Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

merhaba dejavu_one;

öncelkile ben pko hastası ve ploraktin yüksekliğine bağlı göğüsünden süt gelmişliği olan biriyken özlem hn.a gittim. 1 senemi yedi kadın boşu boşuna. ve kızıp Prof. dr. Turgay ŞENERE başladım 2. ay hamile kaldım. hatta ilk ay aşılama yapmıştı tutmadı ikinci ay kendiliğinden kaldı.
şimdi Turgay hocanın tavsiyesiylee hulisi beye devam ediyorum. hulisi bey kendine çok güvenen net biri. şimdilik iyi iyi giden bir hamileliğim var inşallah doğumda Hulusi Bey de nasip olur. sana da geçmiş olsun.
tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz:) :KK16:

Merhaba arkadaşlar, ben de yeni geldim sohbete.:21::21::21:
Ben de Eskişehir'deyim ve şu an 30+3 günlük hamileyim.:KK49:
Rabbim cümlemizi tamamına erdirsin inş. en iyi zamanda ve kolay ağrısız sızısız... Ben Onvak Hastanesi'nde DR. Mesut Taşkeli'ye gidiyorum.Geçen ay gittim ilk.Bir de bu ayın 12'sinde inş. gideceğim 32. hafta kontrolü için.Bundan önce Sakarya Hastanesi'nde Safiye Ergin'e gidiyordum.Benim durumum bu canlarım.Aranızda Mesut Bey'e giden var mı ?

ben de eskişehirli taze bir hamişim :) doktorum acıbademden fatih bey..iyi yada kötü bildiğiniz bişeyler var ve paylaşırsanız çok sevinirim.ben memnunum doktorumdan ancak zaman zaman gerek fatih beyle gerek acıbademle ilgili kafa karıştırıcı şeyler duydum..o yüzden yardımcı olursanız sevinirim...

Canım benim komşum 6 yıl aradan sonra hamile kalmış , Rabbim ona bir evlat nasip etmiş.O da acıbademde Fatih Bey kontrolunde bir hamilelik geçirmiş ve doğumunu yapmış.Sürekli anlatır çok iyi bir doktor diye.

Merhaba arkadaşlar, ben de yeni geldim sohbete.:21::21::21:
Ben de Eskişehir'deyim ve şu an 30+3 günlük hamileyim.:KK49:
Rabbim cümlemizi tamamına erdirsin inş. en iyi zamanda ve kolay ağrısız sızısız... Ben Onvak Hastanesi'nde DR. Mesut Taşkeli'ye gidiyorum.Geçen ay gittim ilk.Bir de bu ayın 12'sinde inş. gideceğim 32. hafta kontrolü için.Bundan önce Sakarya Hastanesi'nde Safiye Ergin'e gidiyordum.Benim durumum bu canlarım.Aranızda Mesut Bey'e giden var mı ?

cnm bende en sonunda mesut beye gitmeye karar verdim 6 haftalık hamileyim cuma günü ilk gideceğim inş. sakarya ramazan bayırlı ya gidiyordum önceden beridir bu kez bana para muhabbeti yaptı sinir oldum işte brileri gelip paramız yok diye ağlanıyormuş da falan filan. ne kadar terbiyesizliktir saygısızlıktır dedim çıktım bir dahada gitmem sakarya hastanesine. onvaka ne zaman gittiysem güler yüzle karşılaşmışımdır inş bu kezde öyle olur. kalbimizi ferah tutalım mesut beyden şikayet eden yok valla

cnm bende en sonunda mesut beye gitmeye karar verdim 6 haftalık hamileyim cuma günü ilk gideceğim inş. sakarya ramazan bayırlı ya gidiyordum önceden beridir bu kez bana para muhabbeti yaptı sinir oldum işte brileri gelip paramız yok diye ağlanıyormuş da falan filan. ne kadar terbiyesizliktir saygısızlıktır dedim çıktım bir dahada gitmem sakarya hastanesine. onvaka ne zaman gittiysem güler yüzle karşılaşmışımdır inş bu kezde öyle olur. kalbimizi ferah tutalım mesut beyden şikayet eden yok valla

Ayy evet çok ayıp etmiş yaa.Bi de bunu b,r hastana neden anlatıyorsun ki ? Çok ayıp!:KK47: İyi yapmışsın.Benim arkadaşım Onvak'ta hemşire o tavsiye etti Mesut Bey'i.İyi birisi inş. hep öyle olur.Ben de haftaya cumartesi gideceğim inş.

