Hulusi beydi doktorum epidural normal doğum yaptım 4.85 kg doğdu bebişim başka doktor olsa sezeryana alırdı belki sağolsun çok iyi bi doktor...
9 ekimde dogumumu yaptım çokkk rahat bi dogum geçirdim normal epidural oldu dogumum herkese öneririm..5 dk içinde bebegime kavustum
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende şimdiye kadar Acıbadem hulusi Bey'e gidiyordum. doğum fiyatlarının uçuk olması sebebi ile ümit hastanesi tanser bey' e geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz?
9 ekimde dogumumu yaptım çokkk rahat bi dogum geçirdim normal epidural oldu dogumum herkese öneririm..5 dk içinde bebegime kavustum
verdiğin cvp için teşekkür ederim. peki tanser beye kaçıncı haftadan sonra geçtin? ben 22 kasım a randevu aldım ve o zaman 22. haftada olacağım. sıkıntı olmaz değil mi?:44:
verdiğin cvp için teşekkür ederim. peki tanser beye kaçıncı haftadan sonra geçtin? ben 22 kasım a randevu aldım ve o zaman 22. haftada olacağım. sıkıntı olmaz değil mi?:44:
Canım Tanser beyi bilmiyorum ama Abdurrahman diye bi adam var orda herkesi sancısı gelmeden çağırıyor suni sancı ile doğum yaptırıyor. aklında olsun. böyle bişeye müsade etme. ama biraz olsun maddi gücün varsa epidural normal doğumu tavsiye ederim. zaten ümit dede bedava doğum yapmayacaksın.epidurale ve acıbademe verdiğin fark kesinlikle deyiyor. ümitte devlet hastanesi gibi b iki kişi aynı odada sancı çekiyorlar ve sonrada aynı odada yatıyorlar iki kişilik yatak odaları sıkış tepiş.bir kişilik odayı perde ile bölüp iki yatak sıkıştırmışlar.benim bir yakınım doğum yaptı yakın zamanda. yinede sen bilirsin tabi. Rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Merhaba bayanlar,
Acıbadem Cantuğ beyin hastasıyım. Doktordan yana bi şikayetim yok. Hastanenin her doktoru gibi güleryüzlü ve işinde gayet başarılı. Fakat dünkü randevumda, doğum anında onun girip girmediğini sordum ve bana 'sorunlu bir hamilelik olmasın yeter, sorunla karşılaşıldığında hemen müdahale ediyorum, zaten doğum 38 ila 42. haftalarda gerçekleşiyor, henüz bunu konuşmak için erken, o haftalar gelsin tekrar konuşuruz' dedi.. Hastaneden çıktıktan sonra aklımda direk şu kaldı, 'doğuma girmiyor galiba'...
Şimdi acıbadem hastaları için soruyorum bu soruyu DOKTORUNUZ DOĞUMA GİRİYORMU.. Sezeryanda olsa, normalde olsa doktorun doğuma girip girmediği konusunda sizden ilgi ve bilgi bekliyorum..
Arkadaslar, acibademde ahmet cantug caliskana giden ya da hakkinda bilgi sahibi olan var mi? Normal dogum yapmak istiyorum hastanenin yenidogan unitesinin olmasi tercihim ama diger doktorlari hakkinda cok da olumlu seyler yazilmamis.mesela normal giden dogumun sezeryane alinmasi, bazi doktorlarinin soguk davranmasi. Bunar benim icin onemli.yolunda giden birseyi normal gerceklestirmek istiyorum ve de hamile halimle paramla kimsenin suratini cekemem. Ahmet cantug caliskan hastanee yeni gelmis sanirim hic yorum da bulamadim. Dogum sekline yaklasimi ve hastaya tavei nasildir merak ediyorum. Olumlu yonde ise gitmek istiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim, cunku orada yasamiyorum fakat dogum zamani esimin isi nedeniyle orada olucagim acil bilgiye ihtiyacim var. dogum temmuza bekleniyor .
Merhaba bayanlar,
Acıbadem Cantuğ beyin hastasıyım. Doktordan yana bi şikayetim yok. Hastanenin her doktoru gibi güleryüzlü ve işinde gayet başarılı. Fakat dünkü randevumda, doğum anında onun girip girmediğini sordum ve bana 'sorunlu bir hamilelik olmasın yeter, sorunla karşılaşıldığında hemen müdahale ediyorum, zaten doğum 38 ila 42. haftalarda gerçekleşiyor, henüz bunu konuşmak için erken, o haftalar gelsin tekrar konuşuruz' dedi.. Hastaneden çıktıktan sonra aklımda direk şu kaldı, 'doğuma girmiyor galiba'...
Şimdi acıbadem hastaları için soruyorum bu soruyu DOKTORUNUZ DOĞUMA GİRİYORMU.. Sezeryanda olsa, normalde olsa doktorun doğuma girip girmediği konusunda sizden ilgi ve bilgi bekliyorum..
Merhaba bayanlar,