Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Zam gelmeden doğursam bari benimki zaten erken gelmeye kalktı nidilat başladık onu bıraksam gelir belki şurda kalmış kaç hafta bundan sonra ben zaten değiştiremem değiştirsemde kabul etmez galiba başka doktor öyle bişey duydumama emin değilim hastane ve doktor değiştirecek arkadaşlar ona göre zaman kaybetmeden baksınlar eğer değiştirecekse..

Seninde az kalmış yaa doğum şekli belli oldumu senin :44:niye kızar hulusi bey sana
Niye kızsın kilo alıyorum diye çok kızdı çok ben ilk 4 ay kilo verdim sürekli sonra her ay 4 kilo alıp 18 kilo aldım:))şuana kadar doğum şeklim bugün itibariyle belli salı günü sezeryan olucam Allah nasip ederse :))

Hikayemi anlatırım kısmetse 6 ağustos :)) Darısı başınıza artık hamişler rabbim yardımcınız olsun:)

Bilgiyi direk acıbademin fiyat verme bölümünden aldım. Ama ağustos 15 e kadar ödenirse eski fiyattan oluyor eğer o zaman sezeryan olursa eski fiyat üzerinden fark alıyolarmış

Sağlıkla kucağına al inşallah,sorma bende her ay 2 -2 alırken 6. aydan 7. aya geçerken bir ayda tam 6 kilo almıştım ondan sonra durdu ama toplamda bende 19 kilo aldım Allah tan zayıf hamile kaldım

bu saaatten sonra artık bende değiştirmem doktor ve hastane..ama agustos 15ten öcne ödeme fikrini konusabilirim..

ben de zayıf hamile kaldım ilk 3 ay 1 kilo aldım sonraki ay 4 kilo alınca bu ay yemişin belli dedi doktor :) şimdi 2 kilo daha aldım 46 53e cıktım..kilo sorunu yasamadık doktorla ama çok alırsak dedğin gibi kızacak :)

Son düzenleme:

canm ben ilk ümit hastanesine gttim tanser beye banada çok önermişlerdi. ama gittiğime gitceğime pişman oldum. adam yüzümüze bile bakmadı. ezbere şunu şöyle yap bunu böyle yap dedi geçti. ilk bebeğimi kaybetmiş olmama rağmen beni sık sık takip etmesi gerekirken 1 ay sonraya randevu verdi.adam paraya doymuş resmen artık çok değişmiş. ve ben tabi oradan arkama bile bakmadan uzaklaştım. bide bence oranın devlet hastanesinden hiç bi farkı yok. koridorları bile insan kaynıyo.

bu arada tatlım acıbademe gidiyomuşsun. doğum zaten 2000 tlye patlayacaktı. şimdi gelecek 500-1000 zam için mi vazgeçeceksin.zaten başımıza gelen gelmiş:) ben Ahmet Cantuğ Çalışkana gidiyorum ve aşırı memnunum. herkese tavsiye ederim. değil 2000, 5000 bile olsa ondan vazgeçmem. doğum bi kadın için müthiş bi ayrıcalık ve olduğu gibi yaşanmalı bence:))

Bilgiyi direk acıbademin fiyat verme bölümünden aldım. Ama ağustos 15 e kadar ödenirse eski fiyattan oluyor eğer o zaman sezeryan olursa eski fiyat üzerinden fark alıyolarmış

evet ben de bugün kontrolüm vardı gittim..fiyat alma bölümüyle görüştüm agustos 15ten öcne ödersek eski fiyattan ödeyeceğimizi söylediler..aynı sekilde sezeryan olursa eski fiyat üzerinden fark alıyolarmıs. bende 1500 normal dogum şeklinde ödedim..hayırlısı olsun bakalım :)

kaça böldüler canım bende arife günü yapıcam ödemeyi

arkadaşlar ,kredi kartına 4 e bölüyorlar. sanırım kart farketmiyo ama emin değilim. telefondan fiyatlandırma bölümünü istediğinizde bağlıyorlar ve açıklama yapıyorlar. 1500 alıyorlar duruma göre sezeryan ,epidural olursa farkı eski fiyat üzerinden alıyorlar. bende hafta içi gidicem nasipse.

Hamileyim :) pazartesi doktora gittim değerim 862 cıktı
özel günden hesapladı hemşire o gün 4 hafta 5 gün dedi bugün 5 haftalık oldu :)

Ayın 15'inden sonra Acıbadem'e giden oldu arkadaşlar, muayene ücretleri artmış herhalde doğum ne kadar oldu bi bilgisi olan var mı

Şimdi aradım öğrendim, muayene ücreti 62 tl olmuş

Normal Doğum : 2000 TL
Epidural + Normal Doğum : 2500 TL
Sezeryan : 2500 TL
Epidural + Sezeryan : 3000 TL

Şimdi aradım öğrendim, muayene ücreti 62 tl olmuş

Normal Doğum : 2000 TL
Epidural + Normal Doğum : 2500 TL
Sezeryan : 2500 TL
Epidural + Sezeryan : 3000 TL

Teşekkürler bilgi için. Gerçi biz zaten ödemiştik doğum ücretini. 62 TL de çok olmuş hakikaten, zaten pahalı bi hastane. Allah sağ salim hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı kısmet etsin inş. Her şey onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…