Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

canım benim ev merkezi sistem soğuklarda iyi yakıyorlar neyse ki.. Bazen de yakmadıkları oluyor. Eşim zaten seneye yöneticiliği ben alırım diyor zaten tüm apartman yaşlı bir genç var o yönetici zaten o da evinde durmuyor eşiyle hep annesinde felan. Benimde evim küçük yatak odama şifonyer, aynası felan bile sığmadı düşün. Yatağımın yanında çok az bir yer var oraya da çok küçük bir beşik sığardı. Tahmin ettim zaten olsa olsa emrede vardır dedim eskişehirde büyük mağazalardan biri ve en tanınmışı. Doğru diyorsun bu aylar en nazlı ayları dışarı çıkarmak bi yere gitmek ne mümkün. Neyseki senin annen var benim öle bir şansımda olmayacak kayınvalidem bakamaz uğraşamaz kendini zor idare ediyor benim annemler istanbulda annem çalışıyor o yüzden bende ilk aylar kapı dışarı çıkamam bırakıpta. Yarın İstanbul'a gidiyorum anneciğime. Bugünde doğumgünüm.. Kayınvalidemlerde kutlıcaz..

Yarın İstanbul'a gidiyorum anneciğime. Bugünde doğumgünüm.. Kayınvalidemlerde kutlıcaz..
iyi ki doğdun diyelim o zaman canıma.s.
koca bir nefes cek istanbulun havasından benim için.. ramazan bayramından beri gidemiyorum memleketime nasıl özledim anlatamamakannehir

Şekercik saol bilgilerin için ama bende izne ayrıldım artık evde ne yapayım oturup kesin dinlerim heralde ama.. hayırlısı olsun
cnm bir şeylerle oyalan ben bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülemekle vakit geçirmiştim bol bol yemek pasta filan denemiştim egzersiz yaptım yürüdüm kk ya takıldım bayağı oyalanmıştım uyudum bol bol şimdi ne mümkün:)))

şekercik canım inanmazsın iki gündür 12de falan uyuor bebişim inşallah daha da düzene girer de ben de eşimle aynı zamanda girebilirim yataga zemuszemus
nazar değmesin kız maşallahhhh
bak ıhlamur da işe yarıyor ıhlamur iç öyle emzir:)

şekerim iyi ki doğdun:))) evin soğuk olması pek fena bir şey mahvoluyoruz biz. emre ye bi kez gittik beraber eşimle ama pek bakamamıştım son günlerimdi:) annem gidiyor maalesef biz çekirdek aile olarak kalcaz... ilk 2,5 ay yanımda kaldı ama büyük şans. anem de memlekette yaşıyor ama doğuma diye geldi daha doğumuma 15 gün filan vardı onlar sabah indi otobüsten ben ertesi sabah doğurdum iyi ki de gelmişler diyorum şimdi:)))
en azından kırkın .çıkana kadar biri kalır yanında anneciğin kıyamaz merak etme bunları düşünme şimdiden.
iyi yolculuklar cnm sana...olumunekankayizsmile

iyi ki doğdun diyelim o zaman canıma.s.
koca bir nefes cek istanbulun havasından benim için.. ramazan bayramından beri gidemiyorum memleketime nasıl özledim anlatamamakannehir

ay canımm benim çok teşekkürler... Tabi ki senin içinde İstanbul'un havasındna çekerim ciğerlerime. Bebek olunca elbette zor... Ama gidersin canım ahavlar düzelsin bebiş büyüsünde.. Sağlık olsunn... Ben de zaten bebek olunca zor giderim öyle 2 ayda bir nerdee....

