Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

yok ben bi türlü düzeltemedim profili... üniversiteye gecme durumum var ama henüz olmadı ben milli eğitimde calısıyorum ama okulum cok yakın. ama yine de olmaz, aklım kalır. bugün bi doktora gittim 2 saat.... eve koşarak döndüm resmen

sorma gökçeb ben bide ilçedeyim esk.e gelmek dr.a ulaşmak saatlerimi alıyor toplamda 5-6 saat oluyor eve varmam. bugün ben de dr.a gittim, aklım oğluşumda kaldı. eve geldim saatlerce emdi beni o da çok özlemiş.

allah ayırmasın bayanlar bebişlerinizden darısı başımıza inş. biranönce kucağıma almak istiyorum,hareketlerını hissetmek bile o kadar güzel bi duygu ki.

slm kızlar nasılsınız yeni annelerimiz ve bebişleri iyilerdir inşallah.dün doktora gittim kan seviyem artmış ve bebişimin gelişimi güzelmiş fakat nstye girdim sonucum hhiç iyi çıkmadı nstye göre ağrı çıkmış.ilkdefa nstye girdim yalnızdım çok sıkıldım 20dk boyunca ve son anlarında karnım acayip ağırdı bu mu yansıdı sonuca bilmiyorum ilk defa doktorum olumsuz konuşu.doğum öncesi iznimi doğum sonrasına ekletmek istedim bunu yapıyorsun ama bu nst sonucuna göre 15 gün sonra buraya doğuma gelebilirsin dedi.çok korkuyorum moralim sıfır birkaç gündür çok yordum kendimi o mu etkiledi bilmiyorum ama huzursuzum dua ediyorum bebişim sağ salim zamanı gelince doğsun. mafoldumben

canım huzursuz olma, cıkabilir sancı, ama doğumsonrasına aktarmak sıkıntı olabilir, evet cok lazım oluyor izin... ama doğum öncesi 8 hafta verilmesinin de bir nedeni var, yani bence hamile bünyeyi cok yormamak lazım

canım dikkat et kendine acaba neden çıktı ki o kadar sancı erken değil mi? peki doktor ne dedi bunun için...

merhaba kızlar.
bende artık aranızdayım.
3 gün reglim gecikti dün gece test yaptım va hamileyim :)
ama çok kafam karışık doktor konusunda..
şimdi ben ogü tıp fakülesinin tam karşısında oturuyorum.yani yürüyerek bir kaç metre...
doktor tercih etsem tıp fakültesinde çoğu asistan ve öğrenci doktorlar var ama onlar prof.
turgay şener,mete tanır gibi.
hep derdimki tıp şuracıkta hamile kalırsam oraya giderim.
ama şimdi kafam karışık.
hani bir doktor seçsem buradan muayene ücretleri uçuk 180 tl den bahsediliyor.buda çok fazla bence haksızmıyım.
eee asistanlara öğrencilerede güvenemem ki...
şimdi buradan okudum sebahattin beye kafam yattı ona gidebilirim.
ama tahlillerimi falan tıpta yaptırıp kontollerime sebahattin beye gitsem...
ha bu arada ssklıyız biz.
offff çok kafam karışık işte siz ne önerirsiniz ne yapayım sizce.....
bizimde serüvenimiz başlıyor bebişimle nasipse ama doktor seçimimde kararsızım...
lütfen banada yardım edin ne yapayım?

günaydın arkadaşlar,ben dün akşam sabahattin beye gittim biraz gec oldu ama 30. haftadan sonra sizinle devam etmek istıyorum dedım.çok ilgili bi doktor hemen tahlil istedi yarım saatte kan ve idrar sonuçları cıktı,nts ye soktu ultrasonda da bebeğin her yerını ınceledı fakat bebişimin boynuna kordon dolanmış moralimiz bozuldu dikkat etmemi günde 10 dan daha az hareket ederse muhakkak ara dedi.

daha önceden kime gidiyordun ?

tabiki bünyeyi yormamak lazım ama doğum sonrası bebişimi emanet edip bırakabileceğim kimse yok o yüzden hakkımı doğum sonrası kullanmak istiyorum zaten baktım olmadı ayrılırım izne

canım dikkat et kendine acaba neden çıktı ki o kadar sancı erken değil mi? peki doktor ne dedi bunun için...

bilmiyorum canım nstde çıktı normalde sancım olmaz zaten oaleti bağladılar 20dk sırt üstü yatmak kastı beni karnımın ağırdığını hissettim o da yansımış olabilir sonuca.doktor dikkat et kendini yorma bol bol su iç 15 gün sonra tekrar gel dedi.

