Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

ayy Maşallah sana.. Valla benim İstanbul'da arkadaşım vardı o zaman daha evli değildim ben sezeryanla doğum yapmıştı ve kaç gün kalkamadım, desteksiz yürüyemedim demişti. Demekki bünyeden bünyeye de değişiyor. Zaten normal ameliyat gibi belki ondan daha kolay sonuç olarak karında bir işlem yapılmıyor sadece bebek çıkartılıyor. Kardeşimde midesinden ameliyat olmuştu ve onun mide delinmesi olduğundan içerisi dikilmişti ve dışı da tabii. O da 3 gün hastanedne yattı eve geldiğinde de sadece bir gün yatmıştı ve gebelerde olduğu gibi sadece ilk kalktığında çok zorlanmıştı sonrası çok kolay oldu bende hep onunla kıyaslıyorum. Ve aslında içten içe de yanlış belki ama normal değil sezeryan istiyorum ağrı sancı çekmek istemiyorum ve aşağıların dikilmesini de hiç istemiyorum. Ama kayınvalidem ay inşallah normal doğurursun diyoe. Gerçi ben minyonum normal olacağını hiç sanmıyorum ama eğer çok korkarsam sezeryanh isticem ve kayınvalideme de dr. öle uygun gördü dicem napıyım kaydirigubbakcemile3

sadece ilk gece oldukça zor oluyor, özellikle daha önce hiç narkoz almamıssan... ben almıstım ne olacagını az cok kestiriyordum, bulantı sıkıntı yaratıyor, dikişlerin acıyor, ne de olsa ameliyat... elbette herseyin normali güzel keske mümkün olsaydı ama olmadı işte.. bence kendini hiç kasma hakkında hangisi hayırlısysa o olsun

kızlar bende çarşamba günü doğurdum dün eve geldik ancak yazabildim normal doğum yaptım oğlum 3,530 gr 51 cm doğdu maaşallahı var darısı hamilelerin başına.....

kızlar bende çarşamba günü doğurdum dün eve geldik ancak yazabildim normal doğum yaptım oğlum 3,530 gr 51 cm doğdu maaşallahı var darısı hamilelerin başına.....

canım çok sevindim maşallah sana ve bebişine. herkes kavuşuyor bebişine darısı başımıza.senin de doğum hikayeni bekliyoruz.

anladım canım.. ee peki sen genek anestezi mi oldun epidural olmadın mı, yoksa yine de epiduraldan sonra uyutuyorlar mı? epiduralde anestezi etkilerini mi gösteriyor doğumdan sonra.. tabii ki acıyacaktır orası malum ama normal doğumda da artık dikiş atıyorlar bir yandan da o var.. Doğru diyordun ne hayırlısıysa o olsun.. a.s.

canımm gözün aydın.. Maşallah Allah analı babalı büyütsün.. Bende seni soruyordum gözükmeyince kesin doğuma gitti dedim.. a.s.

kızlaaaaaaar ben geldiiiiim,oğlum doğdu sağ salim çok şükür, 33 günlük olduk, size yazmayı çok istedim , anlatacak çok şey var, ama fırsat bulamıyorum tabi ki, ama annelik çok güzelmiş, oğlum dünyanın en güzel varlığı, Allah isteyen herkese nasip etsin...

canım ben genel anestezi ile oldum, o paniği yaşamak istemedim aslına bakarsan... epidural nasıl bilemiyorum tabi...

doğum yapan tüm arkadaslar sağlıcakla büyütün inşallah bebeklerinizi :)

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

ya ben sana bişi sorcaktım unuttum gelirsen cevaplarmısın.. Sen devlet hastanesinde doğum yapcaktın benim doktorumda Doğuşta Teoman bey ve özel poliklinikte ama devlette doğum yaptırıyor gerçi ben şu aralar Onvak'a da geçmeyi düşünüyorum. Ama devlet hastensi nasıl iyi mi personel felan rahatmıydı yani.. Doktorun özel miydi senin yoksa hasteneden bir doktor muydu. Şu an tam doktor için karar verme aşamasındayım. Bilgi verirsen sevinirim. Onvak'ımı tercih edeyim yosa bu doktorumda devammı edeyim..

herkese çok teşekkür ediyorum allahım kimseyi bu yolda alıkoymasın herkesin gönlüne göre versin...

ewet ben devlet hastanesinde doğum yaptım canım sana şöyle anlatayım doğumum gerçek anlamda çok güzel geçti 2 saat içinde doğurdum hiç sancım olmamasına rağmen,, ebeler çok iyiydi çok güzel bi düzen var devletin doğumunda ama sana başka bişey yüzünden onvağı tercih et derim ben devlet hast doktoru kemal hükmenin muaynanesine gittim 5, aydan itibaren fakat doğuma girmek için para istedi bizimde şu sıralar pek durumumuz olmadığı için karşılayamadık bu yüzden pek ilgilenmedi doğumuma girmedi hatta günüm geçtiği halde yatış bile yapmadı onun yüzünden 41, haftaya kadar bekledik başka doktorların polikliniğine gittim yatışımı onlar yaptı beni doğuma nöbetçi doktor aldı çalıştığım için rapor almam gerekti ben gelemem doğum odasındayım başka bi doktor yazar dedi eğer bi daha çocuk düşünürsem kesinlikle özel bi hastane tercih edeceğim emin ol bunun hastane personeliyle bi ilgisi yok sadece doktorumun beni iyi tanımasını istiyorum isteklerimi yerine getirmesini istiyorum bence işini şansa bırakma onvağı tercih et belki sen benim kadar şanslı olmayabilirsin canım

Selam kızlar ben çok gelemiyorum dikişlerim açıldı da biraz zorluyobebişimde geceleri uyumuyor sağolsun zor ama çok güzel annelik...........inş birz daha toparlayınca sık sık uğrarım öpüldünüz.................

canım çok gecmiş olsun iyi bak kendine:)

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.sen normal doğum yapmıştn nasıl açılıyor ki?

GÖKÇEB senin dikişler nasıl iyileşti mi?

geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine bebeğinide öp kokla bizim için zemuszemus

canım geçmiş olsun
dikişlerini her tuvalet sonrasında dr un verdiği tendürdiyot ile temizlemiyormusun
bebeği merak etme ilk zamanlar alışması çok zor oluyor emzirmek de ayrı problem
ama kırkı çıkınca çok şey değişiyor hele 3 aylık olunca daha farklı oluyormuş ben iple çekiyorum 3 ay olsun diye:) sakın karamsarlığa kapılma zamanla hem sen düzeleceksin hem de bebek... ben dikişlerim alınınca öyle rahatlamıştım ki hoplayıp zıpalayabiliyordum bile:) dikişlerin geçince her şey bir anda düzelecek merak etme cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…