Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar,
Dogum yapan arkadaslar hangi cocuk doktoruna gidiyor, bilgi verebilirmisiniz acaba? Bunun icin Eskişehir'de cocuk doktoru tavsiye edermisiniz diye konu actım ama kimse bisi yazmadı. Belki burdan faydalanabilirim :)
merhaba;
mehmet kuşku'nun çok iyi olduğunu duydum.
ben anadoluda ülkü başara gdiiyorum
Merhaba arkadaslar,
Dogum yapan arkadaslar hangi cocuk doktoruna gidiyor, bilgi verebilirmisiniz acaba? Bunun icin Eskişehir'de cocuk doktoru tavsiye edermisiniz diye konu actım ama kimse bisi yazmadı. Belki burdan faydalanabilirim :)
merhaba;
mehmet kuşku'nun çok iyi olduğunu duydum.
canım 0-6 yaş arası 4 çocuğum var ve biri henüz 15 günlük...
ama bu şehide inan içime sinen
şöyle hah işte aradığım çocuk doktoru bu
dedirtecek malesef kimseye rastlayamadım..
inşallah sen zamanla bulursun...
tecrübeyle artık doktora da gitmiyorum
çoğu ilaç adını biliyoum zaten kullanana kullana
çocuğun o an ki halinden nesi olduğunu anlıyorum artık...
bende kızımı mehmet kuşku ya götürüyorum.ben memnunum ama herkes benimle aynı fikirde olmayabilir
arkadaşlar merhaba... salı günü acıbadem hastanesinde anestezi ile rahim filmi çektiricem,bu konuda deneyimi olan var mı? fena halde panik yaptım,içimi rahatlatacak şeylere ihtiyacım var belki basit bi işlem ama anestezi süreci korkutuyor...
bende çok panik yaparak gittim hastaneye ama anestezisiz idi.bence korkma tamam acı olmustu ama dayanılabılıyor 2 ay sonra hamile kaldım yanı 10 ay olmadı çekildim iki ay sonra hamile kaldım kafanda bu dusunce olsun bence şimdi nasıl doğuracağım ondan korkuyorum mesela bu daha korkunc bence
arkadaşlar merhaba... salı günü acıbadem hastanesinde anestezi ile rahim filmi çektiricem,bu konuda deneyimi olan var mı? fena halde panik yaptım,içimi rahatlatacak şeylere ihtiyacım var belki basit bi işlem ama anestezi süreci korkutuyor...
Merhaba canım, bende anestezisiz çektirdim. Cok araştıracak gitmiştim bu konuyu. Acıcak, Acıcak diye gittim. Dayanamayacağım bı aci çekmedim. Acıyacak dediğim icin belki de acıdı :) sen rahat olmalısın bide anestezi olcak, hiç aci çekmezsin. Sanırım cok az bı anestezi olur. Çünkü işlem cok uzun sürmüyor .
Rahim filminden 2 ay sonra bende hamile kaldım ve şimdi 46 günlük bir bebegim var.
Gecmis olsun. Allah yardımcın olsun...
Çok seviniyorum sonunda meleklerinize kavuşmuş olduğunuzu duyunca,inşallah benim de öyle olur,gerçi yumurtlama tembelliği olduğu için her şekilde yoğun bi tedavi beni bekliyor... umarım sorunsuz bi şekilde atlatıp,sizlerle paylaşırım.
büyük ihtimalle bügün rahim filmini çektireceksin, cevap için geç kaldım. Ben de Acıbadem'de genel anestezi ile çektirdim filmimi. korkulacak endişelenecek hiç bir şey yok.. hazırlık aşamasında sohbet muhabbet derken uyumuş gitmişsin zaten. taş çatlasın 5 dk sürüyormuş işlem. sonra acil kısmına alıyorlar müşaade altına mışıl mışıl uyuyorsun :)
tavsiyem (tecrübe ile sabit) tek başına gitme. yanında birileri olsun mutlaka.
geçmiş olsun.
sevgiler.
Teşekkür ederim arkadaslar. Gece Gunduz arayabiliyormusunuz bı problem oldugunda size bu güveni veriyorlar mı. Telefon numaralarını verdiler mı?
Biz il dısında oturuyoruz ve her an ulaşılabilecek bir Dr olması bizim icin cok önemli.
şükürlerr olsun kiiiiii atlattım bahsettiğin gibi oldu arkadaşım,uyuma ve ayılma aşamaları nasıl olur diye endişelenmiştim ama mışıl mışıl bi durummuş gerçekten
Dinlenme aşamasına geçirilmeden önce uyandım,Özlem Hanım neden hala gelmedi diye sordum,işlem oldu bitti bile dediler,şaşkınlık ve mutluluk birbirine karıştı, 1 saat dinlendirildim,ardından doktorumla görüştüm,tüplerim açıkmış, mutlu son...
destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkürler...
bu dikiş olayını doktora sormak lazım çünkü doğum hikayesini yazan bi arkadaşta aynı şeyi yazmıştı. dikiş atıldıktan sonra bebeğin eşini çıkartmışlar. tabi bu başka bi şehirden arkadaş. ama normal bişiymiş gibi yazmıştı. benimde aklıma takıldı, doğrusu nedir bi öğrenmek lazım normal doğum yapanlardan. birde dikiş atarken iğne yapılmaması daha iyimiş rahim kaslarına olumsuz etkisi oluyormuş. zaten normal doğum yapmayı düşünen annelere doktorların doğuma yakın bilgi vermesi lazım. insan bildiği zaman en azından ona göre hazırlar kendini.
ben oğlumu mehmet yaşar akarcaya götürüyorum ciddi bi rahatsızlıgı oldugunda bir sefer ıshal olmuştu tedavi görürken oğlum doktorun numarasını çaldırmış kaydetmiştim ve gece 10 geçmişti telefonla geri döndü kontün olmasın çaldır kapat kim olduguna bakmadan geri dönüyor telefondada hatırllıyor
şükürlerr olsun kiiiiii atlattım bahsettiğin gibi oldu arkadaşım,uyuma ve ayılma aşamaları nasıl olur diye endişelenmiştim ama mışıl mışıl bi durummuş gerçekten
Dinlenme aşamasına geçirilmeden önce uyandım,Özlem Hanım neden hala gelmedi diye sordum,işlem oldu bitti bile dediler,şaşkınlık ve mutluluk birbirine karıştı, 1 saat dinlendirildim,ardından doktorumla görüştüm,tüplerim açıkmış, mutlu son...
destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkürler...