Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

saol canım karar verdik ve onvaga randevu aldım. içim rahat olur biraz olsun... hayırlsıı olsun..

canımm bende bir iki doktora gittim ama en son onvağa karar verdim. Gittim çok güleryüzlü ve pozitif bir doktor. Ben hastanenin diğer bölümlerini de bildiğim için hasttaneye de güveniyorum. Ben doktora kendim dedim daha önce başka doktorlara gittim diye daha önceki sorunlarımı anlatmam gerektiğinden ve hiç bir dr daha önce başka doktora gitmeni önemsemez kendi üzerine düşeni yapar. Umarım sende memnun kalırsın ki hiç kuşkum yok... ben dedim hatta sitemiz var orda başlığımızda hep sizden sözediyoruz çok ünlüsünüz diyeyim dedim...

evet canım sezeryan olmustum bana bişi vermedi temizlik için, ama şimdi annem hergün yaramı temizliyor batikon ile biraz düzeldi sanki bakalım ne diyecek doktor

Canım ben ilk 4 ayımda zaten sebahattin beye gitmiştim gerçekten kadın doktorlardan daha ilgili ve anlayışlı daha sonra devlete geçmiştim... ama aklım hep ordaydı burdaki aldığım gazla tekrar gitmeye karar verdik hem bebeğimizi sünnet etirmeyi düşündüğümüz için.

kızlar aklınızda bulunsun sebahattin beye gitmek için mutlaka 15 gün önceden arayın acayip dolu

doğru söylüyorsun gökce bende valla dün aradım haftaya çarşambayı verdiler ama oda boşluk varmış ondan yani

kızlar aklınızda bulunsun sebahattin beye gitmek için mutlaka 15 gün önceden arayın acayip dolu

aynen canım bende yumurtlama dönemimde gitcem bi 13 gün sona yanii pazartesi hemen rendevu almayı düşünüyorum çünkü gününde gitmem lazım geciktiremem... Siteden de söz ettim ben hep siz konuşuluyorsunuz dedim sağolun dedi... İnşallah bu doktor bana uğurlu gelir... Bahara kadar bir sorun çıkmasında başka birşey istemem...

ya ben de acil randevu istedim dikişlerde açılma var diye... ama yok...randevusuz kontrole gidince de cok bekliyorsun evde bebişim var çok övmesek miydi ne kaydirigubbakcemile3

Çarşamba günü Allah nasip ederse Bebeğimi görmeye gideceğim şimdiden çok heycanlıyım. ya kızlar doktor ne zmaan doğum şekline karar veriyor ve nts bağlıyor

Arkadaşlar haberiniz olsun Sabahattin bey bu ay 25 Ocak-2 Şubat arası yok... Ben de randevu için aradım 28 Ocak gününe yumurtlamam bakılcaktı 2 hafta önceden alayım dedim bu sabah ama o tarihlerde yokmuş... Bugünde yok soracaktım... Ona göre gidin... Benim işim ne olacak bilmiyorum sanırım bir daha ki aya kadar beklicem bakılması için....

slm canım bende 6+1 gunluk hamıleyım de 8.haftayı beklıorum dr a gıtmek ıcın ve ıı bır dr a ıhtıyacım var su sabahattın bey hangı hastanede gorev yapıor nasıl bı dr bıra yardımcı olurmusun cnm

canımm öncelikle ilk hamile olduğunu öğrendiğin zaman gitmen iyi olurdu çünkü kan testi felan yapılıyor bir hafta sonrada kesesine bakılıyor herşey normal mi diye 8. hafta biraz geç sanki. Sabahattin bey Onvakta canım. Netten Onvak'ın numarasını bulabilirsin. Çok memnun kalacaksındır ama çok yoğun bir dr bi 15 gün önceden randevu almanı tavsiye ederim ve dediğim gibi 25 ocak ve 2 şubat arası yokmuş...

kan testım ıdrar testım yapıldı kaç haftalık gebe oldugumda solendı fakat ben daha dr a gıtmedım sımdı 6 haftalık gorunmez dıye gıtmıorum sonra dr bana gorunmuo yokkalp atısı yok derse uzulurum 8.haftada bunlar kesın bellı oluor deılmı

tabi ki belli olur ama canım yine de bu haftalarda gitmen senin yararına olacaktır bir aksilik varsa Allah korusun önlemi alınır sende ona göre dikkat edersin hemde kan idrar dışında yaptıracağın testlerin olabilir hamilelikle ilgili.. Keseyle ilgili bir sorun olabilir ve bu sana da zarar verebilir. Her kanda idrarda gözüken hamilelik sağlıklı diye bir kural yok.. Bunlar sadece ihtimal yani moralini bozma ama bence git muayeneni ol bir sorun çıkacak diye gitmemezlik yapılır mı hiç varsa sorun o zamanda görülecek zaten.. Sen dediğim doktora git kesesine baktır için rahat etsin... Ama yine de sen bilirsin..

Günaydın Arkdaşlar Dalin26 Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah...

Şekercik Birşey sorcaktım sana izin işini nasıl imzalatıyoruz doktora 32 haftayı doldurmak mı? gerekiyor

bende eskişehirliyim 6+1 gunluk hamıleyım :)
hoşgeldin şekerciiimm
amanın herifi kaçırttık kız:))) bizden bıktı adamcağız...
canım sakın kafana takma
benden tavsiye istersen hamile kalmak için, verebilirim:)))
Günaydın Arkdaşlar Dalin26 Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah...

Şekercik Birşey sorcaktım sana izin işini nasıl imzalatıyoruz doktora 32 haftayı doldurmak mı? gerekiyor

cnm 32+0 da imzalanıyor benm tam ramazan bayramına denk gelmişti sonra çarş boşluktu perş. de okullar açılmıştı hiç başlamadan izne ayrılmıştım ama sebahattin bey o zaman yoktu diğer dr mesut bey raporu vermişti. o da iyi b,ir dr a benziyor kızlar

bende cuma akşamüstü gidiyorum onvaka..
randevu oldın.gerçekten sebahattin bey çok yoğun üstelik 1 şubata kadar yokmuş kızlar haberiniz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…