Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

:))) valla benim her doktordan cıkısta migrenim tutuyordu sebahattin beyle bunu aştım sanırım ondan bol bol reklamı oldu burda, ama artık rutin kontroller dısında gitmeyeceğim için reklam bitti:emir_bebek:
saka saka:)))
sekercik erkek kedi de güselmiş ama biz bugün ev pandalığına terfi ettik oya hanım öyle dedi, çok hoşuma gitti:nazar:

ay valla aynen Sabahattin bey başlığı olmuş burası artık bir Sabahattin bey kalmış başlığa girmeyen söyleyelimde o da gelsin tabii boş zaman bulursa:) iyi reklamını yaptık artık bize yarı fiyatına doğum yaptırması lazım:=)))
valla bence de:))) gidince söyleyeyim bariii

sen kaçıncı haftadasın canımm özellikle 30. haftadan sonra anlamıştım ben hamile olduğumu umarım sen yaşamazsın diycem ama büyük ihtimal ağırlaşacaksın... neyse nasıl bilrisen öyle yap.

ben ultrasona göre 33üm.doğrudur 30tan sonra olabilir ağırlaşma fakat her hamilelik farklı oluyor ben benim haftamdakilere bakıyorum daha farklı sorunlar yaşayabiliyorlar vücutta ödem şişme fazla kilo gibi umarım bende olmaz.her hamilelik farklıdır neyse şunun şurasında 2 hafta daha çalışacağım zaten.
cnm inş kolay geçer hamileliğin. ben 38+1de doğurmuştum bende de ödem fazla kilo olmamıştı. ama halsizlik bitirmişti beni. umarım senin dilediğin gibi olur
evet kızlar ya nedir hep sabahattin beyi konuşmuşsunuz valla bu gidişle randevu bulamayacağız.bu gittiğimde söylesem mi sizi kadınlar kulübünde çok övüyoruz diye kaydirigubbakcemile3
he valla söyleyekkk
bende 32 haftalık olunca izin alıp ayrılmayı düşünüyorum birazda evde vakit geçiremm lazım birazda korkuyorum erken doğumdan evde de işler var hazırlık var artık zamanla ağırlaşacağız koşurturdukca yoruluyoruz... neyse hayırlısı olur inşallah
canım ben de hast.çantasını filan geçe bırakmıştım bebeğin kıyafetlerini yıka ütüle canım çıkmıştı son zaman bırakmayın
o zaöan heralde neden bu kadar talep olduğunu anlar.. Adam nefes alamıyor artık yahu.. Bir de ben ilk defa gitcem ona muayeneye hamilelikten önce bir genel muyaneye gideyim dedim doktorumu değiştirdim. Lütfen ben gittiğimde kimse gelmesinde adam bana zaman ayırsın kaydirigubbakcemile3
uyanık gördm seniii he ben de önümüzdeki ay gidicem ilk haftası sakın gitmeyin haaaa:)))
:))) valla benim her doktordan cıkısta migrenim tutuyordu sebahattin beyle bunu aştım sanırım ondan bol bol reklamı oldu burda, ama artık rutin kontroller dısında gitmeyeceğim için reklam bitti:emir_bebek:
saka saka:)))
sekercik erkek kedi de güselmiş ama biz bugün ev pandalığına terfi ettik oya hanım öyle dedi, çok hoşuma gitti:nazar:
aynen cnm ben her dr.dan çıkışımda hüngür hüngür ağlıyordum nasıl sıkıyosam kendimi.
sebahattin beyde her defasında gülerek çıktım Allah ondan bin kere razı olsun
benm rahimde yara varmı o yakılacak maalesef. mecburum gitmeye. yoksa gitmezsim bebeğimle zaman geçirmeyi tercih ederdim
he benm oğlan tam panda oldu komp.dan (çarşıdaki) tüylü pofuduk bi yelekle pant. aldım şişman görünüyor şimdi:=))))

severim ben o pandaları:))) cok komik oluyo bizimki de öyle seyler giydirince, ben de bi tane tavsanlı bi tulum aldım giydirip bakıp bakıp gülüyoruz ailece, televizyon falan izlemiyoruz artık tek kanal Mertali:nazar::nazar::nazar:

kızlar merhaba bende 13 haftalık hamileyim ve hala çok fazla mide bulantısı çekiyorum.Doktorum sadece emedur verdi ama onuda hiç bi faydası olmadı içinizden başka ilaç kullanarak ii gelenler varmı acaba?

