- 5 Ekim 2011
- 195
- 0
ben bu topiği bastan sona okudum zaten. ben özlem hanımı iyilemedim evet sessiz karakteri oyle sanırım dedim. ama sen direk cvp olarak fatih bey onu ikiye katlar şöyle böyle diyorsun. ben soylicek olsam en başta soylerdim fatih beyle yaşadıklarımızı. topikte fatih beylede ilgili olumsuz yazılar var. sende baştan bi oku.
ayrıca iyi doktor bulma çabası diyorsun yaa yok oyle birşey. butun doktorların yaptığı hatalar mutlaka var. dört dörtlük insan varmı ?
dediğin gibi can taşıyoruz doktor bebeği içimize bağlayamaz. nasipse kucağımıza alıcaz değilse alamıcaz. herkesin alnında yazılı şeyler var ben kadere inandığım için 2'li test bile yaptırmıyorum. Alnımıza ne yazıldıysa onu görücez.
bidaha oku ozaman topiği fatih beye bir yada iki eleştirisi var ama özlem hanımın geneli şikayet aynı ayrıca ikiye katlar dediğim şey yanlış anlaşıldı sanırım hastaları ikiye katlar randevu almak nekadar zor en az 1 ay beklemek zorunda kalıyorsun ve her randevuda saatinde gitsen bile doktoru en az 2yada 3 saat bekliyorsun ama yinede yılmadan usanmadan bekliyor onca insan memnun olmasalar bukadar yogun olurlarmıydı tabiki iyi doktor çabasındayız kusura bakma yoksa önümüze ilk gelen doktora gideriz begenmediğin doktoru niye bırakıyoruz iyi doktor peşinde degilizde ,kusursuz kimse yoktur allahdan başka arkadaşım ama fatih beyin tecrübesi ile özlem hanımın tecrübesini sen kıyasla her işte bir usta bır kalfa bir çırak vardır yanılıyormuyum tekrar üstüne basa basa söylüyorum herkez kimden memnunsa ona gitsinnnnn özlem hanımla ilğili arkadaşlarımın yaşadıklarını yazardım ama uzatmıcak gerek yok