- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
dejavu_one canım sezeryanı o kadar büyütme gözünde, tamam hastane sahneleri dikkatsizdi ama ben de arabadan bir hamlede indim, 4 kat merdiven cıktım (annem ve kayınvalidemden hızlı:) ) ve cok rahat oturabiliyordum (gerci annem oturutmadı hiç o ayrı da)...ilk sezeryan deil de 2. zor oluyormus galiba
kızlar bende çarşamba günü doğurdum dün eve geldik ancak yazabildim normal doğum yaptım oğlum 3,530 gr 51 cm doğdu maaşallahı var darısı hamilelerin başına.....
sadece ilk gece oldukça zor oluyor, özellikle daha önce hiç narkoz almamıssan... ben almıstım ne olacagını az cok kestiriyordum, bulantı sıkıntı yaratıyor, dikişlerin acıyor, ne de olsa ameliyat... elbette herseyin normali güzel keske mümkün olsaydı ama olmadı işte.. bence kendini hiç kasma hakkında hangisi hayırlısysa o olsun
kızlar bende çarşamba günü doğurdum dün eve geldik ancak yazabildim normal doğum yaptım oğlum 3,530 gr 51 cm doğdu maaşallahı var darısı hamilelerin başına.....
canım ben genel anestezi ile oldum, o paniği yaşamak istemedim aslına bakarsan... epidural nasıl bilemiyorum tabi...anladım canım.. ee peki sen genek anestezi mi oldun epidural olmadın mı, yoksa yine de epiduraldan sonra uyutuyorlar mı? epiduralde anestezi etkilerini mi gösteriyor doğumdan sonra.. tabii ki acıyacaktır orası malum ama normal doğumda da artık dikiş atıyorlar bir yandan da o var.. Doğru diyordun ne hayırlısıysa o olsun.. a.s.
ya ben sana bişi sorcaktım unuttum gelirsen cevaplarmısın.. Sen devlet hastanesinde doğum yapcaktın benim doktorumda Doğuşta Teoman bey ve özel poliklinikte ama devlette doğum yaptırıyor gerçi ben şu aralar Onvak'a da geçmeyi düşünüyorum. Ama devlet hastensi nasıl iyi mi personel felan rahatmıydı yani.. Doktorun özel miydi senin yoksa hasteneden bir doktor muydu. Şu an tam doktor için karar verme aşamasındayım. Bilgi verirsen sevinirim. Onvak'ımı tercih edeyim yosa bu doktorumda devammı edeyim..
Selam kızlar ben çok gelemiyorum dikişlerim açıldı da biraz zorluyobebişimde geceleri uyumuyor sağolsun zor ama çok güzel annelik...........inş birz daha toparlayınca sık sık uğrarım öpüldünüz.................
Selam kızlar ben çok gelemiyorum dikişlerim açıldı da biraz zorluyobebişimde geceleri uyumuyor sağolsun zor ama çok güzel annelik...........inş birz daha toparlayınca sık sık uğrarım öpüldünüz.................