Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

inşallah cok rahat olur hamileliğin sana en büyük tavsiyem sakın doktorların seni korkutmasına izin verme, herhangi bir aksilik olursa da mutlaka birden fazla doktora görün

inşallah cok rahat olur hamileliğin sana en büyük tavsiyem sakın doktorların seni korkutmasına izin verme, herhangi bir aksilik olursa da mutlaka birden fazla doktora görün

doktorlar korkutuyorlar mı gerçekten ysni hep duyuyorum doğumla ilgili yada olabileceklerle ilgili çok fazla korkutabiliyorlar ama annenin olumlu düşünmesi sanırım çok önemli. Aslında doktorların yüreklendirmesi gerekir. Sabahattin bey nasıl bu konuda iyi mi.. Evet aksilik çıkarsa testlerde felan muhakkak başka doktora da giderim emin olmak için.. Çok gördüm duydum biri başka bişi diyor öbürü başka..Bir arkadaşıma bir doktor asla çocuğun olmaz demiş, başka doktora gitti olur mu yöle şey demiş ve tedaviye başladı şimdi 4 aylık hamile.. Amaan o gğn bir gelsinde hayırlısıyla bir hamile kalayımda inşallah :1rolleyes:

sebahattn bey bana cok destek oldu canım... ama insallah ne bi aksilik olur ne de yüreklendirmesine gerek kalır

selam kızlar ben geldim geçen hafta pazartesi normal doğumla bebeğime kavuştum allah herkese nasip etsin inş.en kısa zamanda doğum hikayemi yazıcam şimdilik öpüyorum hepinizi.......

bu arada merak eden arkadaşlar olmuş çok sağolun anca vakit bulabildim girmeye inş.bundan sonra gelicem..........

doğum hikayemi yazdım kızlar bebeğim uyuyorken fırsat bu fırsat dedim........

selam kızlar ben geldim geçen hafta pazartesi normal doğumla bebeğime kavuştum allah herkese nasip etsin inş.en kısa zamanda doğum hikayemi yazıcam şimdilik öpüyorum hepinizi.......

aaaa canımm çok sevindim Allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün İnşallahh.. Nazarlardan saklasın.. biz de seni öpüyoruz. Doğum hikayeni de merak ediyorum hemen okucam.. :teytey:a.s.

canım çook sevindim gözün aydın okudum hikayeni artık sıra yavaş yavaş bize geliyor.inşallah biz de sağ salim alırız kucağımıza.

sebahattn bey bana cok destek oldu canım... ama insallah ne bi aksilik olur ne de yüreklendirmesine gerek kalır

İnşallah canım yaaa valla çok sağol yardımların için insanın aynı şehirden birine rastlaması ne iyi oluyormuş meğer. Ben İstanbuyl'dan buraya gelin geldiğim için çok doktor felan konusunda bir fikrim yoktu çok araştırdım.. Ama eşimle de konuştuk o da Onvak daha iyi olur dedi çünkü bize çok yakın. Kimseden de kötü birşey duymadım. Hakkımızda hayırlısı olsun.. İnşallah bende istediğim zamanda beklemeden hamile kalırım.. Bebişi de öp benim için tatlımm hatta görüşelim bir ara:) opuyorumnanaktan

cnm kusura bakma anca gelebildim memlekete gidip geldik de kırk uçurmaya bide mevlidi yaptık gitmişken.
evet cnm çapak olmuştu geçmedi dr a götürdük dr damla ve krem verdi onlar geçirdi ama asıl geçiren annem oldu:) annemin dediğine göre bebeğe uyurken şapka takmak lazımmış beyni üşür dedi ne kadar mantıklı bilemiyorum ama şapka takmaya başladığımızdan beri çapak kalmadı daha önce takmıyorduk hem yatak odamız sıcak die hem de tarık bey nefret ediyor die:) bizde çayla temizlemiştik ama şapka takmayı dene bence bide bi masaj verdi dr göz pınarına parmağınla dairesel hareketler yapıyosun 30 kere günde 3 defa... bebeklerim göz kanallarında tıkanıklık oluyormuş daha sonra açılıyormuş dr öyle demişti bize.
kızlar selam..Ben de Eskişehir'de oturuyor olup hamileyim. Böyle bir link görünce bakım dedim.
slm cnmmm hoşgeldin
cnm hadi Allah bağışlasın geçmiş olsun sana da....