Kızlaarrr devlet hastanesinde bana önerebileceğiniz kadın jinekolog varmıı. Ben sakarya hastanesinde rabia karagöze gidiyorum aslında ama bu hafta izinliymiş. bu haftalık devlet hastanesine gidim diyorum yardımcı olursanız sevinirimm =D

Arkadaşlar, acıbademde aşılama sürecini yaşayan var mı? Hem genel olarak neler yapıldığını, hem de en önemlisi ücretini çok merak ediyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim:KK34:

Merhaba Edsaz;

Endişelerini memnuniyetle gidermeye çalışırım. yaşadığım en başından beri olanları yazmayı tamamladım umarım sana ışık tutar.

Arkadaşım ben seni yine rahatsız etsem olur mu:-) Sanırım ben de artık aşılama sürecine başlayacağım,bilgilerini benimle paylaşır mısın? Desteğe ihtiyacım var... Acıbademde nasıl yaşanıyor bu olay ve de ücreti nasıl çok merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler...

merhaba dejavu_one;

öncelkile ben pko hastası ve ploraktin yüksekliğine bağlı göğüsünden süt gelmişliği olan biriyken özlem hn.a gittim. 1 senemi yedi kadın boşu boşuna. ve kızıp Prof. dr. Turgay ŞENERE başladım 2. ay hamile kaldım. hatta ilk ay aşılama yapmıştı tutmadı ikinci ay kendiliğinden kaldı.
şimdi Turgay hocanın tavsiyesiylee hulisi beye devam ediyorum. hulisi bey kendine çok güvenen net biri. şimdilik iyi iyi giden bir hamileliğim var inşallah doğumda Hulusi Bey de nasip olur. sana da geçmiş olsun.
tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz:) :KK16:

çok sevindim canım hamile kalmana. Benim değerlerim evlenip muayenelere başladım başlayalı hep böyleydi ama pvo teşhisini kimse koymadı bana 35 günde de olsa reglim düzenli geliyordu pco olsa o zamanda bu sorunu yaşamam lazımdı ayrıca Anadolu'da yazın Teoman beye de gecikme şikayetiyle gitmiştim hormonda lh fshtan iki kat fazla çıkmıştı pco olabilir dedi regl 3. günü gittim aynen böyle çktı süper sorun yok dedi ve normalde oldum reglimi ama özlem hanım hemen pco dedi bebek istedğimi bile bile doğum kontrol hapı verdi bana ayrıca ilk defa bir muayenede canım çok fazla acıdı cevap alamadım sorduklarıma vs. Prolaktin geçmişim benimde var zaten hrmon baktırmalarım doktorlara gitmelerim öyle başladı 2009 da 10 günlük gecikme ve emine etize gitmemle öğrendim 5 ay ilaç kullandım 45 ti değerim ama süt gelmiyordu göğsümden sızı oluyordu sonra yükselmedi değerim. Sonra kistlerim oldu regliyle yokolan, 2010 da her sene bir iki kere gelen ara kanamalar işte o kadar ama hormonlar hep düzgün, rahim hep temiz sonuçta başka düzenleyicilerde var. Bu ilacı kullandım ve ara kanamalarım omadı ancak salı günü bitti ilaç bir hafta ara veriliyor ama 4. günüm bitti hala regl olmadım salı günü yeni kutuya başlamadan olmam ve bitecek aşamaya gelmesi lazım 2. kutuyu da kullanıp öle gidicem yine dr. Bu ilaç korunma ilacı değil sadece düzenliyor ama d.k hapı gbi kullanılıyor neden hala regl gelmedi kist mi oldu anlamadım.

Arkadaşım ben seni yine rahatsız etsem olur mu:-) Sanırım ben de artık aşılama sürecine başlayacağım,bilgilerini benimle paylaşır mısın? Desteğe ihtiyacım var... Acıbademde nasıl yaşanıyor bu olay ve de ücreti nasıl çok merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler...

Memnuniyetle paylaşırım tabi..

