Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Lil@ arkadaşım özel msj attım ama ulaşmamış olabilir. gönderilmedi gibi bişey çıktı çünkü. 19 ağustosta aşı olmuştum. 1 ay olmadan hamile kalmışım. 30 eylüle kadar yaptığın hiçbşeyden etkilenmez dedi doktor. kontrollerdede hiçbşey çıkmadı allaha şükür. sen zaten riskli dönemi çoktan geçmişssin. rahat olabilirsin bence. turgay beyin muayenehanesinde amniyosentez yaptıracaktım 1 milyardan fazla dediler. hatta onun için hastanede yapılacak testleri bile özel olarak isteyip daha çok para alıyormuş diye duydum. emine hanıma gelince ii tanıdığım bir doktor. ama beni bunalıma soktu. 2li testi bi onda bide sebahattin beyde yaptırdım. arada uçurumlar vardı. 3lü teste göre sebahattin bey haklıymış. ona devam etmeye karar verdim. esk.te olabildiğim sürece. ayrıca ssk için çok fazla fark almıo. 12 milyon muayene 22 milyon test için vermiştim.

muayene üücretleri değişti canım önceden okdar alıyorlardı şimdi ise 22 ytl alıyorlar sadece muayene için önvakta

Lil@ arkadaşım özel msj attım ama ulaşmamış olabilir. gönderilmedi gibi bişey çıktı çünkü. 19 ağustosta aşı olmuştum. 1 ay olmadan hamile kalmışım. 30 eylüle kadar yaptığın hiçbşeyden etkilenmez dedi doktor. kontrollerdede hiçbşey çıkmadı allaha şükür. sen zaten riskli dönemi çoktan geçmişssin. rahat olabilirsin bence. turgay beyin muayenehanesinde amniyosentez yaptıracaktım 1 milyardan fazla dediler. hatta onun için hastanede yapılacak testleri bile özel olarak isteyip daha çok para alıyormuş diye duydum. emine hanıma gelince ii tanıdığım bir doktor. ama beni bunalıma soktu. 2li testi bi onda bide sebahattin beyde yaptırdım. arada uçurumlar vardı. 3lü teste göre sebahattin bey haklıymış. ona devam etmeye karar verdim. esk.te olabildiğim sürece. ayrıca ssk için çok fazla fark almıo. 12 milyon muayene 22 milyon test için vermiştim.

canım merhaba.. Bende geçen sene Şubat ayında Emine hanıma muaeyen gittim bir jinekolojik uayene olayım diye iyiydi ama sonra sorun yaşadım bende bir rahatsızlık çıınca. Fazla bilgi vermiyor pek ilgilenmiyor yanii. Sonra yişne Doğuşta Teoman beye gittim iyi o doktor ama muayene poliklişnikte yapılıyor doğum devlette bende ayrı yerlerde olmasını istemiyorum. O yüzden Onvakı seçtim bende hem bize çok yakın hemde diğer oktorlarıan gitmiştim çok memnun kalmıştım Bu Cumartesi işk gidecektim folikasit alayım artık hemde genel bir muayene olayım diye ama dolmuş valla randevular hatta eşim pazartesi diye aradı bana sorana kadar pazartesi de dolmuş salıya aldık baya talep ediliyor..

onvak hastanesinde ssklılar için biraz ücretli oluyor canım bende gdiordum 22 ytl muayene ücreti tahliler 2li ve 3lü tarama testinde 90 ytl para istiyorlar doğumda biraz pahalıya geliyormuş. ama yinede sen bilirsin... ama bende tıp fakt. tercih etme derim çünkü dediğin gibi asistanlar çok oluyor sürekli birileri gelip kontol ediyorlarmış.. bana herkez sakın gitme dediler...

cnm ben memurum ben de tarama testine 90 tl verdim doğum için de 450 verdik içinde odası filan her şeyi var refakatçi de iki kişi kalabildi yanımda çünkü iki tane açılan koltuk vardı hem babamız hem de benm annem kalabildi çok şanslıydık oda zaten tek kişilik hemşireler sürekli gelip gidiyor muayeneye ben de 5 tl veriyordum kan ve idrar tahliline de 2 tl.

