Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Ben Hulusi beye geçtiğimi söylemiştim verdiği ilaç çok şükür yi geldi ara kanamalarım bitti aslında ben hemen aşılama düşünüyorum ma dr erken dedi biraz daha deneyin dedi rahim filminden de korkuttu beni anestezi almak grekebilir acılı bir işlem boşuna onu çekmeyin dedi bende bir daha ki ay klomen kullanayım iki ay sonra film çektirip aşılama olur diyorum. Yalnız acıbadem de rahim filmi çektiren var mı acıyor mu gerçekten ve anestezi ile mi çektirdiniz ya bir tek ondan tırsıyorum canım çok tatlı değildir ama kasarsam kendimi diye korkuyorum tabii inşallah gerek kalmaz kendiliğinden gelir yavrum şahsen ben Hulusi beyden memnun kaldım.

Ben Hulusi beye geçtiğimi söylemiştim verdiği ilaç çok şükür yi geldi ara kanamalarım bitti aslında ben hemen aşılama düşünüyorum ma dr erken dedi biraz daha deneyin dedi rahim filminden de korkuttu beni anestezi almak grekebilir acılı bir işlem boşuna onu çekmeyin dedi bende bir daha ki ay klomen kullanayım iki ay sonra film çektirip aşılama olur diyorum. Yalnız acıbadem de rahim filmi çektiren var mı acıyor mu gerçekten ve anestezi ile mi çektirdiniz ya bir tek ondan tırsıyorum canım çok tatlı değildir ama kasarsam kendimi diye korkuyorum tabii inşallah gerek kalmaz kendiliğinden gelir yavrum şahsen ben Hulusi beyden memnun kaldım.

genel aneztesi ile Acıbadem'de Özlem Hanım'a çektirdim rahim filmini. korkulacak hiçbir şey yok. için rahat olsun..

canım ben nisanda doğum yaptım acıbadem de normal 1000 tl ödedik ama paket seçersen daha fazla ödüyorsun 1 gece kaldım hastanede de. Ben memnun kaldım acilden gitmiştikbiz rda para almak istediler ilk başta eşimde ilaç tedavisi olursa çıkışta öderim nstye girsin doktoru görsün doğumsa niye acile para ödeyim demiş belki o yüzde fazla ödüyorlardır

bende 27 haftalık hamileyim şuana kadar acıbademde özlem hanıma gidiyordum takii bizi acıbademin kendisine ait acıbadem mobil sağlıktan arayana kadar beni aradılar türkiyede 300 kişinin içine girdiğimi ameliyatta %50 indirim muayeneler sınırsız üçretsiz acil üçretsiz çoçuklarım ve eşim de dahil 1 yıl boyunca ayda sadece39tl ödeyerek sahip olacagım bi sağlık paketinden bahsettiler bizde acıbademe güvenerek bu paketi satın aldık ödemeyi yaptık ama bize sattıkları paket yılda birdefa dahiliye muayenesiymiş yani 450 tl ye sattılar paramızı iade ederlermi orası meçhul bu şekilde rahatlıkla insanları kandırarak para kazanma cabasında bulunan bi hastaneye ne kendimi nede bebeğimi emanet edemem inanmazsanız internetten bakın acıbadem mobil sağık doğum sırasında ne yapacakları mechul güvenimi öldürdüler psikolojim bozuldu bu saatten sonra sadece devlete gidecegim galiba sizde dolandırılmayın özelliklede acıbadem mobil sağlık ararsa dikkatli olun

yeni çıkan yasa ile doktorlar artık sezeryandan normal doğuma yönlenmeye başladı, ac.... 'in sezeryan oranları çok yüksek olduğunu duymuştum, umarım bundan sonra düşer, birde eskişehir ac..... sgk ile geniş kapsamlı anlaşması olan 2 ac.....den biri. diğer tüm hastanelerinde 300tl kadar muayene ücretleri var, çok şanslıyız bence. kuzenim istanbulda ve burada ac..... çok pahalı keşke eskişehirde olsam diyodu. hatta sgk anlaşması yoksa doğum 7000tl den başlıyor, bizzat hastaneye sordum. böyle kulaktan kulağa seneye anlaşması kalkıcak diye duymuştum sgk ile, bunuda hastanedeki ücretlndirme kısmına sorduk bizide vurur mu tam doğum zamanı diye, net bişey söylemediler. suan için böyle bişey yok ama nolur bilemiyoruz dediler. doğumuma 2 ay kaldı, sanırım anlaşması kalksa bile 2013ten itibaren kalkar, e bizde o zamana kadar doğurmuş oluruz inş.:)

