bende 32 haftalık olunca izin alıp ayrılmayı düşünüyorum birazda evde vakit geçiremm lazım birazda korkuyorum erken doğumdan evde de işler var hazırlık var artık zamanla ağırlaşacağız koşurturdukca yoruluyoruz... neyse hayırlısı olur inşallah
canım ben de hast.çantasını filan geçe bırakmıştım bebeğin kıyafetlerini yıka ütüle canım çıkmıştı son zaman bırakmayın
o zaöan heralde neden bu kadar talep olduğunu anlar.. Adam nefes alamıyor artık yahu.. Bir de ben ilk defa gitcem ona muayeneye hamilelikten önce bir genel muyaneye gideyim dedim doktorumu değiştirdim. Lütfen ben gittiğimde kimse gelmesinde adam bana zaman ayırsın kaydirigubbakcemile3
uyanık gördm seniii he ben de önümüzdeki ay gidicem ilk haftası sakın gitmeyin haaaa:)))
:))) valla benim her doktordan cıkısta migrenim tutuyordu sebahattin beyle bunu aştım sanırım ondan bol bol reklamı oldu burda, ama artık rutin kontroller dısında gitmeyeceğim için reklam bitti
saka saka:)))
sekercik erkek kedi de güselmiş ama biz bugün ev pandalığına terfi ettik oya hanım öyle dedi, çok hoşuma gitti
aynen cnm ben her dr.dan çıkışımda hüngür hüngür ağlıyordum nasıl sıkıyosam kendimi.
sebahattin beyde her defasında gülerek çıktım Allah ondan bin kere razı olsun
benm rahimde yara varmı o yakılacak maalesef. mecburum gitmeye. yoksa gitmezsim bebeğimle zaman geçirmeyi tercih ederdim
he benm oğlan tam panda oldu komp.dan (çarşıdaki) tüylü pofuduk bi yelekle pant. aldım şişman görünüyor şimdi:=))))