Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

teşekkür ederim arkadaşlar, sizler de bir an önce sağlıkla alın kucagınıza bebişlerinizi inşallah
Allah kimsenin kucagını bos bırakmasın...:ecrin_bebek:

Mert bence cok güzel bir isim canım:) adları gibi mert adamlar olurlar inşallah...

o genetik araştırmalar bana da yapılmıştı, gönlünü ferah tut, inşallah birşey çıkmaz. ben onvakta mesut beye devam ettim çünkü kürtajı da o yapmıştı ve çok ilgilenmişti bizimle, genetik testlerimi osmangaziye gönderdi. insan psikolojik olarak çöküyor o zamanlarda tabi. daha sonra hamile kalamıyorum diye gittiğimde kan tahlilleri istedi ve çok basit bir kan testinden anlaşıldı bu prolaktin olayı.
canım hiç merak etme, ben de bol bol dua ediyorum herkes için, inşallah Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı hamilelikler nasip etsin, herkes bebeğini sağ salim kucağına alsın inşallah.

amin canım.ben Fatih beyin özel polikinliğine gidiyorum canım ilk baş düşük yaparken parça aldı bunu patolojiye gönderceğini söyledi onun için 150 tl verdim sonra kan testi filan istedi düzen laboratuvarına gitmemi istedi bunun içinde gittim burasına 650 tl fiyat istedi benden devlet hastanesi yapmıyo istediğim testleri dedi bana.Bilmiyorum sende osmangaziyi yazınca acaba beni niye oraya yönlendirmedi diye düşündüm.doktor konusunda çok kararsız kaldım napsam acaba

Allah Allah, gerçekten fiyat çok fazla tutmuş. geçen sene o üzüntüde tam olarak ne kadar ödedik hatırlamıyorum, hatta eşimi aradım sordum ne kadar ödedik diye, o para ödediğini de hatırlamıyor. ama sanırım şöyle oldu; bu istenen testler her yerde yapılmıyor bunlar ileri genetik testler. doktorun yönlendirmesiyle kürtajda alınan parçayı hemen osmangaziye götürdü eşim ama öyle yüksek bir ücret ödenmedi, öyle olsa kesin hatırlardık. daha sonra doktorum bir sürü kan testi istedi, dna, kan pıhtılaşması vs.....bu testler için de osmangaziye gittik, numara aldık, dosya açtılar, sonra benden 4-5 tüp kan alındı ve hiç ücret ödemedik, bütün testler yapıldı. sonuç biraz geç çıkıyor çünkü bunlar sürekli çalışılan testler değil ve biriktiriyorlar ama nihayetinde herşeyi yapıyorlar. hatta şöyle söyleyeyim, orası üniversite hastanesi ya, benden alınan bol bol kanla ekstra testler de yapmışlar araştırma adına ve bize çok detaylı bir test sonucu vermişlerdi :)

sen de bir sor istersen osmangaziye canım malesef bu işler insanı çok yoruyor bir de üstüne bi dünya masraf ...ama merak etme bir şekilde halledersiniz, herşey yoluna girer.

kızlar merhabalar umarım iyisinizdir ben iyim 15.haftaya girdik inşallah hayırlısıyla bu hamilelik dönemini güzel bir şekilde geçiririz.Bu arada Abdurrahman beye başka giden arkadaşlar varmı?

Arkadaşım gerçekten bende bilemiyorum dedim ya haziran ve temmuzda iki ay klomen kullandım ve olmayınca da hormon istedim tekrar biliyosundur belki klomende fazla kullanılamıyor ve gerekten değerim düşmüştü kullanmama gerek kalmamıştı ama bu testi ben kendim istedim yoksa yine klomen vercekti bana sabahattin bey.. Birde çok yoğun tamam tüm kadın doktorları yoğun ama bir test sonucu gösteriyorum tam bilgide alamıyorum benim reglim 35 günde bir oluıyor hormonlar oynuyor bazen ama bize 3 ay deneyin olmazsa yine gelirsiniz dedi 3 ay hiç takipsiz neden zamanımı harcıcam dimi gerçi biz aralıka attık sonra ama öle dedi temmuzda bize.. Şimdi işte 36. günüm sabah oldum reglimi. Bir daha ki aya hem smear yenilemeye hem de yumurta takibine gideyim hazır smear da aldıracakken diyrum ya smearın belli zamanı var mı şu zamanda yapılır diye yoksa eğer yumurtlama zamanıa denk getircem onuda aradan çıkartcam aralıkta kafam rahat eder hiç olmazsa ama hala kararsızım tekrar teomana mı dönsem çok güleryüzlüydü gerçekten hep ayakta karşılardı ve alttan muayene ederdi hep ama sabahhetin bey karından muayene ediyor yumurtalara bakıyor. Eşimde gidiyoruz artık sabahattinde değiştirmeyelim diyor bilmiyorum ne yapsam smear aldırmaya teomana gitsemde bir tartsammı kendi açımdan acaba.. Hem Anadolu hastanesi tüm Doğuştaki doktoları bünyesine aldı hepsi orada.. Hemde bana daha yakın 5 dk yürüe mesafesi bakalım olmazsa öle yaparım bayramdan döneyimde..

