Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

benim dikişlerle ilgili bir problemim olmadı kızlar:) yani bundan sonra olur mu bilmiyorum da:) şekercik canım sen de öğretmendin değil mi? 8 haftalık iznim cok erken bitiyor. yani 6 subatta işe baslamam lazım oğlum daha 8 haftalık olacak, daha yeni ev aldığımız ve kredi cektiğimiz için ücretsiz izin de alamayacağım. sen ne yapmayı planlıyorsun bu izin konusunda

sağolun kızlar geçiyo artık şükür dajha iyiyimn normal doğumda oluo sanırım bööle şeyler

biraz daha toparlasam sık sık gelirim inş.kendinize iyi bakın öptüm hepinizi......

ewet ben devlet hastanesinde doğum yaptım canım sana şöyle anlatayım doğumum gerçek anlamda çok güzel geçti 2 saat içinde doğurdum hiç sancım olmamasına rağmen,, ebeler çok iyiydi çok güzel bi düzen var devletin doğumunda ama sana başka bişey yüzünden onvağı tercih et derim ben devlet hast doktoru kemal hükmenin muaynanesine gittim 5, aydan itibaren fakat doğuma girmek için para istedi bizimde şu sıralar pek durumumuz olmadığı için karşılayamadık bu yüzden pek ilgilenmedi doğumuma girmedi hatta günüm geçtiği halde yatış bile yapmadı onun yüzünden 41, haftaya kadar bekledik başka doktorların polikliniğine gittim yatışımı onlar yaptı beni doğuma nöbetçi doktor aldı çalıştığım için rapor almam gerekti ben gelemem doğum odasındayım başka bi doktor yazar dedi eğer bi daha çocuk düşünürsem kesinlikle özel bi hastane tercih edeceğim emin ol bunun hastane personeliyle bi ilgisi yok sadece doktorumun beni iyi tanımasını istiyorum isteklerimi yerine getirmesini istiyorum bence işini şansa bırakma onvağı tercih et belki sen benim kadar şanslı olmayabilirsin canım :nazar:

anlıyorum canım. Doktorumla tabii bu konuşarı daha konuşmadık sadece rutin kontrollere gittim hep ve ocak ortasında gidip genel muayene olup folikaside başlıcam. Doktor bıçak parası istermi bilmiyorum ama en çok kafama takılan hastaneyi tanımamamdı ama doktorun ilgisi de çok önemli gerçekten ve bende artı bir masraf çıksın istemem. Kemal Hükmen'i zaten biliyorum gitmedim ama herkes çok paracı olduğunu söylüyor. Hem muayeneye hem doğuma çok para alıyormuş ve çok sezeryan yanlısıymış kendisi. Bana bir arkadım tavsiye etmişti daha hiçbir yeri bilmezken ama iyi ki gitmemişim. Ne biçim doktormuş yaa sen ona kara ver kendini emanet o seni yarı yolda bıraksın rapor bile vermesin olacak iş mi bu.. Ya birde hastane iyi olmasaydı doktor ilgilenmeseydi ne olacaktı.. Neyse sağlıklı yapmışsın doğmunu. Benim şu andaki doktorum çok sıcak görünüyor, konuşuyor ve çok saygılı ama ben yine de zaten Onvak'a karar verdim. Hem eve yakın olmasından hemde orda başka doktorlardan memnun kalmamdan dolayı. Hiç şikayette duymadım. İnşallah hayırlısı olur. Senide bebişini de çok öpüyorum...