Evet canım yaaa gerçekten kötü birşey benim anemin evinde doğalgaz yok kömür sobası yakıyorduk zehirlenme tehlikesi atlattı annem daha ben bekardım o zamandan sonra kaldırdık şimdi ufolardan yakıyor ama bir oda ısınıyor tabii. Neyse ki kardeşimle çalıştıları için akşamdan akşama birde izinli oldukları gün yakıyorlar ama ben alıştı burda sıcağa ne kadar kazak hırka varsa götürüyorum. Valla 40 gün kalabileceğini hiç sanmam özel sektörde çalışıyor ancak en fazla 15 gün kullanabilir o da ücretli olur belki yaza iznini kullanmazsa olabilir.. Ama kayınvalidem de bakar bana kendisi ilgilenemese eve gelen kadını gönderir ona eminim yemek bile yaptırmaz toparlanana kadar ama bebeğe bakamaz yine de Allah razı olsunn.... Bu akşam doğumgünümü kutladılar hediyemi almışlar.. Allah başımızdan eksik etmesin. Eşimde zaten yardım eder o konuda tereddütüm yok idare ederiz. Sen nereden alışveriş yaptın canım bebek kıyafetleri için arabası felan genelde nerden aldın. Neo da Chicco var Panço felan var.. Esparkta Mothercare açıldı. Odasını felan nerden aldın...

kızlar biz beşikte karar veremedik hala yaa mobilya mı ? olsun yoksa park yatak mı olsun diye sizce hangisi daha kullanışlı ????

cnm biz de ufo desteğiyle ısınabiliyoruz ancak... ne güzel hediyeni de almışlar güle güle kullan bana eşim doğum hediyesi bile almadı. amaaan ne yapayım dedim bikaç kez laf soktum o kadar. ben bebek kıyafeti pek almadım hediye geliyor ablam bir valiz göndermiş ama çarşıda kompedan dan baktım bikaç body aldım organik bodyler var orda... k.valdem ve annem de bi dünya şey aldı iki tane alt açmamız var mesela:)) ben oda almadım çok kullanışsız geliyor bana. ben sadece büyüyen karyola aldım dondy aldım zaten bir tane fazladan gardrobumuz vardı portbebemiz var bir de bebek arabası alıp gelmiş eşim kraftın yeni modeliymiş. bir de çarşının arka sokağında iki tane bebek mağazası var birinin adı belis snrım zaten sırayla. pek gezemedim hamileliğin son zamanlarında bi kez esparka gittik de az gezdim nefes nefese kaldım:) oda almayacağım düşünmüyorum başka bir eve çıkarsak ona göre düzenlerim diyorum
kızlar biz beşikte karar veremedik hala yaa mobilya mı ? olsun yoksa park yatak mı olsun diye sizce hangisi daha kullanışlı ????

cnm ben park yatakları pek sevemiyorum bana bebek hapisteymiş gibi geliyor:) ben büyüyen karyolalardan aldım daha çık duruyor daha uzun süre kullabiliyor. memnunuz biz. ama herkesin tercihi farklıdır.

yağmurcum bi de karyolaların mutlaka bir mini dolabı ve çekmeceleri oluyor ama park yatakta öyle değil

of evin soğuk olması beni de sinir ediyor, son katta oturuyoruz ev ısınmıyor diye elektrikli de yakıyordum baktım elektrik parası doğalgazdan cok gelmiş, açtım kombiyi sonuna kadar, şmdi sıcacık oldu evimiz:)
su dondy besikten isteyen arkadaslar eskişehirde 380 ben istanbuldan 320 10 taksite aldım, haşim işcandan aklınızda bulunsun:)
park yatak konusunda da şekercik'e katılıyorum eğer bebeğe bir oda yapacaksanız beşik derim ben

ben normalde mobilya istiyorum ama eşim öğretemn şimdi bir yere ataması çıkarsa eğer o mobilyayı her yere ansıl taşıyacaz diyor sonra birde bizim şimdilik bebek odası düşnmüyoruz. eğer olursa park yatak alıp birde dolap yaptırmak ama bakalım aklım iyyice karıştı ya

e öyle bir durumunuz varsa park yatak kullanıslı olur tabi.. ya benim arkadasım da ondan aldı cok memnun, ama işte tercih meselesi, ben sevemedim park yatakları...

