Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gilraen,atakesk arkadaşım tansiyon yükselmesi sonucu birkaç gün önce doğum yaptı. Söylediklerini aynen yazıyorum; daha doğumuma vardı kontrol için gittiğimde özem hanım bir terslik olduğunu, tansiyonunun aşırı yükseldiğini ve bu durumun bebek açısından riski olduğunu söylemiş. Bunun üzerine acilen sezeryana almışlar. Bizim doktrun bu süreçte çok destek olduğunu, kendisiyle gayet güzel ilgilendiğini, bebeğinin ve kendisinin hayatını kurtardığını söyledi. Bebeği de gayet sağlıklı ve hiçbir problemi yok Hastaneden de aşırı derece de memnun kaldığını söyledi. Bundan sonrası sanırım bize kalıyor kararınızı bana da bildirirseniz sevinirim
doğum yapan o değil zaten benim arkadaşım şu doktor konusundan dolayı yazdım ben o yazıyı üçümüzün doktoru da aynı arkadaşım da bizim doktorda doğurdu
Siz ne düşünüyosunuz şimdi. son durum nedir ? :) arkadaşınla daha detaylı konuşmuşsundur sanırım.
canım ya ben de devam etmek istiyorum çünkü özlem hanımla kişisel olarak hiçbir sorun yaşamadım ne zaman arasam cevap veriyor sorularımı bıkmadan yanıtlıyor hatta bazen kaprisimi bile çekiyor ben sadece yazılanlardan etkilendiğim için değiştirmeyi düşündüm senin yazdığında güzel gece 11 de koşarak gelmiş şimdilik devam diyorum ben içimi ferah tutacağım her söylenenden böyle etkilenirsem gerçekten bu doğumun sonunu getiremeyeceğim kaldı ki çok çok iyi diye bilinen doktorlarla ilgili de internette neler yazıyor. Hayırlısı hepimiz için... Bu arada geçmiş olsun önemli birşey olmamasına sevindim
canım ya ben de devam etmek istiyorum çünkü özlem hanımla kişisel olarak hiçbir sorun yaşamadım ne zaman arasam cevap veriyor sorularımı bıkmadan yanıtlıyor hatta bazen kaprisimi bile çekiyor ben sadece yazılanlardan etkilendiğim için değiştirmeyi düşündüm senin yazdığında güzel gece 11 de koşarak gelmiş şimdilik devam diyorum ben içimi ferah tutacağım her söylenenden böyle etkilenirsem gerçekten bu doğumun sonunu getiremeyeceğim kaldı ki çok çok iyi diye bilinen doktorlarla ilgili de internette neler yazıyor. Hayırlısı hepimiz için... Bu arada geçmiş olsun önemli birşey olmamasına sevindim
Birde fiyat konusunu sorayım :) onunla ilgilide bilgi verirsen sevinirim . ekstradan bir durum varmı acaba arkadaşından alınan.yada toplam ne kadar ödemişler.
Konuşmuştuk fiyatları ama tam hatırlayamıyorum Normal 400 küsür, sezeryan 600 küsürdü sanırım ama ekstra hiçbir para ödemediğini söylemişti. Zaten bütün hastaneler doğum için acıbademin istediği fiyatları istiyor. Ama dediğim gibi ekstra ücret yok dedi[/
Teşekkür ederim tekrar :)
kızlar meraba benimkiler ikiz ..ben kemal hükmene gidiyorum ama çevremde onunla ilgili hiç iyi şyler duymuyorum..bu yüzden tavsiye üzerine onvak hastanesi sabahattin beye gitmeye başladım..ama kemal hükmenide bırakmadım...ve hala kararsızım..hangisine devam edeceğim konusunda...
sizce sakarya hastanesimi iyi *
Onvak hastanesimi
çünkü biri sakaryada diğeri onvakta
iyice kararsız kaldım
gilraen öğretmensin sanırım bende öğretmeni sana birşey sormak istiyorum acaba acıbademde doğum sonrasında heyet raporu veriyorlar mı? Bilgin var mı?
evet canım öğretmenim sormadım ama heyet raporunu devletten almak gerekiyor diye duydum onu iyice araştır bence ben almayı düşünmüyorum eylülde okula başlamam lazım
yok ya devletten almak gerekmiyor diye biliyorum ben temmuzda sakarya hastanesinde doğum yapan bir arkadaşıma doktoru 60 gün rapor verdi ne yapacağız bilmem :)
ne kadar gıcık ya doğum iznimiz yaz tatiline geldiği için yanacak bende de aynı sorun var bu arada nerelerde öğretmenlik yapıyrsunuz kızlar ben eski adıyla yenikent ilköğretim okulundayım merkezde
benim yanmıyor müdürlük yaptığım için yaz tatilim yok zaten.. ben adapazarındayım ne güzel merkezdesin
Bende eskişehir merkezde anadolu lisesinde müdür yardımcısıyım izinler biraz sıkıntı çünkü çok kısa ([/QUOTE
evet izinler çok kısa rapor alman en iyisi nasıl bırakıp gidicez bebişleri bilmiyorum
ne kadar gıcık ya doğum iznimiz yaz tatiline geldiği için yanacak bende de aynı sorun var bu arada nerelerde öğretmenlik yapıyrsunuz kızlar ben eski adıyla yenikent ilköğretim okulundayım merkezde
Bende eskişehir merkezde anadolu lisesinde müdür yardımcısıyım izinler biraz sıkıntı çünkü çok kısa (
benim yanmıyor müdürlük yaptığım için yaz tatilim yok zaten.. ben adapazarındayım ne güzel merkezdesin