Selam kızlar ben çok gelemiyorum dikişlerim açıldı da biraz zorluyo:KK43:bebişimde geceleri uyumuyor sağolsun zor ama çok güzel annelik...........inş birz daha toparlayınca sık sık uğrarım öpüldünüz.................

canım dikkat et kendine. Doktora gitmedin mi. Yoksa çok ağır işlere mi kalkıştın. İyi bak kendine. Sen bebeğine lazımsın biraz da özenli davran.. Geçmiş olsun umarın en kısa sürede toparlarsın kendini... a.s.

günaydın eskişehirli arkadaşlar,ben 29 haftalık hamıleyım doğuşta emine hanıma gidiyordum ilk haftalardan beri fakat doğuş anadolu hastanesiyle birleşmiş ve emine hanım devletten ayrılıp tüm gün anadolu hastanesindeymiş.bende o hastaneyle alakalı kararsızım ve onvakta doğum yapmak istiyorum devlette olmıycaksa doğumum.fikirlerınızı almak istiyorum ve doktor değiştirirken gidip doktorla görüşmemiz gerekiyormu bılgınız varmı?bu arada Sabahattin beye gitmeyı düşünüyorum hakkında çok ıyı şeyler okudum buradan.

anlıyorum canım. Doktorumla tabii bu konuşarı daha konuşmadık sadece rutin kontrollere gittim hep ve ocak ortasında gidip genel muayene olup folikaside başlıcam. Doktor bıçak parası istermi bilmiyorum ama en çok kafama takılan hastaneyi tanımamamdı ama doktorun ilgisi de çok önemli gerçekten ve bende artı bir masraf çıksın istemem. Kemal Hükmen'i zaten biliyorum gitmedim ama herkes çok paracı olduğunu söylüyor. Hem muayeneye hem doğuma çok para alıyormuş ve çok sezeryan yanlısıymış kendisi. Bana bir arkadım tavsiye etmişti daha hiçbir yeri bilmezken ama iyi ki gitmemişim. Ne biçim doktormuş yaa sen ona kara ver kendini emanet o seni yarı yolda bıraksın rapor bile vermesin olacak iş mi bu.. Ya birde hastane iyi olmasaydı doktor ilgilenmeseydi ne olacaktı.. Neyse sağlıklı yapmışsın doğmunu. Benim şu andaki doktorum çok sıcak görünüyor, konuşuyor ve çok saygılı ama ben yine de zaten Onvak'a karar verdim. Hem eve yakın olmasından hemde orda başka doktorlardan memnun kalmamdan dolayı. Hiç şikayette duymadım. İnşallah hayırlısı olur. Senide bebişini de çok öpüyorum...

canım çok doğru karar verdin benim dışımda bi sürü örnek var hastaneye her gittiğimde 40 haftayı tamamlamış bi sürü hamile gördüm bekletilen sırf doktora para vermedikleri için hatta bi tanesi vardı 41 haftalık olmuş çatısı çok darmış kesinlikle normal yapamazsın demiş ebeler ama para olmadığı için sezaryana almadılar inan belirsizlik çok kötü bişey bebeğime karnımda bişey olacak diye aklım çıkıyordu allahıma şükür sağ salim doğdu şuan 2, çocuğu düşünmüyorum ama eğer düşünürsem özel bi hastane tercih edicem emin olabilirsin hem onvak senin evinede yakınmış ne güzel acil bişi olursa hemen gidersin yolda sorun olmaz git gel yapmazsınız devlet hast size uzak oluyo ben onvağa git derim hatta hamile kalmadan öncede git bi tanış doktorunla derim ayrıca bende onvaktan hastane olarak şikayetçi olanı pek duymadım bi kaç arkadaşım orda doğum yaptı.inşallah sende memnun kalırsın.:nazar:

benim dikişlerle ilgili bir problemim olmadı kızlar:) yani bundan sonra olur mu bilmiyorum da:) şekercik canım sen de öğretmendin değil mi? 8 haftalık iznim cok erken bitiyor. yani 6 subatta işe baslamam lazım oğlum daha 8 haftalık olacak, daha yeni ev aldığımız ve kredi cektiğimiz için ücretsiz izin de alamayacağım. sen ne yapmayı planlıyorsun bu izin konusunda
canım, baştan dikişlerinde bişey olmadıysa sonra da olmaz merak etme ben dikişlerim alınınca öyle rahat etmiştim ki...
evet cnm ben de öğretmenim benim 8 haftalık iznim dün bitti ama ben ücretsiz izin aldım, haziranın sonuna dek. altı üstü 6 ay... benim eşimin de maaşı düzenli değil ama bi şekilde idare edeceğiz bir yıldır para biriktiriyoruz doğum için, onu da kullanırız gerekirse.
ama bence çok erken başlıyorsun benim oğlum sürekli emiyor işe gidemem herhalde.
olmazsa bu ücretsiz izin aylık alınıyor istersen 1-2 ay al, veya okulunla konuş bvelki senin derslerinde bir kolaylık gösterirler.
olmazsa da alabilirsen bir süre rapor al.
umarım halledersin cnm
ben seneye nasıl gideceğim diye şimdiden kaygılanmaya başladım bırakıp gidemem oğluşumu:KK43: işi bile bırakabilirim...
cnm onvakta dr bıçak parası almıyor. kemal hükmene ben de geçen yıl gitmiştim moralimi çok bozmuştu benim bebeğim olmuyordu 2 yıl denememe rağmen ben de hükmene gittim, dr muayene etti tahlil filan bi,şey çıkmadı eşimde de sorun yok hsg çekti bi tüp hafif tıkanık myom var filan dedi ama gene ciddi bişey yok sonra da hemen aşılama sonra da tüp bebek yaparız dedi benm cnm çok sıkıldı dr a gitmeyi bıraktım kendiliğinden hamile kaldım ama psikolojim çok kötü olmuştu <zor düzeldi ben ondan memnun kalmadım hiç. daha sonra evde test yaptım sonuç iyi çıkınca hangi dr a gideceğimi şaşırdım onvaka zaten hep gdiyorduk aradım beni sebahattin beye bağladılar o çağırdı bi gideyim deneyeyim dedim memnun kaldım Allah ondan razı olsun moralimi düzeltti doğumumu da normal yaptım.
günaydın eskişehirli arkadaşlar,ben 29 haftalık hamıleyım doğuşta emine hanıma gidiyordum ilk haftalardan beri fakat doğuş anadolu hastanesiyle birleşmiş ve emine hanım devletten ayrılıp tüm gün anadolu hastanesindeymiş.bende o hastaneyle alakalı kararsızım ve onvakta doğum yapmak istiyorum devlette olmıycaksa doğumum.fikirlerınızı almak istiyorum ve doktor değiştirirken gidip doktorla görüşmemiz gerekiyormu bılgınız varmı?bu arada Sabahattin beye gitmeyı düşünüyorum hakkında çok ıyı şeyler okudum buradan.
cnm bildğim kadarıyla dr değiştirirken tahlillerini filan yeni dr a götürürsün hallolur. umarım sen de sebahattin beyden memnun kalırsın hiçbir şeyi büyütmeyen çok sakin ve güleryüzlü bir adam.

:nazar:hoşgeldin canım aramıza doktor değiştirirken doktorla görüşmene bence gerek yok ama sen nerdeyse 8, aya giriyosun bence doktorunu hiç değiştirme onun gittiği yere git çünkü hem gebeliğini tamamlamak üzeresin hemde seni en iyi kendi doktorun tanır ben devlette doğum yaptım personel ile ilgili sorun yaşamadım doktorla ilgili sorun yaşadım ebeler falan çok iyi orda doktorun özelse devlette çok iyi olurdu ama doktorun devletten ayrıldıysa onun gittği yere git derim bu saatten sonra doktor değiştirmen iyi değil bence.:nazar:

canım dikkat et kendine. Doktora gitmedin mi. Yoksa çok ağır işlere mi kalkıştın. İyi bak kendine. Sen bebeğine lazımsın biraz da özenli davran.. Geçmiş olsun umarın en kısa sürede toparlarsın kendini... a.s.