Kızlar ben 18 haflaık hamileyim anadolu hastanesi emine elams etize gidiyorum ama doktor hakkında bir fikrim yok ameliyatı dikişi nasılsır ansıl bi doktordur onda doğum yapan varmı

Canım benim dokturum Emine hanım'dı , özel doğuşta takibimi oraya yaptırdık,çok iyi bi doktordu, ama doğumumu Sebahattin bey yapsın istiyorum ,çünkü bikaç doğum yapan arkadaşımdan tavsiye aldım , onvak hastanesi de çok rahat oluyormuş doğum için , gerçekten odalarını falan da gezdim tam istediğim gibi , tek kişilik ,temiz, personeli de çok güler yüzlü geldi bana hem de çok sakin katları falan, çünkü benim hastane fobim var diyebilirim, doğum hastanesinde bir gece yattım , rahatsızlanmıştım, sabahı zor ettim, çok korktum ,odalar kalabalıktı , çok karışık geldi bana,
Bu arada benim de doğumuma az kaldı 34. haftam bitmek üzere ,işi de bırakıyorum haftaya , hastane çantamı falan hazırlıcam, yalnız ben normalde buralı değilim, izmirliyim, eşimin buralı , tayinimizi de buraya çıkarttı , 1 falan oldu yerleşeli, bebek üzerine çok çeşitli mağaza bulamadım, alışverişimin bir kısmını izmirden kemeraltından yaptım o yüzden, siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz, tavsiyeleriniz var mı ?

ARKADAŞIM DOĞUMU NİYE EMİNE HANIMA YAPTIRMIYORSUN BEN ONA GİDİYORUM BİLDİĞİN BİŞEYMİ VAR AMELİYATI İYİ DEĞİLMİ

mrb bende 13 haftalık hamileyim acıbademe gidiyorum...

hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalımmm

Son düzenleme:
ben dün öğrendim henüz dr. gitmedim.

siz eskişehir de hangi dr.u önerirsiniz?

ben tıp yada kadın doğum hastanesi diye düşünüyorum..
ama kararsızım...

sizin tavsiyeniz ne?

acı bademde doğum ücreti ne kadar?

acıbademde muayene ücreti 22 normal doğum 450 sezeryan 550 dediler ama telefonla öğrendim. hastahanede 2 li testi, kan ve idrar testlerini yaptırdım ama ücret vermedim. hastanenin temizliği falan çok güzel doktorumda çok tatlı

ben dün öğrendim henüz dr. gitmedim.

siz eskişehir de hangi dr.u önerirsiniz?

ben tıp yada kadın doğum hastanesi diye düşünüyorum..
ama kararsızım...

sizin tavsiyeniz ne?

kaç haftalık hayırlı olsun ben ilk gittiğimde 7 haftalıktı daha küçük olduğunda pek görülmüyor zaten sadece kese oluşmuşmu içinde bebek varmı diye bakıyolar

ben özlem hanımdan randevu aldım
sağ kasığımda ağrılar var henüz doktora hiç gitmediğim için korkuyorum
son adet tarihim 10 ekim

kaç haftalık hayırlı olsun ben ilk gittiğimde 7 haftalıktı daha küçük olduğunda pek görülmüyor zaten sadece kese oluşmuşmu içinde bebek varmı diye bakıyolar

cuma günü gidicem. ben bozüyükte oturuyorum. ama kapsamlı iyi bir hastaneye gitmek istiyorum.

siz hangi hastane ve dr. a gidiyorsunuz?

ben acıbademde özlem hanıma gidiyorum. ben memnunum hastahane çok güzel. canım korkmana gerek yok benim de çok ağrım oluyodu. ama geçiyor. önemli olan kanaman olup olmaması kanaman olursa hemen gitmelisin. kasık ağrıları normal bebeğin yer açtığı söylenir

bende adapazarında öğretmenim ama burdaki hastahanelerden pek memnun kalmadık ailemiz eskişehirde o yüzden acıbademe gidiyoruz. çok daha güzel her bakımdan

gilraen

içim rahatladı sayende sağol
cumartesi bir an önce gelsin de inşallah bebişimi göreyim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…