ben de sebahattin beyden randevu alacağım zaman hep 15 gün sonraya veriyorlar çok dolu adamcağız geçen gün gittim 12 randevum vardı adam öğle yemeğine gidemedi

evet sanırım cok övdük sebahattin beyi acayip kalabalık oluyor, bi de hemşiresi ayse abla gitmiş cok üzüldüm:KK43: daha önceki sayfalara bakarsan benim neler yasadığımı görürsün eğer ki maddi açıdan sizi cok yormayacaksa mutlaka tavsiye ederim sebahattin beyi biz nası memnun kaldık anlatamam

canım k.kocatepenin sf.sında karısının odğum öyküsünü okursan bu konuda daha net karar verebilirsin.
kadınlar eğer son ana dek çalışırsa fazlaca yoruldkları için doğum erken oluyormuş son zamanlarda zaten kıpırdayacak halim olmamıştı iyiki izin almışım dedim sürekli. hemen nefes nefese kalıyordum tıpkı hamileliğin ilk günleri gibi mide bulantısı nefes daRLIĞI yorgunluk uykusuzluk ufak sancılar oluyor bana sorarsan izin kullan derim son ana kadar çalışan herkes erken doğum yapıyor zaten son 2 hafta izin alıyorlar onda da kullanamıyorlar
ben bile 13 gün erken doğurdum bence iyi düşün cnm[/QUOTE]

ben son ana kadar çalışmayacağımki 22sinde okullar kapanıyor zaten o zamana kadar çalışacağım ayrıca aklıma erken doğumu getirmek bile istemiyorum.zorlanırsam daha da erken ayrılabilirim.şuanlık bende bir ağırlaşma ya da başka bir sıkıntı yok Allaha şükür umarım olmaz da. :nazar:

anladım kızlar ve hakverdim.
180 çok uçuk bir rakam.
bende onvakı tercih edeceğim :)
22 tl 180in yanında hiç bişiy değil valla.
ama tarama testlerimi tıpta yaptırmayı düşünüyorum tıpta sskdan yararlanıp hiç ücret ödemiycem sanırım.
onun dışında takibimi sebahattin beyin yapmasını istiyorum.
evet hamileyim şuan ama adetim henüz 3 gün geçti şimdi gitsem bile haftaya gel der çünkü günüm bile tam geçmedi bebeğin kalp atışları falan duyulmaz dimi.
ben en iyisi biraz daha bekleyip haftaya onvaka gideyim :)
teşekkür ederim arkadaşlar...

evet sanırım cok övdük sebahattin beyi acayip kalabalık oluyor, bi de hemşiresi ayse abla gitmiş cok üzüldüm:KK43: daha önceki sayfalara bakarsan benim neler yasadığımı görürsün eğer ki maddi açıdan sizi cok yormayacaksa mutlaka tavsiye ederim sebahattin beyi biz nası memnun kaldık anlatamam
ayy ben de en son gidişimde başka birini gördm merak ettim ayşe ablayı onu çok seviyodum ben... tamam artık övmeyin sebahattin beyii randevu alamıyozzzz :)))

ben son ana kadar çalışmayacağımki 22sinde okullar kapanıyor zaten o zamana kadar çalışacağım ayrıca aklıma erken doğumu getirmek bile istemiyorum.zorlanırsam daha da erken ayrılabilirim.şuanlık bende bir ağırlaşma ya da başka bir sıkıntı yok Allaha şükür umarım olmaz da. :nazar:
sen kaçıncı haftadasın canımm özellikle 30. haftadan sonra anlamıştım ben hamile olduğumu umarım sen yaşamazsın diycem ama büyük ihtimal ağırlaşacaksın... neyse nasıl bilrisen öyle yap.

anladım kızlar ve hakverdim.
180 çok uçuk bir rakam.
bende onvakı tercih edeceğim :)
22 tl 180in yanında hiç bişiy değil valla.
ama tarama testlerimi tıpta yaptırmayı düşünüyorum tıpta sskdan yararlanıp hiç ücret ödemiycem sanırım.
onun dışında takibimi sebahattin beyin yapmasını istiyorum.
evet hamileyim şuan ama adetim henüz 3 gün geçti şimdi gitsem bile haftaya gel der çünkü günüm bile tam geçmedi bebeğin kalp atışları falan duyulmaz dimi.
ben en iyisi biraz daha bekleyip haftaya onvaka gideyim :)
teşekkür ederim arkadaşlar...
canım onvaka gideceksen hemen ara yoksa boş gün olmuyor:)

burası sabahattin bey topiği olmuş:)

