- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
cnm bizim ev de ısınmıyor bir türlü... bi atlatsak şu kışı taşınıcam. sepet beşik yerine dondy tercih ettik biz çünkü diğer karyola yatak odasına sığmıyor yanımızda yatması gerek. ilk zamanlar saat başı uyanıyor insan sersem oluyor:))) dondy yi sanırım emre bebeden aldı öyle hatırlıyorum şekerim. bazılarında da başka marka var sleeper diye de biliniyor sanırım. yani daha uygunları da olabilir. valla bebekle çıkılmıyor maalesef emmek istiyor ağlıyor ben evde bile göğsümü açana kadar kıyameti koparıyor altı kirleniyor ağlıyor uykusu geliyor ağlıyor gazı oluyor ağlıyor ondan dolayı kolay kolay çıkılmıyor hele ilk 3 ay daha zor. ben çıkıyorum ama anneme bırakıyorum hemen bir saatte geliyorum geri. deneye deneye bulunuyor bu uyutma teknikleri napalım nasıl alışırsa öyle gider.
canım benim ev merkezi sistem soğuklarda iyi yakıyorlar neyse ki.. Bazen de yakmadıkları oluyor. Eşim zaten seneye yöneticiliği ben alırım diyor zaten tüm apartman yaşlı bir genç var o yönetici zaten o da evinde durmuyor eşiyle hep annesinde felan. Benimde evim küçük yatak odama şifonyer, aynası felan bile sığmadı düşün. Yatağımın yanında çok az bir yer var oraya da çok küçük bir beşik sığardı. Tahmin ettim zaten olsa olsa emrede vardır dedim eskişehirde büyük mağazalardan biri ve en tanınmışı. Doğru diyorsun bu aylar en nazlı ayları dışarı çıkarmak bi yere gitmek ne mümkün. Neyseki senin annen var benim öle bir şansımda olmayacak kayınvalidem bakamaz uğraşamaz kendini zor idare ediyor benim annemler istanbulda annem çalışıyor o yüzden bende ilk aylar kapı dışarı çıkamam bırakıpta. Yarın İstanbul'a gidiyorum anneciğime. Bugünde doğumgünüm.. Kayınvalidemlerde kutlıcaz..