Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Teşekkür ederim canım. Acibadem de mı calisio bu Dr.

hayır elif ana özel kliniği var orda calışıyor mehmet kuşku byanından ayrılmış acı bademdeymiş mehmet yaşar akarca elif anada gittiğinde gördüğünde için ısınacaktır

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
annem için pskiyatrist arıyorum eskişehirde
önerebileceğiniz doktor / hastane var mı??

Merhaba Kızlar;

6 gündür kimse bir şeyler yazmamış :) Özel Hastanelere gelen zam konusunda ne düşünüyorsunuz?? :)

eskişehirli hamişler aranıza bende katıldım.... gerçi bozüyük de ikamet ediyorum. ama dr. için oradayım.

ben prof. dr. Turgay ŞENER'in muayenehanesine gidiyorum. sizler nereye kimlere gidiyorsunuz bakalım.
ben bir dr.a daha başlamak istiyorum ama gülbin erol ve tanser bey arasında kararsızım

zammı nezaman zam yaptılar hiç bilgim yok 2 haftadır gitmiyorum merak ettm şimdi

gelmiş zam sadece muayene ücrelerine dediler biz 35 lira verioduk şuan 42 olmuş .. doğu ücreterndebr değişiklik yokdediler ama inşşş olmaz ocakta yeterince zam yapmışlardı zaten :S

gelmiş zam sadece muayene ücrelerine dediler biz 35 lira verioduk şuan 42 olmuş .. doğu ücreterndebr değişiklik yokdediler ama inşşş olmaz ocakta yeterince zam yapmışlardı zaten :S

ben de haftaya kontrole gideceğim. bakalım Acıbadem ne kadar olmuş. Dediğin gibi inşallah doğum ücretlerine zam yapmazlar.

ben acıbademe gidiyorum canım :KK1:

merhaba arkadaşlar..19 haftalık hamileyim..acıbademde özlem hanıma gidiyorum..en son 17 martta gitmiştim muayneye 35 tl vermiştik..ne zaman değişti bu ücretler??doğum fiyatları hakkında bilginiz varsa anlatırmısınız??fiyatlar çok arttıysa acıbademi bi daha düşünmem lazım :KK43:(

merhaba arkadaşlar..19 haftalık hamileyim..acıbademde özlem hanıma gidiyorum..en son 17 martta gitmiştim muayneye 35 tl vermiştik..ne zaman değişti bu ücretler??doğum fiyatları hakkında bilginiz varsa anlatırmısınız??fiyatlar çok arttıysa acıbademi bi daha düşünmem lazım :KK43:(

canım ben 10 martta gittiğimde 35tl vermiştim 24 martta ise 42 tl verdim o arada bi değşiklik oldu ya özel hastaneler katkı payı değiştirildi. Doğum ücretleri artmamış umarım artmazz şurda ne kaldı doğuma... bu arada normal doğum 1000 tl, sezaryan 1500 canım paketlerde standartta +400 artıyo sanırım vip'i bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar, bende özlem hanıma gidiyorum haftayada kontrolum var, 2li 3 lü test yaptırmayacağım. sakaryadada bi doktora gittim ben ama kistim olduğu için beni hastaneye yatırmaya kalktı, özlem hanım kistimi hiç önemsememişti hiç korkutmamıştı patlar, kendi etrafında döner, şöyle böyle olur filan diye, kendiliğinden kaybolma ihtimali var diyip rahatlatmıştı. özlem hanımın 23.30 bile gitseniz guleryuz gösteriyo olmasından cok memnunum ama çok yoğun çalışıyor ve çok yorgun, bilgisine güveniyorum ama yoğunluğu beni biraz tedirgin ediyor. gündüzleri ankarada tüp bebek merkezinde, 4ten sonra eskişehirde olduğunu duydum çok dolu bi tempo, hatta kendisine bile dedim sizi görünce kendi iş yoğunluğuma şükrettim dedim gülüp her işin kendine göre bi tarafı var sorun değil diye onuda gayet sakin cevapladı. özlem hanımı seviyorum ne yalan söyliyim :) sadece bişeyi çok merak ediyorum, en ufak bi sıkıntıda risk almayıp sezeryana yönlenidiryor acıbadem diyorlar. ben normal doğum yapmayı çok istiyorum inş ama özel hastanenin malesef böyle bi sezeryan yanlısı olma durumu var. bikaç kişi de özlem hanıma kim gittyse bi şekilde sezeryan oldu dedi kafam karıştı, bilemiyorum, bilginiz var mI?? doktora sordum sizce sezeyan mı normal doğum mu diye, normal doğum dedi bu konuda da bi güvensem sonuna kadar oraya gitmek istiyorum çünkü hastaneyi, temizliğini de çok beğendim, doktorumun rahatlığını insanı gereksiz panik etmeyişini de sevdim ama göz göre göre sezeryana mecbur edilip normal doğumdan mahrum olmak istemiyorum. bebeğin kalp atışaları düşüyo acilen sezeryana, kaksını yiyebilir acilen sezeryana, kordonu dolandı dolanacak acilen sezeryana..
ama devlettede bunca doğum yapan var sezeryan bu kadar rahat karar verilmiyo.
doğumumun acıbademdeki kadar özel (mahremiyet acısından, lüks açısından değil) ve bayan doktor tarafından olacagını bilsem aslında devlet hastanesıne sırf normal doğum için razı olurum ama kimin yaptıracağı, kimlerin odaya girip çıkacağı belli olmayan refakatcinin rahatca yanına gelemediği bi ortamda doğum yapmak isteimyorum ben.