kızlar merhaba bende 13 haftalık hamileyim ve hala çok fazla mide bulantısı çekiyorum.Doktorum sadece emedur verdi ama onuda hiç bi faydası olmadı içinizden başka ilaç kullanarak ii gelenler varmı acaba?

canım gecici bi dönem sabretmekten başka bişey işe yaramıyo,kraker, leblebi tarzı mideyi bastıran şeyler öneriliyo ama bende de hiç biri işe yaramamıştı.bi süre sonra onlarıda görmek istemiyosun bıkıyosun.bence ilaç kullanmamaya çalış.umarım biranönce bu dönemi atlatırsın.benım 4. aya kadar sürmüştü.

şekercik doğru söylüyorsun bu çanta olayını halletmek lazım o da içime dert oldu şimdiden hazırlıyayım bir kenarda dursun inşallah bu hafta sonu hallederiz.eşimle bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüledik odası hazırlandı tek bunları valize yerleştirmesi kaldı.

bebiş için
2 hastane çıkışı seti
bez (kaç tane koysam 10 yeter mi)
battaniye (hem kalın hem ince)
umarım gerekmez ama biberon-emzik

kendim için
2 pijama takımı+ 1 gecelik
çorap
ped
göğüs pedi
krem (göğüs için ve normal)
kolonya
toka makyaj malzemesi...vs
sıcak oluyormuş odalar ama 1 hırka belki

bunlar geldi aklıma eksik var mı tecrübeli annişler? bu arada doğumum onvakta olacak inşallah.

v

uyanık gördm seniii he ben de önümüzdeki ay gidicem ilk haftası sakın gitmeyin haaaa:)))

ayy napıyım yaaa normalde yarın gitcektim ama ancak salıya verdiler kan tahlili yaptırcam çünkü geçen sene prolaktin hormunum yüksekti ilaç kullandım düştü reglim yine gecikecek gibi 29. gün oldu bugün. He geciktiğinde artık hormonum yine yükseldi diye korkuyorum. Diğer doktorlardan olan geçmişimi de anlatcam. Ne sorunlar vardı neler uygulandı son durumum vs.. İnşallah hormonum yüksek çıkmaz ben baharda hamile kalmak istiyoruummm.. :Saruboceq:

bebiş için
2 hastane çıkışı seti
bez (kaç tane koysam 10 yeter mi)
battaniye (hem kalın hem ince)
umarım gerekmez ama biberon-emzik

kendim için
2 pijama takımı+ 1 gecelik
çorap
ped
göğüs pedi
krem (göğüs için ve normal)
kolonya
toka makyaj malzemesi...vs
sıcak oluyormuş odalar ama 1 hırka belki

bunlar geldi aklıma eksik var mı tecrübeli annişler? bu arada doğumum onvakta olacak inşallah.