kızlar benm doğum hikayemi okumuş mudunuz? okumadıysanız moral bulmak için okuyun derim:)

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/326257-2009-kasim-annelerinin-dogum-oykusu-3.html

aa ben de istanbuldan geldim ama üniveriste falan derken 10 yıl oldu yerlisi gibi oldum eskişehirin:)
öperim senin yerine de teyzesi, zaten doyamıyorum öpmelere

canım bana da doktor aynı seyleri verdi, biz de şapkayı takınca gecti kremle damlayı pek kullanmadım o yüzden, ama masaja devam ediyorum:) buarada Tarık'ın 40'ı cıktı demek, hayırlı olsun

aa ben de istanbuldan geldim ama üniveriste falan derken 10 yıl oldu yerlisi gibi oldum eskişehirin:)
öperim senin yerine de teyzesi, zaten doyamıyorum öpmelere

yaa demek öyle bak ortak yönümüzde çıktı görüyomusun.. Valla ben evlendimde geldim ama çok alıştım bende İstanbul'a ailemi görmeye ve gezmeye gidiyorum. Ayy heralde öpmeye doyulmaz mis gibi de kokar o şimdi.. Valla ben ayları sayıyorum artık hamile olmak istiyorum. İnşallah Rabbim fazla bekletmez beni.. Dün yaprak dökümünde Fikret'in bebeğini gösterdi ben yerimde zıplayıp duruyrum ay ne tatlı diye.. Artık zamanım gelmiş demekki... :Saruboceq: merak etme o zamanlara yakın daha çok başının etini yicem senin kaydirigubbakcemile3

hayırlısıyla gelsin bebiş :) cidden Fikretin bebeği de pek tatlı görünüyordu, gerci 7 aylık ve kocaman ama :)))

hayırlısıyla gelsin bebiş :) cidden Fikretin bebeği de pek tatlı görünüyordu, gerci 7 aylık ve kocaman ama :)))

Amiiinn... ay sorma ya izlerkem ne kadar güldüm. Bebek daha yeni çıkmış hastaneden gözler fıldır fıldır, kafa desen kocaman hele Fikret kim görürse ameliyatlı nasıl çıktı arabadan bir hamlede, koltuktan nasıl tek başına kalkıyor bir kere de yatmadı emen alıyor kucağına hastanede bile emziriyor Maşallahı var yanii nerde öyle sezeryan yahuu kaydirigubbakcemile3

ŞEKERCıK kız ağlattın beni valla çok duygulandım okurken.öyle güzel yazmışsın ki okurken kendimi de hayal ettim acaba ben de senin kadar cesaret gösterip normal doğum yapabilirmiyim diye.inşallah biz de görürüz o günleri.daha doktorumla hiç konuşmadık doğum mevzusunu bilmiyorum çok kararsızım hayırlısı artık.

canım bana da doktor aynı seyleri verdi, biz de şapkayı takınca gecti kremle damlayı pek kullanmadım o yüzden, ama masaja devam ediyorum:) buarada Tarık'ın 40'ı cıktı demek, hayırlı olsun
canım biz bayağı kullandık kremi de damlayı da ama çok zor oluyor kullanması
evet canım kırkımız çıktı şükür:)

canım ben ağlayın die değil gülün die okuyun demiştim baya komik oldu benm doğumum da:) cesur olun korkmayın hiç doktorlar yönlendiriyor zaten dediklerini yapınca oluyor hemencecik doğum. valla benm doğumu konuşmaya zamanım kalmadı 13 gün erken geldi bebeğim. kontrole gidecektim bi gün öncesinde doğum yaptım
sürekli kendimi motive etmiştim ben normal doğum yapıcam ve çok kolay doğurucam die siz de öyle yapın işe yarıyor gerçekten de.

dejavu_one canım sezeryanı o kadar büyütme gözünde, tamam hastane sahneleri dikkatsizdi ama ben de arabadan bir hamlede indim, 4 kat merdiven cıktım (annem ve kayınvalidemden hızlı:) ) ve cok rahat oturabiliyordum (gerci annem oturutmadı hiç o ayrı da)...ilk sezeryan deil de 2. zor oluyormus galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…