Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

benim oğlum oalcak Allah nasip ederse... bende çok kilo aldım yaaa artık eşim yeme diye önümden alıyor... :))) ne yapayım dayanmaıyorum açlığa bende 63 kiloda başladım gebeliğe şimdi 72 kilo oldum heralde artık dur diyecem mecburr....

yağmur ben öğretmenim canım.sen ne iş yapıyorsun? bu arada seni 2010 mart anneleri topiğinde görmüştüm galiba.

hımm evet mart 2010 topiğinde katılıyorum sürekli bende doğlagaz firmasında çalışıyorum esgazı bilirsin onun yetkili firması hangi okulda ne öğretmenisin ?

ya bende tansiyon çıktı daha şeker yüklemesi yaptırmadım ben hem hangi haftalarda oluyor.. sanırım 28 haftaya kadar yapılıyormuş benim doktor 22 de geçmez heralde demi?

ya bende tansiyon çıktı daha şeker yüklemesi yaptırmadım ben hem hangi haftalarda oluyor.. sanırım 28 haftaya kadar yapılıyormuş benim doktor 22 de geçmez heralde demi?

canım ben 27.haftada yaptırmıştım sanırım....28.haftan bitmeden yaptırısın çok da geç kalmasın.....olmadı başka bi doktordan girişini yaptırısın sonra kendi doktoruna gösterirsin.......ben öyle yapmıştım doktorum acilde nöbetçiydi polikliniğinde yoktu şeker yüklememi yapıp sonra gidip göstermiştim.......

canım şeker yüklemesini yaptır ihmal etme ben 24.haftamda yaptırmıştım birşey çıkmadı Allaha şükür.inşallah sende de bir sorun olmaz.bir problem olmaz herhalde gerçi ayın 22sine çok var ama olsun.aslında bunu sana doktorunun demesi gerekirdi.tansiyona da dikkat et sık sık ölçtür.

GOKCEB canım senin ağrın falan var mı?hikayeni okudum ama doğumdan bahsetmemişsin.nasıl kolay oldu mu sezeryan?

canım sadece ilk gün çıkardım ben genel anestezi olduğu için.. o anlar biraz zordu. onun dışında neredeyse hiç sancım olmadı, doğumum gayet kolaydı yani:nazar: sadece ilk gecemiz cok zor gecti, oğlum emmek istemedi, benim moralim cok bozuldu, emmeyince kan sekeri düştü ve daha da uyudu, ben iyice kötü oldum... yani emzirme alışkanlığımızı oturtunca daha ii olacak sanırım. bi de henüz cok ufak, altını değiştirmeye bile cesaret edemiyorum. iyi ki annem var, annemin değerini iyice anladım opuyorumnanaktan
doktor ve hastane de çok önemli, ilk gece hemşireler hep gelip bebeğin emmesi için uğraştılar moral verdiler. benim ameliyatla ilgili değil de deneyimsiz olmamla ilgili sıkıntılarım oldu galiba sadece :sinifsinif:

canım sadece ilk gün çıkardım ben genel anestezi olduğu için.. o anlar biraz zordu. onun dışında neredeyse hiç sancım olmadı, doğumum gayet kolaydı yani:nazar: sadece ilk gecemiz cok zor gecti, oğlum emmek istemedi, benim moralim cok bozuldu, emmeyince kan sekeri düştü ve daha da uyudu, ben iyice kötü oldum... yani emzirme alışkanlığımızı oturtunca daha ii olacak sanırım. bi de henüz cok ufak, altını değiştirmeye bile cesaret edemiyorum. iyi ki annem var, annemin değerini iyice anladım opuyorumnanaktan
doktor ve hastane de çok önemli, ilk gece hemşireler hep gelip bebeğin emmesi için uğraştılar moral verdiler. benim ameliyatla ilgili değil de deneyimsiz olmamla ilgili sıkıntılarım oldu galiba sadece :sinifsinif:

şimdi herşey yoluna giriyordur ne güzel bebişin kollarında maşallah.darısı başımıza.evet annelerimizin kıymetini bilmeliyiz onlar olmasa çok zor.ben de başladım yavaş yavaş doğum çantamı hazırlşamaya bunlar bile çok heyecan verici.canım sen tecrübelisin sana sorayım çantama normal ped dışında hasta bezi de koyayım mı yoksa hastanede veriyorlar mı?

canım 2 gece yatış hersey dahil 600 verdik ama emekli sandığı çalışanım ben... ama ordan herseyi veriyorlar, hasta bezi, ped, bebeğe gerekirse mama, gaz damlası...

canım 2 gece yatış hersey dahil 600 verdik ama emekli sandığı çalışanım ben... ama ordan herseyi veriyorlar, hasta bezi, ped, bebeğe gerekirse mama, gaz damlası...

canım çok sağol ya cevapların için.ben de emekli sandığıyım. herşeyi veriyorlarsa almayayım boşuna.bebişine ve kendine iyi bak öpüyorum opuyorumnanaktan

şimdi herşey yoluna giriyordur ne güzel bebişin kollarında maşallah.darısı başımıza.evet annelerimizin kıymetini bilmeliyiz onlar olmasa çok zor.ben de başladım yavaş yavaş doğum çantamı hazırlşamaya bunlar bile çok heyecan verici.canım sen tecrübelisin sana sorayım çantama normal ped dışında hasta bezi de koyayım mı yoksa hastanede veriyorlar mı?

canım bana verdikleri listede hasta bezi de vardı ama hastane kendi verdi, gerci öyle cok kanamam da olmadı, 2. günden itibaren normal pedle idare etmeye basladım. bir de ben burada sadece gecelik koyun falan diye okumustum ama dikişler baya asağıda oluyor gayet rahat pijama da giyiliyor. ha bi de loğusa geceliği ve sabahlığa 100 lira verdim bi kere bile giyemedim, damar yolu için kanül oldugundan kolu geniş bir gecelik gerekti, süleymancakırın ordaki pijamacıdan 15 liraya önü 3 düğmeli içi pamuklu gecelik almıştım 2 gün onu giydim, cok da rahat oldu, sonra zaten pijama

gokceb gözün aydın canım bende yeni katıldım bu gruba hikayeni daha okuyamadım ama şimdi okuyacam ama Maşallah oğlun çok tatlı nasıl iyyimi şimdi mis gibi kokukyyordur...

evet teyzesi mis gibi oğluşum, sağlıklı ama biras zayıf ben de buna taktım su sıralar:KK43: onun dışında herşey yolunda cok şükür :nazar:
buarada hoş geldin sen de a.s.

X