Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

ayy çok sevindim gökçeciğim çokda heycanlandım valla ne diyeyim allah kurtarsın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

gökçe canım hayırlı olsun ne güzel kavuşuyorun bebişine,bizde o günleri görebilecekmiyiz acabs, günler geçecekmi:hulya:

canım biz de günleri saya saya geldik, inan geciyor, ama son 5 nasıl gecer onu bilemiyorum

kayradoruğum, canım bugün senin de kontrolün yok muydu? ne dedi doktorun???

ayyy ne güzel yaa bir haftadan da az kaldı demek artık geçmek bilmez son günler bari kendini oyalamaya çalış.. Bebişte son bir haftanın keyfini çıkarsın karnında tabi son dakika sürprizi yapmazsa kaydirigubbakcemile3 aman zamanında olsun sağlıklı olsun İnşallahh...

canım biz de günleri saya saya geldik, inan geciyor, ama son 5 nasıl gecer onu bilemiyorum

kayradoruğum, canım bugün senin de kontrolün yok muydu? ne dedi doktorun???

canım bende gittim kontrole akşam geç saatteydi kontrolüm valla bizim oğlan doğum kanalına girmiş normal olur dedi doktorum bişi çıkmazsa ayın 15ine kadar doğurmazsan kontrole gel dedi inşallah o kadar uzamaz diye düşünüyorum bi an önce gelsiin istiyorum 38+1 olduk bugün.. bu hafta içinde doğsa ne güzel olur

bizim de tüm aile seferber oldu, gelsin artık diye:) hatta babamız oğluşuyla konusuyo, gaza getirmeye çalışıyor Mertali gelemez ki gelemez ki diye :ecrin_bebek:
hayırlısıyla gelsinler artık :)

yaa canım çok sevindim demek az kaldı Allah kurtarsın sağlıkla rahatça doğsun inşallah.ya dur ben de soracağım niye tercih edilmesin arkadaşım yapıştırma oldu çok memnun.neyse hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz.

canım seniin de az kalmış Alllah gönlüne göre versin hayırlısıyla doğsun.

Bilmiyorum ki canım ya, öyle dedi, açıkcası ben de ona bıraktım nası istiyorsa öyle yapsın, ben sağlıcakla oğlumu alayım da kollarıma, başka birşey istemiyorum ben.
geceleri düşünmekten uyuyamıyorum... şu 3 gün bir geçse :Saruboceq:

benim de 36 bitmek üzere tehlikeyi etletıyorum çok şükür benim de 38 de falan gelebilir hapımı kesicek çatı muayenemi de 38 de yapıcak çünkü kurcalayınca hemen geleyim diyor seninki dedi doktor:)benim bebiş biraz fazla gelişmiş gibi yalnız normal doğururum inş. boyu falan biraz fazla sığamıyor velet içime belli:)

canım seniin de az kalmış Alllah gönlüne göre versin hayırlısıyla doğsun.

canım çok teşekkür ederim bende inanamıyorum az kaldı valla ama şu son günleri geçirmek daha zormuş geçmek bilmiyo allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı....AMİN

arkadaşlar çok moralim bozuldu yaaa iki farklı doktorda ikili test yaptırdım. ikiside birbirinden fazlasıyla farklı çıktı. birinde on binde bir risk varken diğerinde 5odebir çıktı. çocuğu almak zorunda kalabiliriz dedi hangisine inanacağımı bilemedim. benim durumumda olan varmı arkdaşlar birşeyler söyleyin nolur:(((((

canım hiç bozma moralini... ikili test zamanı benim 1/199 çıktı anadolu hastanesinde yaptırmıstım, sonra devlette yaptırmaya gittim kan verdim kanım kayboldu nasıl olduysa inan günlerce aralıksız ağladım, migrenim tuttu... sonra doğusa gittim arslan beye daha bebeğe bakmadan ensesi kalın bunun diyiverdi, iyice yıkıldım... nasıl zor günlerdi anlatamam :sinifsinif:
sonra onvak'a sebahattin beye gittim ağlaya ağlaya.. dur bakalım kızım dedi bana öyle şap diye amniyosentez yapılmaz dedi. 3lü testimi yaptı onda risk 1/1100 cıktı sonra da ayrıntılı ultrasonda bakıldı.. elbette hayatta hiçbirşeyin garantisi yok ama karamsar olma bence

anlamadığım şey birbirlerinden nasıl bu kadar farklı sonuçlar çıkarıyorlar. doğuşta emine hanıma gittim önce ense kalınlığını 2.9 gördü. testi devlet hast.nde yaptırdım 50de 1 risk var dedi. onvaktada sebahattin beye gittim. o da ense kalınlığını 1.4 dedi. herşey çok normal dedi. kime inancağımızı bilemedik. emine hanım mutlaka amniosentez dedi. ben biraz daha rahatım aslında. bebeğimin hiçbişeyi olmadığına inanıorum ben ama eşimi ikna edemiyorum. eskişehirde amniyosentezi kime yaptırdınız? buarada hemen yanıt verdiğin için teşekkür ederim gökçeb.

ense kalınlığı maalesef doktor ölçümlerine göre değişen birşey...hem o yüzden hem de testin yapıldığı haftaya göre değişiyor sonuç. yani testi 11. haftada yaptırmanla 14. haftada yaptırman arasında fark var, çünkü ense kalınlığı değişiyor... ben amniyosentez yaptırmadım, bu ilk bebeğim ve sonuç kötü çıkarsa aldırmaya cesaret edemem diye düşündüm... ama amniyosentez ve benzeri riskli islemler için turgay bey önerilir eskişehirde... buarada 38. haftam bitmek üzere pazartesi sezeryana giriyorum inşallah :) eminim senin bebeğin, senin de dediğin gibi gayet sağlıklıdır:)

ne güzel inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. darısı bize. ikili test için kanıda aynı gün verdim, ultrsonada arka arkaya girdim. ben amniyosentez konusunda kararsızım ama eşim çok istiyor. artık düşünmek istemiyorum. turgay beyi duymuştum. heralde bu sefer ona gideceğiz bizde. sana bol şanslar, allah yardımcın olsun. bebeğin hakkında bilgi vermeye devam edersen çok sevinirim.

benim cevremde amniyosentez yaptıran herkes iyi sonuçlar aldı canım, senin de öyle olur inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza

canım benim bu testlerde değil ama ayrıntılı usg de sorun çıkmıştı turgay bey e gittim çok fazla risk yok dedi kalbinde asimetri vardı bebeğimin bana da amniyosentez önerdiler ama ben yaptırmadım çünkü risk çıksa da aldımayacaktım iyi ki de yaptırmamışım bebeğimin kalbi düzeldi allahıma şükürler olsun...........

canım sen sezaryeni kendin mi istedin şartlar mı onu gerektirdi?benim çatı muayenem haftaya ama şimdiden düşünmeye başladım ne yapsam diye kafam çok karışık:sm_confused:

benim bazı sıkıntılarım öyle gerektirdi, ama sanırım olmasa da normal yapamazmısım, çünkü 2 hafta önce nstde kasılmam cıktı doktor bey vajinal muayene yaptı ve ben o kadar kasıldım ki (ki doktorum cok babacan ve ben ondan hiç çekinmiyorum normalde) tir tir titredim. yani sağlık problemi olmasaydı da normalde cok zorlanırdım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…