Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

ya kızlar bişey sorucam ya ben normalde mine hanımın özeline gidiyorum ya 2 hafta önce gitmiştim 35+3 tü 2.935 gr dı dün bi sorundan dolayı tekrar gittim acil baktı doktorum hastanede herşey iyi dedi ama demin ultrason kağıdına bakayım dedim kilosu 2.669 gr yazıyo gebelik haftam da 35+4 gözüküyo ya canım sıkıldı gelişme geriliği falan yoktur dimi?olsa doktorum fark ederdi herhalde özel hastasıyım ezbere biliyo beni.............

bi de beklenen doğum tarihim 1 ocaktı bunda 12 ocak diyo ya moralim bozuldu

muz falan yedir kaynanam öyle yedirirmiş eşime ezermiş de az az yedirirmiş bende çok kilo aldım diye fazla birşey yememye çalışıyorum birde bebeğim küçük doğar diye korktum şimdi

tam 37 bitti bugün daha önce hiç böyle bişey olmamıştı hastanedeki makinada yanlışlık mı oldu ki...........bi fikri olan var mı..........

bence merak etme kendini üzme bebeğinide üzme bak strese sokma oluyor öyle bazen yanlış yazabiliyor doktorun zaten eğer bir durum olsaydı mudahale ederdi seni sonuçta biliyor içini ferah tut canım

evet teyzesi mis gibi oğluşum, sağlıklı ama biras zayıf ben de buna taktım su sıralar onun dışında herşey yolunda cok şükür
buarada hoş geldin sen de a.s.

gökçecim senin bi fikrin var mı bu konuda beklenenden küçük doğdu oğlun galiba gerçi kiloda yanıloma payı olabiliyor ama beklenen doğum tarihi,bide haftam az çıkınca panik oldum.........çok iyiydi oğlumun gelişimi 100-200 gr önden gidiyo hep boyu falan uzundu.........

bence merak etme kendini üzme bebeğinide üzme bak strese sokma oluyor öyle bazen yanlış yazabiliyor doktorun zaten eğer bir durum olsaydı mudahale ederdi seni sonuçta biliyor içini ferah tut canım

çatı muayenesini konuştuk,haftaya yapıcaz 38 de falan dedik,son adet tarihimi bi daha sordu,yani herhalde o kadar şaşırmaz ne bileyim ya herşeye vesvese eder oldum..........

ama öyle yaparak bebeğide strese sokuyorsun
sen merak etme doktor farklı bri durum olsaydı uyarırdı seni anlıyorum ama hayırlsı olsun bol bol dua et Alllaha

canım ben de aynı dertten muzdaribim biliyorsun, yani 3200 gr gözükürken 2570 gr doğması, arada bu kadar fark olması... bugün soracaktım doktora ama eve cabuk döneyim diye acele ederken unutmusum gerci cok şükür oğluşumun birşeyi yok zayıflık dışında... bence sende de gelişimle ilgili bir sorun yoktur, çünkü bir arkadasımın öyle bir problemi vardı ve 20. haftadan itibaren ortaya cıktı, takılma yani... ben eminim bebişin gayet sağlıkla gelecek dünyaya Allahın izniyle

şekercik seninki sarılık oldu mu? bugün benimkinin rengi biras değişmiş gibi geldi cok canım sıkıldı
cnm biz hast.deyken topuk kanı alınmıştı ya, sonucu çıkmamıştı daha dönerken yolda aradılar düşük çıktı değerler die, biz de iki gece hast.de yattık çok zor oluyor ama hast.de yatması bebekle... sonra değerler normal çıkınca döndük eve. ama sarılığa dikkat et cnm...
mide yanması bende de olmuştu gayet normal kızlar, acı ekşili bol baharatlı yemeyin bi de gece yatarken ılık süt için iyi geliyor dr.lar hemen ilaç vermiyorlar malum hamilesini.z
sebahattin beydi benm de doktorum, ben de toplamda 18 kilo almıştım:))) en son gidişimde kahkahayla gülmüştü ama napiimm canm çekiyodu yiyodum merak etme kızmıyo:)
canım çok sağol ya cevapların için.ben de emekli sandığıyım. herşeyi veriyorlarsa almayayım boşuna.bebişine ve kendine iyi bak öpüyorum opuyorumnanaktan
cnm benm evde suyum geldi hasta bezi bağlayıp gittik hast.ye, pedle gidemessiniz benden söylemesi. ped suyu tutmuyo anca hasta bezi tutuyo bi de kanama oluyo hastde ben kendi hasta bezlerimi kullanmıştım
evet teyzesi mis gibi oğluşum, sağlıklı ama biras zayıf ben de buna taktım su sıralar onun dışında herşey yolunda cok şükür
buarada hoş geldin sen de a.s.
kiloya takma cnm, ilk hafta bebekler hatta kilo bile veriyo şişlikleri iniyor.
ama sonra emzirdikçe alıyor benmki 3 haftada bir kilo aldı emerek bol bol emzir cnm
tam 37 bitti bugün daha önce hiç böyle bişey olmamıştı hastanedeki makinada yanlışlık mı oldu ki...........bi fikri olan var mı..........
cnm merak etme aynı makine bile her defasında farklı tartıyor:) o makinelere güven olmuyor. boşver önemli olan dr un bebek sağlıklı demesi gerisi boş kilolu bebek doğurup da ne olacak sanki. önemli olan bebeğin sağlıklı doğması sonra zaten alıyor hepsi
böyle şeylere takılarak zehi,r etmeyin hayatı kendinize.

ŞEKERCıK canım sağol cevapların için dediğini dikkate alacağım sen de tecrübeli annelerimizden oldun artık :) bebişini öp bizim için.

canım ben hasta bezi götürdüm ama ilk gün hastaneden gazlı bezlerden yapılmıs ped veriyorlar ve onu da ufak bebe bezinin içine koyuyorlar, ama benimki sezeryandı belki ondan az kanamam olmuştur. yani hala devam ediyor kanamam ama öyle çok olmadı ilk günden itibaren

günaydın arkadaşlar birşey sorcam pijma takımı aldınız mı? nerden aldınız. önerilerizi bekliyorum

arkadasım sakın gidip en az 100 lira veripl oğusa pijaması alma. önden üç düğmeli kaliteli bi pijama işini görür, onun da hamamyolunda gayet güzel modelleri var en fazla 40 liraya

günaydın arkadaşlar birşey sorcam pijma takımı aldınız mı? nerden aldınız. önerilerizi bekliyorum

ben de hamamyolundan aldım 2 tane önden düğmeli pijama takımı 1 gecelik.fiyatları da gayet uygun orda.bence de çok abartıp pahalı birşey almaya gerek yok.

o kadar para verip bi de kullanamıyorsunuz.. gecelik pijama alırken kolunun geniş olmasına dikkat edin bi de..normal doğumda serum falan oluyor mu bilmiyorum ama bana serum takıldığı için kolu geniş çamaşır lazım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…