- 24 Mayıs 2009
- 2.633
- 37
Haberlerini dört gözle bekliyor olacaz.... ne güzel yiyen gelecek inşallah hikayenide bizlerle paylaşırsın....
paylaşırım tabii canım allah hepimizi sağ salim kurtarsın inş.............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberlerini dört gözle bekliyor olacaz.... ne güzel yiyen gelecek inşallah hikayenide bizlerle paylaşırsın....
bizi habersiz bırakma merak ederiz iyi bak kendine iyi haberlerle gel inşallah.
yağmur ben öğretmenim canım.sen ne iş yapıyorsun? bu arada seni 2010 mart anneleri topiğinde görmüştüm galiba.
ya bende tansiyon çıktı daha şeker yüklemesi yaptırmadım ben hem hangi haftalarda oluyor.. sanırım 28 haftaya kadar yapılıyormuş benim doktor 22 de geçmez heralde demi?
GOKCEB canım senin ağrın falan var mı?hikayeni okudum ama doğumdan bahsetmemişsin.nasıl kolay oldu mu sezeryan?
canım sadece ilk gün çıkardım ben genel anestezi olduğu için.. o anlar biraz zordu. onun dışında neredeyse hiç sancım olmadı, doğumum gayet kolaydı yani sadece ilk gecemiz cok zor gecti, oğlum emmek istemedi, benim moralim cok bozuldu, emmeyince kan sekeri düştü ve daha da uyudu, ben iyice kötü oldum... yani emzirme alışkanlığımızı oturtunca daha ii olacak sanırım. bi de henüz cok ufak, altını değiştirmeye bile cesaret edemiyorum. iyi ki annem var, annemin değerini iyice anladım opuyorumnanaktan
doktor ve hastane de çok önemli, ilk gece hemşireler hep gelip bebeğin emmesi için uğraştılar moral verdiler. benim ameliyatla ilgili değil de deneyimsiz olmamla ilgili sıkıntılarım oldu galiba sadece :sinifsinif:
canım 2 gece yatış hersey dahil 600 verdik ama emekli sandığı çalışanım ben... ama ordan herseyi veriyorlar, hasta bezi, ped, bebeğe gerekirse mama, gaz damlası...
şimdi herşey yoluna giriyordur ne güzel bebişin kollarında maşallah.darısı başımıza.evet annelerimizin kıymetini bilmeliyiz onlar olmasa çok zor.ben de başladım yavaş yavaş doğum çantamı hazırlşamaya bunlar bile çok heyecan verici.canım sen tecrübelisin sana sorayım çantama normal ped dışında hasta bezi de koyayım mı yoksa hastanede veriyorlar mı?