- 25 Eylül 2009
- 457
- 7
- 37
Yeni arkadaşlar gelmiş topiğe ne güzel.. Biz şekercik, gökçeb ve kayradoruğum çok konuşmuştuk burada. Bende Eskişehir'deyim tabiiki. Ve çok dr gittim ilk önce rutin muayene için Emine Etiz'e gitmiştim o zaman reglim 10 gğn gecikmişti ve korkumu yenmek zorunda kaldım gittim Doğuştaydı o zaman. İlk Smear ve muayene deneyimini onda yaşadım. Prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım düşürdük sonra yine regli gecikmesiyle gittim kist vardı ve yasmin verdi o arada da tatile gidecektim ve reglim geciktiği için gelmek üzereydi geciktirici yazmasını rica ettim o da hemen başla tatilden dönene kadar kullan dedi ve farlutal verdi meğer o söktürücüymüş ve 4 gün sonra tatile gideceğim akşam hemde kanamam geldi acayip sinirm bozuldu hemen aradım ulaşamadım tatilden sonra aradığımda da reglin yakınsa fayda etmez gibi saçma sapan birşey söyledi oysa ki ben bekarken de eczaneden alıp geciktiriciler kullandım ve olacağım gün bile kullansam gelmiyordu reglim o yüzden bıraktım. Sonra Teoman Haluk Minsin'e gittim Doğuşta yine çok güleryüzlüydü kistim kaybolmuştu ama 1 ay daha yasmin iç dedi. Ama Doğuş klinikti ve doğum devlette oluyordu ben muayeneye ayrı doğuma ayrı yere gitmek istemedim ve onu da bıraktım. Evime de yakın diye Onvak'a gittim muayene için Sabahattin beye güleryüzlü felan baya ilgilendi denilebilir. Sorun çıkmadı Şubattı muayeneye gittim nisanda da bebek düşünemeye başladık ama ara kanamam oldu olmadı sonra da yumurtam büyümedi klomen kullandım 2 ay tutmadı. Geçen ayda çalışma olmadı. Ama bir iki aydır gerçekten Sabahattin bey çok yoğun ve eskisi gibi de ilgilenmiyor. 2 ay klomen kullandım ve hormon testini yaptırayım düşmüştür değerim diye ve gerçekten de düşmüş sorun kalmamış yaptırmasam boşuna klomene devam edecektim ama dr un her ay hormon testi alıp bakması gerekmez mi. Ayrıca çok bekliyoruz bir hormo sonucunu göstermek iki satır bilgi almak için son gittiğimizde 1 saat bekledik. 3 ay deneyin dedi. Eşime de rahmi arkada sorun oalbilir aşılama gerekebilir demiş. Biz şimdi Ocak Şubat gibi düşünüyoruz bebeği açıkçğ. okuyorum ve son senem riske atmak istemiyorum. Ümit hast. dr çok iyi diyorlar arkadaşım başka sorunlar için gidiyor oraya amliyatta oldu orda çok memnun ama bana çok uzak ben Vişnelikteyim araba var ama eşim işteyken bişi olsa çok zor giderim. O yüzden ya Onvak'ta devam edeceğim ya da Anadolu hastanesine geçen Teoman beye gideceğim tekrar. Zaten Anadolu'da burnumun dibi. Camımdan bile gözüküyor hastane. Hele bir o zaman gelsine ama sizin fikirlerinizi de almak isterim uzak olasa da Ümit'i seçmeli miyim..
canım bence sen teoman beye git ben ikisinede gittim sabahattin beyin özeline yani onvağa gittim iki kez doğru düzgün ilgilenmedi bile ve oğluma 17, haftada kız dedi ama teoman beye devlet hast. gittim sadece rapor isteyecektim (kemal hükmenin bi ara ssk anlaşması bitmişti rapor yazamadı bana)sanki özeline gitmişim gibi ilgilendi teoman bey raporu hiç bişey demeden yazdı ultrasona girmek istermisin dedi bende başka dr özeline gittiğim için orda giriyodum adamı meşgul etmek istemedim girmedim isteseydim hemen ulturasona alacaktı ve çok güleryüzlü şakacı bi insan artıları çok fazla devlet hast. o karışıklıkta böyle ilgileniyosa özelde düşünemiyorum yani..
bu benin nacizane fikrim eğer 2 şık varsa teoman beyi düşünmeden seçerim ben olsam ...