şu normal doğum konusunda özlem hanımla ilgili bilgisi olanlar yazabilir mi arkadaşlar??

merhabalar bende aranıza yeni katılıyorum.bende özlem hanıma devam ediyorum şu anda.ama çok memnun olduğumu söyleyemicem.bi önceki gebeliğimde bebişimi almak zorunda kaldılar.kesede kanamalar oldu ve gelişim olmadı.o zamanki doktorumda özlem hanımdı.çok ruhsuz gerçekten kendisi, pat pat herşeyi olduğu gibi çarpıyo insanın suratına çok üzüldüm o zamanlar...daha sonra bu gebeliğimin başında özlem hanıma gittim yine ama yine çok kötü şeyler söyledi bana kanamam olmuştu, gebelik testi yaptı gebelik haftası ile testler uyumsuz dedi neden böyle hiç bilemiyorum dedi, herşey karışık falan dedi. ben yine çok üzüldüm.daha sonra gülbin hanıma gittim o ise herşey normal hiç bir problem yok dedi o öyle diyince rahatladım çok şükür.şu anda 22. haftadayım allaha şükür bir problem yok inşallah böyle devam eder.gülbin hanımla da bir problemimiz oldu, onu da bırakmak zorunda kaldım.kesinlikle ulaşabileceğim telefon falan vermiyor.benim eşimle aramızda kan uyuşmazlığı vardı ve kürtaj olduğumda aşı vurulmuştum.3 lü tarama testlerini yaptıktan sonra gülbin hanıma sonuç göstermeye gittim ki kan uyuşmazlığı değerleri pozitif çıkmıştı ben acayip üzüldüm panik oldum çünkü bu çok ciddi bir şey bir kere pozitif çıkarsa ömür boyu onu taşıyorsunuz ve tüm gebelikleriniz risk.sonuçları da çok kötü :KK43:(( dünyam başıma yıkıldı ve gülbin hnm hastanede değildi :KK43:( ulaşamadım.hastanedeki diğer doktorlar da ben bakamam dedi çıktı işin içinden.ben kaldım ortada resmen.sonra özlem hanıma gittim mecburen, orada test tekrar yapıldı ama çok daha ayrıntılı bir şekilde.kandaki oranına falan da bakıldı ve özlem hanım öncedan vurulduğum aşıdan olabileceğini takip etmemiz gerektiğini söyledi.ben bu durumdan sonra artık özlem hanıma devam etmekteyim.ve ben gülbin hanıma tekrar test sonuçlarını göstermek için gittiğimde ki cumartesi yoktu kendisi ben taaaa pazartesi gitmek zorunda kaldım kendisi test sonuçlarına bakıp çok normal hiç bir şey yok dedi.ben şok geçirdim ve kendim söyledim kan uyuşmazlığı testinin pozitif çıktığını ondan sonra aaa öle mi nasıl olur allah allah olmaması lazım falan demeye başladı.şaşırdı.yani farkında bile değildi aslında hiç bakmamış bile pozitifliğine :KK43:((( ben dedim daha önceden aşı olmuştum 3 ay önce ondan olabilir mi diye sonra hee tamam ondandır dedi.kestirip attı :KK43:((( bu son gidişimdi ona.acıbademde yapılan test hem daha ayrıntılı hem daha profesyonel üstelik de özlem hanım takip edelim dedi hiç de sallamadı her ne kadar kendisi uyuz da olsa onun hekimliğinden memnun kaldım.daha iyisini bulana kadar özlem hanıma devam edicem sanırım.doğum için de burada herkes acıbadem için çok güzel demiş.benim zaten bir doğum fobim var çok korkuyorum acıbadem daha güvenli geldi bana gülbinin bu davranışlarından sonra.bir de ben gülbine demiştim ki ben normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan olur mu diye daha hamileliğin başında iken yok dedi olmaz öyle şey dedi nasıl gerekiyorsa öyle olucak demişti ben daha o zamandan strese girdim yaa napıcam diye nasıl korktum hep.neyse sonra özlem hanım ile konuşunca o hallederiz dedi :) ben rahatladım benim için bu da bir kriterdi.