Acıbadem'de 2,5 kez aşılama tedavisi yaptrıdım. buçuk diyorum bir tedavim yumurtaların bozulması ile yarıda kamıştı :)

ilaçlar için SSK raporu çıkartılıyor doktor tarafından ve kullanılacak ilaç miktarı yazılıyor. ilaçlar toplamda 1300-1350 TL civarı tutuyor ama devletin ödediği pay da olduğundan sen yaklaşık 350-400 TL ilaçlar için eczaneye ödüyorsun.

doktorun ilaç dozunu ayarlıyor. yumurtaların istenilen boyuta gelene kadar iğne oluyorsun (bu iğneleri kendinde yapabilirsin) ve iğne olduğun süre boyunca da her 2 günde bir yumurta takibin yapılıyor. iğneler yeterli geldiğinde de doktorunla (ve tabiki eşinle de) karşılıklı planlama yapıp çatlatma iğnesinin ne zaman yapılacağına karar veriyorsunuz. çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra 36 saat zaman zarfında aşılama işleminin gerçekleştirilmesi gerekiyor.

eşin de iyi bir laboratuvar da aşılama için olmazsa olmazı hazırlatıyor :) (bunun için "düzen laboratuvarını" öneririm, bu işlemin de ücreti110-120 TL). tüm şartlar hazırlandıktan sonra randevu saatinde orda oluyorsun ve arkadaşların yönlendirmesi ile yukarı doğumhaneye çıkartılıyorsun (doğumhane dedim diye hemen korkma :p çünkü ortamda sadece normal muayene koltuğu ve mutfak dolaplarına benzer dolaplar var :))) sonracıma doktor sanki muayene ediyormuş gibi işlem başlıyor ve taş çatlasın 10 dk. sürüyor ve yarım saat de popon havada dinleniyorsun (bu sırada biraz kasık ağrın olabilir).. canının sıkılmaması için eşinle birlikte gitmeni tavsiye ederim.. Gerçi ben gittim de ne oldu, benimki hemşirelerle muhabbete daldı :))) doktor tarafından yapılan aşılama işlemi de zamlardan önce 250.-TL idi. muayene ücretleri 35,50.-TL idi. o yuzden fiyatlar belki değişmiştir, istersen bir sor.

yıne de aklına takılan bir şey olursa memnuniyetle cevaplarım... sana tek bir tavsiyem var; aşılamanı yapacak doktorun senin hormanlarını bunyeni çok iyi tanıması/bilmesi lazım..

inşallah her şey yolunda gider..

Memnuniyetle paylaşırım tabi..

Acıbadem'de 2,5 kez aşılama tedavisi yaptrıdım. buçuk diyorum bir tedavim yumurtaların bozulması ile yarıda kamıştı :)

ilaçlar için SSK raporu çıkartılıyor doktor tarafından ve kullanılacak ilaç miktarı yazılıyor. ilaçlar toplamda 1300-1350 TL civarı tutuyor ama devletin ödediği pay da olduğundan sen yaklaşık 350-400 TL ilaçlar için eczaneye ödüyorsun.

doktorun ilaç dozunu ayarlıyor. yumurtaların istenilen boyuta gelene kadar iğne oluyorsun (bu iğneleri kendinde yapabilirsin) ve iğne olduğun süre boyunca da her 2 günde bir yumurta takibin yapılıyor. iğneler yeterli geldiğinde de doktorunla (ve tabiki eşinle de) karşılıklı planlama yapıp çatlatma iğnesinin ne zaman yapılacağına karar veriyorsunuz. çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra 36 saat zaman zarfında aşılama işleminin gerçekleştirilmesi gerekiyor.

eşin de iyi bir laboratuvar da aşılama için olmazsa olmazı hazırlatıyor :) (bunun için "düzen laboratuvarını" öneririm, bu işlemin de ücreti110-120 TL). tüm şartlar hazırlandıktan sonra randevu saatinde orda oluyorsun ve arkadaşların yönlendirmesi ile yukarı doğumhaneye çıkartılıyorsun (doğumhane dedim diye hemen korkma :p çünkü ortamda sadece normal muayene koltuğu ve mutfak dolaplarına benzer dolaplar var :))) sonracıma doktor sanki muayene ediyormuş gibi işlem başlıyor ve taş çatlasın 10 dk. sürüyor ve yarım saat de popon havada dinleniyorsun (bu sırada biraz kasık ağrın olabilir).. canının sıkılmaması için eşinle birlikte gitmeni tavsiye ederim.. Gerçi ben gittim de ne oldu, benimki hemşirelerle muhabbete daldı :))) doktor tarafından yapılan aşılama işlemi de zamlardan önce 250.-TL idi. muayene ücretleri 35,50.-TL idi. o yuzden fiyatlar belki değişmiştir, istersen bir sor.

yıne de aklına takılan bir şey olursa memnuniyetle cevaplarım... sana tek bir tavsiyem var; aşılamanı yapacak doktorun senin hormanlarını bunyeni çok iyi tanıması/bilmesi lazım..

inşallah her şey yolunda gider..

