evet cumartesi anormal yoğunluk vardı canım biz öğlene doğru gittik randevu da almana gere yok demişti dr randevum olmadığı için daha da bekledim neyse aldı hemen zaten bakması lazımdı yumurtalara bana hemen hazırlan diğer hastalar linç etmeden beni dedi sabahtan o zamana kadar 23 haftaya bakmış akşama kadar burdayım erken gidemicem dedi. Düm gittim bir de ben işte bir de bugün gidicem artk sıklaştı yumurtalar büyüdüyse iğneler yeterli olduysa cuma aşılamam olacak işte yetebilir de yetmebilirde yarın yine gel dedi bugün gidicem ama ameliyat varmış öğle tatilmde gidemicem 2 de gidicem. İlk aşılamam sorunsuz ağrısız süper geçmişti bu da güzel geçer inşallah.. benim için zaten en önemlisi aradığımda ulaşabilmek ya da o an açamasa bile geri dönmesi bu dr onu yapıyor ve memnnum yanii.
bende bugün kontrole gidicem kontrol yönt. için.
zamanla daha çok seviceksin çok espirili bir dr.dur. gece yarısı bile arasan çok güzel ilgilenir çokda tedbirlidir. zaten hastane çalışanları bile çoğu onu tercih ediyor.
Allaha şükür doktorumuzu bulduk :) bu büyük problem yoksa ..insan bulmadan önce epey dert ediniyo ama hiç aklımda bi şüphe yokönceden doktora gitmeye stres oluyodum..annem bile şaşırıyo benim gibi pinpirik biri nasıl rahat oldum diye..bi de gerçekten bayan doktorlar çok kaprisli oluyo bunu da daha iyi anladım..
biz de inş haftaya kalp atısı duyacağız.
bende 11.130 arası ordaydım belkide karşılaştık bilmeden :)
inş bu aşılamanda ağrısız rahat geçer ..
ya başka doktorların geri aramasını dogru dürüst ulaşmak bile çok zormaşallah diyelim
aa bugün bende 2 de oradaydım :) yanımda bebeğim vardı oto koltuğunda mutlaka karşılaşmışızzdır.vala ben memnunum hulusiciğimden çıok çok rahatım hele ilk aşılamam o kadar güzel ve rahat geçti ki bir kez daha onu tercih ettiğim için memnun olmuştum şimdi 2 aşılama cuam olacak içim rahat.
valla bende güleryüzle giriyorum odasına gülererekte muayeneden çıkıyorum eşim içinde önemli olan bu zaten. Ben iki kadın dr değiştirdim biri acıbamdem özlem ama yok almıyım ne kadar yi dr olursa olsun memnun olanlarda var ama bana soğuk ve itici geldi ben ısınmak istiyorum doktoruma. Bugün gittim canım ama 2 ye yazmıştı doktroum biz 13.30 ordaydık hatta lavaboya da girdim 13.40 falan olmuştur yukarı çıkmam. Cuma günü kısmetse 2. aşılamam olacak ilki süper geçmişti tutmadı ama. Biri varmış 12 de aşılaması olacak o yüzden ben 2 de olucam 15 dk sürüyor işlem ama 1 saat yatırıyorlar o yüzden bir masa daha var ama o rahatsız biraz dedi bu masa daha iyi sonuşta uzunca süre de yatarak beklediğim için. O kadar da düşünceli biri yanii
aa bugün bende 2 de oradaydım :) yanımda bebeğim vardı oto koltuğunda mutlaka karşılaşmışızzdır.
ben sana daha öncede tavsiye etmiştim Hulusi Beyi çok iyi oldu onu seçmen ve gitmen. çok düşünceli güler yüzlü kendi yakını gibi her hastasına ayrı özen gösteriyor.
aa evet ana kucağında dimi oynuyordunuz bebekle agu falan sesler çıkarıyordu hatta su mu içirmiştiniz ne senin üzerinde leoparlı falan bişi vardı sanırım kapıya yakın olan koltuklarda otuyordunuz eşinle gelmiştin sanırım doğru mu tahmin ettim
evet süper tahmin ettin... bir bayanla konuştuk o da hulusi beye geliyormuş aşılama için yoksa o da sen miydin?