Günaydın kızlar bende bu hafta sonu hazıralmayı düşünüyorum artık. yaklaşıyor bilmiyorumkismile tecrübeli annelerden yardım bekliyoruz başka birşeyler götürmek gerekiyromu acaba kaydirigubbakcemile5

severim ben o pandaları:))) cok komik oluyo bizimki de öyle seyler giydirince, ben de bi tane tavsanlı bi tulum aldım giydirip bakıp bakıp gülüyoruz ailece, televizyon falan izlemiyoruz artık tek kanal Mertali:nazar::nazar::nazar:
aynen şekerim tek kanal bizde de tarıkkk:))) aaa güldü aaaa agu dedi aaaa bana baktı deyip duruyoruz...:))) sen kadife tulum aldın mı ben horozlu aldım çok komik oluyo giyince bide montlu bi takım aldım oda çok komik koca adam gibi oluyor giyince:))))
cnm sabahları kraker tavsiye ediliyor bir de havuç mide bulantısına iyi geliyormuş geçmiş olsun elbet gçecek sabret
şekercik doğru söylüyorsun bu çanta olayını halletmek lazım o da içime dert oldu şimdiden hazırlıyayım bir kenarda dursun inşallah bu hafta sonu hallederiz.eşimle bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüledik odası hazırlandı tek bunları valize yerleştirmesi kaldı.
cnm halledin nolur nolmaz biz hazırlarken kameraya çekmiştik son görüntüm o oldu zaten:)))
bebiş için
2 hastane çıkışı seti ( YETERLİ CANIM=)
bez (kaç tane koysam 10 yeter mi) (VALLA BAZI BEBEKLER GÜNDE 7-8 DEFA KAKA YAPIYORMUŞ BEN 15 TANE KOYMUŞTUM AMA ÇOĞU GERİ GELDİ)
battaniye (hem kalın hem ince) (VALLA BİZ 4 TANE KULLANDIK SARILIK OLDUK HAST.DE 2 GECE KALDIK BİDE BATTANİYELERİN İKİSİNİ YIKADIK GENE KULLANDIK BOLCA KOY BENCE NOLUR NOLMAZ)
umarım gerekmez ama biberon-emzik (EMZK KOYMA BİBERONA BİLE KIZIYORLAR BİZ SAKLADIK BİBERONU AMA ONVAK BİR DE MAMA KAŞIĞI İSTİYOR CNM İLAÇ FİLAN GEREKİRSE VERMEK İÇİN)
YELEK HIRKA
ÇORAP PATİK
YENİDOĞAN İÇİN ISLAK MENDİL
AĞIZ BEZİ 4-5 TANE KOYUN

kendim için
2 pijama takımı+ 1 gecelik (VALLA BENM TAVİSYEM EĞER NORMAL DOĞUMSA GECELİK 2 TANE KOYUN BEN PİJAMAMI HİÇ GİYMEDİM BİDE GECELİK KISA KOLLU OLSUN SERUM FİLAN TAKILIYOR PİJAMA SEZERYANDE İYİ OLUYORMUŞ CNM=)
çorap (3-4 TANE KOY)
ped (BEN HSATA BEZİ ALDIM SUYUM GELDİĞİ İÇİN EVDEN DE HASTA BEZİ KOYARAK ÇIKTIM ÇÜNKÜ O SUYU PED TUTMAZ KESİNLİKLE BİR DE KANAMA OLUYOR PED YETERLİ GELMEYE BİLİR AMA BEBEĞİN BEZLERİNDEN DE KULLANABİLİRSİN)
göğüs pedi (EN LAZIM OLANI BU ÇÜNKÜ GÖĞÜSLER HAŞAT OLUYOR EMZİRMEYİ ÖĞRENENE KADAR)
krem (göğüs için ve normal) (DR BANA GARMASTAN VERMİŞTİ CNM NORMAL KREME GEREK YOK AMA SEN BİLİRSİN)
kolonya
toka makyaj malzemesi...vs ;(TARAK)
sıcak oluyormuş odalar ama 1 hırka belki (BENCE KOYMA BEN PİŞTİM KISA KOLLU TİŞÖRT GETİRDİ EŞİM EVDEN)
AYRICA:
HAVLU (EL İÇİN)
HAVLU KAĞIT
ISLAK MENDİL
PARFÜM VEYA ROLL ON
HAST.DEN ÇIKARKEN GİYMEK İÇİN KIYAFET
inş sağlıcakla doğurursun cnm
ayy napıyım yaaa normalde yarın gitcektim ama ancak salıya verdiler kan tahlili yaptırcam çünkü geçen sene prolaktin hormunum yüksekti ilaç kullandım düştü reglim yine gecikecek gibi 29. gün oldu bugün. He geciktiğinde artık hormonum yine yükseldi diye korkuyorum. Diğer doktorlardan olan geçmişimi de anlatcam. Ne sorunlar vardı neler uygulandı son durumum vs.. İnşallah hormonum yüksek çıkmaz ben baharda hamile kalmak istiyoruummm.. :Saruboceq:
cnm eğer kalamazsan bana msj at ben de 2 yıl kalamadım sonra arkdşmın uyguladığı bir yöntemle hamiş kaldım onu anlatırım sana
kaydirigubbakcemile2