en ince ayrıntısına kadar üşenmeden bana vakit ayırdığın için ne kadar teşekkür etsem azdır... benim kafam o kadar karışık ki,bi anda kendimi tedavinin ortasında buldum,adet düzensizliğim vs. sıkıntım yoktu ama fsh.5 lh.7 şeklinde çıkınca pko dendi,bi ay klomen 2 ay iğne tedavim sonuçsuz kaldı,anlayacağın 1 iğne rapor hakkım kaldı,bu ay kendim ara verdim,çünkü kendimi tanıyamıyorum ruhsal olarak,yarın adetimin 2. günü ve Özlem hanımın aşılama diyeceğini tahmin ediyorum,o sinyali vermişti çünkü...
kendi haline bırakmak mı,devam etmek mi doğru düşünmekten yoruldum...
gelişmeler oldukça başını ağrıtırım,kendine iyi bak

en ince ayrıntısına kadar üşenmeden bana vakit ayırdığın için ne kadar teşekkür etsem azdır... benim kafam o kadar karışık ki,bi anda kendimi tedavinin ortasında buldum,adet düzensizliğim vs. sıkıntım yoktu ama fsh.5 lh.7 şeklinde çıkınca pko dendi,bi ay klomen 2 ay iğne tedavim sonuçsuz kaldı,anlayacağın 1 iğne rapor hakkım kaldı,bu ay kendim ara verdim,çünkü kendimi tanıyamıyorum ruhsal olarak,yarın adetimin 2. günü ve Özlem hanımın aşılama diyeceğini tahmin ediyorum,o sinyali vermişti çünkü...
kendi haline bırakmak mı,devam etmek mi doğru düşünmekten yoruldum...
gelişmeler oldukça başını ağrıtırım,kendine iyi bak

1,5 sene uğraşlarımızda ben de içimde çok gel-gitler yaşadım. insan psikoloji allak bullak oluyor bu dönemde. o yuzden seni çok ama çok iyi anlıyorum.

Aralık 2011'de klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, 6 ocak'da adet olunca da "yeter artık uğraşmıyorum, bıktım usandım artık" serzenişlerinde bulunarak rutin adetin 2. ya da 3. gün kontrolüne gitmedim. temmuzda tüp bebek yaptırma kararı aldık eşimle..

ocak ayı benim diplerde olduğum bir aydı. ablam çok buyuk rahatsızlık geçirmişti, istanbul'a gidip geldim sürekli sigarayı çoğaltım, sağlıklı beslenmeyi bıraktım bla blaa...

en umutsuz en düşünmediğim ayda, şubat 8'de de hamile olduğumu öğrendim :)))

demek istediğim planla programla görev bilinciyle saati ile günü ile olacak şey değilmiş onu anladık. hesaplamalarda çıkan yumurtlama günlerimden önce hamile kaldım ben.

insan, uğraşlarının boşa çıktığını görünce kendini çaresiz(miş) gibi hissediyor, yaşadım biliyorum, o yuzden başımı ağrıtamazsın :)) eğer bir nebze olsun seni rahatlatabileceksem, soru işaretlerini giderebileceksem, sana derin bir ohhh çektirebilirsem çook sevinirim..

her zaman da seve seve mesajlarını cevaplarım..

sevgiler.

1,5 sene uğraşlarımızda ben de içimde çok gel-gitler yaşadım. insan psikoloji allak bullak oluyor bu dönemde. o yuzden seni çok ama çok iyi anlıyorum.

Aralık 2011'de klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, 6 ocak'da adet olunca da "yeter artık uğraşmıyorum, bıktım usandım artık" serzenişlerinde bulunarak rutin adetin 2. ya da 3. gün kontrolüne gitmedim. temmuzda tüp bebek yaptırma kararı aldık eşimle..

ocak ayı benim diplerde olduğum bir aydı. ablam çok buyuk rahatsızlık geçirmişti, istanbul'a gidip geldim sürekli sigarayı çoğaltım, sağlıklı beslenmeyi bıraktım bla blaa...

en umutsuz en düşünmediğim ayda, şubat 8'de de hamile olduğumu öğrendim :)))

demek istediğim planla programla görev bilinciyle saati ile günü ile olacak şey değilmiş onu anladık. hesaplamalarda çıkan yumurtlama günlerimden önce hamile kaldım ben.

insan, uğraşlarının boşa çıktığını görünce kendini çaresiz(miş) gibi hissediyor, yaşadım biliyorum, o yuzden başımı ağrıtamazsın :)) eğer bir nebze olsun seni rahatlatabileceksem, soru işaretlerini giderebileceksem, sana derin bir ohhh çektirebilirsem çook sevinirim..