yok canımm o ben değildim öyle olsa konuştuk ya derdim. Ama gözüm takılmıştı sen sonradan geksin vezned gördüm sonra arkamı dönüp baktım bebekle oynuyordunuz bende çıkan hastalara bakıyordum ne zaman alacaklar diye. Hulusu beyin benim aşılamamın olduğun gün bir aşılaması daha var beni 12de alacaktı o aklına geldi 1 saatte yatıyorlar o yüzden ben 2 de giricemm canımm yani o gün iki aşılaması olacak hulusi beyin inşalah o kızcağızında tutar
inşallah tutar cnm ALLAH tüm dileyenlere emek harcayanlara tez zamanda müjdeler versin bende 15 ay uğraştım.
kimbilir burada yazıştıklarımızla nerelerde karşılaşıyoruz tesadüf iştekeşke bende görseydim seni
tabii canım mutlaka karşılaşır insan keşke daha önce yazışsaydık bilirdik görüşürdük öyle ayrı ayrı oturmuşuz meğer Hulusi bey bu ara baya yoğun iki aşılama var yarın ben aradı öğlen benden önceki 12 de ondan sorun çıkmış sizinki 12 de olsa olur mu dedi olur dedim ama sonra aradı sen çatlatma iğneni gece 2 de vurdun ama dimi dedi aa evet dedim o yüzden mecburen yarın 2 deolmak zorundaymşım zaten. Şimdide birşey sormak için aradım işlemdeymiş demek ki yoğun. 12 de olsa iyi olurdu aslında hemen biterdi eve de vakitlice gelirdim olsun hayırlısı olsun eğer aklına gelirsem yarın bana dua eder misin canım ezan zamanı..
elbette ederim hemde tüm kalbimle canım.yarın 2de güzel bir saat cnm tam cuma sonrası.ALLAH HAYIRLI OLANINI VERSİN belkide ikiz tutar
ayy 2 yumurtadan biri tutsa razıyım ben. Evet güzel bir saat evde de sela ezan arası dua okumaya vaktim olacak. Allah'ım mbarek gün yüzü hürmetine nasip eder inşallah çok sağol canımm
amiin anım inşallah.moralini yüksek tut cnm. benim aşılamamı prof. turgay şener yapmıştı. o ay tutmadı 2. aşılama için 1 ay ara verince kendiliğinden kalmıştı. tekrar gittiğimde kalp atışlarını duyduk:))
sonra beni hulusi beye yönlendirdi...
elbette ederim hemde tüm kalbimle canım.yarın 2de güzel bir saat cnm tam cuma sonrası.ALLAH HAYIRLI OLANINI VERSİN belkide ikiz tutar
Kızlar, ben Özlem Hanım'ını hastasıyım, yanlış tespitlerde bulundu ve yanlış kararlar aldı, hastalarının moralini bozmamak için neler yaşadığımı anlatmayacağım. Sağolsun Turgay Şener riskli durumları tespit etti ve tedavime başladı. 27. haftanın içindeyim, Turgay Şener bir hastanede de çalışmıyor, sizce sadece onunla mı devam etmeliyim, yoksa riskli durumlarda yönlendirdiği Hulusi Bey'e geçip doğumumu ona yaptırıp rutin kontroller için Turgay Bey'e mi gitmeliyim?
27.haftada sizce Hulusi Bey beni kabul eder mi?
Kızlar, ben Özlem Hanım'ını hastasıyım, yanlış tespitlerde bulundu ve yanlış kararlar aldı, hastalarının moralini bozmamak için neler yaşadığımı anlatmayacağım. Sağolsun Turgay Şener riskli durumları tespit etti ve tedavime başladı. 27. haftanın içindeyim, Turgay Şener bir hastanede de çalışmıyor, sizce sadece onunla mı devam etmeliyim, yoksa riskli durumlarda yönlendirdiği Hulusi Bey'e geçip doğumumu ona yaptırıp rutin kontroller için Turgay Bey'e mi gitmeliyim?
özlem hn da aynı şeyleri bende yaşadım.(ve bunları yaşayan çok kişi var) turgay şener durumu toparladı ve hulusi bey ile devam ettim. zaten turgay hocanın en tuttuğu öğrencisi.
bana Turgay hoca kağıt yazıp göndermişti ara ara kontrollere Tugay hocaya da gittim doğumum hulusi beyde oldu.
Hulusi bey bir sıkıntı görürse zaten çağırır.istersen geçebilirsinhayırlısıyla sağlıkla alın kucağınıza....
dejavuona: canım aşılaman nasıl geçti?