hast çantası için fikrimi alıntıda büyük harfle belirttim bu arada:)))

cnm eğer kalamazsan bana msj at ben de 2 yıl kalamadım sonra arkdşmın uyguladığı bir yöntemle hamiş kaldım onu anlatırım sana
kaydirigubbakcemile2

canımm çok sağolasın... Valla muayeneye gitmeden hiçbirşey için tahminde bulunamıyorum. Gerçi prlaktin için dostrıx kullandım düştü o tedavi bitince küçük bir kist oldu zararsız sadece yasmin kullandım onun için kist kayboldu zaten regliyle atılan türdenmiş ama iki ay daha yasmin kullan demişti kullandım ve onu kullanınca hep gününde oldum hormon yükselmesi olsa sadece yasminle reglim düzene girmezdi heralde ama ya yine kist olduysa diye de şüpheleniyorum o da regliyi geciktiriyor bişr aydır yasmin içmiyorum artık hem baharda bebek düşündüğümden hemde doktorun iç dediği süre bitti. Bakalım muayene de görcez eğer yine yükseldiyse senin yardımına başvururum.ınşallah reglimide olurum yaa...

aynen şekerim tek kanal bizde de tarıkkk:))) aaa güldü aaaa agu dedi aaaa bana baktı deyip duruyoruz...:))) sen kadife tulum aldın mı ben horozlu aldım çok komik oluyo giyince bide montlu bi takım aldım oda çok komik koca adam gibi oluyor giyince:))))
valla ilk ay oldugundan mı bilmem biz daha vahim durumdayız, her gaz cıkardıgında ailece kutlama yapıyoruz, bizde de ufaktan tepkiler sesler başladı, ailece deli oluyoruz kendisine:) benim de tavsanlı tulum dediğim kadife cok komik oluyor maniğim :) ama henüz öyle takım falan giyemiyoruz

canımm çok sağolasın... Valla muayeneye gitmeden hiçbirşey için tahminde bulunamıyorum. Gerçi prlaktin için dostrıx kullandım düştü o tedavi bitince küçük bir kist oldu zararsız sadece yasmin kullandım onun için kist kayboldu zaten regliyle atılan türdenmiş ama iki ay daha yasmin kullan demişti kullandım ve onu kullanınca hep gününde oldum hormon yükselmesi olsa sadece yasminle reglim düzene girmezdi heralde ama ya yine kist olduysa diye de şüpheleniyorum o da regliyi geciktiriyor bişr aydır yasmin içmiyorum artık hem baharda bebek düşündüğümden hemde doktorun iç dediği süre bitti. Bakalım muayene de görcez eğer yine yükseldiyse senin yardımına başvururum.İnşallah reglimide olurum yaa...
inş cnm hayırlısı olur kslbini ferah tut
valla ilk ay oldugundan mı bilmem biz daha vahim durumdayız, her gaz cıkardıgında ailece kutlama yapıyoruz, bizde de ufaktan tepkiler sesler başladı, ailece deli oluyoruz kendisine:) benim de tavsanlı tulum dediğim kadife cok komik oluyor maniğim :) ama henüz öyle takım falan giyemiyoruz
ilk ay zor geçiyor ama merak etme her geçen gün daha da eğlenceli oluyor uykusu düzene giriyor az çok süt ve emzirme problemleri de aşılıyor
gaz için de tavsiyem: bebeğin sırtını kendine yasla elinele beli,nden tut o zman bağırsaktaki gaz çıkıyor ve çok rahatlıyor diğer yöntem de omzuna yaslayıp sırtını ovmak veya belinin üstüne hafif hafif vurmak biz ikisini de yapıyoruz