her zaman da seve seve mesajlarını cevaplarım..

sevgiler.

hayatımın en zor günlerinden birini geçirdim bugün... önce Özlem hanımın karşında, sonra hastane koridorlarında ve yollarda ağlaya ağlaya geldim eve... Özlem hanım aşılamaya gerek yok TÜP BEBEK denemelisin dedi,eşime telefonda söyleyemedim:-( herşey için çok sağol arkadaşım,dua et benim için.......

hayatımın en zor günlerinden birini geçirdim bugün... önce Özlem hanımın karşında, sonra hastane koridorlarında ve yollarda ağlaya ağlaya geldim eve... Özlem hanım aşılamaya gerek yok TÜP BEBEK denemelisin dedi,eşime telefonda söyleyemedim:-( herşey için çok sağol arkadaşım,dua et benim için.......

edsazcım moralini bozma canım.aynı yollardan ben de geçtim.daha önceden de başka bir arkadaşa anlatmıştım başımdan geçenleri.ben de pko hastasıyım.bebek düşünmeye başladığımızda öğrendik bizde.klomen tedavisi,iğne, yok rrahat bırakalım belki olur derken aşılama yaptırdık.önce bunu bile kabullenemedim.ama 1,2,3 derken tüp bebek yolları göründü bizlere.1 tedavim yarıda kesildi.2 ay sonra tekrardan başladık.şu an 17 aylık oğlum var.bu süre içinde 4-5 tane dr değiştirdik.hepsi pko'nun sorun sayılmadığını psikolojik olarak rahat olmamı söylediler.ama ne mümkün stres yapmamak.şu an ki aklım olsa kabullenmesi zor olsada tüp bebek denerdim hemen.çok zor bir süreç.bir sürü kişi pko hastası olduğu halde doğal yollardan hamile kaldı. inşallah bunlardan biri de sen olursun.ayrıca aşılamada şans oranı düşük.biz aşılama için çok para harcadık.çok ümitlerimizi tükettik.istersen başka doktorlarla da görüş.dualarım seninle...

merhaba Edsazcım;

her şeyin hayırlısı olsun, üzme hırpalama kendini.. her şeyden önce Allah sana ve eşine sağlık versin. istersen 2-3 ay zaman tanı kendine, dinlen kafanı dağıt..

dualarım sizinle...

Merhaba hanımlar, uzun zamandır giren olmamış ama ben sorayım belki cevap veren birisi olur.Ben Onvak'ta Mesut Bey'e gidiyordum ama bugün biraz canım sıkıldı.Sabahattin Akyıl'a giden var mı ? Tavsiye eder misiniz ? :44:

Merhaba canım, sen Mesut Bey'e devam ediyor musun ?

Merhaba hanımlar, uzun zamandır giren olmamış ama ben sorayım belki cevap veren birisi olur.Ben Onvak'ta Mesut Bey'e gidiyordum ama bugün biraz canım sıkıldı.Sabahattin Akyıl'a giden var mı ? Tavsiye eder misiniz ? :44:

bende mesut beye gidiyorum bugun hastanedeydim ne canını sıktı merak ettim sabahattin beyle ilgili hiç fikrim yok bu arada..

arkadaşlar gerçekten iyi ki varsınız,desteğiniz umut oldu,hala şaşkınlık içindeyim,HAMİLEYİM:-))
geçen ay tüp bebek tedavisi önerilmişti ve yıkılmıştım,nerdeyse bi on gün depresyon yaşadım,eşimi çok üzdüm...
bu arada taşınma telaşı araya girdi ve ben üzülmeye ara verdim:-)) perşembe günü adet olmam gerekiyodu,inşallah gecikir de cuma günü rahatça taşınma telaşını atlatırım diye diledim,derken dün hala adet olmamıştım,bu ay incir kürü uyguladım,dedim ki bi de kist çıktı başıma,eşim akşam test yapmamı istedi,öylesine yaptım ve çift çizgiiiii:-))
dün doktora gittik,keseyi gördük,nasıl bi mutlulukmuş bu yaaa,darısı isteyen herkeseee...
derhan ve er-ca arkadaşlarım desteğiniz için özellikle teşekkürler,öpüyorum

arkadaşlar ben de 7 haftalık hamileyim..onvak hastanesinde sabahattin akyıla gidiyorum..tanıyan bilen varmı nasıl bi doktor..aslında ümit hastanesindeki tansel beye gidiyodum ama çok yoğun olduğu için bıraktım..bana yardımcı olursanız sevinirim.

X