Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

canım bu karda kışta bebekte varken nerde bende hazır bebek yokken gezmeye çalışıyorum neyse ki araba varda çıkıyoruz haftasonları o da olmasa evde dört duvar arasında kafayı yerim heralde zaten esparktan başka nere gitcez kış günü.. Bebek olunca aylarca eve kapancam kesin bebeği bırakcak kimsem yok haftaiçi eşim işte araba yok nereye öyle gezmeler sinemalar hepsine elveda.. Hee yanii sen gardırobu bebek odası takımıyla almadın öylemi. Bizde büyük birşey istiyoruz aslında daha sonra da kullanılsın diye küçüklerden istemiyorum. Eğer bebek odalarında astediğim büyüklükte bulamazsam bende ordan alırım...

kızlar bişi sorcam onvakta doğum yapanlar doğumda hastane ücreti dışında doktora ayrıca bıçak parası veriliyormu?

kızlar bişi sorcam onvakta doğum yapanlar doğumda hastane ücreti dışında doktora ayrıca bıçak parası veriliyormu?

ben daha hamile değilim ama burada Onvak'ta doğum yapan arkadaşlar var bıçak parası duymadım ben zaten yasalda değil. 600 tl vermişti doğum oda herşey dahil. Bende Onvak'a gidiyorum jinekoloğa ama öyle birşey olduğunu hiç sanmıyorum...

selam heşehrilerim.... çoktandır upramamışım bayağı kişi doğurmuş ben hala beklemedeyim...rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah..........

selam heşehrilerim.... çoktandır upramamışım bayağı kişi doğurmuş ben hala beklemedeyim...rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah..........
az kalmıs senin de canım, hayırlısıyla doğur sen de inşallah:)

dnzce canım onvakta 600 veriyorsun doğuma baska ücret yok, hatta ondan sonra bebeğin ve senin ilk muayenen ücretsiz oluyor...

Rabbim bir avazda kurtarsın İnşallah... Hayırlı ve güzel bir evlat nasip etsin...

yok şekerim ben 400 vermiştim. hiçbir ek ücret ödenmiyor bebek ışın tedavisi gördü ona da ücret ödenmedi
biz çikolata alıp dr ve hemşirelere dağıttık malum acil gitmiştik hazırlık olmadı
yok cnm öyle bir şey sebahattin bey yapar mııı
cnm haklısın kış fena gidiyor
çıkar şimdi tadını ben doğumdan bir hafta önce gezmeye şehir dışına gitmiştim:))) bebek olunca eve kapancam deme en kötüsü esparka gidersin gene orda emzirmek için oda olması lazım ya da evde süt sağar biberonla içirirsin
yok cnm ben takım almadım bebek odası takımları kısa süreli kullanıma uygun oluyor ben demonte bir gardop aldım her yerde herkes tarafından kullanılabilir. zaten bebeğin o kadar da çok eşyası olm uyor koca gardrop dolmuyor ki. hemen küçülüyor küçülenleri de ben torbaya koydum saklamayı düşünüyorum ikinciye inş:)))) bebeğe oda ayırmaya bile gerek yok ben bebeğin beşiğinin olduğu odaya gardrop tv çekyat koydum bir de kitaplığım var arada kitap da okuyorum

selam cnm ben seni doğurdun sanıyordum

kızlar deprem oldu yaaaa

evet çok fena salladı valla. Ben salonda ders çaçlışmıştım tam kalktım ışığ kapatcam oturma odasına gelcem ayaktaydım çok korktum çok gürültülüydü eşime nasıl bağırdım ama avaz avaz. Şimdi tetikte bekliyoruz bir daha sallarsa kayınvalidemlere gitcez onşarın ev üniversite evlerinde bahçe içinde daha güvenli.. İnşallah bir daha olmaz... İyisiniz dimi kızlaarrr...

ben istanbulda 7.4 görmüştüm... ama şimdi bebişim var büyük deprem olur da ona bişi olursa diye cok ama cok korktum

valla iyi yaa bir hafta kala şehir dışına gitmekte cesaret ister hanii ama sorun yoksa doğum tarihinde belliyse olur tabi ama ben yolda doğurmaktan korkarım kız kaydirigubbakcemile3 evet esparkta görüyorum el kadar bebeklerle bile gidiyorlar heralde gidebilirim bende arabada var zaten. Yoksa kafayı yerim ben evde sürekli. Canım benim evimde yatak odam çok küçük bir beşik ancak koyacak yer var oturma odam desen yien öyle mutfağa kapı açtırmıştık dolanmak olmasın diye o baya küçülttü bilgisayar masası var onu kaldırsam oraya ancak büyüyen yatağı sığar dolabı koymak içinde ya koltuk gitcek ya tv salona başka yer yok bende olan bir koltuğu da çıkarmak istemiyorum çocuğu gece emzirirken oturmak için, eşimin sabah acil toplantısı oluyor benim odamda yatırırken o nu kolltukta çar yata diye düşünüyorum o yüzden mecbur dolap için tv yi çıkarcam salona ee zaten tv de salonda olunca bizde salonda otururuz o nedenle bebek odası zaten olmuş olacak otomatikman... Benimde yerim büyük olsaydı ayrı odayı ayırmazdım bir süre ama benimki mecburiyetten...

ben istanbulda 7.4 görmüştüm... ama şimdi bebişim var büyük deprem olur da ona bişi olursa diye cok ama cok korktum

Bende bekarken o depremi gördüm kendi odamdaydım ve etkilenmiştim bir kaç gün ama geçmişti yatağıma yattığımda hep sallanıyor gibi gelirdi. Ama o zaman en alt kattı girişti korkmuyordum heme çıkarbiliyorduk çünkü burası 5. kat ve çok daha fazla sallıyor o yüzden panik yapıyorum.. Gündüz olsa bu kadar korkmazdım sanırım.. Allah beterinden korusunn güzeliimm... Önceliğin bebeğin tabiki senin...

bizim de 4. kat sarstı baya... amin.. bi daha göstermesin inşallah o zor günleri

yine de sakin olmak lazım

kesinlikle canım öyle olmak lazım ama o an insanın elinde değil işte ben avaz avaz bağırdım valla eşim odada ben salondaydım ama neyse ki ayaktaydım odaya gelmek üzereydim ışığı kapatıyordum o yüzden gürültüyü idrak edebildim ama elim ayağım boşaldı bugünde kayınvalidemlere geldim netbookumu da aldım eşimin eski odasında giriyorum nete çünkü eşimin aklı kalcaktı tek başıma kalsaydım sabah bıraktı beni akşam alcak.

cnm ben beklediğim tarihten 13 gün erken doğuruverdim:)) amaan otur otur nereye kadar şimdi oturuyorum mecburenn.. hem hareket iyidir rahat doğum olur ben hamişken her gün 2 km yürüdüm egzersiz yaptım kolay da doğurdum. ben buna bağlıyorum.

Kesinlikle bir mecburiyet olmadığı sürece hareketli olmak lazım. Hamile egzersizleri yapılabilir zaten yürüyüşler çok faydalı bizde eşimle yürüyüşe bayılırız özellikle bahar yaz aylarında aişten gelir yemek yer hemen dolaşmaya çıkardık ama kışın esparktada olsa yürüyoruz. Ben kursa giderkende doktorlara yürüyorum vişnelikten zaten yakın tramvaya binmiyorum iyi oluyor gidiş dönüş baya.

haklısın cnm şimdi yürümem mümkün olmuyor ben de egzersiz yapıyorum dr vermişti

selam kızlar nasılsınız biz gün sayıryruz artık...

selam cnm sakın heyecanlanma Allah kolayını verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…