gözün aydın Gökçeciğim.. Bende sendne haber bekliyor, hep bakınıp duruyordum. Çok tatlı Maşallah Allah nazarlardan saklasın, analı babalı büyütsün.. Doğum hikayemi de hemen okucam. Öp MertAli'yi bizim için..
kızzlar sona yaklaştım ama hala ufak tefek sorunlar oluyo dualarınızı bekliyorum ve sağ salim kurtulmak istiyorum artık...............
kızzlar sona yaklaştım ama hala ufak tefek sorunlar oluyo dualarınızı bekliyorum ve sağ salim kurtulmak istiyorum artık...............
canım ben de son hafta öyleydim ve stres yaptım ama stres yapma hersey inşallah cok güzel olacak bunu düşün :)
canım duaalarımız seninle inşallah senin de iyi haberlerini alacağız burda.sıkıntı stres yapma bak arkadaşlar ne güzel şeyler yaşamışlar hep mutlu haberler verdiler bize inşallah senin de öyle olacak.Allah hepimize hayırlı doğum nasip eder inşallah biz de alırız kuzucuklarımızı sağ salim kucağımıza.
Merhaba ardkaşlar bende Eskişehirden 27+2 hafalık gebeyim.... zübeyde hanımda Nilgün başmağa gidiyorum...
bu arada bu anlattığım olay için 2 kere hastaneye gitmek zorunda kaldım ilk gün gece acile gittim hemşire muayene etti alttan ama çok acıttı ya çok bağırdım muamelesini hiç beğenmedim azarlayarak........sonra kendi doktorum muayene etti mine hanım eliyle ah bile demedim ya zübeyde hanım ın hemşireleri iyi diye biliyodum ama bu çok gıcıktı inş.doğımda iyi birileri denk gelir normal yaparsam...............
Merhaba ardkaşlar bende Eskişehirden 27+2 hafalık gebeyim.... zübeyde hanımda Nilgün başmağa gidiyorum...
merhaba hoşgeldin a.s. seninle aynı haftadayız.
merhaba canım haklısın bazi hemşireleri çok bilmiş oluyorlar doktorun olduktan sonra sorun olmuyor sen özeline mi gidiyorsun...
hoş bulduk canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bebek nasıl?_??
kaydirigubbakcemile5