merhaba arkadaşlar. benım de 3 aylık bir oğlum var. doğumumu sakarya hastanesinde yaptım ocak ayında. doktorum ramazan bayırlı. gayet soğukkanlı ve tüm olasılıkları güzelce izah eden, hastasını asla başından savmayan tüm tlflara cevap veren bir doktor. muayeneye girdiğinizde önce sizinle sohbet ediyor sonra ultrasona alıyor ve siz anlamasanız bile herşeyı tüm ayrıntılarıyla anlatıyor tüm organlarını eliyle gösterıyor.sizin soru sormanıza gerek kalmıyor çünkü o siz merak etmesienizde herşeyi ayrıntılarıyla anlatıyor. odasından yarım saatten önce çıkanı hiç görmedim. kılo konusunda ciddi takıntılı asla çok kılo alınmasını istemıyor. doğumum epidural sezeryan oldu.( doktorum suni sancı verip normal doğumu denemek istedi ama ben suni sancı istemediğim için epidural doğumu seçtim) dikişlerim kısa sürede düzeldi. anestezicim fikret beydi ki hiç canımı yakmadı. odalarda 2 yatak var ama tek başınıza kullanıyorsunuz dolayısıyla refakatçınız da koltukta değil yatakta yatmış oluyor. refakatcımıza ve bize yemek veriliyor. bebeğin ilk muaynesi aşısı vs. hepsine 540 tl istediler. oda süsleme yok. acıbademdeki gibi refakatçıye ayrı yemek anneye ayrı yemek de yok. ama ben çok memnun kaldım hemşireler çok ilgiliydi. doktorumu da anestezicimi de tavsiye ederim.
benden tam 5 hafta sonra da kuzenım acıbademde doğum yaptı. doktoru fatih beydi. uzun süre başka doktorlarda tedavı gördü çatlatma iğneleri vs. sonra fatih beye başladı 2 ay sonra da kendiliğinden hamile kaldı. tüm hamileliği boyunca da ona gitti. 5. yada kuzenıme bebeğin çok iri 4 kg yu kesın görür sezeryanla alırız dedi. zaten kuzenım de normal doğumdan korktuğu için kendını ona hazırladı. ama şubat başında bi yasa çıkmış sanırım artık doktorlara bıçak parası denılen para verilmiyormuş sezeryanlarda. eskisi gibi yok bebeğin kafası büyük sezeryan yapalım yok bebek iri sezeryana alalım, çatın dar sezeryan olmalısın vs. diyemıyorlarmış. bakanlık sezeryan doğumları ciddi takıbe almaya başlamış. bu yuzden de herkeze sezeryan diyen fatih bey birden çark etti. son güne kadar beklıyecez normal doğuracaksın dedi kuzenime. kuzenım 41. haftaya geldi. hala hiç sancısı yoktu fatıh bey de hastaneye yatışını yaptı. sabah 11.00 den gece 23.00 e kadar tam 12 saat suni sancı verdirdi.gerçi bu süre zarfında da sadece bir kere gelmiş kuzenımın yanına ama genelde her bu şekilde yapıyorlar zaten. ama bebek mümkün değil inmiyordu sancılar da en fazla 80lere ulaşmıştı. gece 23.30 da genel anesteziyle sezeryana aldı doktoru.amıa normal doğurtmak için de elinden geleni yaptı. doğum için de tam 1500 tl ödediler
bunu yazdım çünkü fatih bey direkt sezeryana alıyor diyen çok kişi duydum. ben canlı şahidim adam normal doğurtacam diye çok uğraştı ama olmayınca olmuyor. benım doktorum ise doğuracak olan sensın ben senı her şekılde doğurturum benım için sorun değil dedi ama ben sezeryanı tercih edince hiç de ısrar etmedi normal doğum olsun diye. sonuç olarak ikimizde çok memnun kaldık hem doktorlarımızdan hem hastanelerimizden. paylaşmak istedim. hepinize iyi doğumlar diliyorum.

Sakarya hastanesi ve Ramazan Beyle ilgili tüm yorumlarına katlıyorum.ama benm refakatçimede yemek vardı.bende 9 mayısta yaptım doğumu.doktorum sonuna kadar normal doğum yanlısı.yani Ramazan bey.ama benim bel fıtığım vardı göze alamadım.anestezi uzmanım zaten çok iyiydi sayesinde epiduralim çok iyi geçti hep sohbet etti benimle.odalarda tek kalınmasıda süper bişey.hem fiyatta gayet uygun.2 gün kalmama rağmen. birisi Ramazan beyin para lafı ettiğini söylemiş.9 ay gittim öyle bir şeyle karşılaşmadım.Başarılı insanlar böyle laflarla yıkılmaz.lekelemeye çalışılmasın!

