- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
saol canım karar verdik ve onvaga randevu aldım. içim rahat olur biraz olsun... hayırlsıı olsun..
evet canım sezeryan olmustum bana bişi vermedi temizlik için, ama şimdi annem hergün yaramı temizliyor batikon ile biraz düzeldi sanki bakalım ne diyecek doktorcnm sen sezeryan mi olmuştun? dikişlerini dr verdiği tendürdüyotla temizlemedin mi ben normal doğurdum her wcye girişte mutlaka tendürdiyotla temizledim sorun yaşamadım dr ilaç verir geçer cnm üzülme inş düzelecek
canımm bende bir iki doktora gittim ama en son onvağa karar verdim. Gittim çok güleryüzlü ve pozitif bir doktor. Ben hastanenin diğer bölümlerini de bildiğim için hasttaneye de güveniyorum. Ben doktora kendim dedim daha önce başka doktorlara gittim diye daha önceki sorunlarımı anlatmam gerektiğinden ve hiç bir dr daha önce başka doktora gitmeni önemsemez kendi üzerine düşeni yapar. Umarım sende memnun kalırsın ki hiç kuşkum yok... ben dedim hatta sitemiz var orda başlığımızda hep sizden sözediyoruz çok ünlüsünüz diyeyim dedim...
kızlar aklınızda bulunsun sebahattin beye gitmek için mutlaka 15 gün önceden arayın acayip dolu
Arkadaşlar haberiniz olsun Sabahattin bey bu ay 25 Ocak-2 Şubat arası yok... Ben de randevu için aradım 28 Ocak gününe yumurtlamam bakılcaktı 2 hafta önceden alayım dedim bu sabah ama o tarihlerde yokmuş... Bugünde yok soracaktım... Ona göre gidin... Benim işim ne olacak bilmiyorum sanırım bir daha ki aya kadar beklicem bakılması için....
slm canım bende 6+1 gunluk hamıleyım de 8.haftayı beklıorum dr a gıtmek ıcın ve ıı bır dr a ıhtıyacım var su sabahattın bey hangı hastanede gorev yapıor nasıl bı dr bıra yardımcı olurmusun cnm
canımm öncelikle ilk hamile olduğunu öğrendiğin zaman gitmen iyi olurdu çünkü kan testi felan yapılıyor bir hafta sonrada kesesine bakılıyor herşey normal mi diye 8. hafta biraz geç sanki. Sabahattin bey Onvakta canım. Netten Onvak'ın numarasını bulabilirsin. Çok memnun kalacaksındır ama çok yoğun bir dr bi 15 gün önceden randevu almanı tavsiye ederim ve dediğim gibi 25 ocak ve 2 şubat arası yokmuş...
kan testım ıdrar testım yapıldı kaç haftalık gebe oldugumda solendı fakat ben daha dr a gıtmedım sımdı 6 haftalık gorunmez dıye gıtmıorum sonra dr bana gorunmuo yokkalp atısı yok derse uzulurum 8.haftada bunlar kesın bellı oluor deılmı
hoşgeldin şekerciiimmbende eskişehirliyim 6+1 gunluk hamıleyım :)
amanın herifi kaçırttık kız:))) bizden bıktı adamcağız...Arkadaşlar haberiniz olsun Sabahattin bey bu ay 25 Ocak-2 Şubat arası yok... Ben de randevu için aradım 28 Ocak gününe yumurtlamam bakılcaktı 2 hafta önceden alayım dedim bu sabah ama o tarihlerde yokmuş... Bugünde yok soracaktım... Ona göre gidin... Benim işim ne olacak bilmiyorum sanırım bir daha ki aya kadar beklicem bakılması için....
Günaydın Arkdaşlar Dalin26 Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah...
Şekercik Birşey sorcaktım sana izin işini nasıl imzalatıyoruz doktora 32 haftayı doldurmak mı? gerekiyor