Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

canım bence sen teoman beye git ben ikisinede gittim sabahattin beyin özeline yani onvağa gittim iki kez doğru düzgün ilgilenmedi bile ve oğluma 17, haftada kız dedi ama teoman beye devlet hast. gittim sadece rapor isteyecektim (kemal hükmenin bi ara ssk anlaşması bitmişti rapor yazamadı bana)sanki özeline gitmişim gibi ilgilendi teoman bey raporu hiç bişey demeden yazdı ultrasona girmek istermisin dedi bende başka dr özeline gittiğim için orda giriyodum adamı meşgul etmek istemedim girmedim isteseydim hemen ulturasona alacaktı ve çok güleryüzlü şakacı bi insan artıları çok fazla devlet hast. o karışıklıkta böyle ilgileniyosa özelde düşünemiyorum yani..
bu benin nacizane fikrim eğer 2 şık varsa teoman beyi düşünmeden seçerim ben olsam ...

arkadaşlar merhaba bende 10 haftalık hamileyim şimdilik anadolu hastanesi emine elmas etiz'e gidiyorum,ama değiştirsem mi bilmiyorum,birşey sormak için sekretirini arıyorum ona söylüyorum o doktora soruyor,sekreter bana söylüyor,cep telefonunu bile ben istedim,acil birşey olursa ararsın dedi,gece kapalıymış.arkadaşlarımın çoğu teoman beye gitti,ümit hastanesi yenidoğan yoğun bakımı olduğu için istiyorum ama bize çok uzak kırkada oturoruz biz,oraya giden kadar yolda doğururum ben:)acıbadem de turgay bey varmış ama orası çok pahalı olur heralde.şu ikili testide bi atlatalım bakacam.anadolu hastanesinde daha yeni arkadaşım doğum yaptı,çok memnun kalmış,çok ilgililermiş.

canım hangi doktora gidiyorsun, bu tarz kanamalar tehlikeli de olabilir, doktorum ilk kahverengi akıntılarım gelmeye başladığında bu gebelikte sık görülse de istenmeyen bir durum, düşük riski olabilir dedi ve bana rapor verdi, bir de progestan kullandırdı ve yatak istirahati malesef. çok dikkat et kendine ve ayakta durma, evde de hep uzan, geçmezse doktorunu ara mutlaka. kendine iy bak :)

hamileliğin hayırlı olsun canım, benden sana tavsiye; hamileysen ve gece gündüz ulaşamadığın, cebini rahat rahat arayamadığın bir doktorla bu yola çıkma derim. çünkü en önemli şey doktorunla iletişim halinde olman.

acıbedemde turgay beyin olduğunu nasıl öğrendin canım, ben ayrıntılı ultrason için ayrıca onun özeline de gitmiştim ama bildiğim kadarıyla kendisi osmangazi'de prof. acıbademe mi geçiyormuş acaba??

Canım doktorum Fatih Öğüç bende düşük olucak diye korkuyorum ara ara hala geliyo dün bana tel'de normal dedi Progestanı bana geçen hafta vermişti hala yutuyorum günde 3 tane eğer yarında devam ederse arıcağım artık eyvahedigeldismilebuşekilde çok tedirgin oluyorum

Geçmiş olsun canım, Fatih beye giden çok arkadaşim var, hepsi de memnun. Sanırım tek problemi gece randevuları. Geçen arkadaş kontrolden gece 12.30da çıktı, sırada bekleyen 2 kişi vardı dedi. Ben o saatlerde beşinci rüyamı falan görüyor oluyorumkaydirigubbakcemile3. Ben de günde 3 tane progestan alıyordum, sen doktorunun dediklerini dinle, ama devam ederse ara tabi mutlaka herşeyinden haberi olsun. Gönlünü ferah tut, kalp atışını gördünüz değil mi, kalp atışı görüldükten sonra bu tarz lekelenmeler olsa bile gebelik %90 devam ediyormuş, sadece biraz dikkat etmen gerekiyor. Bu ara ilişki falan da yaşama, bebek tutunsun iyice, bol bol uzan evde.

bebeğim düştü...senağlama

geçmiş olsun canım.. ben de ilk bebeğimi 6 haftalık kaybetmiştim, gercekten cok acı.. ama çok şükür allaha 10 aylık bebeğim artık kucagımda...
dilerim sen de en kısa zamanda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

saol canım sevincim çok kısa sürdü malesef gerçekten çok acı bebeğini ii günlerde sağlıklı bir şekilde büyüt canım ikinci bebeğine kaç ay sonra hamile kaldın canım.Ben ovitrelleyle hamile kalmıştım şimdi hemen kalırmıyım bilmiyorum

