Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

bende geçen yıl özlem hanımda dogum yaptım. bir ay kadar öncede ablam yaptı. bizde memnun kaldık. bu arada acıbademde dogum fotografı çektirmek isteyenler ve referans görmek isteyenler faceden profilime bakabilirler. emel eymen ........... yazarsanız çıkar. bu kış bahara kadar uygun fiyata çekim yapıyorum. haftalar dolmadan ulaşabilirsinz kızlar.

Hulusi beydi doktorum epidural normal doğum yaptım 4.85 kg doğdu bebişim başka doktor olsa sezeryana alırdı belki sağolsun çok iyi bi doktor...

maşallah 4,85 değil 4 ü geçse tüm dr lar sezeryan öneriyorlar. Allah haırlı evlat etsin bebeğini.güle güle büyüt.

9 ekimde dogumumu yaptım çokkk rahat bi dogum geçirdim normal epidural oldu dogumum herkese öneririm..5 dk içinde bebegime kavustum

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende şimdiye kadar Acıbadem hulusi Bey'e gidiyordum. doğum fiyatlarının uçuk olması sebebi ile ümit hastanesi tanser bey' e geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz?

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende şimdiye kadar Acıbadem hulusi Bey'e gidiyordum. doğum fiyatlarının uçuk olması sebebi ile ümit hastanesi tanser bey' e geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz?

ben tanser beye gidiyorum çok memnunum çok yoğun bi doktor ama şimdiye kadar çok güzel ilgilendi çok sakin rahatlatıyor beni.hastane acıbadem gibi lüks değil ama kötü de değil.ben acıbademde meliha ve hulusiye de gittim tanser de karar verdim

verdiğin cvp için teşekkür ederim. peki tanser beye kaçıncı haftadan sonra geçtin? ben 22 kasım a randevu aldım ve o zaman 22. haftada olacağım. sıkıntı olmaz değil mi?:44:

verdiğin cvp için teşekkür ederim. peki tanser beye kaçıncı haftadan sonra geçtin? ben 22 kasım a randevu aldım ve o zaman 22. haftada olacağım. sıkıntı olmaz değil mi?:44:

Canım Tanser beyi bilmiyorum ama Abdurrahman diye bi adam var orda herkesi sancısı gelmeden çağırıyor suni sancı ile doğum yaptırıyor. aklında olsun. böyle bişeye müsade etme. ama biraz olsun maddi gücün varsa epidural normal doğumu tavsiye ederim. zaten ümit dede bedava doğum yapmayacaksın.epidurale ve acıbademe verdiğin fark kesinlikle deyiyor. ümitte devlet hastanesi gibi b iki kişi aynı odada sancı çekiyorlar ve sonrada aynı odada yatıyorlar iki kişilik yatak odaları sıkış tepiş.bir kişilik odayı perde ile bölüp iki yatak sıkıştırmışlar.benim bir yakınım doğum yaptı yakın zamanda. yinede sen bilirsin tabi. Rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

ben kimyasal gebelik geçirdim canım o dönemde gittim acıbademe ilk başta meliha kovancıya gittim hemen hastaneye yatıralım seni bi şey olursa hemen gelemeyebilirsin gibi şeyler söyleyip çok korkuttu beni.sonra hulusiye gittim kimyasal gebelikten sonra smear aldı benden hücresel değişiklik gördük dedi biyopsi yaptı hemen ameliyata alalım seni dedi allahtan araştırdım bilgilendim de ameliyat falan olmadım.telefonda hemen ameliyata alalım seni dedi ben de araştırdım takip yeterliymiş dedim tamam o zaman takip edelim dedi böyle bi şey olamaz yani. 4 ay sonra tansere gittim smear takibi için temiz çıktı çok sakin bi adam rahatlattı beni gittiğim ay hamile kaldım tansere devam ettim.önceden de dediğim gibi hastane acıbadem gibi lüks değil ama önemli olan doktor bence.hastanede en fazla 2 gün yatıyorsun sonuçta.tanser bey 30. haftadan sonra kabul etmiyor ama bizim bi tanıdıkları 32. haftada kabul etti hem de ikizdi bebekler.konuştuk nasıldı doktor diye.doktor çok iyiydi ama hastane biraz kötüydü dediler.

tekrar aydınlatan bilgilerin için çok teşekkür ederim. bunları duymak beni çok rahatlattı. benim için doktor çok önemli sonuçta otele tatil yapmaya gitmiyorum. en fazla 2 gün kalırız inş. o da sorun değil :) soylediğim gibi tanser bey e gittiğim zaten bebeğim daha 22 hafta oluyor. kabul eder sanırım :) tekrar teşekkür ederim allah razı olsun inşallah sende bir nefeste kurtulursun :)