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
annem için pskiyatrist arıyorum eskişehirde
önerebileceğiniz doktor / hastane var mı??

merhaba önerebilceğim bir psiyatrist var eskişehir'de hemde şiddetle önerebilrim kesinlikle çok memnun kalırsınız.sıtkı karaca ismi zaten ünlü bir psikiyatrist mutlaka gidin memnun kalıcaksınız.

Biktim bu doktor sikintisindan. Doktorlar kendisi normal doguma yonlendirmesi gerekiyo iken neden bu kadar sezeryana duskunler sirf maddi cikar ve rahatlik icin??? Annenin ve bebegin sagligi daha onemli degil mi? Bugun yine kafami karistirdilar. Ozlem hanima gitme kim gitse sezeryan oluyo, gulbin normal dogumu savunuyo ona git dedi gulbinde normal dogum yapmis bi arkadasim.ustelik dediki acibademin dogum ucretleri seneye articak ve normal dogum 7milyar olucakmis!! Hastanede calisan biri soylemis sanirim onada. Tam dogum yapacagim zaman dogum fiyatlari ucarsa ben o saatten sonra nasil doktor ayarliycam? Kimse 20haftadan sonra kabul etmiyoki?? Ya of acaba eskisehir dogum evinde yapmaya razi mi olsam? Ebelere kendimi teslim edip gelen gecenin muayene etmesine goz yumup :KK43: paranla rezillik! Goz gore gore kendimi kestirmek istemiyorum sezeryanla, hayirlisi olsun tabi acil bi durum olursa o ayri ama en ufak bi meselede hemen sezeryan diyp kurtulacaksa doktor omur boyu ceremesini cekecegim biseye neden razi olayim? Ustelik normal dogim bebek icinde cok saglikliymis bagisiklik sisteminin gelisimi acisindan. Bu arada normal dogumdan korkan arkadasim sana nacizane bi tavsiyede bulunayim kusura bakmazsan, o konuda bende tedirgindim ama internetten. "Pozitif dogum hikayeleri" yazip google a okudum ben ve aglaya aglaya okudum oyle duygulandimki, ve ogunden beri muthis bi cesaret geldi normal dogum konusunda ve kesinlikle sezeryandan sogudum. Belki sanada iyi gelir bi arastir istersen

merhaba,

ben prof. Turgay hocaya gidiyorum ama iş hastanelik olunca topu öğrencilerine atıyor.
pazartesi düşük tehlikem vardı beni hulisi beye yönlendirdi
iyi bir dr.abenziyor hem çok müsait.

Çarşamba günü 39. haftamızda bebeğimi aldım kucağıma şükürler olsun,darısı tüm hamilelere ve bebek bekleyenlere olsun inş.... Acıbademde hulusi bey'di doktorum ve normal doğum olacak dedi dediği gibide yaptı sağolsun :))) son yarım saat epidural istedim ama bitti artık herşey yolunda diye dinlemedi bile beni iyiki de dinlememiş.. korkmayın kızlar normal doğum en güzeli kendinize güvenin ben sezeryandan da normalden de çok korkuodumm ama Allah yardım ediyor ne olup bittiğini unutuyosunuz bebeğinizi kucağınıza alınca..Acıbademde süper tavsiye ederim kesinlikle.

Çarşamba günü 39. haftamızda bebeğimi aldım kucağıma şükürler olsun,darısı tüm hamilelere ve bebek bekleyenlere olsun inş.... Acıbademde hulusi bey'di doktorum ve normal doğum olacak dedi dediği gibide yaptı sağolsun :))) son yarım saat epidural istedim ama bitti artık herşey yolunda diye dinlemedi bile beni iyiki de dinlememiş.. korkmayın kızlar normal doğum en güzeli kendinize güvenin ben sezeryandan da normalden de çok korkuodumm ama Allah yardım ediyor ne olup bittiğini unutuyosunuz bebeğinizi kucağınıza alınca..Acıbademde süper tavsiye ederim kesinlikle.

çok sevindim hayırlı olsun. sağlıklı günlerde büyütün inşallahhh...
darısı başımıza. bende ,Hulusi beye gidiyorum yani pazartesi kontrole gidicem 2. gidişim olacak .ama şimdilik beğeniyorum. sizde memnun kalmışsınız ne güzel.
ortalama ne kadar mal oldu doğum?

X