merhabalar kızlar...
nasıl gidiyo hamilelikleriniz..son3 ayıma girdim ben
.erken doğum kabusları başladı şimdide:18:
ilk 3 ay düşük kabusları vardı:85:
merhaba kızlar valla eve gel yemek yap yedir içir derken ancak oldu nasılsınız ben de 28. hafta içerisindeyim ve bende de aynı korkular var allah hakkımızda hayırlısı olsun korkmayalım
merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmıyodum hatrlyan vardır..siiz üzmek istemem ama ben bebeğimi kaybettim...5. ayımızda sonlandırmak zorunda kaldık..çok zor günler geçiriyorum.1 ay oldu ve bebeiğimi çok özlüyorum çookkk...rabbim sizlerin ve bebeklerinizin yanında olsun...
merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmıyodum hatrlyan vardır..siiz üzmek istemem ama ben bebeğimi kaybettim...5. ayımızda sonlandırmak zorunda kaldık..çok zor günler geçiriyorum.1 ay oldu ve bebeiğimi çok özlüyorum çookkk...rabbim sizlerin ve bebeklerinizin yanında olsun...
çok teşekkürler kızlar..dilekleriniz ve dualarınız için...
ayşebahar evet bende hatırladım.ramazan bey e gidiyordum...çok iyi bi doktor bence başka bir doktorla bu durumu yaşasaydıım eminim psikolojik olarakda çok yıpranırdım.kendi muayene etti ayrıntılı usg de ileri derecede hidrosefali teşhis edildi.yarıkdamak ve yarık dudak vardı odahidrosefali durumundan oluşmuş büyük bi ihtimalle..ayrıca turgay şener e de gittik .oda çok ilgilendi ve aynı şeyleri söyledi.ve çok olumsuz bi durum dedi yaşamla bağdaşmayan bir durum sonuçta..int baktıklarıma görede çok sancılı bir dönem zaten yaşama ihtimali yok denecek kadar az..
Kıslarrr nerelerdesiniz kimseden ses çıkmıyor. Ben bu hafta bebeğimin cinsiyetini öğrendim. ErkekmişBebeğime isim arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Kıslarrr nerelerdesiniz kimseden ses çıkmıyor. Ben bu hafta bebeğimin cinsiyetini öğrendim. ErkekmişBebeğime isim arıyorum yardımcı olursanız sevinirim