senin de hayırlı olsun tıp fakültesinde turgay beyin çok iyi olduğunu duymuştum özellikle sorunlu gebelikler için ama tabiki seçim senin.

canım sen de bozma moralini boynuna kordon dolanıp ta hiçbir sorun çıkmadan doğan çok bebek var Allaha emanet en başta.doktorun dediklerini yap ama her anınını kendine zehir etme acaba birşey oldu mu diye.hareketlerini say tabiki.bir sorun olmaz inşallah

doğuşa emine hanıma giidyordum fakat anadoluya gecti emine hanım,bende anadolu hastanesinde doğum yapmak istemiyorum pis olduğunu duydum

sağol canım internette araştırdım dediğin gbi yaşanan bı durummuş rahatladım okuyunca,umarım herşey yolunda gider hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız

cnm hoşgeldin
valla ben proflara gitmezdim açıkçası onlar fazla abartıyor her şeyi ve çok uçuk ücretler veriyorlar
ben anlamadım sebahattin beye gidec eksin ama neden tahlilleri başka yerde yaptıracaksın ki onvak çok az tahlil farkı alıyor istersen bi denemek için git zaten hemen çağırmaz önce telefon etmiştim ben direk doktora bağlamışlardı on gün geçince gel demişti ben memurum ama 5 tl fark ödüyordum ssklılar da fazla ödemiyor sanırım

cnm dr.a güven, tahliller de çabuk çıkıyor bizim için büyük şans çok beklemiyoruz
kordona da üzülme bence biçok bebek boynuna kordon dolanmış olarak doğuyor her bebeğin boynuna mutlaka kordon dolanırmış anne karnında çok hareket ettikleri için. sakin ol
tabiki bünyeyi yormamak lazım ama doğum sonrası bebişimi emanet edip bırakabileceğim kimse yok o yüzden hakkımı doğum sonrası kullanmak istiyorum zaten baktım olmadı ayrılırım izne

canım k.kocatepenin sf.sında karısının odğum öyküsünü okursan bu konuda daha net karar verebilirsin.
kadınlar eğer son ana dek çalışırsa fazlaca yoruldkları için doğum erken oluyormuş son zamanlarda zaten kıpırdayacak halim olmamıştı iyiki izin almışım dedim sürekli. hemen nefes nefese kalıyordum tıpkı hamileliğin ilk günleri gibi mide bulantısı nefes daRLIĞI yorgunluk uykusuzluk ufak sancılar oluyor bana sorarsan izin kullan derim son ana kadar çalışan herkes erken doğum yapıyor zaten son 2 hafta izin alıyorlar onda da kullanamıyorlar
ben bile 13 gün erken doğurdum bence iyi düşün cnm

bence gebelikte bi sorun yaşarsan turgay beyi tercih edersin umarım yaşamazsın,arkadaşım ona gidiyo çünkü henüz 5. ayında açılma olmuş yatak istirahati verdi kanaması olmuştu,cok memnun fakat 180 tl çok fazla muayene için.onvak 5 tl muayene 2 tl de tahlil ücreti aldı.ssk için telefon açıp bı sor sanırım bakıyolar

onvak hastanesinde ssklılar için biraz ücretli oluyor canım bende gdiordum 22 ytl muayene ücreti tahliler 2li ve 3lü tarama testinde 90 ytl para istiyorlar doğumda biraz pahalıya geliyormuş. ama yinede sen bilirsin... ama bende tıp fakt. tercih etme derim çünkü dediğin gibi asistanlar çok oluyor sürekli birileri gelip kontol ediyorlarmış.. bana herkez sakın gitme dediler...

Lil@ arkadaşım özel msj attım ama ulaşmamış olabilir. gönderilmedi gibi bişey çıktı çünkü. 19 ağustosta aşı olmuştum. 1 ay olmadan hamile kalmışım. 30 eylüle kadar yaptığın hiçbşeyden etkilenmez dedi doktor. kontrollerdede hiçbşey çıkmadı allaha şükür. sen zaten riskli dönemi çoktan geçmişssin. rahat olabilirsin bence. turgay beyin muayenehanesinde amniyosentez yaptıracaktım 1 milyardan fazla dediler. hatta onun için hastanede yapılacak testleri bile özel olarak isteyip daha çok para alıyormuş diye duydum. emine hanıma gelince ii tanıdığım bir doktor. ama beni bunalıma soktu. 2li testi bi onda bide sebahattin beyde yaptırdım. arada uçurumlar vardı. 3lü teste göre sebahattin bey haklıymış. ona devam etmeye karar verdim. esk.te olabildiğim sürece. ayrıca ssk için çok fazla fark almıo. 12 milyon muayene 22 milyon test için vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…