annemde de ufo var işte. Baya yakıyorlar mecbuen bu soğuklarda. Sadece bir oda ısınıyor tüm gün yandığı zaman baya ısıtıyor ama kombi her tarafında yanıyormuş gbi elektrik geliyor. Bizim ev sıcak neyse ki. Valla bana da kaynanamdan hayır var eşim bişicik almadı. O düşünüyor alıyor sağolsun.. Eşim bir mont iki tane de polar almıştı doğumgünümden önce onları aldım ya diyor. Sevgililer günü geliyor eşim kardeşime laptop almış gönderdi zaten bilgisayarı vardı ama içinden gelmiş işte bende dedim sevgililer günü geliyo parmağımda aldığın bir alyanstan başka bişi yok üç taş pırlanta mı ble kayınvalidem aldı. Kardeşime laptop göndereceğine güzel bi tek taş alaydın diyorum. Söz diyo hamile kal doğur alcam.. Erkekler bu konuda düşüncesiz anacım. Doğru diyosun çok hediye geliyor zaten hemende küçülüyor çok almamak lazım... Esparkta alt katta mothercare açıldı bende oraya bakıyorum bazen şimdiden. Bizimde iki oda bir salon ev mecbur oturma odası çocuk odası olcak ama ben gardırpo şifonyer almak zorundayım bizim gardıropta hiç yer yok bende büyüyenlerden alcam dediğin gibi çekmeceleri hatta yanında alt açmak için yeri bile oluyor kullanışlı inşallah güzel bir eve çıkar dilediğin gibi yaparsın sende...

bizimde 5. kat canım kalorifer az yansa hemen soğuyor neyse ki bu soğuklarda iyi yakıyorlar. Anneme de elektirik doğalgaz gibi geliyor epey pahalı. Haşim İşcan dediğim yer nerede. bizde alırdak taksitle alırız zaten. Ama istanbul'a gidiyorum nasılsa yükler getiririm.. Park yatak bana da güzel gelmiyor çok yüksek yaa çocuk hapiste gibi... senin bebiş nasıl bakalım ...

unkapanındaki altgecitin adı canım hasim işçan... unkapanına gidince cok rahat bulursun ama biraz agır besik haberin olsun... bebişim iyi büyüyor cok şükür teyzesi:))

unkapanındaki altgecitin adı canım hasim işçan... unkapanına gidince cok rahat bulursun ama biraz agır besik haberin olsun... bebişim iyi büyüyor cok şükür teyzesi:))

anladım canım olmazsa burdan alırım artık napıyım.. Daha bebek yok ortada hele bir gelsinde... Zaten eşimde arabayla İstanbul'a gidemiyor Yalova'da yazlık var oraya gidiyor ama İstanbul ne kadar ki oradan yok götüremiyorum trafiğinden korkuyor. Çocuk olunca diretcem ama trenlerde istemem yaa bebekle beraber. Aman iyi iyi Allah sağlık sıhhat versin bebişine valla baya da oldu dimi ne çabuk geçiyor zaman yaa... Öp benim için bebişi...

bende eskişehirdeyim.. bişi sorucam çoğu nsan mine hanımın iyi bi doktor oldunu sölüyolar nasıl eğer denildiği gibiyse bende gidiyim ona???

cnm mobilyalar demonte zaten, ben de öğretmenim, taşınırken parçalıyorsun birkça düz parça çıkıyor o kadar... hiç yer tutmuyor yani.
dolabı da biz koçtaştan aldık hem o da demonte. daha mantıklı bize göre. siz bilirsiniz yine de

cnm sorma arada kafasına kakıyorum ama tık yok:) ben espark filan gezemiyorum anacıım:))) bebekle sokağa çıkmak ne mümkün geçen gün dr a gittik kontrole kar da vardı ödüm patladı kucağımda bebekle düşücem diye.. gardrobu biz koçtaştan aldık bi bakın derim nacizane.
bakalım yaza neler değişecek hayatımızda. bu yıl niyetliyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…