Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

canım bende Hulusi beye gidiyorum inan süper bir doktor çok dr değiştirmiş biri olarak söylüyorum hepsinin bir açıklatıın bulmuşumdur kadın hastalıkları konusunda hassasız malum. Özleme de gittim ama yok olmadı. Bu dr biraz baştan soğuk gib durabiliyor ama emin ol işini çok iyi yapıyor soru sormaktan çekinme cevaplar zaman içinde daha da ilgilenir. Ben bir aşılama da yaptırdım tutmadı ama çok güzel ve rahat geçti normal muayene gibi. İki ay ara verdin bu reglimde yine yaptırıcam reglimi bekliyorum ve bugün de ordaydım sırt bel ağrılarım vardı ürolog doluymuş oaraya yönlendrdiler rahme baktı enfeksiyon varmı, yumurtalıklarda kist varmı diye bişi yokmuş sonra üroloğun yapması gereken testleri istedi kan idrar verdim sonuçlara baktı birşey yok iyi dedi ki bakmayabilrdi ürolğun işi diyebilirdi ve çok hastası vardı ama kızlar seda hn. geldi deyince tabii soyadımla ağrısı varmış dediler anlattılar hemen gelsin dedi yanii. Tüp bebek merkezi de açılıyor acıbamdemde yazın ve bir tek ona güvenebilirim. Bence gitmelisin ayrıca tıp fakültesindne uzmanlık almış biri herşeyde bilgisi var. :KK34:

çok teşekkür ederim dejavu Allah bi an önce sağlıkla sıhhatle seni de isteğine kavuşturur inşallah..

inan o kadar zormuş ki şu doktora gidiyim diyorum bi kafadan bi ses çıkıyo başka birini araştırıyorum başka bi kafadan ses çıkıyo..
özlem hanıma gidip memnun olmayanlar var etradımda onda dogum yapanlar ama ben hamile olunca memnun olmadıkları doktor şimdi iyi oldu gözlerinde :KK34: kötü dedikleri şey aslında şöylede iyiydi demeye başladılar..

hiç kimseyide dinlemek istemiyorum..

buralı olmadıgım içinde bi tanser beyi hulusi beyi duydum..sakarya hastanesinide beğenmediğim için orayı hiç düşünmüyorum..

sırf milletin dün kafamı karıştırması yüzünden strese girmiştim..çok şükür şimdi sizin söylemlerinizle eminim hulusi beye gitcem aldım bile haftaya randevumu :)

Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin inş.

ya ben 2 hafta önce meliha hanıma gittim hamile olma şüphem vardı bana muayne bile etmedi agrım var diye tahlil yapmadı sonra memlekete gitiğimde bi doktora gittim hamile oldugum enfeksiyon mantar yara herşey çıktı.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim dejavu Allah bi an önce sağlıkla sıhhatle seni de isteğine kavuşturur inşallah..

inan o kadar zormuş ki şu doktora gidiyim diyorum bi kafadan bi ses çıkıyo başka birini araştırıyorum başka bi kafadan ses çıkıyo..
özlem hanıma gidip memnun olmayanlar var etradımda onda dogum yapanlar ama ben hamile olunca memnun olmadıkları doktor şimdi iyi oldu gözlerinde :KK34: kötü dedikleri şey aslında şöylede iyiydi demeye başladılar..

hiç kimseyide dinlemek istemiyorum..

buralı olmadıgım içinde bi tanser beyi hulusi beyi duydum..sakarya hastanesinide beğenmediğim için orayı hiç düşünmüyorum..

sırf milletin dün kafamı karıştırması yüzünden strese girmiştim..çok şükür şimdi sizin söylemlerinizle eminim hulusi beye gitcem aldım bile haftaya randevumu :)

Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin inş.

ya ben 2 hafta önce meliha hanıma gittim hamile olma şüphem vardı bana muayne bile etmedi agrım var diye tahlil yapmadı sonra memlekete gitiğimde bi doktora gittim hamile oldugum enfeksiyon mantar yara herşey çıktı.

Canım herkesin beklentileri farklıdır birinin beğendiğini öbürü beğenmez yani görecelidir bu konular. Hulusi beyi genelde burada dr arayan herkese öneriyorum. Çünkü hiç negatif yorum görmedim hakkında bende. Meliha'ya gitmedim ama Özlem'den daha güleryüzlü kolidorda karşılaşmıştık hatta bugünde karşılaştık bence de muayene etmesi lazımdı.

