Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

cnm bende en sonunda mesut beye gitmeye karar verdim 6 haftalık hamileyim cuma günü ilk gideceğim inş. sakarya ramazan bayırlı ya gidiyordum önceden beridir bu kez bana para muhabbeti yaptı sinir oldum işte brileri gelip paramız yok diye ağlanıyormuş da falan filan. ne kadar terbiyesizliktir saygısızlıktır dedim çıktım bir dahada gitmem sakarya hastanesine. onvaka ne zaman gittiysem güler yüzle karşılaşmışımdır inş bu kezde öyle olur. kalbimizi ferah tutalım mesut beyden şikayet eden yok valla

Çok şaşırdım bunu neden hastasına anlattı acaba?Ne kadar etik bu?
Senden para mı istedi?
zaten hastaneye ödüyoruz parayı
ayrıcana mı istiyor anlaamadım ben

kızlar acıbadem de meliha kovancı ya giden var mı? bir de bana bayan doktor önerir misiniz cok kararsız kaldım, cok etesekkur ederim:KK16:

eskişehir devlet hastanesinde doğuma hazırlık kursu var ben 28 haftalık hamileyim bugün gittim.gitmek isterseniz haberiniz olsun istedim

kızlar acıbadem de meliha kovancı ya giden var mı? bir de bana bayan doktor önerir misiniz cok kararsız kaldım, cok etesekkur ederim:KK16:

canım ben acıbademde özlem hanıma gidiyorum çok memnunum giden bir çok tanıdıgımda dogum yapmış olanlarda memnundu ilğileniyo bayabi ve cihazları çok kaliteli

arkadaşlar gerçekten iyi ki varsınız,desteğiniz umut oldu,hala şaşkınlık içindeyim,HAMİLEYİM:-))
geçen ay tüp bebek tedavisi önerilmişti ve yıkılmıştım,nerdeyse bi on gün depresyon yaşadım,eşimi çok üzdüm...
bu arada taşınma telaşı araya girdi ve ben üzülmeye ara verdim:-)) perşembe günü adet olmam gerekiyodu,inşallah gecikir de cuma günü rahatça taşınma telaşını atlatırım diye diledim,derken dün hala adet olmamıştım,bu ay incir kürü uyguladım,dedim ki bi de kist çıktı başıma,eşim akşam test yapmamı istedi,öylesine yaptım ve çift çizgiiiii:-))
dün doktora gittik,keseyi gördük,nasıl bi mutlulukmuş bu yaaa,darısı isteyen herkeseee...
derhan ve er-ca arkadaşlarım desteğiniz için özellikle teşekkürler,öpüyorum

çok sevindim canım senin için hayırlısı olsun ALLAH sag saglim kucagına almayıda nasip etsin

arkadaşlar gerçekten iyi ki varsınız,desteğiniz umut oldu,hala şaşkınlık içindeyim,HAMİLEYİM:-))
geçen ay tüp bebek tedavisi önerilmişti ve yıkılmıştım,nerdeyse bi on gün depresyon yaşadım,eşimi çok üzdüm...
bu arada taşınma telaşı araya girdi ve ben üzülmeye ara verdim:-)) perşembe günü adet olmam gerekiyodu,inşallah gecikir de cuma günü rahatça taşınma telaşını atlatırım diye diledim,derken dün hala adet olmamıştım,bu ay incir kürü uyguladım,dedim ki bi de kist çıktı başıma,eşim akşam test yapmamı istedi,öylesine yaptım ve çift çizgiiiii:-))
dün doktora gittik,keseyi gördük,nasıl bi mutlulukmuş bu yaaa,darısı isteyen herkeseee...

canım çooook sevindim çoook...

şimdi ilk 3 ay çok dikkat et bolca dinlen. ağır kaldırma,hızlı yürüme ve güzel beslen.

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım acıbademe gidiyorum ama dogumu devlette planlıyorum acıbadem çok pahalı 1500 tl az degil

kızlar ben geçen hafta gittiğimde normal 1000 sezaryen 1500 epidural istenirse +300 diye öğrendim. ama sağda solda hep normal 1500 diyorlardı ben anlamıyorum bu nasıl bi çelişki :S hastanede 1000 lira diyorlar. millet uyduruyormu ?

kızlar ben geçen hafta gittiğimde normal 1000 sezaryen 1500 epidural istenirse +300 diye öğrendim. ama sağda solda hep normal 1500 diyorlardı ben anlamıyorum bu nasıl bi çelişki :S hastanede 1000 lira diyorlar. millet uyduruyormu ?

evet canım öle diyolar sezaryan öle yeni amca kızı dogum yaptı hala kızıyla hep 2000 e yakın para ödediler artı hastanede kalınan süre ve bebekten dolayı kalınan süreden dolayı mutlaka fazla ödüyosun hemen dogum yapıp çıkanı görmedim mutlaka yatılıyo ben devlette yapmayı planlıyorum bu yüzden son zamana kadar özlem hanıma devam edicem nasip artık gerisi

evet canım öle diyolar sezaryan öle yeni amca kızı dogum yaptı hala kızıyla hep 2000 e yakın para ödediler artı hastanede kalınan süre ve bebekten dolayı kalınan süreden dolayı mutlaka fazla ödüyosun hemen dogum yapıp çıkanı görmedim mutlaka yatılıyo ben devlette yapmayı planlıyorum bu yüzden son zamana kadar özlem hanıma devam edicem nasip artık gerisi

canım ben nisanda doğum yaptım acıbadem de normal 1000 tl ödedik ama paket seçersen daha fazla ödüyorsun 1 gece kaldım hastanede de. Ben memnun kaldım acilden gitmiştikbiz rda para almak istediler ilk başta eşimde ilaç tedavisi olursa çıkışta öderim nstye girsin doktoru görsün doğumsa niye acile para ödeyim demiş belki o yüzde fazla ödüyorlardır