Arkadaşlar birşey sorcam. Ben Toman Haluk Minsin'e gidiyordum ama o Doğuş polikliniğindeydi orada muayene yapıyordu doğum devlette oluyordu ben doktordan memnundum ama sırf doğum başka yerde olacak diye o doktordan vazgeçmek üzereydim ve onvağa karar vermiştim hatta salı gününe Sabahattin beye randevum var artık folikaside abşlayıp genel bit muyaneyeden geçmek istiyordum ama bugün reklam panosunda gördüm ki Teoman beyde emine hanım gibi Anadolu hastanesine geçmiş artık hep o hastanede sanırım devlette değil. Acabe ben Teoman beye devammı etsem özele geçtiği için, yoksa Onvaka mı gitsem planladığım gibi kararsız kaldım. Biz önce bir Onvak'a gidelim Sabahattin beyi görelim nasılsa Teoman beyi tanıyoruz hangisi aklımıza yatarsa onu seçelim dedim ancak Anadolu'yu hiç bilmiyorum kapısından girmedim burnumuzun dibinde hastane evimin camından bile tabelası gözüküyor Onvağı ise biliyorum kadın hastalıkları hariç her bölümüne gittim. Yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum...

dejavu ben değiştirme derim şu yönden.
doktorun seni tanıyor hikayenide biliyor ve eğer memnun isen hiç değiştirme derim.
anadoluda sana yakınmış hem zaten gittiğin zaman yardımcı olurlar ki hastaneyi hiç bilmiyorum diye değiştirmek olmaz...
ha doktorundan memnun değilsen değiştir derim ama memnunsan bence hiç değiştirme :)
ama yinede sen bilirsin yada her ikisinede gidip seçim yapabilirsin...

dejavu ben değiştirme derim şu yönden.
doktorun seni tanıyor hikayenide biliyor ve eğer memnun isen hiç değiştirme derim.
anadoluda sana yakınmış hem zaten gittiğin zaman yardımcı olurlar ki hastaneyi hiç bilmiyorum diye değiştirmek olmaz...
ha doktorundan memnun değilsen değiştir derim ama memnunsan bence hiç değiştirme :)
ama yinede sen bilirsin yada her ikisinede gidip seçim yapabilirsin...

evet biliyor. Aslında ilk önce Emine Etiz'e gittim ama memnun kalmadım sonra Teoman beye geçtim hikayemi anlattım biliyor yanii ama Teoman beydeyken bir sorunum çıkmadı tüm sorunlarım bitmişti. Ama iyi bir doktordu eşimde çok beğenmişti. İlgili, hastasına zaman ayıran ve inanılmaz kibar bir doktor ve Anadolu'da hastalarının artacağına enimim ve bence Anadolu'da Onvak'tan müşteri çekmek için bu doktorları aldı diye diye düşünüyorum. Ama bir Sabahattin beyi de göreyim eşimle karşılaştırıp karar vercez.Sağol...

şekercik verdiğin bilgiler için çok saol ben hemen hemen çantamı hazırladım artık ....
sezeryanla doğum yapan ne kadar çok insan var artık ya özel hastanelerde sezerya olsun istiyorlarmış.

ben normal doğum taraftarıyım..
ya inşallah bir sorun olmazda normal doğum yaparım ....
tek istediğim bu...

X