Hulusi beye cebini de alrsan her an ulaşabilirsin. Bak ben bugüngittiğimde fizik tedavi dr önermişti acıbademde adını dememişti çok ağrım olunca aradım bugüm açmadı müsait değildi yada duymadı ama sonra geri dönüş yaptı çok hoşuma gitti. Ne zaman arasam hep ulaştım. Ama Özlem hanıma bir kere gittim smear, rubella, tokoplazma ve hormon testleri yapmıştı ara öğren bendn dedi ulaşmak ne mümkün sekreterinden öğrendim sadece normal olduğunu kendisine ulaşamadım soracağım soruları soramadım ve sırf bu yüzden bıraktım. Bu kadar yoğun olup her hastasıyla ilgilenemeyecekse ona göre planlasın randevularını.

erca canım allah razı olsun senden etrafımda her kafadan bi ses çıkıyordu artık en aızndan doktoruma karar verdim.
bir de normal doğum sezeryan yada epidural olmasını tercih edebiliyormusun yoksa doktor illa ne derse o oluyomu..
kusura bakma çok soru soruyorum ama ..

senin doğumun nasıl oldu birde fiyat bilgisi verirmisin bana bu durumda parayı düşünmüyorum hiç ama en azından ne kadar oldugunu bilirsem bana çok iyi olacak
hulusi bey normal doğum taraftarı cnm. benimde epidural normal oldu.
doğum paketlerinim çeşitlerine göre fiyat değişiyor. biz 2400 ödedik

bende aranıza katıldımmmmm..
haftaya ilk doktor ziyaretimi yapacağım..adetten 4 5 gün önce ögrendim ben :) inşallah hepimiz için hakkıkmızda hayırlısı olur..
Acıbadem Hulusi Beye gitimeyi düşnüyorum ya da Ümit Hastanesi Tanser Beye

kesinlikle tanser beyi önermem. hastane de iyi değil zaten. hulusi beyi bilmiyorum.

Slm kizlar, oncelikle butun hamile olanlari tebrik ediyorum:) Allah yavrularimizi sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin insAllah! Ben buraya yeni uyeyim ve eskisehirliyim ama turkiyede yasamiyorum. Benide arabiza alirsaniz cok sevinirim:) ben 25 haftalik hamileyim, 20 haftalik ultrasonda bebegimin tek arter damarli oldugunu ogrendik. Ama bebegim saglikli Allaha sukur. Burda cogu kadin evinde dogum yapar bende evde dogum yapacaktim ama bu anomalik yuzunden hastanede dogum yapacam Allah kismet ederse. Haftaya ultrasona gircem cok merak ediyorum bebegim buyumustur insAllah

erca ve dejavu sizlere çok teşekkür ederim bugün ilk muayeneme gittim ..
Hulusi beyden pek memnun kaldım..hiç soğuk falan değil herşeyi analttı sormak istediğiniz birşey varmı diyo..her tür tetkiki yapıyo ..her zaman arayabilirsiniz diye insanın doktoruna ulaşabileceğini ve sordugu sorulardan alacagı cevaplara tatmin olması cok iyi..doktor doktor gezmeme gerek yok artık Allah şükür

Hulusi beyden pek memnun kaldım..hiç soğuk falan değil herşeyi analttı sormak istediğiniz birşey varmı diyo..her tür tetkiki yapıyo ..her zaman arayabilirsiniz diye insanın doktoruna ulaşabileceğini ve sordugu sorulardan alacagı cevaplara tatmin olması cok iyi..doktor doktor gezmeme gerek yok artık Allah şükür

bende.ilk.defa.yazıyorum.eskişehirli.değilim.ama.burda.yaşıyrm.14+4.haftalık.hamileyim.dev.hast.hüseyin.oğuz.yuvanç.a.gidiyorum.ve.çok.tatlı.çok.iyi.doktor:KK49:

merhaba hanımlar ben eskişehirli değilim ama burada yaşıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim:)) kan değerim 445 çıktı perşembe günü doktoruma gidicem doktorum ümit hastanesinde Tanser bey inşallah allah tamamına erdirir

canım çok sevindim memnun kalmana tavsiye ettik o kadar ama dediğim gibi herkesin beklentilrri farklı ya memnun kalmaya da bilirdin ama gerçekten güven veriyor insana dimi. Bende bugün oradaydım canım aşılamaya başladım 2. defa kontrolüm vardı inanılmaz yoğundu hastane bana randevu almadsan gel kontrol zaten dedi 45 dk bekledim sanırım hemen alayım seni diğer hastalar linç edecek beni dedi :) 1 kutu iğnem bitti yumurtalarım güzel gelişme göstermiş salı günü gününe kadar vuracağım iğne salı günü yine kontrol var 1. aşılamamda çok güzel geçmişti normal muayene gbiydi inşallah bu da güzel geçer bakalım.. Telefonundan her zaman ulaşabilirsin o an açmasa bile mutlaka döner canım ki bu oldukça önemli bizim için.

