6. ayda hiç de beklemediğim bir anda hamile kaldım. bak bu da doğum hikayem...
doğum hikayeni okudum ve gözyaşlarımı tutamadım, bu doğum hikayeleri insanı çok duygulandırıyor ve sen de çok güzel yazmışsın. ben de oğlumun adını mert koymayı düşünüyorum, inşallah sağsalim alırım onu kucağıma tek dileğim bu. senin de oğlun analı babalı büyüsün sağlıcakla inşallah.
çok zor bir durum canım çekmeyen bilmez banada şimdi düşük neden oldu diye araştırma yapıyolar bakalım kan filan aldılar senin prolaktin yüksekliğini doktor nasıl anladı canım hangi doktora gidiyosun? canım iyi günlerde sağlıklı büyüt bebişini inş.darısı benim başıma :) amin canım dualarınızı eksik etmeyin saol canım yardımcı olduğun için
o genetik araştırmalar bana da yapılmıştı, gönlünü ferah tut, inşallah birşey çıkmaz. ben onvakta mesut beye devam ettim çünkü kürtajı da o yapmıştı ve çok ilgilenmişti bizimle, genetik testlerimi osmangaziye gönderdi. insan psikolojik olarak çöküyor o zamanlarda tabi. daha sonra hamile kalamıyorum diye gittiğimde kan tahlilleri istedi ve çok basit bir kan testinden anlaşıldı bu prolaktin olayı.
canım hiç merak etme, ben de bol bol dua ediyorum herkes için, inşallah Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı hamilelikler nasip etsin, herkes bebeğini sağ salim kucağına alsın inşallah.
amin canım.ben Fatih beyin özel polikinliğine gidiyorum canım ilk baş düşük yaparken parça aldı bunu patolojiye gönderceğini söyledi onun için 150 tl verdim sonra kan testi filan istedi düzen laboratuvarına gitmemi istedi bunun içinde gittim burasına 650 tl fiyat istedi benden devlet hastanesi yapmıyo istediğim testleri dedi bana.Bilmiyorum sende osmangaziyi yazınca acaba beni niye oraya yönlendirmedi diye düşündüm.doktor konusunda çok kararsız kaldım napsam acaba
canım bence sen teoman beye git ben ikisinede gittim sabahattin beyin özeline yani onvağa gittim iki kez doğru düzgün ilgilenmedi bile ve oğluma 17, haftada kız dedi ama teoman beye devlet hast. gittim sadece rapor isteyecektim (kemal hükmenin bi ara ssk anlaşması bitmişti rapor yazamadı bana)sanki özeline gitmişim gibi ilgilendi teoman bey raporu hiç bişey demeden yazdı ultrasona girmek istermisin dedi bende başka dr özeline gittiğim için orda giriyodum adamı meşgul etmek istemedim girmedim isteseydim hemen ulturasona alacaktı ve çok güleryüzlü şakacı bi insan artıları çok fazla devlet hast. o karışıklıkta böyle ilgileniyosa özelde düşünemiyorum yani..
bu benin nacizane fikrim eğer 2 şık varsa teoman beyi düşünmeden seçerim ben olsam ...
acı bademde doğum ücreti ne kadar?
ben dün öğrendim henüz dr. gitmedim.
siz eskişehir de hangi dr.u önerirsiniz?
ben tıp yada kadın doğum hastanesi diye düşünüyorum..
ama kararsızım...
sizin tavsiyeniz ne?
kaç haftalık hayırlı olsun ben ilk gittiğimde 7 haftalıktı daha küçük olduğunda pek görülmüyor zaten sadece kese oluşmuşmu içinde bebek varmı diye bakıyolar