birisi burda zübeyde hanımda nilgün başmağa gidiorum demişti ben doğum yaptıımda o nöbetçiymiş ne biçim kadın ya hiç beğenmedim .kendi doktorumdan çok memnun kaldım ben hep yanımdaydı.hem de bilgisine hayranım.nilgün hanım bilemedi ya benim doğum yapacağımı saçma sapan şeyler dedi yok et parçası var sende bilmem ne ertesi gün doğurunca da şaşırdı saf saf.öyle doktor mu olur ya alsanaalsanasmile

kızlar cocuk doktoruna ben oya hanıma gidiyorum, baya ilgili nerdeyse bizim sevdiğimiz gibi seviyor bebeği (bizim sevdiğimiz gibi derken ben hep tosbik, aşkım kuzum falan diyorum o da öyle hitap ediyo:) )bir de onvaka alıstım galiba. gerci eskişehirde cocuk doktoru denince akla mehmet kuşku geliyor ama ben memnunum şimdilik oya hanımdan.

Şekercik çocuk doktoruna kime gidiyorsun?
cnm ben onvakta oya hanıma götürüyorum memnunum valla çok sıcakkanlı bi doktor. çok da ilgili.
kızlar cocuk doktoruna ben oya hanıma gidiyorum, baya ilgili nerdeyse bizim sevdiğimiz gibi seviyor bebeği (bizim sevdiğimiz gibi derken ben hep tosbik, aşkım kuzum falan diyorum o da öyle hitap ediyo:) )bir de onvaka alıstım galiba. gerci eskişehirde cocuk doktoru denince akla mehmet kuşku geliyor ama ben memnunum şimdilik oya hanımdan.

aynen cnm ben de çok memnunum oya hanımdan. benim oğlana da erkek kedi diyo:))) ben mehmet beyi tanımıyorum esk.deki dr.ları bilmiyorum

ay valla aynen Sabahattin bey başlığı olmuş burası artık bir Sabahattin bey kalmış başlığa girmeyen söyleyelimde o da gelsin tabii boş zaman bulursa:) iyi reklamını yaptık artık bize yarı fiyatına doğum yaptırması lazım:=)))

ay valla aynen Sabahattin bey başlığı olmuş burası artık bir Sabahattin bey kalmış başlığa girmeyen söyleyelimde o da gelsin tabii boş zaman bulursa:) iyi reklamını yaptık artık bize yarı fiyatına doğum yaptırması lazım:=)))

süper olurdu heralde öyle bişi olsa :KK70:

sen kaçıncı haftadasın canımm özellikle 30. haftadan sonra anlamıştım ben hamile olduğumu umarım sen yaşamazsın diycem ama büyük ihtimal ağırlaşacaksın... neyse nasıl bilrisen öyle yap.

ben ultrasona göre 33üm.doğrudur 30tan sonra olabilir ağırlaşma fakat her hamilelik farklı oluyor ben benim haftamdakilere bakıyorum daha farklı sorunlar yaşayabiliyorlar vücutta ödem şişme fazla kilo gibi umarım bende olmaz.her hamilelik farklıdır neyse şunun şurasında 2 hafta daha çalışacağım zaten.

evet kızlar ya nedir hep sabahattin beyi konuşmuşsunuz valla bu gidişle randevu bulamayacağız.bu gittiğimde söylesem mi sizi kadınlar kulübünde çok övüyoruz diye kaydirigubbakcemile3

ben ultrasona göre 33üm.doğrudur 30tan sonra olabilir ağırlaşma fakat her hamilelik farklı oluyor ben benim haftamdakilere bakıyorum daha farklı sorunlar yaşayabiliyorlar vücutta ödem şişme fazla kilo gibi umarım bende olmaz.her hamilelik farklıdır neyse şunun şurasında 2 hafta daha çalışacağım zaten.

bende 32 haftalık olunca izin alıp ayrılmayı düşünüyorum birazda evde vakit geçiremm lazım birazda korkuyorum erken doğumdan evde de işler var hazırlık var artık zamanla ağırlaşacağız koşurturdukca yoruluyoruz... neyse hayırlısı olur inşallah

evet kızlar ya nedir hep sabahattin beyi konuşmuşsunuz valla bu gidişle randevu bulamayacağız.bu gittiğimde söylesem mi sizi kadınlar kulübünde çok övüyoruz diye kaydirigubbakcemile3

o zaöan heralde neden bu kadar talep olduğunu anlar.. Adam nefes alamıyor artık yahu.. Bir de ben ilk defa gitcem ona muayeneye hamilelikten önce bir genel muyaneye gideyim dedim doktorumu değiştirdim. Lütfen ben gittiğimde kimse gelmesinde adam bana zaman ayırsın kaydirigubbakcemile3

X