Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

amanın herifi kaçırttık kız:))) bizden bıktı adamcağız...
canım sakın kafana takma
benden tavsiye istersen hamile kalmak için, verebilirim:)))

valla öyle o kadar yoğunluğa dayanamadı tabii.. Ben aradım bugün tekrra canım görüştüm telefonda doktorla dedim sizden gelince hemen akşam reglimi oldum ve yumurtlama günüm 28 ocağa geliyorda siz yokmuşsunuz yumurtlamama bakcaktınız dedim öbür yumurtlama gününde gel dedi. Dedim benim estradiol bir tek yüksek çıktı sorun olurmu bir daha ki aya kadar olmaz dedi iyi peki dedim bende. Zaten nisanda düşünüyoruz daha biz hormaonlarımda iyi çıktı ben prolaktinden şüphelenmiştim ama yükselmemiş tehlikeli derecede neyseki. Birde bişi sorcam estradiol yüksekliğinin yumurtlama rezervini düşürdüğünü öğrendim. Reglim gecikti tahliller yapılırken daha olmamıştım onun etkisi olabilir mi. Nisanda senden tavsiyeler alırım canımm mutlakaaa bana özelden bildir hatta seenn bakıyım naptıınnn.... :kedi:

benim çarşamba günü randevum var ama ozman gidip alsam ollurmu
olur cnm ne zaman istersen alabiliyorsun bildiğim kadarıyla

bence de bıktırdık herifi. nasıl kaçacağını bilemedi... :roflol:
cnm merak etme herşey yolunda gider
ben soğan kürünü uygulamıştım eşime de keçiboynuzu kürünü uyguluyoırdum ama yarım kalmıştı
bir arkadaşım bana bir tavsiyede bulundu: ona dr daha bekarken çocuğu olmayacağını söylemiş o da durumu kabullenmiş evlendikten sonra gittiği dr ona bir yöntem önermiş onu uyguladığı ilk ay hamile kalmış üstelik yumurtlama günü filan takip etmemiş ve o ay sadec e bir kez birlikte olabilmiş eşiyle. ben de bunu uyguladığım ay hamile kaldım bilmiyorum var mı bir hikmeti. ama dr dediği için denemeye değer.
ilişki esnasında ve sonrasında 20 dk ayaklarını duvara daya sonra da sağ tarafına dönüp cenin pozisyonunda yat 2-3 saat kalkma
bana daha önce gittiğim dr myom var aşılama yaparız olmazsa hemen tüp bebeğe geçeriz demişti moralim fena bozulmuştu dr a gitmeyi bırakmıştım sonra hamile kalınca sebahattin beye gittim işte.
estradiol nedir bilmiyorum ama bunları takma rahat ol
hayırlısı olsun

soğan kürünü biliyorum ünlü bir beslenme uzmanı da bizzat tv de söylemişti ama kırmızı soğandan değil normal soğandan demişti. Onu Hamileliği düşündüğüm ay denicem de yumurtlamaya yakın mı uyguluyoruz yumurtlamadan kaç gün önce başlamamız gerekiyor ve günde kaç bardak olcak.. Cenin pozisyonunu da duymuştum yataktan hemen kalkmamak gerektiği zaten biliyorum aman çocuk olsunda ben 5 saatte yatarım:) Artık takmıyorum canım asıl o zaman etkileniyor zaten.. Senin bebişş nasıl bakalım...

cnm ben soğan kürünü sanırım 2 ay önce yaptım yumurtlamaya filan dikkat etmedim ben bilmiyorum zamanını. ama arama motorundan soğan kürü diye ara tam hatırlayamıyorum cnm maalesef. lmaz: kafana takmazsan daha kolay olur ama sağlıklı da olsan eğer 30 yaş altındaysan 2 yıla akdar beklemen normalmiş :hulya:
oğluşum gayet iyi yıkandı uyuyor şimdi. ben de fırsattan istifade girdim bi bakiiim dedim:)

tamam bende netten bakayım.. Aman 2 sene bekletmesin ya bekleyemem valla o kadar. Baksana dizilerde herkes şıp diye hamile kalıyor anacım yaaa hamile olmayan yok tek ilişkide pat hamile ohh ne güzeeel keşke gerçek hayatta da öyle olsa... Bu ne bolluk anlamadım kaydirigubbakcemile3 ilk bir sene eğer görünür birşey yoksa tedaviye başlanmıyor bir seneden sonra başlıyorlar bir sorun yoksa tetkiklere... Benim hormonlar iyi prolaktinde yükselmemiş, demir oranımda iyiymiş tabi bunlar şu anki değerler... Herşey normalken bile olmayabilir dediğin gibi kısmet Allah bilir hayırlısını... Ohh miss gibi olmuştur kuzucuk. Artık senin tecrübelerindne yararlanırız. Gökçe giremiyor sanırım bebekten fırsat bulupta pek... öptümm:..

