Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

şekercik verdiğin bilgiler için çok saol ben hemen hemen çantamı hazırladım artık ....
sezeryanla doğum yapan ne kadar çok insan var artık ya özel hastanelerde sezerya olsun istiyorlarmış.
canım ne demek:)))
ben normal doğum yaptım özel hastanede.
doktoru doğru seçtikten sonra keyfi sez. yapmıyorlar
ben normal doğum taraftarıyım..
ya inşallah bir sorun olmazda normal doğum yaparım ....
tek istediğim bu...

inş cnm aslında abartıldığı kadar zor bişey değil

yağmurcum hayır yaptırmadık biz sarılık olduğu için 3 gün daha hast.de kaldık benm dinlenmem de lazımdı eve geldik

bende öyle düşünüyorum yaşına kadar bir aksilik çıkmazsa çalışmayacam duruma göre bebeğimle zaman geçirmek istiyorum ilk zamanlar bir birimize ihtiyacımız olacak sanırım ne güzl mis gibi kokuyordur o benim için öpermisin bebeğini

yağmurcum ben önümüzdeki eylülde başlıyorum ama en azından 6 ay yanında olmak istiyorum en önemli dönem
bana kalsa hiç başlamam ama ekonomik şartlar maalesef...
tamam cnm öperim şimdi uyuyor
insanın tüm gününü alıyor tüm gün hiçbir iş yapamıyorum yemeği zor yapıyorum

Arkadaşlar birşey sorcam yaa... Ben geçen ay ayın 10'unda e regl olmuştum. Bu ay hala olamadım. 28-35 gün arası normal kabul ediliyor. Benim 28. günüm 7 sine denk geldi ve şimdi bugün 32. gün olddu. Geçen ay onunda oldum yaa 1 günlük bir gecikmeden mi sözedebilriz yoksa 28. günden mi saymam gerekiyor. Sizin nasıl oluyordu 28 gün olunca son olan reglinin birkaç gün öncesine denk geliyor her ay.. Yani öylesimi normal yoksa her ay aynı tarihte olmak mı... Kafama çok takıyorum geciti diye yarında doktor kontrolüm var... birkaç ay sonra çocuk düşünüyorum ama sorun çıkacak diye ödüm kopuyor..

1 gün geçikmeyle belli olmaz ki canım onun için kan tahlili falan yaptırmak lazaım doktor kontrolun varmış nasıl olsa orda belli olur ..canım

1 gün geçikmeyle belli olmaz ki canım onun için kan tahlili falan yaptırmak lazaım doktor kontrolun varmış nasıl olsa orda belli olur ..canım

tamam geçen ay ki reglime göre 1 gün gecikti ama 28. günden sayarsak 4 gün gecikti. Zaten hesaplayıcılarda 28 güne göre hesaplıyor 32 gün diyor yanii.. 3 gün sonra zaten regli olma sınırına gelcem o yüzden endişe ediyorum...

bende onvaka sebahattin beye pazartesiye randevu aldım...
inşallah kalp atışlarını duyabilirim miniğim...
dua edin kızlaaar...

kızlar şimdi geldim onvaktan.. Gerçekten çok çok beğendim Sabahattin beyi. Çok pozitif ve güleryüzlü.. Muayenede bir sorunum çıkmadı korktuğum gibi bir kistte olmadı ama birşey soracağım çok nemli lütfen hamile olanlar ve doğum yapmış olanlar cevaplayabilir mi... Doktor rahmin iç zarında kalınlaşma var dedi. Takip ettiğim kadarıyla hamile kalanlarda kalınlaşma belirtilerden biriymiş ama doktor birşey demedi bende sormadım muayene bitince akıntın varmı diye de sordu ve kan testine beta hcg de eklemiş cuma gnü alcam sonuçları acaba hamile olabilirmiyim. Özellikle kalınlaşma olan bölgeyi işaretledi artı şeklinde çıktı alıp bana verdi. Cevaplarınızı bekliyorumm...

tamam geçen ay ki reglime göre 1 gün gecikti ama 28. günden sayarsak 4 gün gecikti. Zaten hesaplayıcılarda 28 güne göre hesaplıyor 32 gün diyor yanii.. 3 gün sonra zaten regli olma sınırına gelcem o yüzden endişe ediyorum...

canım kesin emin olabilmek için 1 günden anlmazsın bazıların 28 gün bazıların 24 gün sürüyor bunun için 1 hafta beklemekte fayda var... derim yine kendin bilirsinnnzemuszemus

kızlar şimdi geldim onvaktan.. Gerçekten çok çok beğendim Sabahattin beyi. Çok pozitif ve güleryüzlü.. Muayenede bir sorunum çıkmadı korktuğum gibi bir kistte olmadı ama birşey soracağım çok nemli lütfen hamile olanlar ve doğum yapmış olanlar cevaplayabilir mi... Doktor rahmin iç zarında kalınlaşma var dedi. Takip ettiğim kadarıyla hamile kalanlarda kalınlaşma belirtilerden biriymiş ama doktor birşey demedi bende sormadım muayene bitince akıntın varmı diye de sordu ve kan testine beta hcg de eklemiş cuma gnü alcam sonuçları acaba hamile olabilirmiyim. Özellikle kalınlaşma olan bölgeyi işaretledi artı şeklinde çıktı alıp bana verdi. Cevaplarınızı bekliyorumm...

doktor keseyi görmedimi? peki onun için birşey söylemiştir....

doktor keseyi görmedimi? peki onun için birşey söylemiştir....

canımm zaten daha birkaç gün gecikti reglim kese görülmesi için hamileliğin nerden baksan 5-6 haftalık olması lazım öyle biliyorum ben. Önce kalınlaşma oluyor, sonra kanda çıkıyor kanda çıkınca bir hafta sonra çağırıp ancak o zaman keseyi görüyor araştırmalarımda hep öyle gördüm. Beta Hcg 1500 lere çıkmadan kese görünmüyormuş ama rahim kalınlaşmış deyince heyecanlandım doktora da o an bişi sormadım. Daha önce de regli gecikmesindne gitmiştim hiç kalınlaşmış dememişlerdi... Ama birçok yerde rahim kalınlaşmasının ardından hamile olduğunu öğrenen vardı...

canım zaten geçeli 1 gün olduğunu söylüyorsun hamile olduğun dediğin gibi sadece kanda belli olur.. bende biliyorum bunu kalınlaşma duymadım hiç ben ama inşallah hamilesin hadi hayırlsıı olsun bakalım

bende onvaka sebahattin beye pazartesiye randevu aldım...
inşallah kalp atışlarını duyabilirim miniğim...
dua edin kızlaaar...
inş cnm hayırlısı olsun
cnm memnun kaldığına sevndm. valla ben adet tarihim geçtikten sonra gitmiştim direk keseyi görmüştü ama bence düşünme şimdi bunları düşündükçe zaman geçmez cnm hayırlısı olsun inş

inş cnm hayırlısı olsun

cnm memnun kaldığına sevndm. valla ben adet tarihim geçtikten sonra gitmiştim direk keseyi görmüştü ama bence düşünme şimdi bunları düşündükçe zaman geçmez cnm hayırlısı olsun inş

heralde kişiden kişiye değişiyor yani yumurtlama dönemine göre değişiyordur. Çoğu kişinin önce kanda gözüküyor bir hafta sonra kese görünmesi için tekrar çağırıyor hattaq o zaman bile kesesi görünmeyenler olabiliyor bakalım hiç ummuyorum öyle birşey olabileceğini ama insan yine de heyecanlanıyor...

X