçta..int baktıklarıma görede çok sancılı bir dönem zaten yaşama ihtimali yok denecek kadar az..

Saatlerdir araştırıyorum... o kadar üzüldüm ki...anlatamam.. Gerçekten çok ama zor bir durum.. Allah yardımcın olsun canım.. Lütfen kendini toparlama çalış... Nedenlerini araştırdım bişeyler buldum ama tam anlayamadım şimdilik..Ramazan bey gerçekten bu konuda uzman bir doktor.. piskolajik olarak da sana destek olmuştur şüphem yok.. bebeğim 8 aylık oldu hala gidiyorum ona.. Hala yardımına ihtiyaç duyuyorum zaman zaman.. Sen de iyi olmaya çalış.. Rabbim bundan sonraki hamileliğinde dert tasa sıkıntı vermesin arkadaşım..

merhaba kızlar birşey sorucam cvplarsanız sevinirim onvak hastanesinde mesut taşkeliye gidiyorum tedavi görüyorum ama forumda hiç bahsedilmemıs giden var mı acaba?

Kıslarrr nerelerdesiniz kimseden ses çıkmıyor. Ben bu hafta bebeğimin cinsiyetini öğrendim. Erkekmiş Bebeğime isim arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Kıslarrr nerelerdesiniz kimseden ses çıkmıyor. Ben bu hafta bebeğimin cinsiyetini öğrendim. Erkekmiş Bebeğime isim arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

aaa ne güzel :)) biz oğlumuz olursa uras kızımız olursa öykü koyacaz diye konuşmuştuk eşimle. uras ın anlamı mutluluk talih şans demek.. çağan ismini de çok severim ama onun anlamı konusunda değişik rivayetler var isim sözlüklerinde bayram diye geçiyor anlamı ama budistlerin yada hrıstıyanların ayınleri bayramları anlamında diyor bazıları. o yuzden şaibeli bi isim bence.
yiğit, yağız,kerem,ali,ömer modası hiç geçmeyen isimler ... sen ne tür isimler düşünüyorsun ona göre yardımccı olalım

kızlar herkeze merhaba uzun zamandır giremiorum foruma,bnm doğuma çok kısa bir süre kaldı 39+1 deyiz herşey yolunda şimdilik ,nşallah normal doğum olcak bu arada dr um ABDURRAHMAN AKÇAY özel ümite gidiyorum.DRumdan çok memnunum ama tabiiherkezin beklentisi farklı olduğu için en iyi kararı kişi kendisi vermelidir bence.Hadi kalınsağlıcakla inşallah en kısa zamanda güzel haberlerimizi vercez sizlere...

merhaba kızlar nasılsınız bebekleriniz de siz de iyisinizdir inş. bu arada ben oğluşum için bebek şekerleri lohusa şerbeti için de tepsi örtüsü ve bardak süslemelerimi kendim hazırladım ayrıca sipariş de alıyorum yaptırmak isteyen olursa özelden ulaşsın bana

kızlar merhaba
uzun zamandır giremedim malum doğum yaptım bugün 2 hafta oldu.. emzirme, uyuma, bez değiştirme, mama derken tüm dünyanız bebek oluyor, şu an uyumasını fırsat bilip yazıyorum.. sağlıkla sizler de kavuşun bebişlerinize inşallah..çok güzel bir duygu
buarada acıbademde doğum yaptım, çok çok iyi bir hastane.. uzun tartışmalar olmuştu topikte, ama yaşayan olarak bence orada doğum yapmayı düşünüyorsanız vazgeçmeyin, gerçekten çok ilgilendiler, sonra ayrıntılı yazarım, kendinize de bebişlere de iyi bakıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…