günaydın kızlar ben bu gün doktora gidiyorum kontrole dua edin inşallah iyi haberlerle gelirim...

cnm ben de ilk düşündüğümde hemen o ay hamilem kalırım sanıyordum filmlerin aldatmacası kazın ayağı öyle değilmiş meğer::roflol: :roflol:
ama 2 yıla kadar süresi var ablam bana öyle demişti de ben acele ettim ayşım ilerliyor deyüü.. ne yaparsan yap nasip olmadı mı olmuyor işte... aman ne tecrübem var...:))) hislerimle hareket ediyorum her kadın bebek bakmayı doğuştan bilir bence..
ilk zamanlar girmek zor oluyor nete. ama sonra alışır:):)

günaydın kızlar ben bu gün doktora gidiyorum kontrole dua edin inşallah iyi haberlerle gelirim...

inş cnm hadi bakalım haber bekliyoruz sendennnnn Şeniz

valla bende öyla sanıyordum hatta bekarken yumurtlama günü felanda bilmiyordum ne zaman ilişki olsa o zaman çocuk olur herhangi bir zamanda sanıyordum meğer ne çok faktör varmış hamile kalmak için geçen sene prolaktün yükselince çok araştırdım neler varmış neler.. Dedim bunların hepsi olsa nasıl başederiz ama Allah insana başedemeceğinden fazlasını vermezmiş.. Rabbim kadınlara öyle bir meziyet vermiş ki dün bir bbeek programında diyordu her kadın anne olmak için dünyaya geliyormuş diye ne kadar doğru onun için programlıyoruz doğuştan hormonlarımızla , vücudumuzla ve anne olduğumuzda da kendiliğinden gelişiyor herşey bunu sen daha iyi bilirsin yaşayan biri olarak... Bakalım benimki inatçı mı çıkacak yoksa acele mi edecek bekleyip göreceğiz...

yaa ben evlendikten sonra da öyle sanıyordum işin komiği... :))) ilk zamanlar yumurtlama filan hesaplattım internetten sonra da her kadın farklıdır die düşünerek vazgeçtim dr lar da ürküttü beni açıkçası önce hükmene gitmiştim.
üzülme inan bana bebekler en doğru zamanda geliyor biz bazen gecikti diyoruz ama Allah en doğru zamanda bize bebeklerimiz hediye ediyor.
bir de bu konuyu fazla düşünme ben çok taktığım için de hemen hamile kalamdım

Aman canım hükmen hakkında o kadar çok şey duydum ki kimse memnun kalmamış çok para istiyormuş ve direk ameliyatçıymış kendisi ve az daha bende ona girme hatasına düşecektim bir arkadaşım ona gidiyormuş bana da tavsiye etmişti bende bilmiyordum hiç kimswyi o zamanlar neyse ki gitmedim. Kesinlikle haklısın kafayı takmamak lazım hatta regli bile gecikiyor acaba olcak m ı olmayacak mı diye beklerken etkileniyor ister istemez... Zamanı değil hayırlı olması önemli olan... Sana da bebişinle çok uzun seneler dilerim... Allah bağışlasın... Ne çabuk geçiyor zaman dimi...

aynen canım ben gitme gafletinde bulundum kimseyi bilmediğim için. bana da hemen aşılama dedi moralimi bozdu hatta herif tüp bebek bile dedi yaa düşünebiliyor musun ben de daha da strese girdim hamile kalmam gecikti resmen kısır döngü yani. ben hamile kaldığım ay hiç beklemiyordum gecikmişti ama zaten öyle çok takıyordum ki hemen her ay gecikiyordu 10 gün geçmeden test yapmam diyordum test yapmaktan da bıkmıştım. çok zor Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
saol cnm zaman çok çabuk geçiyor geçen sene ben bu zamanlar her gün ağlıyordum bebeğim olmayacak mı diye... şimdi bebeğim 2,5 aylık oldu bile... ben de inanamıyorum kendime.... inş sen de çabucak kavuşursun sağlıkla...

kafayı ne kadar çok takarsan okdar geç olur bence herşeyi zamana bırak herşey zamanla olur okdar skma canını ne zman olur olurmu olmaz mı diye hiç bekleemediğin bir anda sana süpriz yaparlar küçük melekler canım

bak Allah ne kadar büyük geçen sene ağlarken bu sene kucağında seviyorsun yavrunu. Rabbim o paragöz doktorları da bildiği gibi yapsın ne diyim.. Öyle birşey olsa bile ilk muayanede daha fol yokken öyle birşey denir mi moral vereceklerine moral bozuyorlar yaa... Benim arkadaşıma asla çocuğun olmaz demişler evlatlık almayı düşünüyordu daha 1 senelik evliydi ama şimdi hamile... Valla stresten etkilenen o kadar çok şey vemış ki hormonlar onunla bağlantılı regli hep etkileniyor bunu yaşayarak öğrendim.. Şimdi stres olsam sinirlensem bile frenliyorum kendimi düşünüyorum. İnşallah canım Allah'tan hayırlısı... Bugün kar var canım buralarda yerler buzmuş aman dikkat edin zorda kalmadıkça bebişle dışarı çıkma canım...