şimdi okuyunca o kadar çok sevindim ki anlatamam :)) gözümün önüne kendi yaşadıklarım da geldi bir an :)
kendine çok ama çok dikkat et ama aman bir şey olmasın diye de çok pinpiriklenme :)))
hamileliğinin tadını, keyfini çıkar..

gözünüzaydınnnn...

ben de özlem hanıma gidiyorum canım,32 haftalık hamileyim doğumu ben de devlette düşünüyorum
ancak eskşhrde yaşamıyorum ben afyonun bi ilçesindeyim,
devlet dediğin eskişehir devlet hastanesinin yanında ki eskişehir kadın ve çocuk hastanesi dimi?
şimdi sancı tutarsa nereye gideceğimizi bocalamayalım:KK34:

merabalar..
25+3 hamileym acıbadem özlem hanıma gidiyorum benim sormak istediğim bu hafta şeker yüklemesinn yapılması gerekiyor ama özlem hanım 5 ten sonra alıyor randevuyu e aç gitmem gerekli bunun için pazar gnleri de çalışıyor ama hafta sonu şehir dışında olmam gerekli bide şeker yüklemesi için ekstra ücret alıyolar mı?

merabalar..
25+3 hamileym acıbadem özlem hanıma gidiyorum benim sormak istediğim bu hafta şeker yüklemesinn yapılması gerekiyor ama özlem hanım 5 ten sonra alıyor randevuyu e aç gitmem gerekli bunun için pazar gnleri de çalışıyor ama hafta sonu şehir dışında olmam gerekli bide şeker yüklemesi için ekstra ücret alıyolar mı?

şeker yuklemesine ekstra para alınmıyor. doktor olmasa da sabah erken gidip sen özlem hanımın hastası olduğunu soyleyip şeker yuklemeni yaptırabilirsin.

canım ben nisanda doğum yaptım acıbadem de normal 1000 tl ödedik ama paket seçersen daha fazla ödüyorsun 1 gece kaldım hastanede de. Ben memnun kaldım acilden gitmiştikbiz rda para almak istediler ilk başta eşimde ilaç tedavisi olursa çıkışta öderim nstye girsin doktoru görsün doğumsa niye acile para ödeyim demiş belki o yüzde fazla ödüyorlardır

doktorun kimdi cnım, benimde doğuma az kaldı, sancılar gelince doktoru mu arıcaz yoksa direk acilemi gidicez. bu gittiğimde doktora sorucam ama dediğin gibi neden ayrıyeten acile para ödemek gerekiyor saçma değil mi bu. acile tedavi olmaya gitmiyoruz ya doğuma gidiyoruz :KK70: aklımızda olsunda bizde acile gidince oyle diyelim dimi ama... zaten dunyanın parasını vericez ekstralar çıkmaz inşallah.

doktorun kimdi cnım, benimde doğuma az kaldı, sancılar gelince doktoru mu arıcaz yoksa direk acilemi gidicez. bu gittiğimde doktora sorucam ama dediğin gibi neden ayrıyeten acile para ödemek gerekiyor saçma değil mi bu. acile tedavi olmaya gitmiyoruz ya doğuma gidiyoruz :KK70: aklımızda olsunda bizde acile gidince oyle diyelim dimi ama... zaten dunyanın parasını vericez ekstralar çıkmaz inşallah.

doktorum hHulusi beydi canım.. Doktorunu ararsın hastaneye giderken aramasan da gittiğinde bilgilerini alıyorlar ve doktoruna haber veriyorlar merak etme :KK34: be sabah 7de gittim o yüzden acile gittim bide 38+1di daha yalancı sancımı doğum sancısı mı bilemediğimden panik yapmayım diye rahat davrandım biraz :KK1: evet sizden de önce para talep ederlerse öyle söylersiniz doğum ücreti herşeyi kapsıyor zaten; öncesi,doğum,sonrası,bebeğin ilk muayeneleri, refakatçı ve oda ekstra birey istemedikten sonra fiyat değişmez canım zaten soruyorlar seni odaya yerleştirirken vip yada ekonomik paket istiyor musunuz diye

merhabalar ben de eskişehir acıbadem hastanesine gidiyorum,37 hafta bitti hamilelikte normal doğum istiyorum ama bebeğim ters henüz dönmedi. doktorum artık dönmez sezaryanla alalım dedi ben biraz daha beklemek istediğimi söyledim. sizce artık bebeğimin dönme olasılığı yok mu? bu haftadan sonra bebeği dönen ve doğuran birileri varsa bana da umut olur mu lütfen?

bende eskişehirliyim ama malesef sakaryada yaşıyorum..
bende hamile kalmak istiyorum malesef 4 aydır kalamıyorum :)
med line' da emine elmas etiz dye bir doktor var geçen ay ona gittim prolaktin değerim yüksek çıktı şimdi ilaç tedavisi görüyorum..
3 ay sonra tekrar kontrole gidicem başka doktora mı gitsem aynı doktora devammı etsem kararsızım..
sonuçları açıklarken 2 kişi aldı içeriye hemen anlatıp geçti pek ilglenmedi netten öğrendim hastalığımın boyutunu.

bende eskişehirde oturuyorum.acıbademe gidiyorum .doktorum fatih Bey.28 haftalık hamileyim.doğumum 30 eylül olacak inşallah.sizlerle tanıştığıma memnun oldum.herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

X