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. söylediklerinde haklı olabilirsin. fakat ben hastaneden cok doktoru tercih ediyorum. ben bilecikte yaşıyorum ve burada ümit hastanesinde doğum yapan çok arkadasım var. herkes ümit hastanesinin koşullar olarak acıbadem kadar iyi olmadığını söyluyor ama tanser bey e de 10 numara diyorlar. hayırlısı diyorum artık rabbim herkese içinde de bana kolaylıklar versin. tekrar tşk

Evet acıbademe biraz fazla veriliyo ama imkan varsa bence değer..acıbademdende Hulusi Bey den de epidural almaktanda çok memnun kaldım..şimdi olsa yine aynı doktora giderim aynı şekilde dogum yaparım..Hulusi Bey takiplerde falan cok iyi hem hastasını çok iyi tanıyo hemde rahatlatıcı sakin gereksiz pinpirik yaptırmayan bir insan

Merhaba bayanlar,
Acıbadem Cantuğ beyin hastasıyım. Doktordan yana bi şikayetim yok. Hastanenin her doktoru gibi güleryüzlü ve işinde gayet başarılı. Fakat dünkü randevumda, doğum anında onun girip girmediğini sordum ve bana 'sorunlu bir hamilelik olmasın yeter, sorunla karşılaşıldığında hemen müdahale ediyorum, zaten doğum 38 ila 42. haftalarda gerçekleşiyor, henüz bunu konuşmak için erken, o haftalar gelsin tekrar konuşuruz' dedi.. Hastaneden çıktıktan sonra aklımda direk şu kaldı, 'doğuma girmiyor galiba'...
Şimdi acıbadem hastaları için soruyorum bu soruyu DOKTORUNUZ DOĞUMA GİRİYORMU.. Sezeryanda olsa, normalde olsa doktorun doğuma girip girmediği konusunda sizden ilgi ve bilgi bekliyorum..

Canım Hulusu beyin normale de sezeryana da girdiğini biliyorum normal doğum yapanlar oldu burada Hulusibeyle bende geçen sene aşılama hstasıydım onun sezeryanda diyorlardı bazen gittiğimde denk geliyordu. Sonra tüp için Fatih'e geçtim yazın aynı şekilde onun da doğumlara girdiğini biliyorum yumurta toplamamın olduğu gün benden çıkıp sezeryana girdi ordan biliyorum.Normale de giriyordur. Cantuğ beyin nedne böyle dediğini anlamadım keşke giriyor musunuz girmiyor musunz net bir cevap verin deseysiniz çünkü doktora güven önemli o kadar gittiğim güvendiğim dr doğuma giremeyecekse neden tercih edeyim ki. Bir kadın doğum doktoru adı üzerinde doğuma girmeyecekse ne anlamı kaldı ki bence bunu açıklığa kavuştur ama Fatih bey tüp bebek doktoru olduğu için fiyatı yükseldi ssk ile çalışmıyor artık muayene ücretleri pahalı Hulusu ya da başka dr geçebilirsin.

Merhaba,
ben Cantuğ beyin yeni hastasıyım.. Halen kendisine mi gidyorsun??

hulusi beyde normal doğum yaptım ve doğumuma girdi evet arkadaşında dediği gibi doktor girmeyecekse gidelim devlette yapalım özele gitmeyelim sen yine sor ama giriyordur bence

Benim dogumum 37. haftada oldu akşam 6da sancım başladı 8 gibi hastaneye gittim doktor 9 da telefonla yatış verin dedi..doğumum 23.45 gini gerçekleşti ve doktor doğuma geldi..her saat cebinden ulaşabildik..bayramda izinliymiş çok dua ettim bayramdan önce dogumum olsun diye..bayramda da olsa ben nöbetçi arkadaşla konusurum demişti ama eskişehirde olursam gelirim demişti Hulusi bey..Gece de geldi ..hiç sıkıntı yaşamadım

Merhaba kızlar aranıza katılabilirmiyim Tanser beye gidiyorum. Bugün tarama testim yapıldı aslında yaptırmıcaktım ama doktor ense kalınlığı normal burun kemiği normal dedi Kanada bakalım dedi bende hersey normal çıkınca niyeyse tamam dedim. Sonuçta kanı verdim 12. Haftadayım suan Tanser bey iyi bir doktora benziyor inş pişman olmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…