canım 3.gün bebeğim sarılık olmuştu hastanede aksilikler oldu ordan oraya koştururken açıldı ama iç dikiş değil dışarda doktora gittim tabii tedavi oluyorum şu an iyileşmeye başladı maalesef oluyo işte böyle şeyler canım sağolasın iyi dileklerin için.............. opuyorumnanaktan

bu arada yeni arkadaşlar katılmış sanırım hoşgelmişler herkese hayırlı ham,ilelik dilerim

yeni yılınız kutlu olsun buı arada herkese ıYı SENELER............. hihoyyyt

canım çok doğru karar verdin benim dışımda bi sürü örnek var hastaneye her gittiğimde 40 haftayı tamamlamış bi sürü hamile gördüm bekletilen sırf doktora para vermedikleri için hatta bi tanesi vardı 41 haftalık olmuş çatısı çok darmış kesinlikle normal yapamazsın demiş ebeler ama para olmadığı için sezaryana almadılar inan belirsizlik çok kötü bişey bebeğime karnımda bişey olacak diye aklım çıkıyordu allahıma şükür sağ salim doğdu şuan 2, çocuğu düşünmüyorum ama eğer düşünürsem özel bi hastane tercih edicem emin olabilirsin hem onvak senin evinede yakınmış ne güzel acil bişi olursa hemen gidersin yolda sorun olmaz git gel yapmazsınız devlet hast size uzak oluyo ben onvağa git derim hatta hamile kalmadan öncede git bi tanış doktorunla derim ayrıca bende onvaktan hastane olarak şikayetçi olanı pek duymadım bi kaç arkadaşım orda doğum yaptı.inşallah sende memnun kalırsın.:nazar:

ay inanmıyorum sırf bıçak parası veremiyorlar diye o kadar beklettiler demek. Gerçekten rezalet bir durum. Sen çok şanslıymışsın canım.. Bende öyle düşündüm gideceğim yere güvenmek istedim.. Zaten en özel anlardan biri. Ayrıca başlıkta söylenenlere göre doğum parası da gayet uygunmuş ve odası felan dahil ayrıca doktora para verilmiyor ve en önemlisi hep gittiğim bir hastene olduğundan tanıyorum. Tabii ki gideceğim tanışacağım zaten genel bir muayene olup folikasid almaya başlıcam.. Çok teşekkürler yardımların için.. ıçim rahatladı valla. Çünkü gerçekten bu dönemde karar vermek çok zor.. ınşallah beklediğim tarihte gelir benim bebeğimde bekletmez beni.. a.s.

:nazar:hoşgeldin canım aramıza doktor değiştirirken doktorla görüşmene bence gerek yok ama sen nerdeyse 8, aya giriyosun bence doktorunu hiç değiştirme onun gittiği yere git çünkü hem gebeliğini tamamlamak üzeresin hemde seni en iyi kendi doktorun tanır ben devlette doğum yaptım personel ile ilgili sorun yaşamadım doktorla ilgili sorun yaşadım ebeler falan çok iyi orda doktorun özelse devlette çok iyi olurdu ama doktorun devletten ayrıldıysa onun gittği yere git derim bu saatten sonra doktor değiştirmen iyi değil bence.:nazar:

hoşbulduk fakat sabahattın bey ve onvak hastanesı hakkında çok ıyı şeyler duydum, anadolu da doğum yapmak istemiyorum,29 hafta boyunca hiç bi sorunum olmadı tum tahlıllerım çok ıyı cıktı,umarım bundan sonrada bı sorun yaşamam,keşke devletten ayrılmasaydı ama artık kısmet salı gunu yenı doktorumdan randevu aldım artık hayırlısı.ilgilendiğin için sağol

