kızlar yarın sabah sezeryana gidiyorum... bana şans dileyin :)
kızlar yarın sabah sezeryana gidiyorum... bana şans dileyin :)
canım bende gittim kontrole akşam geç saatteydi kontrolüm valla bizim oğlan doğum kanalına girmiş normal olur dedi doktorum bişi çıkmazsa ayın 15ine kadar doğurmazsan kontrole gel dedi inşallah o kadar uzamaz diye düşünüyorum bi an önce gelsiin istiyorum 38+1 olduk bugün.. bu hafta içinde doğsa ne güzel olur
canım sende onvaka gidiyosun dimi yanılmıyorsam. Gökçeb doğumunu yapmıştır artık vala çok merak ediyorum hemen gelsede yazsa nasıl geçtiğini hatta hastaneye bile gitmeyi düşündüm aa adını soyadını bilmiyorum ne yazıkki.. Çünkü bana onvak çok yakın. İnşallah sende sağlıkla ve zamanı ne zaman hayırlıysa o şekilde getirirsin bebeğini dünyaya. Son günlerde geçmez şimdi dimi.. Normal doğum iyi olmuş daha çabuk ayaklanırsın inşallah... Hayırlı doğumlar... :Saruboceq:
hayır canım ben onvağa gitmiyorum bende senin gibi düşündüm ismini bilsekte gitsek diyebanada bi otobüsle çok yakın ama bilmiyoruz hemde tanışmış olurduk bende çok merak ettim yarın çıkar büyük ihtimalle teşekkür ederim güzel temennilerin için inşallah normal doğum olacak ama bizim oğlanın gelmeye hiç niyeti yok
gökçecim bebeğine kavuşmuışsundur herhalde allah uzun ömür versin inş.rahat bidoğum olmuştur benim de az kaldı ama son günlerim çok sıkıntılı geçiyor ya gripten sonra öksürük kaldı geçmiyor bi türlü antibiyotik almak zoruda kaldım ciğerlerime inmesin diye o da mideme dokunuyor kurtulmak istiyorum hayırlısıyla.
sana da hayırlı doğumlar İnşaAllah canımm.. Valla kimi görsem yakında doğum yapacak hepsine yazıyorum yazmak için değil gerçekten içtenlikle yazıyorum çünkü inanıyorum ki böyle zamanlar güzel dileklere çok ihtiyacı oluyor insanın. Bu havalar çok berbar zaten aman dikkat et canım. Benimde midem gastrit var bakalım hamile kaldığımda ne yapcaz.. Antibiyotik sınırlı sayıda da olsa verilebiliyor dimi benim bir arkadaşa da hasta olunca vermişti doktor ama o baya arka arkaya grip olmuştu. Umarım sağlıkla gününü doldurur bebeğini kucağına alırsın...
kızlar ben geldim:) doğumum gayet güzel gecti, sebahattin bey gercekten işinin ehli, hastane personeli de cok ilgili:) ilk gece zordu ama olacak o kadar değil mi:) küçük prensim beklediğimizden biras küçük geldi dünyaya 2570 gr:)ama olsun emecek büyüyecek inşallah:) hepinize cok tesekkür ederim destekleriniz için... tahmin edersiniz ilk günler cok yogun geciyor, vakit bulabildikçe giricem siteye, bugün doğum hikayemizi de ekledim:)