merhaba arkadaşlar, bende özlem hanıma gidiyorum haftayada kontrolum var, 2li 3 lü test yaptırmayacağım. sakaryadada bi doktora gittim ben ama kistim olduğu için beni hastaneye yatırmaya kalktı, özlem hanım kistimi hiç önemsememişti hiç korkutmamıştı patlar, kendi etrafında döner, şöyle böyle olur filan diye, kendiliğinden kaybolma ihtimali var diyip rahatlatmıştı. özlem hanımın 23.30 bile gitseniz guleryuz gösteriyo olmasından cok memnunum ama çok yoğun çalışıyor ve çok yorgun, bilgisine güveniyorum ama yoğunluğu beni biraz tedirgin ediyor. gündüzleri ankarada
tüp bebek merkezinde, 4ten sonra eskişehirde olduğunu duydum çok dolu bi tempo, hatta kendisine bile dedim sizi görünce kendi iş yoğunluğuma şükrettim dedim gülüp her işin kendine göre bi tarafı var sorun değil diye onuda gayet sakin cevapladı. özlem hanımı seviyorum ne yalan söyliyim :) sadece bişeyi çok merak ediyorum, en ufak bi sıkıntıda risk almayıp sezeryana yönlenidiryor acıbadem diyorlar. ben normal doğum yapmayı çok istiyorum inş ama özel hastanenin malesef böyle bi sezeryan yanlısı olma durumu var. bikaç kişi de özlem hanıma kim gittyse bi şekilde sezeryan oldu dedi kafam karıştı, bilemiyorum, bilginiz var mI?? doktora sordum sizce sezeyan mı normal doğum mu diye, normal doğum dedi bu konuda da bi güvensem sonuna kadar oraya gitmek istiyorum çünkü hastaneyi, temizliğini de çok beğendim, doktorumun rahatlığını insanı gereksiz panik etmeyişini de sevdim ama göz göre göre sezeryana mecbur edilip normal doğumdan mahrum olmak istemiyorum. bebeğin kalp atışaları düşüyo acilen sezeryana, kaksını yiyebilir acilen sezeryana, kordonu dolandı dolanacak acilen sezeryana..
ama devlettede bunca doğum yapan var sezeryan bu kadar rahat karar verilmiyo.
doğumumun acıbademdeki kadar özel (mahremiyet acısından, lüks açısından değil) ve bayan doktor tarafından olacagını bilsem aslında devlet hastanesıne sırf normal doğum için razı olurum ama kimin yaptıracağı, kimlerin odaya girip çıkacağı belli olmayan refakatcinin rahatca yanına gelemediği bi ortamda doğum yapmak isteimyorum ben.
şu normal doğum konusunda özlem hanımla ilgili bilgisi olanlar yazabilir mi arkadaşlar??