çok geçmiş olsun canım, üzüldüm. ben de geçen sene 8 haftalıkken malesef bu acıyı yaşamıştım. çok zor bir durum ama zaman en güzel ilaç oluyor.

saol canım gerçekten çok zor bir durum çalışmaya başladım birazda olsa unutuyorum evdeyken sürekli aklıma geliyo ve ağlıyorum allah kimseye yaşatmasın isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.

canım benim, ben hırs yaptım bebişimi kaybedince her ay her ay denedim, ayda 10 tane gebelik testi yaptıgım oluyordu, çünkü stresten regl düzenim bile bozulmuştu. doktorum da hemen gebe kalabilirsin demişti ama sanırım vücudun da bir düzeni var
6. ayda hiç de beklemediğim bir anda hamile kaldım. bak bu da doğum hikayem...
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/333597-mertalim-geldi-dunyamiza.html

kendini hiç kasma bebişin sana geleceği zamanı bilir. sağlıkla kucagına alırsın inşallaha.s

Son düzenleme:
wale cnm acını anlamaya çalışıyorum senin adına çok üzgünüm ama umarım bir sonraki bebişin sana sımsıkı tutunur demekten ve senin için dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden.
bebek stres yaptığın müddetçe uzak duruyor biliyorum ben de yaşadım çok zor sankin olabilmek umutlanmamak ama en ummadığın anda geliyor bebiş. umarım büyülü bahçe olursun canım en kısa zamanda

saol canım gerçekten çok zor bir durum çalışmaya başladım birazda olsa unutuyorum evdeyken sürekli aklıma geliyo ve ağlıyorum allah kimseye yaşatmasın isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.

canım ben de klomen ve ovitrelle kullanarak hamile kalmıştım ama malesef sonu hüsranla bitmişti. aylarca kendime gelememiştim. doktor 3-4 ay sonra denemeye başlayın demişti. ben de öyle yaptım ama olmadıkça resmen psikolojim alt üst olmuştu, bir de çalışmıyordum o zamanlar, deliriyorum zannetmiştim evde. sonra bu böyle olmayacak deyip tekrar doktora gittim meğer ben de prolaktin yüksekliği varmış, doktor bir ilaç verdi 2.ay hamile kaldım çok şükür. düşün bak aylarca hamile kalacam diye kendimi parçaladım ama olmamıştı, sonra bir ilaç hayatımı değiştirdi. bana da hep bebek geleceği zamanı bilir oluruna bırak demişlerdi, doğruymuş ama yine de doğru tedavi de çok önemli. ben ilkinde resmen yanlış bir tedavinin kurbanı olmuşum. ama işte herşey de bir hayır var diyeceksin ve geçmişi bırakıp kendini bir an evvel toplayacaksın ki yeniden denemeye hazır olasın. dilerim Allah'tan en kısa sürede tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın inşallah.

6. ayda hiç de beklemediğim bir anda hamile kaldım. bak bu da doğum hikayem...

doğum hikayeni okudum ve gözyaşlarımı tutamadım, bu doğum hikayeleri insanı çok duygulandırıyor ve sen de çok güzel yazmışsın. ben de oğlumun adını mert koymayı düşünüyorum, inşallah sağsalim alırım onu kucağıma tek dileğim bu. senin de oğlun analı babalı büyüsün sağlıcakla inşallah.

doğum hikayeni okudum ve gözyaşlarımı tutamadım, bu doğum hikayeleri insanı çok duygulandırıyor ve sen de çok güzel yazmışsın. ben de oğlumun adını mert koymayı düşünüyorum, inşallah sağsalim alırım onu kucağıma tek dileğim bu. senin de oğlun analı babalı büyüsün sağlıcakla inşallah.

canım doğum hikayeni okudum muhteşem çok etkilendim mertalinle birlikte sağlıklı,mutlu günler allah analı babalı büyütsün.İsteyen herkese allah eli ayağı düzgün sağlıklı bebişler versin

inş.canım dualarınızı eksik etmeyin evet canım 9 ay önce bebek istemeye başladık ama olmadı stres yaptım hamilemiyim değilmiyim geçen ay hiç aklıma bile getirmemiştim o ay hamile kaldım ama tedavimi hiç kesmedim.İnşallah benimde sağlıklı bir bebişim olur..

çok zor bir durum canım çekmeyen bilmez banada şimdi düşük neden oldu diye araştırma yapıyolar bakalım kan filan aldılar senin prolaktin yüksekliğini doktor nasıl anladı canım hangi doktora gidiyosun? canım iyi günlerde sağlıklı büyüt bebişini inş.darısı benim başıma :) amin canım dualarınızı eksik etmeyin saol canım yardımcı olduğun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…