inşallah cok rahat olur hamileliğin sana en büyük tavsiyem sakın doktorların seni korkutmasına izin verme, herhangi bir aksilik olursa da mutlaka birden fazla doktora görün
selam kızlar ben geldim geçen hafta pazartesi normal doğumla bebeğime kavuştum allah herkese nasip etsin inş.en kısa zamanda doğum hikayemi yazıcam şimdilik öpüyorum hepinizi.......
selam kızlar ben geldim geçen hafta pazartesi normal doğumla bebeğime kavuştum allah herkese nasip etsin inş.en kısa zamanda doğum hikayemi yazıcam şimdilik öpüyorum hepinizi.......
sebahattn bey bana cok destek oldu canım... ama insallah ne bi aksilik olur ne de yüreklendirmesine gerek kalır
cnm kusura bakma anca gelebildim memlekete gidip geldik de kırk uçurmaya bide mevlidi yaptık gitmişken.şekercik canım Tarik'ta çapak olmuş muydu?bugün bizim bebiş gözünde çapakla uyandı tüm gün gözünü açmakta zorlandı. en son kayınvalidem cayla temizledi de acildi gözü kuzumun. sende de aynı sıkıntı oldu mu olduysa ne yaptın? yarın topuk kanı alınacak kuzumun yine cok aglayacak nası dayanıcam bilmiyorum
slm cnmmm hoşgeldinkızlar selam..Ben de Eskişehir'de oturuyor olup hamileyim. Böyle bir link görünce bakım dedim.
cnm hadi Allah bağışlasın geçmiş olsun sana da....selam kızlar ben geldim geçen hafta pazartesi normal doğumla bebeğime kavuştum allah herkese nasip etsin inş.en kısa zamanda doğum hikayemi yazıcam şimdilik öpüyorum hepinizi.......
İnşallah canım yaaa valla çok sağol yardımların için insanın aynı şehirden birine rastlaması ne iyi oluyormuş meğer. Ben İstanbuyl'dan buraya gelin geldiğim için çok doktor felan konusunda bir fikrim yoktu çok araştırdım.. Ama eşimle de konuştuk o da Onvak daha iyi olur dedi çünkü bize çok yakın. Kimseden de kötü birşey duymadım. Hakkımızda hayırlısı olsun.. İnşallah bende istediğim zamanda beklemeden hamile kalırım.. Bebişi de öp benim için tatlımm hatta görüşelim bir ara:) opuyorumnanaktan
cnm kusura bakma anca gelebildim memlekete gidip geldik de kırk uçurmaya bide mevlidi yaptık gitmişken.
evet cnm çapak olmuştu geçmedi dr a götürdük dr damla ve krem verdi onlar geçirdi ama asıl geçiren annem oldu:) annemin dediğine göre bebeğe uyurken şapka takmak lazımmış beyni üşür dedi ne kadar mantıklı bilemiyorum ama şapka takmaya başladığımızdan beri çapak kalmadı daha önce takmıyorduk hem yatak odamız sıcak die hem de tarık bey nefret ediyor die:) bizde çayla temizlemiştik ama şapka takmayı dene bence bide bi masaj verdi dr göz pınarına parmağınla dairesel hareketler yapıyosun 30 kere günde 3 defa... bebeklerim göz kanallarında tıkanıklık oluyormuş daha sonra açılıyormuş dr öyle demişti bize.
aa ben de istanbuldan geldim ama üniveriste falan derken 10 yıl oldu yerlisi gibi oldum eskişehirin:)
öperim senin yerine de teyzesi, zaten doyamıyorum öpmelere
hayırlısıyla gelsin bebiş :) cidden Fikretin bebeği de pek tatlı görünüyordu, gerci 7 aylık ve kocaman ama :)))
canım biz bayağı kullandık kremi de damlayı da ama çok zor oluyor kullanmasıcanım bana da doktor aynı seyleri verdi, biz de şapkayı takınca gecti kremle damlayı pek kullanmadım o yüzden, ama masaja devam ediyorum:) buarada Tarık'ın 40'ı cıktı demek, hayırlı olsun
ŞEKERCİK kız ağlattın beni valla çok duygulandım okurken.öyle güzel yazmışsın ki okurken kendimi de hayal ettim acaba ben de senin kadar cesaret gösterip normal doğum yapabilirmiyim diye.inşallah biz de görürüz o günleri.daha doktorumla hiç konuşmadık doğum mevzusunu bilmiyorum çok kararsızım hayırlısı artık.