canım ne demek:)))şekercik verdiğin bilgiler için çok saol ben hemen hemen çantamı hazırladım artık ....
sezeryanla doğum yapan ne kadar çok insan var artık ya özel hastanelerde sezerya olsun istiyorlarmış.
ben normal doğum taraftarıyım..
ya inşallah bir sorun olmazda normal doğum yaparım ....
tek istediğim bu...
1 gün geçikmeyle belli olmaz ki canım onun için kan tahlili falan yaptırmak lazaım doktor kontrolun varmış nasıl olsa orda belli olur ..canım
tamam geçen ay ki reglime göre 1 gün gecikti ama 28. günden sayarsak 4 gün gecikti. Zaten hesaplayıcılarda 28 güne göre hesaplıyor 32 gün diyor yanii.. 3 gün sonra zaten regli olma sınırına gelcem o yüzden endişe ediyorum...
kızlar şimdi geldim onvaktan.. Gerçekten çok çok beğendim Sabahattin beyi. Çok pozitif ve güleryüzlü.. Muayenede bir sorunum çıkmadı korktuğum gibi bir kistte olmadı ama birşey soracağım çok nemli lütfen hamile olanlar ve doğum yapmış olanlar cevaplayabilir mi... Doktor rahmin iç zarında kalınlaşma var dedi. Takip ettiğim kadarıyla hamile kalanlarda kalınlaşma belirtilerden biriymiş ama doktor birşey demedi bende sormadım muayene bitince akıntın varmı diye de sordu ve kan testine beta hcg de eklemiş cuma gnü alcam sonuçları acaba hamile olabilirmiyim. Özellikle kalınlaşma olan bölgeyi işaretledi artı şeklinde çıktı alıp bana verdi. Cevaplarınızı bekliyorumm...
bende onvaka sebahattin beye pazartesiye randevu aldım...
inşallah kalp atışlarını duyabilirim miniğim...
dua edin kızlaaar...
doktor keseyi görmedimi? peki onun için birşey söylemiştir....
inş cnm hayırlısı olsunbende onvaka sebahattin beye pazartesiye randevu aldım...
inşallah kalp atışlarını duyabilirim miniğim...
dua edin kızlaaar...
cnm memnun kaldığına sevndm. valla ben adet tarihim geçtikten sonra gitmiştim direk keseyi görmüştü ama bence düşünme şimdi bunları düşündükçe zaman geçmez cnm hayırlısı olsun inşkızlar şimdi geldim onvaktan.. Gerçekten çok çok beğendim Sabahattin beyi. Çok pozitif ve güleryüzlü.. Muayenede bir sorunum çıkmadı korktuğum gibi bir kistte olmadı ama birşey soracağım çok nemli lütfen hamile olanlar ve doğum yapmış olanlar cevaplayabilir mi... Doktor rahmin iç zarında kalınlaşma var dedi. Takip ettiğim kadarıyla hamile kalanlarda kalınlaşma belirtilerden biriymiş ama doktor birşey demedi bende sormadım muayene bitince akıntın varmı diye de sordu ve kan testine beta hcg de eklemiş cuma gnü alcam sonuçları acaba hamile olabilirmiyim. Özellikle kalınlaşma olan bölgeyi işaretledi artı şeklinde çıktı alıp bana verdi. Cevaplarınızı bekliyorumm...
inş cnm hayırlısı olsun
cnm memnun kaldığına sevndm. valla ben adet tarihim geçtikten sonra gitmiştim direk keseyi görmüştü ama bence düşünme şimdi bunları düşündükçe zaman geçmez cnm hayırlısı olsun inş