- 17 Mayıs 2008
- 696
- 0
- 37
ben de öptüm cnm :)) ne tecrübe ama:)))ŞEKERCİK canım sağol cevapların için dediğini dikkate alacağım sen de tecrübeli annelerimizden oldun artık :) bebişini öp bizim için.
ben ahta bezini ilk gün kullandım çok rahat ettim gazlı bez veriyolar kanama herkeste farklı oluyomuş sez. normal fark etmiyor cnm bende ilk3 gün yoğun kanama oldu sonra azaldıcanım ben hasta bezi götürdüm ama ilk gün hastaneden gazlı bezlerden yapılmıs ped veriyorlar ve onu da ufak bebe bezinin içine koyuyorlar, ama benimki sezeryandı belki ondan az kanamam olmuştur. yani hala devam ediyor kanamam ama öyle çok olmadı ilk günden itibaren
cnm ben hiç pijama giymedim gecelik daha rahat geldi ama sen bilirsin pijama götürdüğüm halde olmadı bide hastaneler çok sıcak oluyor kızlar kısa kollu alın tansiyon ölçüyorlar serum takıyorlar en iyisi kısa kollu alıp giymek olmassa üstüne hırka alın içiniz rahat etsin ama ben kısa kolluyla bile piştim:)))günaydın arkadaşlar birşey sorcam pijma takımı aldınız mı? nerden aldınız. önerilerizi bekliyorum
bence kısa kollu daha rahat gökçecim ben normal yaptım doğumhanede bi serum takmışlardı odaya gelince çıkardılar ama tansiyon filan ölçüyorlar ya en iyisi kısa kollu ben uzun kollu almıştım kollarım hep sıvalı durdu:))o kadar para verip bi de kullanamıyorsunuz.. gecelik pijama alırken kolunun geniş olmasına dikkat edin bi de..normal doğumda serum falan oluyor mu bilmiyorum ama bana serum takıldığı için kolu geniş çamaşır lazım oldu
ezgim29 sende ara ara kasılma oluyormu benim geceleri sanki batıyor gibi oluyor dönerken bile açıyor sanki genişlediğinden mi bebeğin hareketli olmasından mı anlamadım salı günü doktora gidecem sorcam ama yinede insan merak ediyor.
kızlar slvmsstr'dan haberi olan var mı? bu kadardır foruma girmediğine göre doğum yaptı herhalde?
ben de şu an 22 haftalığım.. gecelik sıkıntısı çekenler doktorlar caddesindeki ömür tuhafiyeye bakabilir. ben ordan %50 indirimle 33 liraya iki tane aldım. hepimize iyi doğumlar..
hepiniz sağlıcakla kavusun insallah bebişlerinize :) ben de cok tecrübesizim henüz... annemler sayesinde idare ediyorum, ama siz doğurmaya ben de öğrenirim sanırım bişiler:)
öptüm kokladım bebişi senin için:)
benimkiler de istanbulda ama benim şansım annem emekli oldu. inan kimse seni annen kadar gözetemiyor, sen de onun cocugusun sonucta... benim hem annem hem kayınvalidem burda, annem bebekle ve benimle kayınvalidem de evle gelen gidenle ilgileniyorlar, iki tarafta da ilk torun oldugu için sanslıyım galiba:) yavas yavas öğreniyorsun işte herseyi:) seneye bu zamanlar da senin heyecanını paylasırız insallah:)
ilk günler yanında olsa yeter sana aslında, çünkü ben 1. hafta herseyi yapabilir duruma geldim... gerci annem sağolsun bırakmıyor yapmama izin vermiyor:) benim de kayınvalidem süperdir ama dedim ya anne baska... :)
ben gerçekten cok memnun kaldım Sebahattin beyden. inanılmaz saygılı ve insanı rahatlatıyor, tüm hamileliğim boyunca panik olmamı engelledi birçok durumda. hastane de hem cok temiz hem de herkes cok ilgili, özellikle ilk gece hemşirelerin hakkını ödeyemem, çünkü benim bebişim emmedi ve uyudu hemşireler 2 satte bir bebişi uyandırmak için seferber oldular. odam kocamandı. iki tane tek kişilik koltuk vardı ikisi de yatak oluyuordu, hem annem hem kayınvalidem yanımda kaldılar, oda cok sıcaktı buna ragmen odada ekstra bir ufo vardı (gerci gerek kalmadı ama olsun yine de düşünülmüştü). muayene parası 5 lira ödedim tahlillere cok az bi fark verdim (2-3 lira gibi) sadece 3lü test 90 liraydı. doğuma 600 lira verdim iki gece yattım ama benimki sezeryan. kısaca böyle. benim devlet hastanesi ile ilgili iyi anılarım olmadığı için tercih etmiyorum ama memnun olan arkadaslar da var. bence ikisine de gidip karar vermelisin.
canım devlette cok iyi doktorlar da var ama demiştim ya teoman beyle cok yakın bi arkadasım ciddi problem yasadı, yani hersey gayet iyiymiş özeline giderken ama doğum zamanı (arkadasım 2 hafta erken doğum yaptı) teoman bey yurt dısındaymıs ve doğuma arkadasımın yüzünü ilk defa gördüğü bir doktor girmiş. ben bayramda doğum yapma olasılığım var diye ürkmüştüm ama sebahattin bey bana kaçta cagırırsan gelirim dedi, yani bu da cok önemli bence:)