Şekercik ben çarşamba günü doktora gittim herşey normal dedi sadece bebeğin sanırım 1 kere boynuna kordon dolanmış hareketli olduğu için dedi her hangi bir sorun olmaz dedi sebahattn bey ama tedirgin oluyor hareket etmeyince

amin cnm o haysiyetsiz doktorları Allah bildiği gibi yapsın
benm arkadaşıma da daha bekarken dr senin çocuğun olmz demiş ama evlendikten sonra gittiği doktorun da olur demiş şimdi bir oğlu var:))
stres çok zararlı kahve sigara alışkanlığın varsa azalt cnm eşin de azaltmalı çünkü sigara spermleri öldürüyor ama kahve harekete geçiriyormuş
ben çıkmıyorum hemen hemen hiç bi tek dr.a giderken çıkıyorum bir de aşıya... eve kapandım bu yıl
daha puset de alamadık taşıması da zor oluyor ağırlaştı kereta

kusura bakma geç yazıyorum gittim oğlanı emzirdim geldim de...
canım her bebeğin boynuna kordon dolanırmış merak etme ednişelenme ama 3-4 kez dolanırsa ciddiye alınırmış. canım hareket etmiyorsa tatlı bir şey ye ve uzan o zaman hareket eder ben bir de konuşuyordum şarkı söylüyordum masal okuyordum o zaman da hemen hareket ediyordu

kızlar bizde bu gün gidiyoruz selahattin beye...
ayyy hayırlı haberlerle gelelim inşallah..akşamüstüne randevu aldık inşallah herşey yolundadır....

yok canım nne eşim ne de ben sigara kullanmıyoruz hiç kullanmadık içki de öyle. Kahve de çok nadir deres çalışırken gece felan içerdim o da çalıştığım için zamanım yoktu.. Yoksa aramam... Ya sana onu sorayım bari bu elde ana kucakları var yaa arabaya da takılıyor bebek onda da taşınıyor ama ağır olmuyor mu bana güvensiz geliyor ama evde bebeğin güvende oturması için olabilir hani mutfakta felan gözünün önünde olması için ben heralde ilk başlarda kanguru portbebe kullanırım... Ağırlaşmıştır tabii sen ancak arabayla taşırsınn artık...

kızlar bizde bu gün gidiyoruz selahattin beye...
ayyy hayırlı haberlerle gelelim inşallah..akşamüstüne randevu aldık inşallah herşey yolundadır....
inş cnm hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzz

cnm istersen sen folik aside başla sebahattin bey bana hamile kaldıktan sonra da uzun süre folik asit kullandırdı.
ana kucağı mı oto koltuğu mu cnm tam anlamadım biz ana kucağı almadık oto koltuğu kanguru ve port bebemiz vardı
kanguruyu daha hiç kullanmadık çünkü ortam uymadı bir de havalar soğuk bebek doğduduğundan beri alışveriş merkezine de gidemedik kanguru orda rahat olur sanırım nasip olmadı yani yaz olsa kanguruya koy gezdir ama kışın öyle olmuyor
port bebe kullandık şu ana kadar ama artık sığmıyor:))) bir de biz port bebenin içine kalın peluş battaniyelerden yayıyoruz yumuşak olsun diye onlar çok sert geldi bana
oto koltuğunu da arabada henüz kullanmadık küçükken arabada port bebe mantıklı oluyor beli acır diye düşündüm ama mutfağa filan hep götürdüm oto koltuğunda kısa süre kalırsa sıkıntı olmuyor
ben büyüyen mobilya beşiklerden almıştım çok memnunum canım ama onda sadece gündüzleri yatıyor:))) sık emdiği için gece yatak odasında dondy,sinde yatırıyorum iyi ki almışım dondy'yi dedim dondy mama sandalyesi ama tam olarak yatıyor ilk beş ay filan içinde uyuyabilir, ayrıca elektirikli, zaman ayarlı olarak bebek sallanıyor istersen birkça tane de melodisi var onu da ayarlıyorsun kendi kendine sallanıp müzik dinleyip uyuyor:))) hem de boyu benm yatağımla eşit bebek beni sürekli görüyor daha sakin oluyor emzirmesi de kolay emdikten sonra kussa görüyorum ama beşiklerde görünmüyor:)) yani çok memnunıum ben cnm:)) iyi ki almışım dedim oturmaya başladığında masaya da getiricem birkaç yıl kullanabileceğim yani. bir araştırın isterseniz tavsiye ederim.
üstelik tekerlekli. eski.de de satılıyor benim hamileliğin son zamanlarında eşim aldı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…