Son düzenleme:
Sakarya hastanesi ve Ramazan Beyle ilgili tüm yorumlarına katlıyorum.ama benm refakatçimede yemek vardı.bende 9 mayısta yaptım doğumu.doktorum sonuna kadar normal doğum yanlısı.yani Ramazan bey.ama benim bel fıtığım vardı göze alamadım.anestezi uzmanım zaten çok iyiydi sayesinde epiduralim çok iyi geçti hep sohbet etti benimle.odalarda tek kalınmasıda süper bişey.hem fiyatta gayet uygun.2 gün kalmama rağmen. birisi Ramazan beyin para lafı ettiğini söylemiş.9 ay gittim öyle bir şeyle karşılaşmadım.Başarılı insanlar böyle laflarla yıkılmaz.lekelemeye çalışılmasın!

Doktorum Ramazan BAyırlı.. Ve 4 yavrumun da dokttoru.. 4 ünü de sezeryanla doğurdum.. ikisi genel 2 si epidural sezeryanla doğdu..
Yapılan yorumlaara sonuda dek katılıyorum. Ramazan bey hakikaten çok anlayışlı ve bir o kadar açıklayıcı bir doktor.
Hayatımda beni bu kadar korkularımdan arındırıp rahatlatan bir dokturm olmadı.
4. sezeryanım ben ölür müyüm dediğimde.. olur mu öyle şey ..... hanım...ölüm her yerde var hepimize var..
Allahın izniyle olup bitecek demişti... Her iki anestezi uzmanı da ayrı doğumlarımda anestezi uyguladı.
İkiside gayet iyiydi.
Hala gidiyorum yanına.. Çünkü gerçekten benim için hakkını asla ödeyemeceğim harika bir doktordur...
Ameliyathanede bana ...kız değil mi senin ... hanım dedi... Allah size versin kızı inşallah demişimdir.
Anestezi uzmanımız yıkıldı gülmekten. Güle oynaya ameliyat oldum... İnşallah hepinizin hamileliği bu kadar güzel geçer hanımlar...

Selam.Ben de acıbademe gidiyorum.Doktorum Hulusi bey. 34 haftalık hamileyim. Epidural sezaryen düşünüyorum. Biraz anlatırmısınız. Doğum için sabah mı gittiniz,geceden yatış mı yapıldı. Epidural nasıl geçti. Hiçbirşey hissedilmiyor mu? Sonrası nasıldı? Doktorunuz kim? Çok sordum ama çok merak ediyorum. :KK1: Cevaplarsanız sevinirim. Bebeğinizi güle güle, sağlıkla büyütün inşallah...

herkese merhaba
bende ikiz bebek bekliyorum.
bu 2. hamileliğim 3,5 yaşında bi oğlum var.
Talat Remzi demirkol a gidiyorum çokta memnunum
ilk doğumdada ona gittim sezeryanımıda oyaptı ama ozaman zübeyde hanımdaydı.
Ümit hastanesinde sezeryan doğum ne kadar bilen varsa ltfn paylaşabilir mi?

7 temmuzda Onvak hastansesinde sezeryan ile doğum yaptım.Doktorum Mesut Taşkeli idi.Eğer 2. bebeğime hamile kalırsam tercih etmeyeceğim doktorlar arasında.Ama hastane personeli , hemşireleri harika!Çok güler yüzlüler, yardımcı oluyorlar her konuda.Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.

Selam.Ben de acıbademe gidiyorum.Doktorum Hulusi bey. 34 haftalık hamileyim. Epidural sezaryen düşünüyorum. Biraz anlatırmısınız. Doğum için sabah mı gittiniz,geceden yatış mı yapıldı. Epidural nasıl geçti. Hiçbirşey hissedilmiyor mu? Sonrası nasıldı? Doktorunuz kim? Çok sordum ama çok merak ediyorum. :KK1: Cevaplarsanız sevinirim. Bebeğinizi güle güle, sağlıkla büyütün inşallah...

benim doktorum özlem hanımdı. doğum için sabah gittik 8 gibi hastanedeydik işlemler yapıldı odamıza çıktık hemşireler gelip ameliyat için hazırladılar 10 gibi ameliyathaneye götürdüler epidural yapıldı hemen ameliyat başladı 5 dakikada oğlumun sesini duydum :) güzel yüzünü gösterdiler sonra o gitti benim ameliyatım tamamlandı 20 dakika kadar da o sürdü hiç acı yok ama bişeyler hissediyorsun özellikle çocuk çıkarken bayaa bi baskı oluyo karnında ama dayanılmayacak hiçbişey yok sonrasında bacakların uyuşukluğu saatlerce geçmiyor ama epiduralin ağrı kesici özelliği sayesinde ben ilk günü rahat geçirdim ikinci gün biraz gaz sancısı yaşadım ama o da geçti çok şükür yani size epidurali içtenlikle tavsiye ederim ben acıbademden de hemşirelerden de çok memnun kaldım çok ilgililer size de hayırlı doğumlar dilerim

