Merhaba kızlar aranıza katılabilirmiyim Tanser beye gidiyorum. Bugün tarama testim yapıldı aslında yaptırmıcaktım ama doktor ense kalınlığı normal burun kemiği normal dedi Kanada bakalım dedi bende hersey normal çıkınca niyeyse tamam dedim. Sonuçta kanı verdim 12. Haftadayım suan Tanser bey iyi bir doktora benziyor inş pişman olmam.
Merhaba kızlar aranıza katılabilirmiyim Tanser beye gidiyorum. Bugün tarama testim yapıldı aslında yaptırmıcaktım ama doktor ense kalınlığı normal burun kemiği normal dedi Kanada bakalım dedi bende hersey normal çıkınca niyeyse tamam dedim. Sonuçta kanı verdim 12. Haftadayım suan Tanser bey iyi bir doktora benziyor inş pişman olmam.
bilerek adını karalamak ister mi hiç. biryerlerde ya da ilaç yazarken yanlışlıklar yapıyo olabilir.
ya da çok kadersiz, bebeği içinde taşıyamayan anneler ona denk geliyo..
Ben tedaviyle bebek sahibi oldum. Eskişehirde ki gittiğim dr lar ile ilgili izlenimlerimi aktarmak istedim.
İlk dr um Nezih Erdöldü. İlgili bir hekimdi. Ancak bir gece fenalaştım. Anadolu hastanesine gittik. Acilde serum vs takıldı. Rahatsızlığım hala devam etti. Nezih beyi aramalarını söyledik ancak hastane arayamayacaklarını sabah randevu almamız gerektiğini söylediler. Apar topar Acıbademe gittik. Acil hekimi konu beni aşar dedi ve Fatih Öğüçe haber verdi. Yarım saat içinde dr geldi. Acilen yatırdılar. Meğer zehirlenmişim. Ve geç kalınsa bebeği kurtaramazdık dedi. Sağ olsun çok ilgilendi. Bir çok kontrolümde Acıbadem de Fatih Öğüçe gitmeye devam ettim. Sonrasında 3 lü tarama testi zamanı geldi kan verdim. Sonucu almaya gittim ve kanımın kaybolduğunu söylediler. Tahlil içinde günüm geçtiğinde 3 lü tarama yaptırmamın bir anlamı olmayacağını öğrenince deliye döndüm.
Bir yakınımızın tavsiyesi ile Metin Acunun muayenehanesine gittim. Sadece 1 kez ücret ödedim. 1 kezde nts için çok küçük bir miktar ödeme yaptım. Diğer tüm kontrollerim içinde Onvaka gelmemi söyledi. O sıralar Onvakta çalışıyordu. Diğer arkadaşları bilmem ama ben Hem Onvaktan hemde Metin beyden çok memnun kaldım. Sezaryen ile doğum yaptım 1 yılda sıfır iz. Yerini ben bile bulamıyorum. Çok ilgili ve pozitif bir dr. Nerdeyse kontrollere 15 kişi gidiyorduk. Herkesin sorularını sabırla cevaplıyordu. Daha özel ilgi olsun diye ailen para vermek istemiş. Acak bu benim işim ben hastaneden maaşımı alıyorum diyerek red etmiş.
Anlayacağınız ben çok memnun kaldım:)
merhaba arkadaşlar,
ayın 22 sinde tanser Bey'e gittim. çok da memnun kaldım. kendisi son derece olumlu güven veren bir doktor. siz hiçbirşey sormadan olması gereken herşeyi anlatıyor. şikayetlerimi tek tek sordu ve çözümlerini anlattı sabırla. hakikaten dedikleri kadar varmış. inşallah doğumuda kendisiyle hayırlı bir şekilde atlatırız.
Merhaba bayanlar,
Acıbadem Cantuğ beyin hastasıyım. Doktordan yana bi şikayetim yok. Hastanenin her doktoru gibi güleryüzlü ve işinde gayet başarılı. Fakat dünkü randevumda, doğum anında onun girip girmediğini sordum ve bana 'sorunlu bir hamilelik olmasın yeter, sorunla karşılaşıldığında hemen müdahale ediyorum, zaten doğum 38 ila 42. haftalarda gerçekleşiyor, henüz bunu konuşmak için erken, o haftalar gelsin tekrar konuşuruz' dedi.. Hastaneden çıktıktan sonra aklımda direk şu kaldı, 'doğuma girmiyor galiba'...
Şimdi acıbadem hastaları için soruyorum bu soruyu DOKTORUNUZ DOĞUMA GİRİYORMU.. Sezeryanda olsa, normalde olsa doktorun doğuma girip girmediği konusunda sizden ilgi ve bilgi bekliyorum..
istediğin gibi olmasına sevindim Canım doktor aramak zorunda kalmayacaksın o süreç sıkıntılı çünkü.benim doğumum senden önce olacak deneyimlerimi paylaşırım istersen...
temmuz ayında arkadaşım tansel beyde doğum yaptı doğum anına kadar yanındaydım doğumada girmek istedim fakat ebeler çocuğun varmı die sordular bende yok dedim o zaman olmaz dedi,beni düşündüler yine korku gelir falan diie sanırım.gece saat 1 de doğuma girdi arkadaşım.tansel beyi aradılar.hemen geldi doğuma girdi çocuk doktoru gelene kadar bekledi.çocuk doktoruyla beraber muayene ettiler bebişi en son bizim yanımıza geldi.aileyi tebrik etti kısaca anlattı ve gitti.ben bu olaya hayran kaldım diyebilirim çok ilgili ve güven veren bi doktor.[/QU
ben de çok memnunum canım başından beri gidiyorum bi sıkıntı yaşamadım inşallah doğumda da yaşamam çok az kaldı...
bendeee gelicemm bu sayfayayeni gördüm yaa pek dolaşma fırsetı bulamıyorum nette işte olduğum için 12+3 hamileyim sakaryaya özlem hanıma gidiyodum ben hiç memnun kalmadım o yüzden bu sefer gülbin hanıma aldım ümit hast. yarın gidicem çok heyecanlıyım bide endişeli çünkü memnuniyet ve ilgi nasıl olucak ilk hamişliğim o yüzden evhamda öerakta çok kafam karışık varmı gülbimn hanıma gidenn bilgilendirirseniz sevinirim[/Q
hoşgeldin aramıza.ben ümite tanser beye gidiyorum memnunum ama gülbin hanımı bilmiyorum canım...
bu ara eskişehirli hamişler uyuyor galiba....