merhaba hanımlar ben eskişehirli değilim ama burada yaşıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim:)) kan değerim 445 çıktı perşembe günü doktoruma gidicem doktorum ümit hastanesinde Tanser bey inşallah allah tamamına erdirir

hayırlı.olsun.canım.bebeğin.ben.tokatlıyım.sen.nerelisin

canım çok sevindim memnun kalmana tavsiye ettik o kadar ama dediğim gibi herkesin beklentilrri farklı ya memnun kalmaya da bilirdin ama gerçekten güven veriyor insana dimi. Bende bugün oradaydım canım aşılamaya başladım 2. defa kontrolüm vardı inanılmaz yoğundu hastane bana randevu almadsan gel kontrol zaten dedi 45 dk bekledim sanırım hemen alayım seni diğer hastalar linç edecek beni dedi :) 1 kutu iğnem bitti yumurtalarım güzel gelişme göstermiş salı günü gününe kadar vuracağım iğne salı günü yine kontrol var 1. aşılamamda çok güzel geçmişti normal muayene gbiydi inşallah bu da güzel geçer bakalım.. Telefonundan her zaman ulaşabilirsin o an açmasa bile mutlaka döner canım ki bu oldukça önemli bizim için.
hadi hayırlısı olsun canım Allah isteğine kavuştursun tez zamanda hayırllısıyla inş. :KK49:

aynı gün gitmişiz bende cumartesi gittim tahlil sonuçları için çağırdığında

kesinlikle güven veriyor insana..aradığın anda hastaneden ulaşabiliyorsun ve cep telefonunu istemese vermez...
herkesin beklentisi farklı tabi memnuniyet ona göre değişiyor.bende tahliller için aradım hemen gel bi kontrol edeyim dedi gider gitms de çok yogun olmasına rağmen aldı aradan sağolsun.daha öncesinde basit şeyler için 3 doktora gittim hiç biri bu kadar güven vermedi.
inşallah sonuna kadar böyle iyi gider..
hamile oldugumda kesin doktor bulana kadar bi çok kişiyi gezerim sanıyordum o kadar pinpirikli bi insandım Allaha şükür gezmeme gerek kalmadı

ben ilk muayeneye haftaiçi sabah erken gittim bomboştu ama çıktıgımda tıklım tıklım olmuş bekleme salonu..
bende salı ya da çarşambaya gitcem inşallah ..

Son düzenleme:
hadi hayırlısı olsun canım Allah isteğine kavuştursun tez zamanda hayırllısıyla inş. :KK49:

kesinlikle güven veriyor insana..aradığın anda hastaneden ulaşabiliyorsun ve cep telefonunu istemese vermez...
herkesin beklentisi farklı tabi memnuniyet ona göre değişiyor.bende tahliller için aradım hemen gel bi kontrol edeyim dedi gider gitms de çok yogun olmasına rağmen aldı aradan sağolsun.daha öncesinde basit şeyler için 3 doktora gittim hiç biri bu kadar güven vermedi.
hamile oldugumda kesin doktor bulana kadar bi çok kişiyi gezerim sanıyordum o kadar pinpirikli bi insandım Allaha şükür gezmeme gerek kalmadı

ben ilk muayeneye haftaiçi sabah erken gittim bomboştu ama çıktıgımda tıklım tıklım olmuş bekleme salonu..

evet cumartesi anormal yoğunluk vardı canım biz öğlene doğru gittik randevu da almana gere yok demişti dr randevum olmadığı için daha da bekledim neyse aldı hemen zaten bakması lazımdı yumurtalara bana hemen hazırlan diğer hastalar linç etmeden beni dedi sabahtan o zamana kadar 23 haftaya bakmış akşama kadar burdayım erken gidemicem dedi. Düm gittim bir de ben işte bir de bugün gidicem artk sıklaştı yumurtalar büyüdüyse iğneler yeterli olduysa cuma aşılamam olacak işte yetebilir de yetmebilirde yarın yine gel dedi bugün gidicem ama ameliyat varmış öğle tatilmde gidemicem 2 de gidicem. İlk aşılamam sorunsuz ağrısız süper geçmişti bu da güzel geçer inşallah.. benim için zaten en önemlisi aradığımda ulaşabilmek ya da o an açamasa bile geri dönmesi bu dr onu yapıyor ve memnnum yanii.

bende bugün kontrole gidicem kontrol yönt. için.
zamanla daha çok seviceksin çok espirili bir dr.dur. gece yarısı bile arasan çok güzel ilgilenir çokda tedbirlidir. zaten hastane çalışanları bile çoğu onu tercih ediyor.:KK16:

slm arkadaslar bnde eskişehrden 30+5 gunluk gebeyımmm doktorm devlet hastansnden huseyın oguz yuvaç

Allaha şükür doktorumuzu bulduk :) bu büyük problem yoksa ..insan bulmadan önce epey dert ediniyo ama hiç aklımda bi şüphe yok :KK76: önceden doktora gitmeye stres oluyodum..annem bile şaşırıyo benim gibi pinpirik biri nasıl rahat oldum diye..bi de gerçekten bayan doktorlar çok kaprisli oluyo bunu da daha iyi anladım..

biz de inş haftaya kalp atısı duyacağız.

Son düzenleme:
X