herkese merhaba
bende ikiz bebek bekliyorum.
bu 2. hamileliğim 3,5 yaşında bi oğlum var.
Talat Remzi demirkol a gidiyorum çokta memnunum
ilk doğumdada ona gittim sezeryanımıda oyaptı ama ozaman zübeyde hanımdaydı.
Ümit hastanesinde sezeryan doğum ne kadar bilen varsa ltfn paylaşabilir mi?

ümit hastanesine giden kimse yok mu acaba????

arkadaşlar merhaba ben 10 haftalık hamile engelli bir öğretmenim.Daha önce de çoğu kez başıma geldiği gibi ayağım takılıp düşebiliyorum,zaten genel bi denge sorunum varken artan ağırlığımla ve de düşme korkusu tedirginliğiyle daha zor yürüyorum.1 eylülde okullar açılıyor ve ben yasal hakkım olan 6 aylık heyet raporu hakkımı kullanmak istiyorum.Okulumla konuştum sağlığımın daha önemli oldugunu rapor kullanmamın bi sakıncası olmadığını söylediler.Fakat doktorum ben o kadar uzun rapor veremem dedi....:KK43: eskişehirde benim durumumu korkularımı sağlığımı daha iyi anlayacak daha anlayışlı davranacak heyet raporu konusunda bana yardımcı olacak bir jinekolog tanıyorsanız lütfen yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar merhaba ben 10 haftalık hamile engelli bir öğretmenim.Daha önce de çoğu kez başıma geldiği gibi ayağım takılıp düşebiliyorum,zaten genel bi denge sorunum varken artan ağırlığımla ve de düşme korkusu tedirginliğiyle daha zor yürüyorum.1 eylülde okullar açılıyor ve ben yasal hakkım olan 6 aylık heyet raporu hakkımı kullanmak istiyorum.Okulumla konuştum sağlığımın daha önemli oldugunu rapor kullanmamın bi sakıncası olmadığını söylediler.Fakat doktorum ben o kadar uzun rapor veremem dedi....:KK43: eskişehirde benim durumumu korkularımı sağlığımı daha iyi anlayacak daha anlayışlı davranacak heyet raporu konusunda bana yardımcı olacak bir jinekolog tanıyorsanız lütfen yardımcı olur musunuz?

Bu konuda rapor verebilecek bir doktor bilmiyorum birçok doktora gittim ama rapor konusunda nasıl davranacaklarını bilemiyorum ancak Sabahattin Akyık var Onvak'ta gittiğim doktorlar içinde babacan, güleryüzlü, dinlemeyi seven başka dr tanımadım şu an ona gitmiyorum ama isterseniz başvurun derim umarım istediğiniz raporu verir bir de tıp fakültesinin doktorarına gitseniz ordakiler vermez mi acaba.

teşekkürler cevabınız için.Her yolu denemeye çalışıyorum bakalım...:KK43:

tıp fakültesinden emekli prof. dr. turgay şener e gitseniz o sizi yönlendirir. ve birçok özel hastanede çalışan arkadası ve öğrencileri var. onlardan da yardım ister diye düşünüyorum. şansınızı deneyin. muayenehanesi doktorlar caddesi mc donaldsın karşısındaki bina. 2.kat

bu arada ben acıbadem de dr. hulusi göktüğ gürer'e gidiyorum. ilk zamanlar çalışıyordum. hemen açık istirhaat vermişti. düşük tehlikem vardı biraz. çok da güzel ilgileniyor. bu da prof'un öğrencisiymiş. bana da o tavsiye etti.

Eskişehirli kızlar merhaba,ben aranıza yeni katıldım.Acıbadem'de Fatih bey'e gidiyorum;ilgili güler yüzlü iyi bir doktor ama çok kalabalık :KK43:

arkadaşlar bende 8 haftalık hamileyim haftaya onvak hastanesinde sebahattin akyıla gideceğim onu çok övdüler bakalım yorumları yazarım ve giden arkadaşlar varsa doktor ve hastane ile ilgili lütfen yardımcı olsunlar

arkadaşlar bende 8 haftalık hamileyim haftaya onvak hastanesinde sebahattin akyıla gideceğim onu çok övdüler bakalım yorumları yazarım ve giden arkadaşlar varsa doktor ve hastane ile ilgili lütfen yardımcı olsunlar

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar:

X