şekercik güle güle büyüt bebeğini umarım bende memnun kalırım sabahhattın beyden,

canım, baştan dikişlerinde bişey olmadıysa sonra da olmaz merak etme ben dikişlerim alınınca öyle rahat etmiştim ki...
evet cnm ben de öğretmenim benim 8 haftalık iznim dün bitti ama ben ücretsiz izin aldım, haziranın sonuna dek. altı üstü 6 ay... benim eşimin de maaşı düzenli değil ama bi şekilde idare edeceğiz bir yıldır para biriktiriyoruz doğum için, onu da kullanırız gerekirse.
ama bence çok erken başlıyorsun benim oğlum sürekli emiyor işe gidemem herhalde.
olmazsa bu ücretsiz izin aylık alınıyor istersen 1-2 ay al, veya okulunla konuş bvelki senin derslerinde bir kolaylık gösterirler.
olmazsa da alabilirsen bir süre rapor al.
umarım halledersin cnm
ben seneye nasıl gideceğim diye şimdiden kaygılanmaya başladım bırakıp gidemem oğluşumu:KK43: işi bile bırakabilirim...

bence de cok erken hiç mi hiç istemiyorum hem bizim formatörlük denen bişi var zorunlu hale de gelmiş yani 8-5 çalışmam gerekecek, okul eve cok yakın annem istanbuldan gelecek bebeğe bakmak için ama yine de cok erken hiç istemiyorum başlamak. 20 gün rapor alıcam baslangıç için sanıırm, sonra da ayarlayabilirsem 1-2 ay ücretsiz izin alırım, gerci cok zor görünüyor:KK43: of ya ofsenağlamasenağlama

şekercik güle güle büyüt bebeğini umarım bende memnun kalırım sabahhattın beyden,
saol cnm darısı başınıza:))) merak etme memnun kalırsın ben çok panik biriyim ama bak normal doğum yaptım hem de doktorumla muhabbet ede ede doğurdum hatta doğum anında ikinci bebeği bile konuştum ebeyle:))) yeter ki rahat olun büyütmeyin doğum gayt normal bi şey...
bence de cok erken hiç mi hiç istemiyorum hem bizim formatörlük denen bişi var zorunlu hale de gelmiş yani 8-5 çalışmam gerekecek, okul eve cok yakın annem istanbuldan gelecek bebeğe bakmak için ama yine de cok erken hiç istemiyorum başlamak. 20 gün rapor alıcam baslangıç için sanıırm, sonra da ayarlayabilirsem 1-2 ay ücretsiz izin alırım, gerci cok zor görünüyor:KK43: of ya ofsenağlamasenağlama
cnm formatörlük yok bende ama bizim okul sabah bi başlıyo akşam 6 ya kadar:KK43: hem de ders 8 i 10 geçe başlıyor. annen,n bakacak olması çok iyi en azından gözün arkada kalmaz benm de annem bakacak şimdi de yanımda saolsun en azından yemeği filan yapıyor ben de bol bol emziriyorum. ama cnm rapor aldıktan sonra ücretsiz alınabiliyor mu n benm bildiğim kadarıyla doğum sornası 8 haftalık ücretli izin biter bitmez ya rapor alacaksın ya da ücretsiz izin... önce rapor alırsan aslında göreve başlamış kabul ediliyorsun göreve başladıktan sonra da ücretsz alamıyorsn iyice öğren bence... umarım her şey dilediğin gibi olur cnm

evet sıkı arastırmak lazım, bi sekilde sartari zorlayıp en azından iki ay izin almalıyım, bu kadar küçük bırakamam bebişimi... aman ya millet 3 yıl ücretli izin veriyor, 3 yılında değilim bari 6 aylık olana kadar izin verse devlet... cok mu imkansız bişey bu senağlama

evet sıkı arastırmak lazım, bi sekilde sartari zorlayıp en azından iki ay izin almalıyım, bu kadar küçük bırakamam bebişimi... aman ya millet 3 yıl ücretli izin veriyor, 3 yılında değilim bari 6 aylık olana kadar izin verse devlet... cok mu imkansız bişey bu senağlama

bana da yetmiyecek gibi geliyor 8+8 haftalık izin, yıllık iznimi eklesemde yine de bebişimiz minicikken onu bırakıp işe gitmek.gökceb sende mi anadolu üniv.de çalışıyosun?msj ları okuduğum kadarıyla yenibağlarda oturuyosun benım gbi neysekı işimize yakın oturuyoruz emzirirken rahat edersin.

X