Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Allah herkese kolay doğumlar, sağlıklı bebişler nasip etsin kızlar.. Korkuyorum içime sokucam bebeği severken.. nası bi şey tarifi yok... hep derlerdi ama bana abartı gibi gelirdi, eksiği varmış fazlası yokmus kızlar. eşim işe gidiyor bir saat sonra arıyor oğlum büyüdü mü özledim diye... sevgisini göstermeyen annem kayınvalidem bile neler yapıyorlar.... dedeleri aynı :))
Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah, bizlere de sağlıkla büyütmeyi güzel günlerini görmeyi :)

gökçe cnm tekrar geçmiş olsun rahat atlatmana sevindim:))) şimdi bebekle ilgilenme zamanı. bizimkinin kırkı çıktı, ama her gün değişik bir şey icat ediyor, onun her günkü değişmesini izlemek çok güzel.

şekercik seninki sarılık oldu mu? bugün benimkinin rengi biras değişmiş gibi geldi cok canım sıkıldı

gözün aydın Gökçeciğim.. Bende sendne haber bekliyor, hep bakınıp duruyordum. Çok tatlı Maşallah Allah nazarlardan saklasın, analı babalı büyütsün.. Doğum hikayemi de hemen okucam. Öp MertAli'yi bizim için..

kızzlar sona yaklaştım ama hala ufak tefek sorunlar oluyo dualarınızı bekliyorum ve sağ salim kurtulmak istiyorum artık...............

canım cok teşekkürler:) öperim teyzesi öpmem mi:) uyuyo şimdi kuzucum

kızzlar sona yaklaştım ama hala ufak tefek sorunlar oluyo dualarınızı bekliyorum ve sağ salim kurtulmak istiyorum artık...............

canım ben de son hafta öyleydim ve stres yaptım ama stres yapma hersey inşallah cok güzel olacak bunu düşün :)

canım duaalarımız seninle inşallah senin de iyi haberlerini alacağız burda.sıkıntı stres yapma bak arkadaşlar ne güzel şeyler yaşamışlar hep mutlu haberler verdiler bize inşallah senin de öyle olacak.Allah hepimize hayırlı doğum nasip eder inşallah biz de alırız kuzucuklarımızı sağ salim kucağımıza.

GOKCEB canım senin ağrın falan var mı?hikayeni okudum ama doğumdan bahsetmemişsin.nasıl kolay oldu mu sezeryan?

canım ben de son hafta öyleydim ve stres yaptım ama stres yapma hersey inşallah cok güzel olacak bunu düşün :)

sağol canım inş.stres yapmamaya çalışıyorum çok eskiden olan kanamalarımdan pıhtı kalmış içerde 3 parmak kalınlığında onu düşürdüm de korkuttu.bi ara benim çok kanamam olmuştu 6.ay a kadar da aslında iyi de oldu doğumdan önce temizlendi .karnım da iyice aşağı indi sanki hapı da kesiyorum 2 gün sonra bakalım nolcak.............

çok sağol tatlım ben de inş.güzel haberler vermek istiyorum size......kavuşucaz inş.sağ salim bebişlerimize.doğum yaklaştıkça biraz korku sardı beni...........:1ninca:

Merhaba ardkaşlar bende Eskişehirden 27+2 hafalık gebeyim.... zübeyde hanımda Nilgün başmağa gidiyorum...

bu arada bu anlattığım olay için 2 kere hastaneye gitmek zorunda kaldım ilk gün gece acile gittim hemşire muayene etti alttan ama çok acıttı ya çok bağırdım muamelesini hiç beğenmedim azarlayarak........sonra kendi doktorum muayene etti mine hanım eliyle ah bile demedim ya zübeyde hanım ın hemşireleri iyi diye biliyodum ama bu çok gıcıktı inş.doğımda iyi birileri denk gelir normal yaparsam...............

merhaba canım haklısın bazi hemşireleri çok bilmiş oluyorlar doktorun olduktan sonra sorun olmuyor sen özeline mi gidiyorsun...

Merhaba ardkaşlar bende Eskişehirden 27+2 hafalık gebeyim.... zübeyde hanımda Nilgün başmağa gidiyorum...

selam canım hoşgeldin aramıza ben de mine hanımın hastasıyım özeline gidiyorum ama doğum ve tahlil falan için hastaneye gitmek zorundayım zübeyde hanıma bi de yatmıştım bi ara aslında iyi bi yer ama işte önemli olan personel ........inş.iyi kişilere denk geliriz............

ya arkadaşlar benim sağ tarafıma tam karınla göğüsün birleştiği yere sanki içerden bıçak saplıyormuşsun gibi oluyor çok canım yanıyor.bu normal mi size de olmuşmuydu?doktora gidince soracağım.

merhaba canım haklısın bazi hemşireleri çok bilmiş oluyorlar doktorun olduktan sonra sorun olmuyor sen özeline mi gidiyorsun...

evet canım özeline gidiyorum ama normal yaparsam doktorum sadece nöbetçi olduğu gün doğumuma girebilceğini yoksa yasak olduğunu söyledi ve maalesef bu ay sadece 2 gün nöbetçi..................

hoş bulduk canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bebek nasıl?_??
kaydirigubbakcemile5

iyiyim canım şimdilik.valla bebişi pztsi göreceğim bakalım ne kadar olmuş.epey oldu görmeyeli özledim.tek şikayetim bu bahsettiğim karındaki sıkıştırma ve arada mide yanması.sen nasılsın doktora gittin mi yakın zamanda bebiş ne kadar olmuş?aynıyız ya senle merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…