Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

haklısın:) sebahattin bey de cana yakındır ama ne de olsa hastane olduğu için belki sana teoman bey kadar vakit ayıramaz, bilmiyorum hangisi daha ii gelir sana...

haklısın:) sebahattin bey de cana yakındır ama ne de olsa hastane olduğu için belki sana teoman bey kadar vakit ayıramaz, bilmiyorum hangisi daha ii gelir sana...

canım orda da vakit ayırıyor dediysem yani normal konuşuyor ve muayene ediyor bir ilaç verilmesi gerekiyorsa veriyor o kadar yani zaten o kadar konuşmayı her doktor yapar. Biz sanırım kararımızı verdik kayınvalideme de sorduk o da muayenenin başka, doğumun başka yerde olmasını onaylamadı pek.. Birde tanıdığınız bildiğiniz bir hastane dedi daha için rahat olur dedi.. Ocak ortası gibi gideceğiz bakalım canım... Senin anlattığın ortamda çok hoşuma gitti hem ayrıca doğum çok özel bir an ve en iyisi olsun istiyorum... Sen nasılsın bitanem nasıl gidiyor bebekle yeni hayat.. Çok öpüyorum MeerAli'yi... :nazar:a.s.

kızlar selam..Ben de Eskişehir'de oturuyor olup hamileyim. Böyle bir link görünce bakım dedim.

bebekle hayat cok güzel, daha belki göremiyor ama emerken gözlerini gözlerime dikip bakışı beni mest ediyor teyzesi:):nazar: ama tabi henüz gece gündüz farkını anlayamadık o yüzden geceleri uyanık gündüzleri uyur vaziyetteyiz:) aman napalım alıştık:) seneye bu zamanlar da senin ilk duygularını alırız inşallah:)
hosgeldin ipek26:)

ben temon beye de gittim. sebahattin beye gittim ikisini kıyaslarsan sebahattin bey sadece güler güzlü değil işinde gayet başarılı ben ççok memnun kalmıştım.. eşimim ailesinin isteği üzerine başka bir dktora gidiyorum ama doktorumdan da memnum ama sebahttin bey bam başk abir doktor eğer değiştimeryi düşünüorsan git derim... Gökce ben muayene ücreti 22 ytl aldılar ssk olduğum için sanırım...

hosgeldin ipek26 ne kadarlık hamilesin ..

Merhaba yeniden,hoşbulduk kızlar. Biz daha 20. haftaya yarın giricez. Geçmişe baktım da sanırım sizinkiler baya büyükler bana göre.

Saol.. Erkek olacak Allah nasip ederse seninde bellidir artık
ben zübeyde hanımda Nilgün başmağa gidiyorum...

Saol.. Erkek olacak Allah nasip ederse seninde bellidir artık
ben zübeyde hanımda Nilgün başmağa gidiyorum...

evet az kaldı ama daha da ağırlaşmaya başlıyprsun inşallah hayırlısıyla birde doğura bilsek
hareketlerini hissediyormusun ???

evet az kaldı ama daha da ağırlaşmaya başlıyprsun inşallah hayırlısıyla birde doğura bilsek
hareketlerini hissediyormusun ???

valla tam hissediyorum denemez. ara sıra küçük bişeyler kıpırdıyor gibi ama emin olamıyorum ilk doğum olunca da tecrübesizsin tabii. Ama 16.haftadan itibaren hissedenler varmış. Ben de evet bu demek istiyorum artık.sen ne zaman hissettin.

benimde ilk hamileliğim ama ben 16. haftadan itibaren hissetmeye başlamıştım... göz seyremesi gibi oluyordu sonra yavaş yavaş tekmeler başlıyor tabiki

bebekle hayat cok güzel, daha belki göremiyor ama emerken gözlerini gözlerime dikip bakışı beni mest ediyor teyzesi:):nazar: ama tabi henüz gece gündüz farkını anlayamadık o yüzden geceleri uyanık gündüzleri uyur vaziyetteyiz:) aman napalım alıştık:) seneye bu zamanlar da senin ilk duygularını alırız inşallah:)
hosgeldin ipek26:)

canımm şu anda göremese bile senin onun annes, olduğunun çok iyi farkındadır.Kokunu duyuyor ve ayırt ediyordur zamanla sevgine de karşılık verecek. Ama çok küçük o şimdi gündüzleri uyuduğu için geceleri uyuyamıyor tabii doğal olarak heralde her bebekte böyledir. Sende gündüz uyu barii.. Büyüyünce zaten gündüz uyumaz geceleri uyur rayına oturur. Valla işte ben nisanda düşünüyorum eğer hemen olursa ocak ortası gibi olur hamilelik ve bende de heyecan dorukta olur.. Merak etme her anımı paylaşacağım.. a.s.

X